Moderator/ica: GracanicaAA
Nisi dobro skonto**** je napisao/la:Pa poslije poraza čudilo bi me da si šta čuo,ti si mislio da sanjaš da je noćna mora![]()
,,,,reko sam ti poslušaj izvještaj radio Gračanice u emisiji sa sportskih terena ,sve fino objašnjeno...Kadrić i Pljevljak vrijeđali verbalno novinara radio Gračanice,,,svoju nemoć,ne znanje,primitivizam i krkanluk iskazali na čovjeku koji radi samo svoj poso,,,da je Bratstvo pravi klub uputili bi javno izvijenje uz sankcije prema bahatom dvojcu,,,,al ko je počasni predsjednik nebi me čudilo da je nagradio pomenuti dvojac,jer otkud pravo novinaru da pita šta je uzrok poraza ili još gore da uzima izjavu od egzekutora Terzića...
cesc4 je napisao/la: Nisi dobro skontoOni su mu dobacivali poslije Gradine jer je on nesto rekao al ajde nije bitno
Nije istina ja tebe nista nisam uvrijedio izuzev ako te istina vrijeda**** je napisao/la:Nerazumijem o kakvom vrijeđanju se radi,,,gdje sam ga ja uvrijedio,,,čovjek vrijeđa ja ga nisam ni spomeno,,,moj stava je da je Bratstvo kanta od ekipe,da je uprava tj jedan čovjek najveće zlo koje je moglo zadesit jedan sportski kolektiv,,,e sad dal je ovo vrijeđanje ako jest ja ću se sam banovat...
Nema veze ,nemoj lagati stariji si covjek , ti si stajao na tribini do mene,**** je napisao/la:
A ja čekam da se ti izviniš za onaj post od neki dan,,,al ne moraš meni nego u ime Kadrića i Pljevljaka izvini se novinaru radio Gračanice,,,
Brkino maslo... 2 ko oblakALBOX je napisao/la:Nije istina ja tebe nista nisam uvrijedio izuzev ako te istina vrijeda**** je napisao/la:Nerazumijem o kakvom vrijeđanju se radi,,,gdje sam ga ja uvrijedio,,,čovjek vrijeđa ja ga nisam ni spomeno,,,moj stava je da je Bratstvo kanta od ekipe,da je uprava tj jedan čovjek najveće zlo koje je moglo zadesit jedan sportski kolektiv,,,e sad dal je ovo vrijeđanje ako jest ja ću se sam banovat...![]()
a nemoj se banovati sam![]()
Nema veze ,nemoj lagati stariji si covjek , ti si stajao na tribini do mene,**** je napisao/la:
A ja čekam da se ti izviniš za onaj post od neki dan,,,al ne moraš meni nego u ime Kadrića i Pljevljaka izvini se novinaru radio Gračanice,,,
ja i i ti se dogovarali kako da idemo s metalcima na utakmicu , da podrzimo nase dijete
nisi mogao cuti sta se oni raspravljaju
sa novinarom, a inace novinar podrzava i voli ovo Bratstvo tako da dzaba trazis srodnu dusu![]()
Cucemo se opet veceras , moze sa tvojim prevozom nesto me auto zeza....![]()
@cesc MIRZA KAZLAGIC -glavni![]()
Mozda i jest , vidim u susjednom nam selu ,u 2.sjever igrao se derbi u subotu ....70 gledalaca u vrh glave**** je napisao/la:Taj novinar i jest navijač Bratstva i to sam naveo u ranijem postu,,,čak je i treniro u mlađim kategorijama...kad je riječ o srodnim dušama njih je puna čaršija,,,a to se vidi i po posjeti na stadionu,,,400 gledalaca od toga 100 iz Lukavca,,,igrate utakmicu sezone i vas dođe pratit 300 ljudi od toga 150 boga moli da izgubite,,,![]()
a vi se pitajte što je tako...
mozda je do trenera,mozda je do počasnog presjednika,mozda je zbog svih onih likova koji se motaju oko kluba,mozda je i do 15 igrača sa strane ,,mozda,,,,,
Nije jos bacena7aprildomemoj je napisao/la:Bratstvu je iduće kolo dan D tj. biti ili ne biti u borbi za PL. Kocka je bačena, neko reče
De bolan šta si se naložio odmah, pusti budale kraju..cesc4 je napisao/la:Pa de evo ako hoce neko od vas 20-togodisnjaka ili 30 -togodisnjaka bit admin izvolite , ili ako hocete da obrisemo stranicu skroz samo zbog vas 2 ? 1863 covjeka nemaju nista lose rec o stranici , al de ako vi mozete bolje pa de bujrum napravite stranicu i da vidimo dokle cete dogurat... ! Za vasu informaciju stranica je u stalnom kontaktu sa urednikom Sportsport.ba (admin ove str. vam to moze potvrdit ) , i kao sto je RMCF rekao stranica ce se danas ili sutra udruziti sa http://www.gracanica24.com" onclick="window.open(this.href);return false; i jos nekim stranicama tako da , izvinite VAS 2 sto neki srednjoskolac ovako uspjesno vodi stranicu , a u ostalom ako vam se ne svida stranica ili nesto pa brate dragi zasto je pratite ? zasto citate vijesti ?
Brate odakle ovo izvuce hahahah ovo je od prije godinu i po hahaNkBratstvoGracanica je napisao/la:De bolan šta si se naložio odmah, pusti budale kraju..cesc4 je napisao/la:Pa de evo ako hoce neko od vas 20-togodisnjaka ili 30 -togodisnjaka bit admin izvolite , ili ako hocete da obrisemo stranicu skroz samo zbog vas 2 ? 1863 covjeka nemaju nista lose rec o stranici , al de ako vi mozete bolje pa de bujrum napravite stranicu i da vidimo dokle cete dogurat... ! Za vasu informaciju stranica je u stalnom kontaktu sa urednikom Sportsport.ba (admin ove str. vam to moze potvrdit ) , i kao sto je RMCF rekao stranica ce se danas ili sutra udruziti sa http://www.gracanica24.com" onclick="window.open(this.href);return false; i jos nekim stranicama tako da , izvinite VAS 2 sto neki srednjoskolac ovako uspjesno vodi stranicu , a u ostalom ako vam se ne svida stranica ili nesto pa brate dragi zasto je pratite ? zasto citate vijesti ?![]()
![]()
![]()
cesc4 je napisao/la:Brate odakle ovo izvuce hahahah ovo je od prije godinu i po hahaNkBratstvoGracanica je napisao/la:De bolan šta si se naložio odmah, pusti budale kraju..cesc4 je napisao/la:Pa de evo ako hoce neko od vas 20-togodisnjaka ili 30 -togodisnjaka bit admin izvolite , ili ako hocete da obrisemo stranicu skroz samo zbog vas 2 ? 1863 covjeka nemaju nista lose rec o stranici , al de ako vi mozete bolje pa de bujrum napravite stranicu i da vidimo dokle cete dogurat... ! Za vasu informaciju stranica je u stalnom kontaktu sa urednikom Sportsport.ba (admin ove str. vam to moze potvrdit ) , i kao sto je RMCF rekao stranica ce se danas ili sutra udruziti sa http://www.gracanica24.com" onclick="window.open(this.href);return false; i jos nekim stranicama tako da , izvinite VAS 2 sto neki srednjoskolac ovako uspjesno vodi stranicu , a u ostalom ako vam se ne svida stranica ili nesto pa brate dragi zasto je pratite ? zasto citate vijesti ?![]()
![]()
![]()
jerane kada dolazite da pripremimo pive...GracanicaAA je napisao/la:Okupljanje je zakazano od 11 pa do 12 jer kako mi kaze lik krece se tamo oko 12...
oko 2 smo tamoamar009 je napisao/la:jerane kada dolazite da pripremimo pive...GracanicaAA je napisao/la:Okupljanje je zakazano od 11 pa do 12 jer kako mi kaze lik krece se tamo oko 12...
Jos malo i stizemoamar009 je napisao/la:jerane kada dolazite da pripremimo pive...GracanicaAA je napisao/la:Okupljanje je zakazano od 11 pa do 12 jer kako mi kaze lik krece se tamo oko 12...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.