Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maroonGiant
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la maroonGiant » 03 feb 2015, 23:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Prestao sam citati kod napretka.

Hajduk i napredovanje u istoj recenici. Svasta.
Na vrijeme si prestao, nabavi naočale pa ponovo pročitaj.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 feb 2015, 00:20

maroonGiant je napisao/la:Nek si se ti ufatio najnebitnije rečenice u postu. Pa očito da ima kvalitet čim je najbolji igrač ekipe koja je 3 u ligi koja napreduje svake godine i iz koje se igrači prodaju za milione. Jedini problem koji vi imate sa TSS je taj što mu je amidža bivši selektor repke koji nas je prvi odveo na veliko takmičenje a otjeran je i popljuvan kao nijedan prije njega. Evo sad Pape više nije selektor ukoliko ne zaslužuje poziv neće ga ni dobiti. Ili će ga i Meša pokušat' prodati, možda i on ima tala u agenciji ? Ili ste vi forumski besposličari veći stručnjaci i od Papeta i Meše i Osima, Mancinija i drugih... I de mi odgovori bogati u kojim ligama su u njegovim godinama igrali Džeko, Spahić, Mujdža, Lulić, Zukanović...
Ne znam cega da se uhvatim kad pises nebuloze. Evo vidim nastavljas u istom tonu. Je li to Mancini kupio Tinu? Je li Mesa rekao neki hvalospjev, ili Osim? Ne znam uopste zasto navodis te ljude u kontekstu sa Tinom, pojasni? I da Dzeko je u tim godinama igrao u Wolfsburgu, Spahic u Zagrebu i nije bio A reprezentativac, Mujdza isto u Zagrebu ali nije bio reprezentativac, Lulic je sa 22 potpisao za Grasshoppers i isto tako nije bio reprezentativac, Zukanovic je igrao u nekom belgijskom nizeligasu i nije bio reprezentativac. I koja je poenta tvog pitanja uopste?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 04 feb 2015, 00:50

Pivopija je napisao/la:
maroonGiant je napisao/la:Nek si se ti ufatio najnebitnije rečenice u postu. Pa očito da ima kvalitet čim je najbolji igrač ekipe koja je 3 u ligi koja napreduje svake godine i iz koje se igrači prodaju za milione. Jedini problem koji vi imate sa TSS je taj što mu je amidža bivši selektor repke koji nas je prvi odveo na veliko takmičenje a otjeran je i popljuvan kao nijedan prije njega. Evo sad Pape više nije selektor ukoliko ne zaslužuje poziv neće ga ni dobiti. Ili će ga i Meša pokušat' prodati, možda i on ima tala u agenciji ? Ili ste vi forumski besposličari veći stručnjaci i od Papeta i Meše i Osima, Mancinija i drugih... I de mi odgovori bogati u kojim ligama su u njegovim godinama igrali Džeko, Spahić, Mujdža, Lulić, Zukanović...
Ne znam cega da se uhvatim kad pises nebuloze. Evo vidim nastavljas u istom tonu. Je li to Mancini kupio Tinu? Je li Mesa rekao neki hvalospjev, ili Osim? Ne znam uopste zasto navodis te ljude u kontekstu sa Tinom, pojasni? I da Dzeko je u tim godinama igrao u Wolfsburgu, Spahic u Zagrebu i nije bio A reprezentativac, Mujdza isto u Zagrebu ali nije bio reprezentativac, Lulic je sa 22 potpisao za Grasshoppers i isto tako nije bio reprezentativac, Zukanovic je igrao u nekom belgijskom nizeligasu i nije bio reprezentativac. I koja je poenta tvog pitanja uopste?
Mancini je dao izjavu da je pratio igre Susica i da se radi o dobrom igraču, ima i klip( vjerovatno montaža :yawn: ), Ivica Osim : http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/1012 ... poziv.html" onclick="window.open(this.href);return false; , a što se tiče Meše siguran sam da će računati na Tina a to ćemo tek da vidimo. Poenta pitanja je odgovor na ovo tvoje oko lijevih liga/ekipa....
Pratim ovu temu zadnjih par sedmica i ne vjerujem kakvih likova ima, ne vjerujem da nekome ko voli ovu drzavu i repku može biti drago što njen igrač nije potpisao za neki veci klub. Ne gotivim ni ja neke igrače u repci, mislim da neki nisu zasluzili poziv ali mi opet bude godra kada vidim da se povezuju sa klubovima iz najacih liga. Obradujem se kada vidim da neki naš igrač potpiše ugovor sa nekom ekipom iz lige petice.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 feb 2015, 00:51

Ma svejedno je, bio vezan napredak za HNL ili Hajduk isti djavo. HNL i da napreduje Hajduk nazaduje, medjutim HNL je samo bolji za Rijeku i to je to. Ostale ekipe(izuzev Dinama) su smijesne.
Celik!3,2,2.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 04 feb 2015, 01:07

maroonGiant je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Mancini je dao izjavu da je pratio igre Susica i da se radi o dobrom igraču, ima i klip( vjerovatno montaža :yawn: ), Ivica Osim : http://www.dnevno.ba/sport/nogomet/1012 ... poziv.html" onclick="window.open(this.href);return false; , a što se tiče Meše siguran sam da će računati na Tina a to ćemo tek da vidimo. Poenta pitanja je odgovor na ovo tvoje oko lijevih liga/ekipa....
Pratim ovu temu zadnjih par sedmica i ne vjerujem kakvih likova ima, ne vjerujem da nekome ko voli ovu drzavu i repku može biti drago što njen igrač nije potpisao za neki veci klub. Ne gotivim ni ja neke igrače u repci, mislim da neki nisu zasluzili poziv ali mi opet bude godra kada vidim da se povezuju sa klubovima iz najacih liga. Obradujem se kada vidim da neki naš igrač potpiše ugovor sa nekom ekipom iz lige petice.
Zasto ga Mancini nije doveo ako je o njemu rekao hvalospjeve? Daj mi link za bilo kojeg naseg igraca a da je Osim o njemu lose rekao. Nemas svoje razmisljanje i vodis se tudjim. Gdje sam ja to rekao da ne bi volio da je Tino otisao u Inter ili neki drugi jaki klub? Svi mi bi najradije volili da oni svi igraju za top klubove, ali moras malo realnije gledati i koristiti vlastito rasudjivanje a ne ono sto ti drugi serviraju. Tino ce sigurno napraviti transfer u jacu ligu od Hrvatske, jer iz njihove lige sve sto iole odskace od prosjeka se odmah proda. Ali tek kad napravi taj iskorak i pocne igrati u jacoj ligi moze se o njemu pricati kao o igracu za prvih 11, a on je uskocio davno prije.

I nisi mi odgovorio na ovo pitanje iz proslog posta.
Dzeko je u tim godinama igrao u Wolfsburgu, Spahic u Zagrebu i nije bio A reprezentativac, Mujdza isto u Zagrebu ali nije bio reprezentativac, Lulic je sa 22 potpisao za Grasshoppers i isto tako nije bio reprezentativac, Zukanovic je igrao u nekom belgijskom nizeligasu i nije bio reprezentativac. I koja je poenta tvog pitanja uopste?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pljuska
Kontakt:

Post Postao/la Pljuska » 04 feb 2015, 12:10

Inter je gotova stvar.

Pljus, pljus, pljus.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 04 feb 2015, 13:36

Ja se stvarno ne mogu načuditi priči da Inter nije mogao skupit bijednih 1.000.000 eura za njihove uslove i dovesti Tinu,ako je stvarno toliko želio... A s druge strane lupaju milione za druge igrače...

I onda ugledaš : Filip Bradarić je napustio Hajduk i za 600 tisuća eura otišao u Rijeku. :crazy:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2015, 15:06

Pljuska je napisao/la:Inter je gotova stvar.

Pljus, pljus, pljus.
Nick i potpis. :bow: :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 feb 2015, 20:54

Nek dodje amidza umjesto Tudora u Hajduk. :bih:
1946

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 feb 2015, 21:40

realno ne bi se zacudio. to je toliko ofirna kombinatorika da bi se i moglo desiti.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 feb 2015, 22:01

Head je napisao/la:Nek dodje amidza umjesto Tudora u Hajduk. :bih:
U roku od dvije sezone bi ispali iz lige. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 feb 2015, 22:06

Mamic bi klekno pred Safetom. :tralala:
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 feb 2015, 22:09

Head je napisao/la:Nek dodje amidza umjesto Tudora u Hajduk. :bih:
Nek' dođe da im se smijemo malo :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 05 feb 2015, 01:56

mogao bi tinu opet adžo trenirat :mrgreen: :mrgreen: tudor otišao, sajo napada poziciju

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 feb 2015, 02:02

hajduk je dodirnuo dno al Hajduk je uvijek Hajduk :!:

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 05 feb 2015, 02:05

bordobijeli je napisao/la:hajduk je dodirnuo dno al Hajduk je uvijek Hajduk :!:
iz hajduka koji je dodirnuo dno nam ne trebaju dva reprezentativca

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 feb 2015, 02:10

plavipatriota je napisao/la:
Mesa ce to da odluci ja pisem da mi je smijesno da se toliko ismijava Hajduk koji ima veliku tradiciju ,strasne navijace ,veliki broj vrhunski igraca koji su igrali u Hajduku ,kome je fudbala Barcelona ,bajern ,real nece ovo shvatiti.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 05 feb 2015, 02:27

bordobijeli je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:
Mesa ce to da odluci ja pisem da mi je smijesno da se toliko ismijava Hajduk koji ima veliku tradiciju ,strasne navijace ,veliki broj vrhunski igraca koji su igrali u Hajduku ,kome je fudbala Barcelona ,bajern ,real nece ovo shvatiti.
stani ba, za reprezentaciju je najbitniji kvalitet, kad igramo s nekim neće igrati ti vrhunski koji su igrali za hajduk, neće igrati torcida, igrat će momci koji su kvalitetni ili nisu...
znam ja šta ti hoćeš da kažeš, ali nikakve veze nema s tim što je hajduk klub s tradicijom ili nije, bitan je kvalitet koji oni nemaju trenutno!

i ne navijam ni ja za bayerne, barcelone, ali istinu pogledati u oči i reći da nijedan klub iz bivše jugoslavije ne predstavlja neki reprezentativni potencijal osim dinama, a i oni su na glasu više...

edit: i željo i sarajevo su klubovi koji imaju veću tradiciju i bolje navijače nego mnoge ekipe koje danas igraju neku važniju ulogu u fudbalu...

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 05 feb 2015, 10:14

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 feb 2015, 12:48

plavipatriota je napisao/la:mogao bi tinu opet adžo trenirat :mrgreen: :mrgreen: tudor otišao, sajo napada poziciju
Hajduk je prema obitelji Susic veliki i respektovan klub, sigurno bi Pape prihvatio ponudu velikana iz Splita da je dobije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Brazzzoo123, HariTz, KarlMarx, s4mke, Serha i 50 gostiju.