Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

andro234
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la andro234 » 28 mar 2015, 13:23

ajmo dns pobjedom doci na korak do eura :D
a sto se tice karata nek su podjeljene bolje to nego prazne tribrine dobio meni frend studira u zg igra za lucko po me zvao al valjalo je iz mostara potegnuti :D :D al neka sretan sam sto cu nakon par godina gledat HR uzivo

EDIT:
najvrijedniji maloljetni igrači na svijetu po transfermarktu:

1. Youri Tielemans
2. Ezequiel Ponce
3. Martin Odegaard
4. Enes Unal
5. Ante Ćorić
5. Federico Bonazzoli
7. Andrija Balić
8. Krystian Bielik
9. Nikola Vlašić
10. Bilal Ould-Chikh

prvaci svijeta u Katru :kafa:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 mar 2015, 13:33

I ja navijam za reprezentaciju, zato sto igra 11 Hrvata i ne mogu protiv toga niti ostat ravnodusan. U GNK-u pored svega, imas pun qurac stranaca za koje me zaboli q.

Ulaznice se dijele, ocekivano, kako bi prikrili lose stanje. Idioti daju 100-200 kn za ulaznice i onda ocekuju pun stadion, normalno da ce morat dijelit svuda kad ih nitko nece kupovat.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 mar 2015, 15:59

jozinho je napisao/la: Bolje da podjele dijeci koji navijaju.
I rekla bi sad prosječna 'rvatina "Šta ima loše u dijeljenju ulaznica klincima?"
Situacija prva.
Dolazi nam neka velika reprezentacija. Interes je ogroman. Maksimir puni 30 tisuća ljudi. Još ih više ima interes kupiti ulaznicu. Savez u prodaju pušta 25 tisuća ulaznica, ostalih 5 dijeli mlađim uzrastima klubova (=odriče se zarade od prodaje). Dobar savez stavlja budućnost ispred zarade.
Situacija druga.
Nogomet u rasulu, afera na aferi, netransparentnost, kriminal, korupcija, namještanje, progon navijača, prazni stadioni, ne regularna natjecanja, plaćenička reprezentacija. Savez namjerno stavlja utakmicu na najveći i najnedostupniji stadion, zna da neće biti puno ljudi. Ulaznice su u prodaji tek simbolično, ma da po bolesnim cijenama. Sjete se vodeći uhljebi što ne bi podijelili ulaznice nekoj tamo djeci i napravili 'atmosferu'? Usput u medijima po tko zna koji put plasirati priču o teroristima sa tribine zbog kojih strepi cijela nacija!
Prva situacija prikaz je tamo nekog dalekog dobrog marketinškog poteza koji u bolesni zemlji ne pije vodu. Situacija druga je realnost u tvojoj državi. Pitanje nije je li ovo istina, već hoćeš li je prihvatiti!
Nastavimo stvarati krive vrijednosti našim najmlađima! HNS MAFIJO
slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2015, 16:13

jozinho je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
nađite zamjenu kako bi se ulaznica iskoristila
:rol:
Po cijeloj Hrvatskoj je podijeljeno.Slavoniji najviše koliko sam vidio po ovim popisima.Sve plaćeno...i dijeci i roditeljima samo dođite :lol:

Izbori :kafa:
Bolje da podjele dijeci koji navijaju i vole Hrvatsku svim srcem,nego da prodaju šačici huligana koji nas blate i stramote gdje god stignu,a sve navodno zbog mafije u HNS-u.Zašto ti isti huligani ne odu paliti baklje u sabor iako se i tamo nalaze osobe sumnjivog morala,ali ne treba uništiti i reprezentaciju koja je jedna od rijetkih svijetlih točaka u državi.Svakome tko imalo prati nogometna zbivanja u Hrvatskoj jasno je da ima problema i da ih treba riješiti,ali kome je cilj izbaciti reprezentaciju s EP-a i to baš sada kad imamo sjajnu generaciju koja bi uz malo sreće mogla napraviti veliki uspjeh,samo se nadam da će sve proći bez incidenata i da ćemo ponoviti igru iz Italije i naravno pobijediti.
Ulaznice se dijele da se prikrije katastrofalno stanje u nogometu i cinjenicu kako ovo sto je ostalo od reprezentacije gleda sve manje i manje ljudi.Da bi se reklo "eto sve je super,napunili smo stadion".Da je situacija normalna nitko ne bi imao nista protiv da se odredjen broj ulaznica podijeli dijeci po klubovima,a ovako u HNS-u time samo zele prikriti probleme.

Sto se tice nereda moglo bi ih biti i veceras.Kada nije islo legalnim putem protiv nelegalnih uprava i kriminala i navijaci su godinama ignorirani sad cete gospodo imat nerede svaku utakmicu pa onda analizirajte tko je glavni problem hrv.nogometa.Ne podrzavam nikakve nerede na stadionima,ali u potpunosti razumijem frustraciju tih ljudi.Koje su jos opcije preostale osim da se reprezentacija izbaci sa velikog natjecanja pa da se odgovorni malo zapitaju.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 mar 2015, 17:11

wtf,odegaard u pocetnih 11

slika
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 mar 2015, 18:33

I poslije Broza, Broz. :kafa:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 mar 2015, 18:33

Marselo Broz dobar skroz :kafa:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 mar 2015, 19:15

Bravo Hrvati, dobro igrate :clap:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 mar 2015, 19:19

dva prelijepa gola :)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 mar 2015, 19:55

Ko plitak potok, bravo Vatreni
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 28 mar 2015, 20:10

Strasnoo ovo ekipa igraa, i zaista ce biti uzitak gledat ih na Euru, siguran sam da mogu daleko stici.. sve pohvale i za Olica covjeka kojeg puno postujem jer i sa 36 i kusur trci, bori se po terenu nema staa..

Fino je vidjet eto i da su sa igracem manje postigli 2 gola.. samo naprijed :kafa:
FC Bayern !!!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 mar 2015, 20:20

Bolji rezultat nego igra. Al' zadovoljan sam.

Pitao bih novinara Sljivka jel ga stid na cemu zaradjuje klikove... Pa mislim stvarno.. :puke:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 28 mar 2015, 20:25

Samo da se nađe neko ozbiljnije riješenje na lijevom boku od tarabe Pranjića...
Jer većinom svi napadi protivnika idu po toj strani gdje je ovaj mamlaz...
Danas ga gol i izvadi ali protiv jačih ekipa to ne bude dobro izgledalo :salut:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2015, 20:42

Ima Strinić,ali ga vrli izbornik nije zvao jer "nije dovoljno posvećen reprezentaciji" :rol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 mar 2015, 22:25

Jurišić poentira po tko zna koji put:
"Sanjam prvog čovjeka hrvatskog nogometa koji kad priča o važnosti regije, misli na Dalmaciju, Slavoniju, Istru, Zagorje, Međimurje. Predsjednika koji će shvatiti zašto je važno da Srnu, Modrića, Rakitića i Mandžukića uživo može vidjeti i dodirnuti i klinac u Splitu, Rijeci i Osijeku, a ne samo u Zagrebu. Predsjednika kojeg će biti sram što je nogometna reprezentacija, to najveće hrvatsko nogometno blago, u zadnjih devet godina više utakmica odigrala u Londonu kojeg za nju nije briga, nego u Splitu koji za njom čezne. Predsjednika kojeg će zaboljeti srce kad vidi da cijela jedna regija, i to regija koja je toliko toga dala i hrvatskom nogometu i sportu uopće, nogometnu reprezentaciju sve manje i manje doživljava svojom. Predsjednika kojeg će boljeti nepravda koja već godinama istoj toj regiji slama srce i ubija dušu. Hrvatsku dušu."

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 30 mar 2015, 21:39

slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 mar 2015, 22:01

Cestitam na pobjedi, trenutno u top 5 europskih reprezentacija a vjerovatno i u buducnosti. :clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 31 mar 2015, 15:58

Borusse00 je napisao/la:Samo da se nađe neko ozbiljnije riješenje na lijevom boku od tarabe Pranjića...
Jer većinom svi napadi protivnika idu po toj strani gdje je ovaj mamlaz...
Danas ga gol i izvadi ali protiv jačih ekipa to ne bude dobro izgledalo :salut:
mene više muči Olić....tip će za vrijeme sljedećeg eura imati skoro 37 .god, a posebno je beskoristan na krilu...mislim da ni u hsv-u ne igra previše..
vidimo koliko nam Perišić znači...treba nam još jedno pravo moderno krilo.....imamo par mlađih kandidata i vidjet ćemo šta će s njima biti sljedeće sezone....

mislim da i Mandji kao prvom napadaču treba biti pomalo neugodno....čovjek u ovim kvalifikacijama nijedan gol nije zabio ,a cijela reprezentacija ih je zabila 15....

Borusse00
Kontakt:

Post Postao/la Borusse00 » 31 mar 2015, 19:37

dean33 je napisao/la: mene više muči Olić....tip će za vrijeme sljedećeg eura imati skoro 37 .god, a posebno je beskoristan na krilu...mislim da ni u hsv-u ne igra previše..
vidimo koliko nam Perišić znači...treba nam još jedno pravo moderno krilo.....imamo par mlađih kandidata i vidjet ćemo šta će s njima biti sljedeće sezone...

U pravu za Olića...
Ja sam mišljenja da če Kovać nešto zahebati i da neće izvući maksimum iz ove strašne generacije na žalost :cry:
Ne razumijem čemu forsiranje jazavca Pranjića, pa kada neka ozbiljnija repka dođe bude bilo propuha po boku da je to strašno.... Isto tako vrijedi i za Srnu, hvala ti za sve ali vrijeme je da se oprostiš... A za Olića je sve rečeno... Svaka čast Ivici ali mislim da je potpuno beskoristan i igrač manje je...
A što se vidjelo protiv Mexikanaca kako Kovač ujebe i zbog njegovih eksperimenata smo i zjanuli tekmu, pa čim je Pranjića stavio na ljevog boka umjesto solidnog Vrsaljka u 5 min su napravili kuršlus po toj strani i zabili 2 komada....
Dao bi sve da vidim umjesto Pranjića Vrsaljka i umjesto Srne malog Jedvaja na beku ali to je za oćekivati vjerovatno poslje eura :facepalm:
A umjesto Ivcice bi probao s Pjacom pošto Rebić se ne razvija kako smo očekivali...
I ti planovi će biti nažalost poslje eura, kao šta je bio slučaj sa Subašićem u Brazilu na žalost :twisted:

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 01 apr 2015, 14:43

ceska izgubila italija remiziral znaci s jos 13 bodova 1. pot za euro bi trebao biti siguran :opaopa:
a ovo za pranjica i olica oni ce nazalost biti u 11 dok se ne umirove kao pletikosa :puke:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.