Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Feldmarschall
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Henrikh Mkhitaryan was involved in 49 goals (23 goals, 26 assists) in 52 comp apps for BVB in 2015-16. (Opta)
Navedene brojke iz prošle sezone su monstruozne. Čovjek je sigurno izrastao u top 5 igrača na svojoj poziciji trenutno. Prava moderna desetka koja radi u odbrani, trči, asistira i zabija. Full paket. Ne znam kakvu sezonu mora odigati da bi ga proglasili kvalitetom. Koga su realno mogli dovesti umjesto njega? Ili treba odigrati deset vrhunskih sezona da se ne bi osporavao. Evo Ibrahimović ih je odigrao pa opet ne valja. Ostario, u četvrtoj deceniji, a statistički odigrao sezonu karijere. Dovoditi isključivo tinejdžere imaju običaj samo igrač FM-a gdje možeš lupiti onaj filter između 18-23 i izbaci ti sve što je dostupno. Kvalitet ne pamti godine. Pirlo je dovukao Juventus do finala lige prvaka i duple krune, Drogba je osvojio, Xabi još drži igru Bayerna, Zidane je na zadnjem turniru u karijeri dovukao reprezentaciju do finala, a sve u poznim igračim godinama.
Navedene brojke iz prošle sezone su monstruozne. Čovjek je sigurno izrastao u top 5 igrača na svojoj poziciji trenutno. Prava moderna desetka koja radi u odbrani, trči, asistira i zabija. Full paket. Ne znam kakvu sezonu mora odigati da bi ga proglasili kvalitetom. Koga su realno mogli dovesti umjesto njega? Ili treba odigrati deset vrhunskih sezona da se ne bi osporavao. Evo Ibrahimović ih je odigrao pa opet ne valja. Ostario, u četvrtoj deceniji, a statistički odigrao sezonu karijere. Dovoditi isključivo tinejdžere imaju običaj samo igrač FM-a gdje možeš lupiti onaj filter između 18-23 i izbaci ti sve što je dostupno. Kvalitet ne pamti godine. Pirlo je dovukao Juventus do finala lige prvaka i duple krune, Drogba je osvojio, Xabi još drži igru Bayerna, Zidane je na zadnjem turniru u karijeri dovukao reprezentaciju do finala, a sve u poznim igračim godinama.
-
- Kontakt:
Je za borusiu jer oni ne traže wc igrače kao mi , dembele emre mor su veliki talenti , ali gotze schurrle i bartra su u padu karijere pogotovo gotze koji ne slici na sebe , mozda im se pokažu kao pojačanja a mozda budu promašaji , ja bi bio sretan da je od tih igrača samo dembele dosa kod nasFdbal90 je napisao/la:Recimo prelazni rok koji je odradila borusija dortmund je odlican prelazni rok.reddevil96 je napisao/la:Kog bi ti doveo da bude odlican rok ? Messia higuaina thiaga silvu i modrica ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pazi mi vec imamo te talente sto uh BvB dovodi pa zamisli da je Rashford ovako igrao sa 18 godina recimo u Njemackoj ,Wolsbourg recimo,trazili bi 40 mil za njega,imamo Perreiru koji je veoma talentovan i mi miramo dovodit gotove igrace
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jeeeebote ibrakadabra haha a ludjaka u pm
Šta znači klasa u napadu, slabo bi ko drugi utrpao ovaj otpadak Valenice
Pa kad prije majku ti ludu xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Klasa je vječna
- BenjooJutub
- Kontakt:
reddevil96 je napisao/la:Klasa je vječna
U njegovom slučaju je izgleda i forma vječna.
Kad smo poveli tad smo prestali igrati,nadam se da ovo nece ovako biti u ligi,evo se odmah osvetilo,citavo se vrijeme branimo,ne mozemo loptu da drzimo bar deset pasova
- majestic24
- Kontakt:
Rooney najgori definitivno
Mikhtariyan neupotrebljiv na krilu
Vezni red nemoze sacuvati loptu
Mikhtariyan neupotrebljiv na krilu
Vezni red nemoze sacuvati loptu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
E pa kad mi nemozemo drzat sredinu **** nas,roney,miki,herrera i schneiderlin...
kakav rooney nadam se da ce skontat na vrijeme da vise covjek nije za ovog,pa ljudi nam drze sredinu kao da su Barca,i herera smjesan
Lose je ovo skroz za sad,Bailly najbolji.
**** vam pleme,pusimo ga mi i ovu sezonu
Odbrana ne postoji..mrtva.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.