NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

poskok123
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la poskok123 » 14 maj 2015, 16:39

Pa poslije poraza čudilo bi me da si šta čuo,ti si mislio da sanjaš da je noćna mora :lol: :lol: ,,,,reko sam ti poslušaj izvještaj radio Gračanice u emisiji sa sportskih terena ,sve fino objašnjeno...Kadrić i Pljevljak vrijeđali verbalno novinara radio Gračanice,,,svoju nemoć,ne znanje,primitivizam i krkanluk iskazali na čovjeku koji radi samo svoj poso,,,da je Bratstvo pravi klub uputili bi javno izvijenje uz sankcije prema bahatom dvojcu,,,,al ko je počasni predsjednik nebi me čudilo da je nagradio pomenuti dvojac,jer otkud pravo novinaru da pita šta je uzrok poraza ili još gore da uzima izjavu od egzekutora Terzića...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 maj 2015, 16:43

**** je napisao/la:Pa poslije poraza čudilo bi me da si šta čuo,ti si mislio da sanjaš da je noćna mora :lol: :lol: ,,,,reko sam ti poslušaj izvještaj radio Gračanice u emisiji sa sportskih terena ,sve fino objašnjeno...Kadrić i Pljevljak vrijeđali verbalno novinara radio Gračanice,,,svoju nemoć,ne znanje,primitivizam i krkanluk iskazali na čovjeku koji radi samo svoj poso,,,da je Bratstvo pravi klub uputili bi javno izvijenje uz sankcije prema bahatom dvojcu,,,,al ko je počasni predsjednik nebi me čudilo da je nagradio pomenuti dvojac,jer otkud pravo novinaru da pita šta je uzrok poraza ili još gore da uzima izjavu od egzekutora Terzića...
Nisi dobro skonto ;) Oni su mu dobacivali poslije Gradine jer je on nesto rekao al ajde nije bitno :D
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 maj 2015, 16:45

cesc4 je napisao/la: Nisi dobro skonto ;) Oni su mu dobacivali poslije Gradine jer je on nesto rekao al ajde nije bitno :D

De ba pusti lika, vidis da samo gluposti pise ba ;)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 14 maj 2015, 16:58

**** je napisao/la:Nerazumijem o kakvom vrijeđanju se radi,,,gdje sam ga ja uvrijedio,,,čovjek vrijeđa ja ga nisam ni spomeno,,,moj stava je da je Bratstvo kanta od ekipe,da je uprava tj jedan čovjek najveće zlo koje je moglo zadesit jedan sportski kolektiv,,,e sad dal je ovo vrijeđanje ako jest ja ću se sam banovat... ;)
Nije istina ja tebe nista nisam uvrijedio izuzev ako te istina vrijeda ;)
a nemoj se banovati sam :thumbup:
**** je napisao/la:
A ja čekam da se ti izviniš za onaj post od neki dan,,,al ne moraš meni nego u ime Kadrića i Pljevljaka izvini se novinaru radio Gračanice,,, ;)
Nema veze ,nemoj lagati stariji si covjek , ti si stajao na tribini do mene,
ja i i ti se dogovarali kako da idemo s metalcima na utakmicu , da podrzimo nase dijete
nisi mogao cuti sta se oni raspravljaju
sa novinarom, a inace novinar podrzava i voli ovo Bratstvo tako da dzaba trazis srodnu dusu :thumbup:

Cucemo se opet veceras , moze sa tvojim prevozom nesto me auto zeza.... :bih: :bih:

@cesc MIRZA KAZLAGIC -glavni :crazy: :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 14 maj 2015, 17:09

Taj novinar i jest navijač Bratstva i to sam naveo u ranijem postu,,,čak je i treniro u mlađim kategorijama...kad je riječ o srodnim dušama njih je puna čaršija,,,a to se vidi i po posjeti na stadionu,,,400 gledalaca od toga 100 iz Lukavca,,,igrate utakmicu sezone i vas dođe pratit 300 ljudi od toga 150 boga moli da izgubite,,, :lol: :lol: a vi se pitajte što je tako... ;) mozda je do trenera,mozda je do počasnog presjednika,mozda je zbog svih onih likova koji se motaju oko kluba,mozda je i do 15 igrača sa strane ,,mozda,,,,,

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 maj 2015, 17:12

ALBOX je napisao/la:
**** je napisao/la:Nerazumijem o kakvom vrijeđanju se radi,,,gdje sam ga ja uvrijedio,,,čovjek vrijeđa ja ga nisam ni spomeno,,,moj stava je da je Bratstvo kanta od ekipe,da je uprava tj jedan čovjek najveće zlo koje je moglo zadesit jedan sportski kolektiv,,,e sad dal je ovo vrijeđanje ako jest ja ću se sam banovat... ;)
Nije istina ja tebe nista nisam uvrijedio izuzev ako te istina vrijeda ;)
a nemoj se banovati sam :thumbup:
**** je napisao/la:
A ja čekam da se ti izviniš za onaj post od neki dan,,,al ne moraš meni nego u ime Kadrića i Pljevljaka izvini se novinaru radio Gračanice,,, ;)
Nema veze ,nemoj lagati stariji si covjek , ti si stajao na tribini do mene,
ja i i ti se dogovarali kako da idemo s metalcima na utakmicu , da podrzimo nase dijete
nisi mogao cuti sta se oni raspravljaju
sa novinarom, a inace novinar podrzava i voli ovo Bratstvo tako da dzaba trazis srodnu dusu :thumbup:

Cucemo se opet veceras , moze sa tvojim prevozom nesto me auto zeza.... :bih: :bih:

@cesc MIRZA KAZLAGIC -glavni :crazy: :D
Brkino maslo... 2 ko oblak

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 14 maj 2015, 17:17

**** je napisao/la:Taj novinar i jest navijač Bratstva i to sam naveo u ranijem postu,,,čak je i treniro u mlađim kategorijama...kad je riječ o srodnim dušama njih je puna čaršija,,,a to se vidi i po posjeti na stadionu,,,400 gledalaca od toga 100 iz Lukavca,,,igrate utakmicu sezone i vas dođe pratit 300 ljudi od toga 150 boga moli da izgubite,,, :lol: :lol: a vi se pitajte što je tako... ;) mozda je do trenera,mozda je do počasnog presjednika,mozda je zbog svih onih likova koji se motaju oko kluba,mozda je i do 15 igrača sa strane ,,mozda,,,,,
Mozda i jest , vidim u susjednom nam selu ,u 2.sjever igrao se derbi u subotu ....70 gledalaca u vrh glave
, a nema stranaca ,pocasnih predsjednika :D
posjecenost stadiona u Gracanici ce te iznenaditi naspram stadiona u 1 .federalnoj, mozda .. :D
a najbolje ti je ovo igrate utakmicu sezone , a svako kolo na Lukama :mrgreen: :mrgreen: da,da igramo
al hajdi sto igramo kuci , vec se dogovaramo i za utakmicu protiv metalegea da idemo zajedno
i ti opet kazes igrate , nemoj tako :P

Mirza kazlagic ????
Povrede ..Husejnbacic ja msm da ce biti spreman , moussa isto
a samo da bude lijep dan bez padavina , da uzivamo u dobroj fudbalskoj predstavi ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 maj 2015, 18:07

Brzi ne igra.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 14 maj 2015, 19:20

Dosta vas je... Svi ste u outu
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 maj 2015, 20:36

Bratstvu je iduće kolo dan D tj. biti ili ne biti u borbi za PL. Kocka je bačena, neko reče
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 14 maj 2015, 20:40

7aprildomemoj je napisao/la:Bratstvu je iduće kolo dan D tj. biti ili ne biti u borbi za PL. Kocka je bačena, neko reče
Nije jos bacena :P Baca je Kazlagic u subotu :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 maj 2015, 08:23

cesc4 je napisao/la:Pa de evo ako hoce neko od vas 20-togodisnjaka ili 30 -togodisnjaka bit admin izvolite , ili ako hocete da obrisemo stranicu skroz samo zbog vas 2 ? 1863 covjeka nemaju nista lose rec o stranici , al de ako vi mozete bolje pa de bujrum napravite stranicu i da vidimo dokle cete dogurat... ! Za vasu informaciju stranica je u stalnom kontaktu sa urednikom Sportsport.ba (admin ove str. vam to moze potvrdit ) , i kao sto je RMCF rekao stranica ce se danas ili sutra udruziti sa http://www.gracanica24.com" onclick="window.open(this.href);return false; i jos nekim stranicama tako da , izvinite VAS 2 sto neki srednjoskolac ovako uspjesno vodi stranicu , a u ostalom ako vam se ne svida stranica ili nesto pa brate dragi zasto je pratite ? zasto citate vijesti ? ;)
De bolan šta si se naložio odmah, pusti budale kraju.. :rol: :rol: :rol: :kralj:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 15 maj 2015, 09:07

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Pa de evo ako hoce neko od vas 20-togodisnjaka ili 30 -togodisnjaka bit admin izvolite , ili ako hocete da obrisemo stranicu skroz samo zbog vas 2 ? 1863 covjeka nemaju nista lose rec o stranici , al de ako vi mozete bolje pa de bujrum napravite stranicu i da vidimo dokle cete dogurat... ! Za vasu informaciju stranica je u stalnom kontaktu sa urednikom Sportsport.ba (admin ove str. vam to moze potvrdit ) , i kao sto je RMCF rekao stranica ce se danas ili sutra udruziti sa http://www.gracanica24.com" onclick="window.open(this.href);return false; i jos nekim stranicama tako da , izvinite VAS 2 sto neki srednjoskolac ovako uspjesno vodi stranicu , a u ostalom ako vam se ne svida stranica ili nesto pa brate dragi zasto je pratite ? zasto citate vijesti ? ;)
De bolan šta si se naložio odmah, pusti budale kraju.. :rol: :rol: :rol: :kralj:
Brate odakle ovo izvuce hahahah ovo je od prije godinu i po haha

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 maj 2015, 11:27

cesc4 je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:
Brate odakle ovo izvuce hahahah ovo je od prije godinu i po haha

Novembar 2012 hahaha :D :rol:

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 15 maj 2015, 22:32

GracanicaAA je napisao/la:Okupljanje je zakazano od 11 pa do 12 jer kako mi kaze lik krece se tamo oko 12... :D
jerane kada dolazite da pripremimo pive...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 15 maj 2015, 23:14

amar009 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Okupljanje je zakazano od 11 pa do 12 jer kako mi kaze lik krece se tamo oko 12... :D
oko 2 smo tamo

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 16 maj 2015, 10:05

amar009 je napisao/la:
Jos malo i stizemo :wave:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 16 maj 2015, 10:14

Ajdeeeeeeeeeeeeeeeeee idemo po 3 boda idemo po Premijer ligu !!

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 16 maj 2015, 10:19

Biće teško biće 0-2 :clap: :clap: :clap:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 maj 2015, 10:26

Ajde momci... Da se Kakanj treseeeew

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.