Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kakva je ovo sramotno poluvrijeme ? Jel moguce da ste uvijek ovako losi ili ? Ne pamtim kad pogledah gore prvo poluvrijeme..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja dosadne utakmice..
-
- Kontakt:
Protiv ovakvih ekipa koje se organizovano brane treba ti bek koji zna ofanzivno da igra a to nije Monreal. Podolski tradicionalno nepostojec u igri.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 02 feb 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
očekivano glupa utakmica, odbrana standardno na visini zadatka ili da budem precizniji štoperi. Gore Ozila moram pohvalit jer je stvorio sve šane. i to je to. Inače glupa utakmice što se mene tiče.
Opet su pod ručnom nekako, treba to dosta brže da igra i čini mi se da Cazorli ne leži desno ni sekunde
Opet su pod ručnom nekako, treba to dosta brže da igra i čini mi se da Cazorli ne leži desno ni sekunde
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Yebem te u očiGuarin14 je napisao/la:Kakva je ovo sramotno poluvrijeme ? Jel moguce da ste uvijek ovako losi ili ? Ne pamtim kad pogledah gore prvo poluvrijeme..
Rosickog ubacit, Gnabrya isto i molit se Bogu da Arteta ne usere nešto.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 02 feb 2014, 17:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- Marsal
- Kontakt:
Uvijek smo ovako loši.Guarin14 je napisao/la:Kakva je ovo sramotno poluvrijeme ? Jel moguce da ste uvijek ovako losi ili ? Ne pamtim kad pogledah gore prvo poluvrijeme..
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ne laži čovjeka, ovo nam je najbolje poluvrijeme u zadnjih xy utakmica.Marsal je napisao/la:Uvijek smo ovako loši.Guarin14 je napisao/la:Kakva je ovo sramotno poluvrijeme ? Jel moguce da ste uvijek ovako losi ili ? Ne pamtim kad pogledah gore prvo poluvrijeme..
- frankqqqqq
- Kontakt:

Tony Pulis way
ne kontam kako ovaj Jedinaj nije jos popio zutog kartona 

- Marsal
- Kontakt:
Ovo je slobodno sudijsko uvjerenje, mogao je svirati penal a i ne mora.frankqqqqq je napisao/la:
Tony Pulis way
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa jesil ti Interista ili nisi ?Guarin14 je napisao/la: Kakva je ovo sramotno poluvrijeme ? Jel moguce da ste uvijek ovako losi ili ? Ne pamtim kad pogledah gore prvo poluvrijeme..

Nego,na stranu to,.Tipicno Arsenalovo poluvrijeme gdje igraju s pola gasa,.U drugom ocekujem nekih ludih desetak minuta gdje ce Palace primiti dva gola i onda zatvaranje utakmice..Rekao bi deja vu ,u zadnje dvije domace utakmice Cardif i Fulham su rijeseni u drugom poluvremenu,nema razloga da danas bude drugacije

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
dobra stvar je što napadamo na stranu gdje onaj pomoćni ne zna za pojam ofsajda, pošto barem 2 nije CPu svirao
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ako cemo tako danas jedino Ozil, Kos i Mert nisu klocevi, ovo ostalo sve šuma hrastova.AllGunsBlazing je napisao/la:Dje igra podolski kloc? a neki su se toliko zalili sto ne igra
Ma bilo je svega sa Interom, ali ovo je i nase ocajne partije zakucalo, ja ne mogu da vjerujem da sam gledao Arsenala, koji sam nekada obozavao gledati zbog ljepote i divne igre, nakon ovog prvog poluvremena jeidno sto me impresioniralo je to, kako sam uspio a da ne zaspem.. Valjda drugo sada bude bolje.chily-rz je napisao/la:Pa jesil ti Interista ili nisi ?Guarin14 je napisao/la: Kakva je ovo sramotno poluvrijeme ? Jel moguce da ste uvijek ovako losi ili ? Ne pamtim kad pogledah gore prvo poluvrijeme..Ja koliko sam upratio Inter ove sezone svaka vam je ovakva tekma zato me i cudi da nisi odavno gledao gore poluvrijeme..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
Joj lopte Santija jadan ti bog 

OXXXXXXXXXXX !!!
U narednih 10 minuta ide jos jedan gol i mozete gasiti stream, tako ce se i zavrsiti mec
U narednih 10 minuta ide jos jedan gol i mozete gasiti stream, tako ce se i zavrsiti mec
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.