Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
otkud znaš ko je Curry uopste?
- GoonerGirl
- Kontakt:
Pa to je barem lako, Bosanac je.Sveti je napisao/la:Otkud znas gdje curry zivi

Victoria Concordia Crescit
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
polako grabiš ka kanti godine, toliko gluposti provaljenih a nigdje to da potkrijepiš nekim argumentima kako je to nama bht uvalio lumia telefone i koliko znam vecina ih je zadovoljna s lumia telefonimaGoonerGirl je napisao/la:Izgleda da u BiH, kad se posmatra regija ili ovaj dio Evrope, ima najviše WP mobitela. Šta vam je BH Telecom uvalioIsto ko što su Nijemci očistili svoju državu od Golfa dvica uvalivši ih Bosni i Hercegovini. Tako se i Nokia i Microsoft očistiše svojih škartova u BiH preko BH Telecoma. Još neki ovdje fale Nokiu sjećajući se starih vremena, a kompanija propala ko Siemens Mobile. Meni kad su nudili tu Noiku rekla sam im "Ne hvala". I nisam pogriješila. Sada prelazim na premium (Apple).
no nekome kome je apple pojam za premium s takvom osobom se ne isplati ulaziti u raspravu, nema argumenata nema rasprave.
napravila si ogromnu gresku kad si smisljala nick, iSheep bi bio prilagodniji

On Topic:
Sutra ujutro se ocekuje WIndows 10

- Donnie Darko
- Kontakt:
Hocel svi dobiti u isto vrijeme ili?QUARESMA 18<<< je napisao/la:On Topic:
Sutra ujutro se ocekuje WIndows 10
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
u prvim buildovima nece vjerovatno one prve lumie s 512 mb rama tipa 520 620 i slicne, ali kasnije kad izadju noviji buildovi sigurno hoce
skini windows insider, mozda i bude dostupan update

Lumia 1020 ili Xperia T3? Mene više privlači Lumia, ali da čujem i nekog stručnijeg 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Lumia.Kawhi je napisao/la:Lumia 1020 ili Xperia T3? Mene više privlači Lumia, ali da čujem i nekog stručnijeg
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
T3Kawhi je napisao/la:Lumia 1020 ili Xperia T3? Mene više privlači Lumia, ali da čujem i nekog stručnijeg
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
jesil dobioQUARESMA 18<<< je napisao/la:u prvim buildovima nece vjerovatno one prve lumie s 512 mb rama tipa 520 620 i slicne, ali kasnije kad izadju noviji buildovi sigurno hoce
naprijed rejal
Mogli ste dati i neke argumente zašto ovaj, zašto onaj 

Ma jarane pogledaj kamere, profi profijaKawhi je napisao/la:Mogli ste dati i neke argumente zašto ovaj, zašto onaj

Jest manji ekran, al na T3 giga rama ja mislim da je malo za normalan rad, s obzirom na ostale mogucnosti.
Mia San Mia
dobio je djavolaSveti je napisao/la:jesil dobioQUARESMA 18<<< je napisao/la:u prvim buildovima nece vjerovatno one prve lumie s 512 mb rama tipa 520 620 i slicne, ali kasnije kad izadju noviji buildovi sigurno hoce

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Microsoft samo hajpa, yebem Im nenu
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Microsoft samo hajpa, yebem Im nenu
De mi ti reci zašto je Lumia boljaKawhi je napisao/la:Lumia 1020 ili Xperia T3? Mene više privlači Lumia, ali da čujem i nekog stručnijeg

Ma dobro, kamera kod Lumie 1020 jeR32 je napisao/la:Ma jarane pogledaj kamere, profi profijaKawhi je napisao/la:Mogli ste dati i neke argumente zašto ovaj, zašto onajDovoljno, a mislim da ce te bolje sluziti od T3.
Jest manji ekran, al na T3 giga rama ja mislim da je malo za normalan rad, s obzirom na ostale mogucnosti.

Zavisi kakav si korisnik, nokia je dobra, t3 isto za pprosjecne korisnike mislim da nece osjetiti neku razliku, osim ako ti je prijeko potrebna neka app za posao ili nesto, provjeri oba marketa i vidi sta ti vise pase, najbolje da pogledas video recenzije na netu i skontas sta te privlaci vise, jer ljudi stvarno dobro objasne pluseve i minuse svakog modela
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Zasto je Lumija bolja
brzi os, daleko brzi, zaboravi na lag, kameru ne trebam spominjati, pa i display je bolji kod lumije, kvalitetnija izrada
uskoro dolazi windows 10
ako bih se kojim cudom odlucio za Xperiu T3 to bi bilo samo sto ja volim čaprkati po sistemu, nista vise, ali i zbog toga sam ja i presao na wp jer mi je to dosadilo
no na tebi je da odlucis sta ces uzeti, jedina mana koju bih izdvojio za lumiu 1020 je sporije okidanje fotografija, to ce se vjerovatno popraviti s lumia camera 5
brzi os, daleko brzi, zaboravi na lag, kameru ne trebam spominjati, pa i display je bolji kod lumije, kvalitetnija izrada
uskoro dolazi windows 10
ako bih se kojim cudom odlucio za Xperiu T3 to bi bilo samo sto ja volim čaprkati po sistemu, nista vise, ali i zbog toga sam ja i presao na wp jer mi je to dosadilo
no na tebi je da odlucis sta ces uzeti, jedina mana koju bih izdvojio za lumiu 1020 je sporije okidanje fotografija, to ce se vjerovatno popraviti s lumia camera 5
Drugim riječima sex od telefona. Još kad skontaš kakvu kameru imaQUARESMA 18<<< je napisao/la:Zasto je Lumija bolja
uskoro dolazi windows 10

naprijed rejal
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Potpisujem!Sveti je napisao/la:Drugim riječima sex od telefona. Još kad skontaš kakvu kameru imaQUARESMA 18<<< je napisao/la:Zasto je Lumija bolja
uskoro dolazi windows 10
no na tebi je da odlucis sta ces uzeti, jedina mana koju bih izdvojio za lumiu 1020 je sporije okidanje fotografija, to ce se vjerovatno popraviti s lumia camera 5![]()

Lumia 1020 je zakon.

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: L-Train, napoleon72 i 102 gosta.