Nebi bilo lose. Jos da dodje Miske. I umjesto Van buytena dodje Spahic. Bayern bi bio naj zesci u Europi.moustapha je napisao/la:Nadam se da ce sad Uli ponuditi Klose-a i Gomeza + 30 mil. eura za Dzeku.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Principatus
- Kontakt:
Nemojte tako, to bi znacilo da bih bar morao simpatizirati sa Bayernom.
Bleeehh...
Nek idu gdje hoce, ali brate ne u Bayern.
Nek idu gdje hoce, ali brate ne u Bayern.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
puno je to para pogotovo jer je sad vecina klubova u krizi, tako da kad Dzeko negdje predje to ce sigurno biti trampa pare+igrac za njega._dreamer_ je napisao/la:klauzula u ugovoru stoji na 40 miliona eurica, tako da nece ni za cent manje... stvar je u tome sto ga wolfi ne bi ni za te pare prodali al dzaba kad ima klauzulu..Mrgood je napisao/la:Trenutno medju 5 najbolja napadača u Europi. Neka ostane ovakakav do kraja sezone, ide u Chelsei za 30 mil. - necemo pretjerivati!No puno je to para ipak
mislim da nema sanse da predje u Bayern, u Njemackoj se dokazao nema razloga da ostaje.
Kakve veze mahalci imaju sa statistikom,realnoscu,evidenciji realnoj i drugim stvarima.
Taj transfermarkt je ''pouzdan'' kao u wickipedia svaka ih susa pise.
E tu su ti pravi mahalci koje ti spominjes.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 mar 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
joj Dzeko je sila od igraca ono primanje ma nako brate nezna ni Ibrahimovic ,a jos osjecaj za go ufff , stvarno je masina od covjeka...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- miralem444
- Kontakt:
svaka cast dzeki i misketu za danasnju partiju bas sam oci odmorio ...definitivno ovi momci su nas ponos ....samo našrijed dzeko majstore i 40 miliona je malo za takvog rasnog napadaca...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Svadjaju se Messi i Ronaldo ko je bolji igrac ...
Kaze Roaldo: "Mesi ja sam bolji od tebe"...
Kaka: "Ajde suti, ja sam Dzeko za tebe" ...

× Plava krv ispod koze ×
Dzeko za sve njih Skoro.MaliMemo je napisao/la:Svadjaju se Messi i Ronaldo ko je bolji igrac ...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jah tebi cemo licno vjerovati...tvoji postovi i tvoja rijec su mnogo jaci i od transfermarkta i wikipedieharishp je napisao/la:Kakve veze mahalci imaju sa statistikom,realnoscu,evidenciji realnoj i drugim stvarima.
Nego,imaš li ti kakav link da argumentuješ te svoje tvrdnje,statistike i tu "realnost" koji pominješ ili ces samo lupati onako bezveze.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- jalehordas
- Kontakt:
nije sto je bosanac ali je fakat dzeko sad trenutno medju tri najbolja napadaca
on roony i mozda drogba
tu ne racunam mesia i cr jer nisu klasicni napadaci
on roony i mozda drogba
tu ne racunam mesia i cr jer nisu klasicni napadaci
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
Pita Kaka Ronalda: - Hos' izlazit veceras? - Ronaldo: Necu, ima Lyon na tv-u

Svaka cast Dzeki i Misketu i citavoj ekipi, jer igrali su tekmu samo dan i pol nakon sto su igrali u ruskoj vukejebini po cistom blatu. Ni ovaj njemacki savez nije normalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Alen Škoro
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Dzeko za sve njih Skoro.MaliMemo je napisao/la:Svadjaju se Messi i Ronaldo ko je bolji igrac ...
Upravo
NON MOLLARE MAI
Hem corav,hem onako na svoju ruku.drop je napisao/la:Jah tebi cemo licno vjerovati...tvoji postovi i tvoja rijec su mnogo jaci i od transfermarkta i wikipedieharishp je napisao/la:Kakve veze mahalci imaju sa statistikom,realnoscu,evidenciji realnoj i drugim stvarima.
E tu su ti pravi mahalci koje ti spominjes.![]()
Nego,imaš li ti kakav link da argumentuješ te svoje tvrdnje,statistike i tu "realnost" koji pominješ ili ces samo lupati onako bezveze.
Vrati se nazad i procitaj ponovo sta sam napisao ne ovu zadnju vec predzadnju ''strofu''
i naci ces sve sto te zanima.Tvrdnje,statistike,realnost prdimahovinu i tako to.Ali kome trubiti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 mar 2010, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko za sve njih Skoro.
[/quote]
grohotom se smijem ha ha
grohotom se smijem ha ha
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Odsad samo hareta pitamo i on ima spreman odgovor na sve.
Ne trebaju nam nikakvi linkovi ni stranice tu je hare koji sve to zna...kako zna
nije ni bitno 
Ne trebaju nam nikakvi linkovi ni stranice tu je hare koji sve to zna...kako zna
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
''Procitao'' iz transfermarktadrop je napisao/la:Odsad samo hareta pitamo i on ima spreman odgovor na sve.
Ne trebaju nam nikakvi linkovi ni stranice tu je hare koji sve to zna...kako znanije ni bitno
Jesi transformers
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pokomon Pikachu , dobro je
odsad samo tebe pitam što me interesuje i šta mi nije jasno.
drop je napisao/la:Pokomon Pikachu , dobro jeodsad samo tebe pitam što me interesuje i šta mi nije jasno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- sarajlija89
- Kontakt:
najbolji napadac u evropi sigurno,iz kola u kolo to pokazuje...i naredne godine u dresu Stare dame

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.