O.K.Super ovo za site, stvarno dobra vijest. A sto se kupa tice, mislim da ove godine imamo odlicne sanse jer smo pokazali da igramo i u gostima.....csh je napisao/la:Hahaha,ova dobra,al hajde da nastavimo dalje!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Adnan Gušo ponovo na golu Željezničara?
Otjerali su Govzdica i Borica. Ovog drugog nisu ni jednom probali u nekoj utakmici kako Bog zapovjeda. Doveli su Pjanica koji je tu, izgleda, da popuni poziciju na klupi. Fakat je neko lud ako stavi Gusu na go ..
Otjerali su Govzdica i Borica. Ovog drugog nisu ni jednom probali u nekoj utakmici kako Bog zapovjeda. Doveli su Pjanica koji je tu, izgleda, da popuni poziciju na klupi. Fakat je neko lud ako stavi Gusu na go ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Kad je bio aktivan bio je nesiguran, svaka povratna i tahikardija me puca...jos syebano koljeno i nije branio godinu(?)
Dvometras kojeg nije problem lobovat
Koji qrac onda placamo pjanica??
Dvometras kojeg nije problem lobovat

Koji qrac onda placamo pjanica??
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Pa ocito pjanic ima "divne" golmanske sposobnosti
Bolje i guso da brani, nego neki retard.

Onda imamo q od trenera golmana. Placamo golmana koji nema veze i nece braniti?!?
Ako Guso stane na gol onda je to sigurno davno dogovoreno...jbg sad dovodim u pitanje koliko je seha uopste povrijedjen
Ako Guso stane na gol onda je to sigurno davno dogovoreno...jbg sad dovodim u pitanje koliko je seha uopste povrijedjen

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jesi li gledao Pjanica kako brani? Kako znas kakav je?Har3 je napisao/la:Pa ocito pjanic ima "divne" golmanske sposobnostiBolje i guso da brani, nego neki retard.
AMAR OSIM
Sasvim solidan golman koji jos nije pridobio Amarovo povjerenje sto ne znaci da nece, Guso je prijavljen kao treci golman jer ih mora biti toliko prijavljenih.Stole iz Bora je napisao/la:Jesi li gledao Pjanica kako brani? Kako znas kakav je?Har3 je napisao/la:Pa ocito pjanic ima "divne" golmanske sposobnostiBolje i guso da brani, nego neki retard.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bas zato sto je solidan golman i sto se nije obrukao u pripremnom periodu ga i pitam jeli ga gledao pa ga naziva retardom ...JoinUnion je napisao/la:Sasvim solidan golman koji jos nije pridobio Amarovo povjerenje sto ne znaci da nece, Guso je prijavljen kao treci golman jer ih mora biti toliko prijavljenih.Stole iz Bora je napisao/la:Jesi li gledao Pjanica kako brani? Kako znas kakav je?Har3 je napisao/la:Pa ocito pjanic ima "divne" golmanske sposobnostiBolje i guso da brani, nego neki retard.

AMAR OSIM
šta ti ja rekoh juce?? šta sad misliš na koga je Amar mislio da "misli da zna,a ustvari ne zna"?Seyo_TM je napisao/la:Onda imamo q od trenera golmana. Placamo golmana koji nema veze i nece braniti?!?

ko fol odjednom ozljeda Šehića

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Prvoga dana Bog stvori Zelju. Kako je Zelji bilo dosadno, Bog stvori i Sarajevo, da bi Zeljo imao s čime da se igra.
Cuva Bog Zelju svog!
Nece se stavit guso jer je bolji golman, nego radi drugih stvari...seha je za njega trenutno beton! Gledo sam ga protiv veterana i stvarno je smijesan golman. Nisam bio u Fojnici ali kazu da je kriza bio...
Jbg ja tebi ocito moram izjavu amarovu dati...

Vidis li da nije rekao mogli smo pobjediti bez primljenog gola nego sa 4 gola razlike...samo molim te nemoj opet reci da je mislio na sehica...
/end
Jbg ja tebi ocito moram izjavu amarovu dati...

Vidis li da nije rekao mogli smo pobjediti bez primljenog gola nego sa 4 gola razlike...samo molim te nemoj opet reci da je mislio na sehica...
/end
pa na koga je drugo mislio,ako nije na Šehića?? imenuj te igrace,red bi bio da imenuješ konkretno te igrace ako vec pljuješ po njima.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
a sta ako misli slucajno na Bekricadrop je napisao/la:pa na koga je drugo mislio,ako nije na Šehića?? imenuj te igrace,red bi bio da imenuješ konkretno te igrace ako vec pljuješ po njima.

sehic je trebao da realizuje sanse???? pa fakat buraz...
cuj imenuj, jel ti moje postove ne citas nego samo svoje misljenje napises?
Imenovao sam direktnog krivca a sad vala trazi...kad vec raspravljamo o ovome.
cuj imenuj, jel ti moje postove ne citas nego samo svoje misljenje napises?
Imenovao sam direktnog krivca a sad vala trazi...kad vec raspravljamo o ovome.
pa jarane,šta sad?? hajmo sad svi kolektivno popljuvati Bekrića i da bude svima potaman...da budemo svi rahat...jel to riješenje??...a znamo svi da Bakrić nije jedini krivac za ovu patnju od igre u napadu...ali eto najlakše se pokenjati po pojedincu.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 02 sep 2009, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
mrsko mi citat postove ali mislim da raspravljate jos o krivcima sto nismo pobjedili u lukavici...po meni Sehic i Bekric, pogotovo ovaj drugi 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
pa sta ti radis cijelo vrijeme
Ja sam misljenja da golmanu i odbrani treba davati vecu podrsku (ako je to moguce) zbog samopouzdanja jer je to najnezahvalnija pozicija (golman), greske su kobne i zbog toga biti "strpljiviji"...uopste ja ne pljujem na bekrica, ako si mislio da govorim za njegov talenat, samo iznosim cinjenicu da je u uzasnoj formi i u njemu vidim veceg krivca od sehica! Govorio sam da nam je citav ofazivni dio lose odigrao ali je bekric imao najbolju priliku...
jbg kod gola, bucan lose izbio, culum slabo skocio, seha krenuo pa stao i od te trojice uvijek se golman najvise krivi, tako je oduvijek i bilo, jbg takva je pozicija.
Fakat smo previse otisli u ovu dubiozu...
Zna li se ista oko potpisivanja sa mihajlovicem?

Ja sam misljenja da golmanu i odbrani treba davati vecu podrsku (ako je to moguce) zbog samopouzdanja jer je to najnezahvalnija pozicija (golman), greske su kobne i zbog toga biti "strpljiviji"...uopste ja ne pljujem na bekrica, ako si mislio da govorim za njegov talenat, samo iznosim cinjenicu da je u uzasnoj formi i u njemu vidim veceg krivca od sehica! Govorio sam da nam je citav ofazivni dio lose odigrao ali je bekric imao najbolju priliku...
jbg kod gola, bucan lose izbio, culum slabo skocio, seha krenuo pa stao i od te trojice uvijek se golman najvise krivi, tako je oduvijek i bilo, jbg takva je pozicija.
Fakat smo previse otisli u ovu dubiozu...
Zna li se ista oko potpisivanja sa mihajlovicem?
Date of birth:17.02.1990
Height: 1,74
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Position: Defense
Foot: right
Budučnost Banoviči
Height: 1,74
Nationality: Bosnia-Herzegovina
Position: Defense
Foot: right
Budučnost Banoviči
Amar je izjavom da je "najgore kad neko misli da zna, a ne zna" mog'o aludirat' samo na Bekrića i na njegov pokušaj loba. Na to sam i prvo pomislio. Ko u našoj ligi onako pokušava dat' go' ?!
Ono ti je tipična situacija kad neko vidi nešto na TV-u, pa umisli da i on može.
Ono ti je tipična situacija kad neko vidi nešto na TV-u, pa umisli da i on može.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!