Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Sutra dati sve od sebe. Mora se pobijediti Radnik za mirnu zimsku pauzu.
Sigurno ćete imati mirnu pauzu nakon svega ovoga danas.ekran je napisao/la:Sutra dati sve od sebe. Mora se pobijediti Radnik za mirnu zimsku pauzu.
Vidim da su krenule rasprave o tužbi. Kao tek sada se saznalo, a znalo se od početka da će biti tužba.
Ja molim sve ljude koji pišu na ovoj temi, simpatizere Olimpica i ljude koji prate druge klubove da ne ulazimo u svađe i vrijeđanje oko toga. Puna mi je kapa više toga. Tu je koliko vidim sud i neka to rješava. Ionako se detalji ne znaju. Eto, ovo je molba
Ja molim sve ljude koji pišu na ovoj temi, simpatizere Olimpica i ljude koji prate druge klubove da ne ulazimo u svađe i vrijeđanje oko toga. Puna mi je kapa više toga. Tu je koliko vidim sud i neka to rješava. Ionako se detalji ne znaju. Eto, ovo je molba

- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
otočki papak nijaz gracić može dobiti 840 hiljada tvrdih i sočnih
koji je to primitivac hoće da se obogati na guzove, neće moći razbojniče! drži se lijepljenja plakata i one svoje nosate spodobe što reklamiraš po gradu. papak iskompleksirani nestalo para zbog propalih igrača tipa vladavić, i ostali otjerani kvazi talenti sa koševa. nikat ti nijaze nećeš dočekati da ti olimpik igra evropu pred 150 gledalaca, od toga 120 redari i policija.

-
- Kontakt:
Čemu takav riječnik. Mislim da je vrijeme da administrator bar upozori nekoga.
Zaista kakva navala primitivizma!pacovi_tu_ima je napisao/la:otočki papak nijaz gracić može dobiti 840 hiljada tvrdih i sočnihkoji je to primitivac hoće da se obogati na guzove, neće moći razbojniče! drži se lijepljenja plakata i one svoje nosate spodobe što reklamiraš po gradu. papak iskompleksirani nestalo para zbog propalih igrača tipa vladavić, i ostali otjerani kvazi talenti sa koševa. nikat ti nijaze nećeš dočekati da ti olimpik igra evropu pred 150 gledalaca, od toga 120 redari i policija.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Ma buraz nebitno. Ne treba se pecati.
Znam ali zašto zagađuje temu,bolje da zaobilazi ovu temu.ivan.balic je napisao/la:Ma buraz nebitno. Ne treba se pecati.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Mislim da tu imaju posla administratori i da oni neće to tolerisati. Sutra nova utakmica i to je bitno.Mancini je napisao/la:Znam ali zašto zagađuje temu,bolje da zaobilazi ovu temu.ivan.balic je napisao/la:Ma buraz nebitno. Ne treba se pecati.
Ja nikada nisam nista lose napisao o Olimpicu, niti sma mislio nista lose. Zaista. Ali ne ozete ocekivati ovakvimodnosom i ponasanjem da imate blagonaklonost navijaca sarajeva.
Samo cu reci jedno. Stvarate sebi neprijatelje i dizete tenziju. Tu nema sanse da ne izvucete deblji kraj.
Nijaze zeznuo si se i to dobrano. A vidjet ces da ne pricam bezveze.
Samo cu reci jedno. Stvarate sebi neprijatelje i dizete tenziju. Tu nema sanse da ne izvucete deblji kraj.

Evo prepali smo se.Na kraju ima sud pa ako je neko varao neka odgovara.Vamos je napisao/la:Ja nikada nisam nista lose napisao o Olimpicu, niti sma mislio nista lose. Zaista. Ali ne ozete ocekivati ovakvimodnosom i ponasanjem da imate blagonaklonost navijaca sarajeva.
Zašto i dokle vise vredjanje covjeka koji svoje novce ulaže u klub.Volio bih više NIJAZA GRACIĆA da ima u našoj PLBiH.Administracija treba da reaguje na ovako prost i prljav tekst gde se spominje ČASTAN i POŠTEN ČOVJEK NIJAZ GRACIĆ.Da ga nema a fala dragom BOGU što postoji -trebalo bi ga izmislit,,,,,,,,,,,,,,,,JEDAN JE JEDINI NIJAZ GRACIĆ...............................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,...................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.,pacovi_tu_ima je napisao/la:otočki papak nijaz gracić može dobiti 840 hiljada tvrdih i sočnihkoji je to primitivac hoće da se obogati na guzove, neće moći razbojniče! drži se lijepljenja plakata i one svoje nosate spodobe što reklamiraš po gradu. papak iskompleksirani nestalo para zbog propalih igrača tipa vladavić, i ostali otjerani kvazi talenti sa koševa. nikat ti nijaze nećeš dočekati da ti olimpik igra evropu pred 150 gledalaca, od toga 120 redari i policija.
Idemo Vukovi danas na pobjedu samo polako !!! 3-1 za Olimpic !!!
-
- Kontakt:
Nijaze, veliki zaljubljeniče Bordo boje neznam koliko zle krvi ima u tebi da toliko pokušavaš izazvati gnjev ljudi oko sebe. Nisi uspio na terenu dobiti evropu pa si sve pokušavao da to dobiješ za stolom i ispod stola. U nogometu je mjerilo teren. Kad izađeš na teren treba da pobjediš a ukoliko nisi pobjedio onda si izgubio- LOGIKA. O kakvoj tužbi ti pričaš, O kakvom Sarajevo City-u, O kakvim igračima Barcelone u Olimpiku. Jedino si uspio uzeti nekoliko igrača Sarajeva. Ti glatko izgubiš od Želje i ne uzimaš njihove igrače i ne sporiš se sa Željom i netražiš od njih pare, Ćala, Husref, Lede, Fejzić, Škoro,... Neka te Nijaze neka, možeš koliko hoćeš ali nećeš dokle hoćeš. Imao bih ti svašta reći i napisati ali nije ni mjesto ni vrijeme. Bio sam prestao pisati po forumu ali tvoji glupi pokušaji da privučeš pažnju navijača Sarajeva pa i ostalih zaljubljenika u Sport ponekad i uspiju. TUŽI I PLATI SUDSKE TROŠKOVE.
Mozda ima i dobrog u ovome sto je pokrenuo olimpic,zaso ??. Ako je bilo mutnih radnji nek odgovara onaj ko je kriv za to za dobrobit cjelokupnog futbala u bih. Ako je krivo sarajevo neka odgovara,ako je savez nek snosi posljedice a ako gracic ovim pokusava neki svoj hir da tjera ili nesto deseto snosit ce i on posljedice. lako moze sarajevo tuzbu podnijeti za klevetu,narusen ugled i tako to ima tu svega nesto...
.

Olimpic Sarajevo
Ovaj meme pitar kao da piše pismo Nijazu Graciću,šta čovjek sve može pročitati ovdje!
Samo tuzte gamad, malverzacijama u ligi jednom treba stat u kraj pa i pod cijenu da se liga suspenduje kao i reprezentacija
Cestitke momcima na novoj pobjedi. I danas smo pokazali vise od protivnika na Otoci, ali izgleda da vec postaje tradicija da pobjedjujemo samo sa 1-0. Igramo dobro, stvaramo prilike, ali rijetko postizemo vise od jednog gola. Mislim da ovih mladih momaka treba biti sram, kada im Muharemovic svaku drugu utakmicu donese pobjedu. Husref radi odlican posao za sada, ali ta realizacija se mora popraviti ako zelimo u Evropu i svakoj ekipi moramo utrpati 2-3 gola.
Naprijed Vukovi!
Naprijed Vukovi!
-
- Kontakt:
Bravo opet Vukovi moji. Sigurna igra, novi bodovi.
Kakav si ti samo papak.. jarane ubi se. Ne trebas nikome takav.pacovi_tu_ima je napisao/la:otočki papak nijaz gracić može dobiti 840 hiljada tvrdih i sočnihkoji je to primitivac hoće da se obogati na guzove, neće moći razbojniče! drži se lijepljenja plakata i one svoje nosate spodobe što reklamiraš po gradu. papak iskompleksirani nestalo para zbog propalih igrača tipa vladavić, i ostali otjerani kvazi talenti sa koševa. nikat ti nijaze nećeš dočekati da ti olimpik igra evropu pred 150 gledalaca, od toga 120 redari i policija.
shandrlike-tandrlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.