Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerminovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
[quote="rope11"]I cesto zna nepotrebno ici prejako u duele. Razumijem da momciluka mora rusiti, ali mora se malo nauciti kontrolisati, samo sam cekao kad ce mu se to o glavu obiti.
Slazem se potpuno. Nekada pretjeruje sa startovima. Mora poboljsati taj dio igre, kada mu je potreban jedan zestok start i u koje vrijeme, a ne na svaku loptu naprimjer kao protiv Obale Slovance na njihovoj polovini kod kornerna on udje klizeci bespotrebno i povreda bezveze.
Slazem se potpuno. Nekada pretjeruje sa startovima. Mora poboljsati taj dio igre, kada mu je potreban jedan zestok start i u koje vrijeme, a ne na svaku loptu naprimjer kao protiv Obale Slovance na njihovoj polovini kod kornerna on udje klizeci bespotrebno i povreda bezveze.
Na svu sreću, prema vijestima iz Njemačke, ne radi se o ozbiljnijoj povredi. Tako bi Kolašinac trebao konkurisati već za naredni meč Schalkea koji je na rasporedu sljedećeg vikenda.
Za sutra je planirana magnetna rezonanca nakon koje će se znati više detalja u vezi povrede.
Za sutra je planirana magnetna rezonanca nakon koje će se znati više detalja u vezi povrede.
fudbal se igra mozgom a ne silom...mislim da bolje bi igro ragbi

Pa sta ste vi mislili ? Nema njemu povrede bez sudara sa tankerom, nosacem aviona, i sl. vozilicamazgembo89 je napisao/la:Na svu sreću, prema vijestima iz Njemačke, ne radi se o ozbiljnijoj povredi. Tako bi Kolašinac trebao konkurisati već za naredni meč Schalkea koji je na rasporedu sljedećeg vikenda.

FORZA MARŠAL !!!
izdrži rušiočeeeee
dajte mu sudžuke, ima da se momentalno oporavi

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sa tobom se apsolutno slažem momak je mlad dosta snažan,ali snaga klade valja a um carujeBajric981 je napisao/la:fudbal se igra mozgom a ne silom...mislim da bolje bi igro ragbi![]()
![]()
![]()
![]()

Ma dajte mu špeka i eto ga spreman za iduću utakmicu.Kaunas je napisao/la:izdrži rušiočeeeee

Evo kazu iz S04 da mu nije nista.

Sinoc u kladi govorim jaranu da se Seo povrijedio i izasao oko 15. minute, a on ce:"Ma bilo mu mrsko igrat, sta ce onakvom brdu bit'
Ajde Seo, sezona rušenja je tek počela.

Ajde Seo, sezona rušenja je tek počela.

Zanimljivo, i Micah Richards i Phil Jones su fizicki monstrumi pa su imali mnogo povreda. Slicno kao Kolasinac, ulaze u duele kao manijaci. Treba se cuvat Seo, najvaznije je da ne bude povreda. Ne mora u svakom duelu rizikovat sve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da bi mu u ovoj situaciji kaurma bolje odgovarala, jedno kila kaurme i domaceg somuna da se na umache loma.Kaunas je napisao/la:izdrži rušiočeeeee

"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
kaze Seo gade mu se crijevaCepi1981 je napisao/la:Mislim da bi mu u ovoj situaciji kaurma bolje odgovarala, jedno kila kaurme i domaceg somuna da se na umache loma.Kaunas je napisao/la:izdrži rušiočeeeee

15.10.2013.
Idrzi Seo
http://sportsport.ba/ino_fudbal/heldt-b ... ode/138693" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/ino_fudbal/heldt-b ... ode/138693" onclick="window.open(this.href);return false;
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ova tema sve vise lici na Svjetsko prvenstvo u debilizmu!
Povrijedi nam se najbolji defenzivac i umjesto da se zapitamo kako ce Pape sad to poslagati bez SK vi se zaje8avate?!
Povrijedi nam se najbolji defenzivac i umjesto da se zapitamo kako ce Pape sad to poslagati bez SK vi se zaje8avate?!
sta ja imam brinuti kako ce se to poslozitiHonorar je napisao/la:Ova tema sve vise lici na Svjetsko prvenstvo u debilizmu!
delegirana je teleca glava koja za to dobija pare
meni ni iz dzepa ni u dzep
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bojim se da je Seo novi Sejo... Vrlo često povrijeđen, a često zbog svoje krivice, ponekad bespotrebno i previše agresivno ulijece!!!
- sanlituncay
- Kontakt:
Ako nisi znao Sajo ima Hadžića na klupiHonorar je napisao/la:Ova tema sve vise lici na Svjetsko prvenstvo u debilizmu!

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Otisli ligamenti, sad javili.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Toga sam se bojao!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, CAGarfia, napapijri1987, Proximic i 43 gosta.