FK Željezničar (opšte diskusije)

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la tm8782 » 17 dec 2015, 15:36

Ljudi dragi ako vec neko nesto pise onda ima i razlog za pisanje. Znaci da se nesto desava. Vjerujte mi da ce imati vremena pisati, a onda ce svi otici u "misiju rupu". Prema tome... vec sljedece sedmice ce imati o cemu pisati, vjerujte mi...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 dec 2015, 15:39

tm8782 je napisao/la:Ljudi dragi ako vec neko nesto pise onda ima i razlog za pisanje. Znaci da se nesto desava. Vjerujte mi da ce imati vremena pisati, a onda ce svi otici u "misiju rupu". Prema tome... vec sljedece sedmice ce imati o cemu pisati, vjerujte mi...
Malo je i previše puta to naše povlačenje u rupe bilo najavljeno, da bi tebi i tvojim jaranima iko povjerovao. :D
1946

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 17 dec 2015, 15:40

Sta ih napadate, ljudi dosli da nam otvore oci :clap:

Hvala vam pitari nasi dragi :tokralju:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 dec 2015, 15:43

BitiSrcemVezan je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Ljudi dragi ako vec neko nesto pise onda ima i razlog za pisanje. Znaci da se nesto desava. Vjerujte mi da ce imati vremena pisati, a onda ce svi otici u "misiju rupu". Prema tome... vec sljedece sedmice ce imati o cemu pisati, vjerujte mi...
Malo je i previše puta to naše povlačenje u rupe bilo najavljeno, da bi tebi i tvojim jaranima iko povjerovao. :D
Nego da te pitam sta ima kod tebe u avliji. Mislim da je jako zanimljivo, ili mozda nisi upucen. :D
Evo odgovorno tvrdim da ce se tebi i slicnim istomisljenicima okretati zeuldac do 10.1.2016. Pa poslije toga ce se nastaviti vise, uzmite neke tablete za zgaravicu trebace ti. Ovo sve sto je receno danas je mali dio onoga sto ce da bude. ;) Nastavite pisati i dalje vrlo rado cu citati iskreno...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2015, 15:46

Objavili rat korupciji i osvoji titulu :mrgreen:
Nama se isplatilo u svakom slucaju :D

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 dec 2015, 15:52

Al' vam dobro stoji onaj citat.
Halo plavi moze li to malo bez vrijedjanja?
Libo me za ovaj projekat od stadiona, isto kao i za rekonstrukciju Koseva.
Hej cuj neko zeli da ulozi 100 milki u Kosevo, a kod vas 200 m. :urnebes:
Ja ovdje iskljucivo pisem za danasnju konferenciju, i sta se sve reklo na istoj.
Kako to da je ovaj dug nastao u periodu 2009-2014, a Amar je u to vrijeme bio u klubu, gdje je Gredic? :think:
Kazu povecanja su ulaganja u omladinski pogon i igracki kadar, ali nigdje cifre koliko se do sada ulagalo i koliko planiraju?
Lik im hladno postavi par konretnih pitanja, oni se totalno izgubili, valjda nisu bili spremni za tako nesto. :lolno:
"Samo kod nas se otvoreno prica o finansijama u klubu" Siljak :urnebes:

@tm8782, vama se zeldac okrece vec 3 godine, pusti te price.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 dec 2015, 16:01

@MCMXLVI

Okrece okrece :D :D :D
;) Opusti se i uzivaj

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 dec 2015, 16:02

tm8782 je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Nego da te pitam sta ima kod tebe u avliji. Mislim da je jako zanimljivo, ili mozda nisi upucen. :D
Evo odgovorno tvrdim da ce se tebi i slicnim istomisljenicima okretati zeuldac do 10.1.2016. Pa poslije toga ce se nastaviti vise, uzmite neke tablete za zgaravicu trebace ti. Ovo sve sto je receno danas je mali dio onoga sto ce da bude. ;) Nastavite pisati i dalje vrlo rado cu citati iskreno...
Ma jedva čekamo, kao i 45236 dosadašnjih najavljenih povlačenja u rupe i okretanja želudaca.
tm8782 je napisao/la: Ovo sve sto je receno danas je mali dio onoga sto ce da bude.
E za ovaj dio posta si vjerovatno jedino i u pravu. S obzirom da su do sad rečene i najavljene raznorazne mercedes arene, bageri, jedno stabiliziranje, drugo stabiliziranje, pa ove godine titula jer kao što je rečeno Željezničar ima najbolji igrački kadar u državi i Željezničar će svoj cilj ostvariti a to je titula... onda definitivno jedva čekamo nove laži i obmane za pripadnike ideje, pokreta i filozofije. Malo ih ti sa svojim jaranima lažeš po temi, pa onda se skupe zvaničnici kluba na jednom pressu pa bace dodatne laži, pa ih onda opet vi lažete po forumima pa onda opet dođe novi press gdje ih i iz kluba izbombarduju novim ublehama i bombama da im odzvanja u glavi do naredne godine.

Tačno više ni smiješni niste, više mi žao postalo ovih vaših koliko se guše u obmanama i lažima koje su nabacane sa svih strana.

Koji je naziv ove nove arene? Mora se priznati da je neko dobro nacrtao, nije kao ona prošla gdje je autor bio toliko domišljat da je napravio i bakljadu na jugu ali veoma lijepo i realno izgleda, moći ćete lijepo pariti oči do neke nove crtani-arene.
1946

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 dec 2015, 16:06

Dobro mi lazemo. Ima ovdje levata sto nam vjeruju. Jb ga. Moze nam se.
Ko je koga lagao vidi se iz prilozenog. Raspitaj se gdje je Tan prebacio budzet, koga je sve slikao njegov covjek, te sta je sve rekao od sad kako ce da bude.
Ustvari od kraja sljedece sedmice pa do 10.01. cemo da pisemo o igracima i igrackom kadru te u narednih 20 godina, ko bude ziv ;)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2015, 16:07

Taman je jedan od ova dva tornja idealan za Mulalica..
Vise vodjenje ekipe nece biti problem :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 17 dec 2015, 16:09

Zip je napisao/la:Taman je jedan od ova dva tornja idealan za Mulalica..
Da upravu si: slika

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 dec 2015, 16:16

Jok eto ne lažete... :lol: Bilo bi lijepo sklopiti nekad neku kompilaciju svih laži i ubleha koje ste samo vi bacili na temi FK Željezničar, od legendarnih trokutova i drugih geometrijskih oblika, pa sve do ovih novijih u vidu kanibala kao pojačanja i ovih novih najava raspada sistema u FK Sarajevo.

Dobar vam je i taj vječiti fazon 'da se raspitamo oko stanja u FK Sarajevo', vidim neumorno ga ponavljate, valjda će nekad i upaliti... Svako malo ti i ostatak makijato družine da se raspitamo o našoj avliji, a mi bježimo li vam bježimo, na svim frontovima. I pile je slične ubleha bacao vazda, nešto te kasne plate, te Ibraković ovo, te Ibraković uzeo od ovoga, te Ibraković uzeo od onoga tal, te reketare se igrači, ali najjače su definitivno bile one prijašnje u kojima je sav novac od Malezijca završio na Dininom privatnom računu... :lol:
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 17 dec 2015, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 dec 2015, 16:17

Nek vam Uprava prvo pronadje investitora da vam ocisti stolice na stadionu,pa onda nek se pozabave tornjevima.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 17 dec 2015, 16:18

amypitar je napisao/la:Nek vam Uprava prvo pronadje investitora da vam ocisti stolice na stadionu,pa onda nek se pozabave tornjevima.
nece

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2015, 16:19

tm8782 je napisao/la:
Zip je napisao/la:Taman je jedan od ova dva tornja idealan za Mulalica..
Da upravu si: slika
:?: :?: :?:
treba pohvaliti tvoj trud sto si pronasao sliku, pa i stavio na pdf, al
Sta si ovim zelio postici? :D

ucenjak
Kontakt:

Post Postao/la ucenjak » 17 dec 2015, 16:27

amypitar je napisao/la:Nek vam Uprava prvo pronadje investitora da vam ocisti stolice na stadionu,pa onda nek se pozabave tornjevima.
koliko me sjecanje sluzi stolice su zadnjih utakmica ciste 100%,sad da te pitam nesto normalno posto imam kolegu pitara i cita samnom ove gluposti sto pisete......znaci tvoj kolega pitar pita sledece "koliko kosta dnevnica vas pojedinih da trolaju po tudjim temama i otvaraju oci navijacima fkz",momak je trenutno malo u finansijskom skripcu i zeli da dodatno zaradi....mozes mi poslati u pp kako da to uradi pa cu mu prenijeti...hvala unaprijed na pomoci.ipak ste vi divovi :guz:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2015, 16:31

ucenjak je napisao/la:
koliko me sjecanje sluzi stolice su zadnjih utakmica ciste 100%,sad da te pitam nesto normalno posto imam kolegu pitara i cita samnom ove gluposti sto pisete......znaci tvoj kolega pitar pita sledece "koliko kosta dnevnica vas pojedinih da trolaju po tudjim temama i otvaraju oci navijacima fkz",momak je trenutno malo u finansijskom skripcu i zeli da dodatno zaradi....mozes mi poslati u pp kako da to uradi pa cu mu prenijeti...hvala unaprijed na pomoci.ipak ste vi divovi :guz:
Ja cu samo da ti pozelim dobrodoslicu na formu ss.ba :wave:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 17 dec 2015, 16:44

Koji su klubovi mladim igračima davali priliku :
1. FK Željezničar: 3566 minuta, 8 igrača

2. FK Sarajevo: 7 igrača, 1542 minute

I za našu djecu mi prodajemo ublehe,lažemo pff šta je 2.000 minuta razlike.
Al mi interesantno kad se kod nas nešto desi kako to divovi odmah pojure da nam otvore oči ? Šta smo vam toliko interesantni ? Evo sva je ekipica tu fali još onaj što prosipa Mulalića pred curom i Evander.Hajte i vi nam otvorite oči :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 dec 2015, 16:54

Kompleks stadiona od 200 miliona sa sve tornjevima a sam stadion 30 miliona.... nesto poput Tusnja....ahahaha.... Placeeeem... a investitori ne mogu da dočekaju tih 6 mjeseci da se pripremi sva moguća i nemoguća papirologija....hahahaha... pa kod nas kad za ličnu predaš kaže ti dama na šalteru da navratis za 20 dana...hahahaha... Nije valjda da pušite ovo...al za finansijsku stranu svaka čast...to mi je realno i vidi se da.ljudi vole klub
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 dec 2015, 17:04

Cestitke Zelji na ozbiljnoj presici i novom stadionu, veliki profesionalizam odise iz svega sto se radi u i oko kluba!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.