Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 16 okt 2014, 19:25

hogarstrasni je napisao/la: Nema tu diskusije !!!
Da ulete navijaci, pocnu tuci igrace Srbije, pa onda redari...to je diskvlifikacija i zdravo.
Nece biti nikakve diskvalifikacije, ne nadaj(te) se bzvz! U najgorem slucaju po Srbiju ce biti registovano 0-3, uz prazne tribine i novcanu kaznu naravno... ;)

Ponavljam, pricajmo o fudbalu!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 16 okt 2014, 19:35

marconato je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la: Nema tu diskusije !!!
Da ulete navijaci, pocnu tuci igrace Srbije, pa onda redari...to je diskvlifikacija i zdravo.
Nece biti nikakve diskvalifikacije, ne nadaj(te) se bzvz! U najgorem slucaju po Srbiju ce biti registovano 0-3, uz prazne tribine i novcanu kaznu naravno... ;)

Ponavljam, pricajmo o fudbalu!
Ma ne može se ovdje pričati o fudbalu.Treba se prvo staviti malo u tudju kožu.Jednostavno naživcira čovjeka komentar tipa Cana heroj.Ono što su uradili Albanci u Beogradu je sramota i sportski kukavičluk.Lično se ne mogu oteti utisku da je sve pripremljeno i da su igrači znali za tu režiju.Jednostavno je nešto simtomatično.To je rekcija Albanaca na malog Mitrovića.Momak nije ni pokušao da se tuče ni on niti i jedan Srpski igrač.A to niko ne spominje.Čak i Albanci kažu da su ih Ivanović i ekipa branili.Nego je sve lijepo isplanirano i Albanski IGRAČI su znali za to i učestvovali u perfidnoj režiji.Ja ne vidim kakvi su oni heroji uopšte,čak mislim da je iznenadjujuće mali broj navijača Srbije ušao u teren kakva je situacija bila.Ja mislim da će utakmica ,mogao bi se i kladiti biti ponovljena a oba tima kažnjena.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 okt 2014, 19:47

Ma sve ja to znam, znas i ti, ali ne znam zasto se uopste trudis objasniti nekome nesto kad je taj isti pun mrznje i kompleksa prema Srbima i svema sto je srpsko, pa i ne moze nista racionalno razluciti i razmisljati!

Evo ja cu ti odgovoriti na postavljeno pitanje! U slucaju Cane, on je za 80 % ovog foruma heroj, dok bi Ivanović u toj hipotetickoj situaciji bio zlocinac i terorista! :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 16 okt 2014, 19:54

slobodnjak je napisao/la: Ma jasno da je diskvalifikacija ,ne pitam ja to nego jeli Ivanović hipotetički heroj ili ne veoma si dobro razumio nemoj vrdati... ;) :D .Samo što je itekako kriva i druga strana pa trreba i nju itekako diskvalifikovati.Provokacija na nac.osnovi transparenti nacionalističkog sadržaja strogo zabranjeni statutom FIFE i UEFE ,igrači učestvovali u tuči,nisu se i pored prijedloga UEFE vratili na teren šta s tim...
Izvini, nisam shvatio pitanje, naravno da nije heroj,ukoliko je znao da se radi o zastavi koja je hegemonisticka i ima negativan istoriski kontekst.
Nije heroj jer nema pravo, u takvoj situaciji , da se petlja , uopste, kao ni Mitrovic. Sta da je zastava bila zarazena "ebolom" :roll:
Ali , nema sumnje da ce medju Albancima biti heroj, na kraju krajeva, moze hladno reci da nije vidio nista osim grba i da je pokusao da ga spasi , sto je "patriotska duznost".
Sto se tice povratka na teren, realno, ni ja se ne bi vratio da su me tukli navijaci , igraci ,redari..
Samo da te pitam, takodjer hipteticki, je li moguce da je neko od organizacija tipa "Obraz", "Dvedri"...koji su orjentisani izrazito antievropski, antizapadno, antialbanski, antiFSS...organizovao incident s ciljem da poremeti odnose Srbije i zapada, Evrope, EU integracija, da radikalizuje , pomalo relaksirane, odnose izmedju Srba i Albanaca?
Koliko se sjecam, po mnogima, slucaj "Genova" je bio svjesno izazvan,od strane nekih grupa u Srbiji, da se nanese steta savezu !?
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 16 okt 2014, 20:03

marconato je napisao/la:Ma sve ja to znam, znas i ti, ali ne znam zasto se uopste trudis objasniti nekome nesto kad je taj isti pun mrznje i kompleksa prema Srbima i svema sto je srpsko, pa i ne moze nista racionalno razluciti i razmisljati!

Evo ja cu ti odgovoriti na postavljeno pitanje! U slucaju Cane, on je za 80 % ovog foruma heroj, dok bi Ivanović u toj hipotetickoj situaciji bio zlocinac i terorista! :kafa:
Ma znam ja odgovor na pitanje .Samo mi ide na živce što svi Bošnjački članovi foruma u velikoj većini ,likuju ne zbog toga što vole Albance nego što gaje ogromnu mržnju prema Srbima.
Moderatori na to blagonaklono gledaju i u kojoj god se diskusiji nadju ugroženi tema se sklanja a pojedinci banuju.Djete sam mješanog braka,i razmišljam svojom glavom za razliku od mnogih ovdje koji u kao kada konju am staviš.Nešto Albanci heroji ovo-ono, a cjela Bosna ih zove pogrdnim imenom Šiptari.Nema grada u kojoj nema njihova pekara i kad se dobar burek pojavi ,šta svi kažu .Ima dobar burek kod onog Šiptara.Lažem li šta.Ako lažem odmah me banujte.Prepoznajem i pojedince poput ovog @Virtu4l ,koji kada se god raspravlja o Srbiji uljeću sa komentarima kontra nje.Imam osjećaj kao da su zaduženi za to.
Jbg budite bar iskreni vi veliki Bošnjaci i recite otvoreno.Mi mrzimo Srbe i Srbiju i drago nam je kad im se nešto loše desi.A ne ovako hinjski kao da si Šiptar a ne BOSANAC...ha ja....nemojte zayebavat...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 okt 2014, 20:10

marconato je napisao/la:Ma sve ja to znam, znas i ti, ali ne znam zasto se uopste trudis objasniti nekome nesto kad je taj isti pun mrznje i kompleksa prema Srbima i svema sto je srpsko, pa i ne moze nista racionalno razluciti i razmisljati!

Ako ćemo već tako gledati, onda bi u tom slučaju Ivanović u tvojim očima bio heroj, kao što je to sada Cana u albanskim očima. Glupo je gledati situaciju samo iz jedne perspektive, a ne osvrtati se na drugu, ili u ovom slučaju čak i neku treću perspektivu.
Domen ŠBBKBB koji se ovdje poteže je općenito nepotreban, jer kao što vidiš dolazi do toga da se vrtimo u krug, a to nema smisla.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 16 okt 2014, 20:22

Vjerujem da je valika većina forumaša ovo gledala.Ali mislim da ovi mladji možda i nisu.Takodje se radi o jednoj zastavi.Možda iz ovog nešto i naučite...
" onclick="window.open(this.href);return false;

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 okt 2014, 20:24

Clutch je napisao/la:

Ako ćemo već tako gledati, onda bi Ivanović u tvojim očima bio heroj, kao što je to sada Cana u albanskim očima. Glupo je gledati situaciju samo iz jedne perspektive, a ne osvrtati se na drugu, ili u ovom slučaju čak i neku treću perspektivu. Domen ŠBBKBB koji se ovdje poteže je općenito nepotreban, jer kao što vidiš dolazi do toga da se vrtimo u krug, a to nema smisla.
On u mojim ocima ne bi bio heroj, ali bi bio u ocima velikog broja Srba, to ne sporim!

Fazon je sto je ogroman br. forumasa ovde jasno stao na jednu stranu nicim izazvan i tog istog Canu proglasavaju herojem! Niti se njih tice ova utakmca, niti imaju bilo kakve veze sa istom!

Ovako samo ispadaju jadnli, licemjerni i ljigavi! Ponavljam, 95 % koji su dosli na ovu temu da moralisu skoro nikada nisu pisaali na istoj, ne pisu o uspjesima srpskih sportista! Konkretno i najsvjezije recimo o podvigu U21 selekcije, sto je svakako jedan pozitivan primjer rada sa omladinskim kategorijama za sve zemlje u regionu, ali cim je u pitanju nesto negativno ili lose po Srbiju, odmah su tu...Sta to samo govori o istima??! :hmmmmm:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 okt 2014, 20:51

Vama i nakon 3-4g i cirkusa u Đenovi dalje navijaci rade šta hoće..Ok i nas bi Bošnjake iziritirala zastava ali sigurno ne bi ulijetali u teren i udarali igrače,sigurno ne bi redari učestvovali u tome..U Tuzli je aplaudirano Srbijanskoj himni itd..Igrači Albanije su pritrčali da uzmu zastavu odnijeli su je na klupu nikakvih problema ne bi bilo da navijač pri tome udara stolicom igrača zatim redar dole Canu na travi pa priljeće i onaj rezervni igrač SRbije s brojem 15,a neki novi navijač na klupi priljeće albancima da otme zastavu jer treba ispast bre junak i vojvoda..
Vidjeli ste svi šansu da se nadodavate Albancima jer patite od komplexa koji vam je nabio SLobodan MIlošević pa i dalje tvrdite da je Kosovo srce Srbije iako je otišlo već 15g iz Srbije i dalje mislite Ubij zakolji i tako dalje zatrovani ste i nećete nikada doživjeti katarzu možda dok ne prođe Biblijskih 40godina žao mi je što moram da pišem ovako ali vidim po medijima i portalima i da su svi krivi samo ne vi i svi vas kao mrze..
slika
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 16 okt 2014, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 16 okt 2014, 21:10

zgembo89 je napisao/la:Vama i nakon 3-4g i cirkusa u Đenovi dalje navijaci rade šta hoće..Ok i nas bi Bošnjake iziritirala zastava ali sigurno ne bi ulijetali u teren i udarali igrače,sigurno ne bi redari učestvovali u tome..U Tuzli je aplaudirano Srbijanskoj himni itd..Igrači Albanije su pritrčali da uzmu zastavu odnijeli su je na klupu nikakvih problema ne bi bilo da navijač pri tome udara stolicom igrača zatim redar dole Canu na travi pa priljeće i onaj rezervni igrač SRbije s brojem 15,a neki novi navijač na klupi priljeće albancima da otme zastavu jer treba ispast bre junak i vojvoda..
Vidjeli ste svi šansu da se nadodavate Albancima jer patite od komplexa koji vam je nabio SLobodan MIlošević pa i dalje tvrdite da je Kosovo srce Srbije iako je otišlo već 15g iz Srbije i dalje mislite Ubij zakolji i tako dalje zatrovani ste i nećete nikada doživjeti katarzu možda dok ne prođe Biblijskih 40godina žao mi je što moram da pišem ovako ali vidim po medijima i portalima i da su svi krivi samo ne vi i svi vas kao mrze..
Da prvo se bore za FAŠISTIČKU zastavu Velike Albanije sa fašistima na slici, na terenu.Ne znam samo s kim.Momak bi iznio zastavu i meč bi bio nastavljen.Šta se to sve Srbima skandiralo u Zagrebu,šta se i dan danas skandira u svim Bošnjačkim gradovima kad dolaze Srpske ekipe.Kada drugi skandiraju Ubij Srbina,Srbe na vrbe onda vas nisam vidio nešto da reagujete. Ali ja to shvatam .Jer vama je cilj napraviti zelenu transvenzalu sa Bliskim istokom ,sa braćom Šiptarima i Sandjaklijama ,što vam je Alija u amanet ostavio.Zato Srbe očima vidjeti ne možete.Ti mi pričaš o katarzi ,a žene vam zamotane hodaju,ko da ste u srednjem vjeku još.Trn u oko su ovi Pravoslavci jel tako. :DA Navijača je stvarno malo uletilo koliko je trebalo.Trebalo je potamaniti **** šiptarska...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 okt 2014, 21:16

slobodnjak je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Igrači Albanije su pritrčali da uzmu zastavu odnijeli su je na klupu nikakvih problema ne bi bilo da navijač pri tome udara stolicom igrača zatim redar dole Canu na travi pa priljeće i onaj rezervni igrač SRbije s brojem 15,a neki novi navijač na klupi priljeće albancima da otme zastavu jer treba ispast bre junak i vojvoda..
.
Da prvo se bore za FAŠISTIČKU zastavu Velike Albanije sa fašistima na slici, na terenu.Ne znam samo s kim.Momak bi iznio zastavu i meč bi bio nastavljen.Šta se to sve Srbima skandiralo u Zagrebu,šta se i dan danas skandira u svim Bošnjačkim gradovima kad dolaze Srpske ekipe.Kada drugi skandiraju Ubij Srbina,Srbe na vrbe onda vas nisam vidio nešto da reagujete. Ali ja to shvatam .Jer vama je cilj napraviti zelenu transvenzalu sa Bliskim istokom ,sa braćom Šiptarima i Sandjaklijama ,što vam je Alija u amanet ostavio.Zato Srbe očima vidjeti ne možete.Ti mi pričaš o katarzi ,a žene vam zamotane hodaju,ko da ste u srednjem vjeku još.Trn u oko su ovi Pravoslavci jel tako. :DA Navijača je stvarno malo uletilo koliko je trebalo.Trebalo je potamaniti **** šiptarska...
MIsliš da jedan Taulant Xhaka koji je odrasto u CH zna ko je bio na slici malo morgen šta je bilo problem da momci odnesu zastavu zašto su uletjeli navijači i rezervni igrači srbije itd..Igrači Albanije su smao uzeli zastavu nisu uopšte imali želju za sukob to se jasno vidi,kao i to da nisu otišli odma sa terena dok sudija nije oglasio da idu..

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 16 okt 2014, 21:24

Sissoko je napisao/la:
Interista je napisao/la:Gdje god da se ode u neki lokal i sl glavna tema je prekid meca.. I onda se naslusam od nekih Bosnji (ne bih da koristim neki uvredljiviji izraz za tu vrstu ljudi) komentare tipa Cana kralj, redaru je.bem mamu, Srbi su krivi treba Albaniji dati bodove i onda kad krenes u diskusiju kad im objasnis par cinjenica telad bleji i govori jbg.. Pojedini hoce da prebace svu odgovornost na Srbiju e pa gospodo draga da su pustili Mihajlovica da iznese ono sto pojedini nazivaju zastavom mec bi se nastavio.. A da se ja pitam uradio bih isto ko u duelu Armenaca i Azera zabranio oba meca i rijesen problem
Naravno da je Cana kralj, šta je trebao dopustit da ga huligan lomi na sred travnjaka?
Ovo za Bosnje i slicno, samo pokazuje tvoj latentni šovinizam.
Da te pitam jarane al molim iskren odgovor od tebe i svih vas koji podržavate Canu.
ZAMISLI SITUACIJU-hipotetički.

BiH -Srbija igraju na Bilinom .Leti dron sa zastavom velike Srbije ,na kojoj je Republika Srpska,Kosovo ,pola Hrvatske ,Makedonija ,Bugarska itd...Na jednoj strani zastave Karadjić na drugoj Mladić.Npr Ibišević dohvati zastavu,svi Srpski igrači polete da je otmu.Uljeće neko iz BH fanatikosa iz publike i pokuša udariti Ivanovića.Ovaj mu vrati i sruši ga na zemlju.
Pitanje za milion maraka tebi i svima,ali iskreno.Da li bi vi u toj situaciji rekli da je Ivanović heroj ili nešto drugo.
Odgovor je jasan ,ali dajte samo malo iskrenosti ako može... ;)
Čast svim normalnim i demokratskim Srbima kojih je na hiljade, al ja lično još uvijek imam animozitet prema državi Srbiji jer istu u največoj mjeri predstavljaju likovi koji skandiraju što skandiraju, te se na vrh vlasti postavljaju likovi poput Vučića i Nikolića i rehabilituju četnici, izvini al Srbiji trebaju ovi gore normalni ljudi i jedna katarza onda možemo razvijat poštene odnose do tada....Ivanović ima pravo da se brani i podržao bih i branio njegovo pravo da se brani od huligana al ne gajim nikakvu ljubav prema državi Srbiji.
Ljubav i poštovanje imam samo prema ljudima koje lično poznajem kad je država u pitanju tu ipak masa ljudi treba da doživi promjenu da bi se odnos promjenio.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 16 okt 2014, 21:30

zgembo89 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Igrači Albanije su pritrčali da uzmu zastavu odnijeli su je na klupu nikakvih problema ne bi bilo da navijač pri tome udara stolicom igrača zatim redar dole Canu na travi pa priljeće i onaj rezervni igrač SRbije s brojem 15,a neki novi navijač na klupi priljeće albancima da otme zastavu jer treba ispast bre junak i vojvoda..
.
MIsliš da jedan Taulant Xhaka koji je odrasto u CH zna ko je bio na slici malo morgen šta je bilo problem da momci odnesu zastavu zašto su uletjeli navijači i rezervni igrači srbije itd..Igrači Albanije su smao uzeli zastavu nisu uopšte imali želju za sukob to se jasno vidi,kao i to da nisu otišli odma sa terena dok sudija nije oglasio da idu..
Da a šta je Mitrović koji je uhvatio uradio s njom.Momak je htio skloniti.Od koga su oni nešto branili.Igrači Srbije su na kraju morali braniti njih od navijača zbog njihovog NIČIM IZAZVANOG ponašanja. izazvano je to.Znali su oni i za zastavu još prije utakmice,i sve su izrežirali.Samo što se ovo sve po nečijem scenariju trebalo završiti mnogo ,monogo gore nego što se zapravo završilo.Možda je ovo trebao biti i početak nečega mnogo ,većeg.
Meni nikako nije jasno da je toliko mali broj Srpskih navijača ušao na teren, s obzirom na provokaciju.Ovo je sekunda falila da se Albanci linčuju na JNA.A to je i bio plan da se napravi nešto mnogo,mnogo gore.Srećom nije uspjelo ,a završilo je kako je završilo...A to da bi podržali Ivanovića da je branio u Zenici zastavu Srbije sa likovima Karadjića i Mladića je VRH VAŠEG LICEMJERSTVA,i mnogo govori o vama kao ljudima i vašoj iskrenosti zapravo..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 okt 2014, 21:48

marconato je napisao/la:Nece biti nikakve diskvalifikacije, ne nadaj(te) se bzvz! U najgorem slucaju po Srbiju ce biti registovano 0-3, uz prazne tribine i novcanu kaznu naravno... ;)
Ako je to najgori, koji je onda najbolji?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 okt 2014, 22:33

Ko zna sta ce UEFA odluciti nakon ovog sijela sto planiraju, da se upad navijaca desio protiv Engleske recimo onda bi bilo svasta moguce, ovako vjerujem da ce biti 0:3 za Albaniju, prazne tribine neko vrijeme, novcana kazna za oba saveza. Nikakvo izbacivanje, o tome nema govora, siguran sam.

U vase rasorave ove nacionalne me ne uvlacite, svoje misljenje sam i ranije govorio a mnogi ovdje me poznaju kao nekoga ko nema nikakvu mrznju prema Srbina, Albancima, Hrvatima ...

Nasjeli ste, to je poenta cijele price. Albanci su vas izradili da valja, za njih. Najvjerovatnije ce dobiti 3 boda i sa dva najteza gostovanja u grupi se vratiti sa svih 6, vama ce ostati gorcina jer bi Srbija vjerovatno tekmu dobila do kraja.

Sto se tice ulijetanja u teren to ce, po meni, i prelomiti odluku. UEFA ne razumije Balkance i nas mentalitet, logicno je bilo da ce stadion i ljudi na njemu poluditi kada vide onu zastavu, ja iskreno nemam pojma kako izgleda ta zastava velike Albanije i na prvu sam pomislio da je ona njihova obicna zastava, bez obzira na to za ocekivati je bilo da navijaci ulete i da se desi sranje, desilo se na kraju. Opet ponavljam, nasjeli jeste ali je provokacija takva da je drugaciji scenario bilo tesko i ocekivati. Isto bi se desilu i u HR, BiH, Albaniji, Kosovu... gdje god. Ali UEFU to tesko da interesuje, zbog toga tipujem da bi vi mogli ovu tekmu izgubiti za stolom. Ostavljam prostora i za neki drugi scenario jer je UEFA cudna organizacija, ima tu i lobiranja dosta ali Srbija ima dosta problema za navijacima, slicne onima sto je BiH imala pa su nam konstantno prijetili izbacivanjem zbog prekidanja utakmica. To vam treba biti problem s kojim se hitno treba zabaviti. Razumijem ja da se fudbal igra zbog navijaca, tako i treba, ali da isti smije biti taoc sake huligana to ne!

I da, samo za mog druga @Trib-a

TOLE ODLAZI

:mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 okt 2014, 22:42

Virtu4l je napisao/la:
marconato je napisao/la:Nece biti nikakve diskvalifikacije, ne nadaj(te) se bzvz! U najgorem slucaju po Srbiju ce biti registovano 0-3, uz prazne tribine i novcanu kaznu naravno... ;)
Ako je to najgori, koji je onda najbolji?
zlato u Riju 2016...
i da više jednom stavimo tačku na sve ovo.
priča o katarzi.
to je jedna omiljena priča, tema kada se govori o istoriji na ovom prokletom krvavom balkanu, ali uvijek se govori o katarzi drugih nikad npr o katarzi sopstvene nacije. tako hrvati i bošnjaci govore da srbi moraju proći katarzu, mi im naravno vraćamo hoćemo ali prvo vi, onda se svi prave englezi na sopstvene grijehe, jer jbg tuđi je miliji i slađi. naravno nalaze se opravdanje za sopstvena sranja, umanjuju se sopstveni zločini, tuđe žrtve se tako umanjuju, nipodaštavaju, o da i vrlo često ismijavaju. katarza je dragi moj nešto što svi mi zajedno moramo proći, da ne bi opet za neko tako veliki broj godina klali jedni druge jer to paše nekom bolesnom veleumu u berlinu, londonu, rimu, vašingtonu, istanbulu ili moskvi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 okt 2014, 22:57

Dantes molicu te da nas Bosance ne spominjes u kontekstu sa Hrvatima i Srbima. Normalnija smo raja, mirnija, umjerenija iako smo ispastali kroz historiju uvijek sa kamatom. Nikakve mi katarze ne moramo prolaziti, da su nam neki drugi susjedi koji nam zele dobro vec davno bi bili napredna drzava. Ali nazalost nisu nam susjedi Svedjani i Finci. Dokaz koliko smo normalni prema normalnima ti je i scena protiv Belgije, zato molicu nas izostavi. Puca nam i za Albance i za Kosovo, vecina nas misli da ce Srbija izgubiti tri boda i dobiti zestoku kaznu. Ne zato jer su Albanci muslimani sto vi mislite da zbog toga to kazemo vec jer ste krivi i to ce biti jasno kada izadju ove kazne pa ocekujemo da nam se fino izvinete svi kada dobijete ove kazne koje smo prognozirali.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 16 okt 2014, 22:59

Moja neka pretpostavka je da će se ponoviti na neutralnom terenu uz igranje pred praznim tribinama za Srbiju do kraja kvalifikacija te velike novčane kazne za oba saveza.

Nekako najrealnije po meni. Srbiji jer nije prvi put da se ovo dešava, a Albaniji zbog organiziranja ovoga (koliko god se možda njihova krovna organizacija ograđivala od ovoga), pokušaj da se politika umiješa u fudbal FIFA i UEFA apsolutno ne tolerišu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 16 okt 2014, 23:18

Ko vam je ovaj Bogdanov? Kako je moguce da je opet bio na utakmici?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 okt 2014, 23:19

tuzlak1987 je napisao/la:Dantes molicu te da nas Bosance ne spominjes u kontekstu sa Hrvatima i Srbima. Normalnija smo raja, mirnija, umjerenija iako smo ispastali kroz historiju uvijek sa kamatom. Nikakve mi katarze ne moramo prolaziti, da su nam neki drugi susjedi koji nam zele dobro vec davno bi bili napredna drzava. Ali nazalost nisu nam susjedi Svedjani i Finci. Dokaz koliko smo normalni prema normalnima ti je i scena protiv Belgije, zato molicu nas izostavi. Puca nam i za Albance i za Kosovo, vecina nas misli da ce Srbija izgubiti tri boda i dobiti zestoku kaznu. Ne zato jer su Albanci muslimani sto vi mislite da zbog toga to kazemo vec jer ste krivi i to ce biti jasno kada izadju ove kazne pa ocekujemo da nam se fino izvinete svi kada dobijete ove kazne koje smo prognozirali.
http://www.bild.de/sport/fussball/fussb ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false; :bih: :bih:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.