To kvazistručnjak sam upotrijebio više zbog @Paje, da se razumijemo. No, činjenica je da je Arsene bolji ekonomista negoli fudbalski stručnjak. Pobogu ti navodiš Communiti Shield?! Pa to je smiješna utakmica koja samo služi da ljudi ne bi zaboravili da sljedeće sedmice starta Premiership(obojica znamo da to nema nikakvu ulogu u sezoni). Očigledno me nisi razumio glede Van Gaala(napisao sam da samo on to nije igrao, te da je bez obzira na neke uspjehe, Barca tada igrala smiješan fudbal), no ti i @Gunners ste to očigledno nešto pogrešno razumjeli, ali vjerovatno je to do mene, te se sinoć nisam baš najbolje izrazio

.
Arsene je 14 godina u Arsenalu, zar ne? Za 14 sezona osvojio je tri lige(to da je Engleska najjača, nemojmo o tome, jer je Engleska liga tek u posljednje vrijeme, recimo najneizvjesnija, ali u Evropi i dalje ništa ne prave, osim Manchestera i Liverpoola). Dakle, uzmimo da je došao u Arsenal te davne '96, a tada je talijanska liga bila pojam za fudbal, te je onaj ko osvoji Seriu A dizan na pijedestal(Juventus, Milan, zaboravljaš te ekipe?). Da ne govorim o Realu koji je tada bio misaona imenica za skoro sve ekipe(a ni Ajax nije bio za baciti sa onom generacijom koja je ubrzo počela osvajati trofeje i u drugim klubovima). Helem, ono što ti želim reći je da pretjerujete sa Wengerom, jer, na kraju krajeva, trofeji su ono što čini trenera uspješnim, zar ne? Ok, on je najuspješniji Arsenalov trener(kapa dolje zbog toga), ali pobogu, sa ekipom koju je posjedovao ovih godina, morao je osvojiti neki trofej više. Ako si ti zadovoljan ovim, to je tvoja stvar.
Zar se ti ne sjećaš kakva je prije igra Arsenala bila? Pa kada krenete u napad, zna se da ćete barem opucati po golu, a ne da ćete muljati oko istog i na kraju vratiti loptu golmanu. Diaby ima sve predispozicije da bude jedan od najboljih veznjaka, ali dokle god je filozofija Arsenala da se
"pak ugura u gol", te da se lopta doda Arshavinu ili Nasriju, Diaby će biti upamćen kao "onaj što je ličio na Vieiru".
GunnerS je napisao/la:@Bosco jarane, pa kome objašnjavaš, vidiš da je i ovaj isti luda, samo provocira i samo izaziva.
Da, eto ja sam luda, nek si ti dobar @Gunners(bgm, ljudi će pomisliti da je @Paja u pravu kada te etiketira nekim pridjevima). Uostalom, mogao si reći nešto drugo, a ne luda, ali jbt ga.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”