New York Knicks

Carlo
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Carlo » 21 dec 2013, 21:36

Kobe Bryant je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Dolane **** si ako večeras ne daš otkaz vudsonu.
Mislim trener gore dole , ali imate uzasan roster :

Prosle godine ste igrali na krilima trica , jer ste igrali 3 niska Carmelom na 4-ci i zdravim Chendlerom koji je krpio rupe u reketu .

JR Smith se borio za ugovor i odigrao najbolju sezonu ikada + Novak je bio u formi zivota , cak su i neki minorni igraci davali maximum
Kada nema rezultata nema ni hemije niko se ne bori za ugovor , satrale su vas povrede , realno imate samo Carmela , nema se tu sta ocekivati , Ammare je zivi mrtvac :roll: , Chanler se vise i netrudi kao nekad :roll: Shumpert i Felton nikad slabiji :roll: , neznam na cemu ti stoji optimizam da ce biti bolje sa novim trenerom , osim pozitivnog soka , prvih desetak tekmi da se nametnu kod novog trenera ;)
Griješiš, mnogo griješiš.

Prva stvar. Ovo je Chandleru druga utakmica nakon oporavka od povrede. Drugo, Amare ima odličnu sezonu posebno zadnjih mjesec dana.
Woodson je ovdje glavni krivac.

Nemamo mi užasan roster. Mjeri kvalitet rostera po poziciji pa bi vidi gdje smo. Kad vidim da je Boston ispred ili Bobcatsi onda ti užasan roster sigurno nije.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 dec 2013, 22:44

Carlo je napisao/la:

Prosle godine ste igrali na krilima trica , jer ste igrali 3 niska Carmelom na 4-ci i zdravim Chendlerom koji je krpio rupe u reketu .

JR Smith se borio za ugovor i odigrao najbolju sezonu ikada + Novak je bio u formi zivota , cak su i neki minorni igraci davali maximum
Kada nema rezultata nema ni hemije niko se ne bori za ugovor , satrale su vas povrede , realno imate samo Carmela , nema se tu sta ocekivati , Ammare je zivi mrtvac :roll: , Chanler se vise i netrudi kao nekad :roll: Shumpert i Felton nikad slabiji :roll: , neznam na cemu ti stoji optimizam da ce biti bolje sa novim trenerom , osim pozitivnog soka , prvih desetak tekmi da se nametnu kod novog trenera ;)
Griješiš, mnogo griješiš.

Prva stvar. Ovo je Chandleru druga utakmica nakon oporavka od povrede. Drugo, Amare ima odličnu sezonu posebno zadnjih mjesec dana.
Woodson je ovdje glavni krivac.

Nemamo mi užasan roster. Mjeri kvalitet rostera po poziciji pa bi vidi gdje smo. Kad vidim da je Boston ispred ili Bobcatsi onda ti užasan roster sigurno nije.

ekipa koja ima cendlera,entonia,barnjania,i vise nego solidnog pik igraca TH,takodjer solidnu popunjenost na playu (felton,pridjoni) jednostavno mora vise,ne kaze niko da ocekuje 60+ pobjeda ,al za ovakvu igru moze postojati samo jedan krivac...
=\_1921_/=

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 21 dec 2013, 23:59

Ove sezone smo na SK skoro svaki vikend, a Knicksi mi se svaki je*eni put us*ru u cejf. :roll:

#WoodsonOut
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 dec 2013, 00:04

http://knicksnow.com/videos/4696/carmel ... rYeGLTIM5U" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2013, 00:14

#FireWoodson #WoodsonOut #Wood&Son #DolanTakesOver :D

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 22 dec 2013, 01:55

Slažem se i ja da roster nije neki šampionski ali nije ni toliko loš da ima jedan od najgorih omjera u ligi, lošiji i od ekipa koje tankiraju :roll: Optimizam postoji zbog toga što bi novi trener uigrao neke akcije, nacrtao neke akcije a ne daj Melu loptu pa šta bude ili kad nema Mela nek puca ko hoće , taj novi trener bi malo utegao odbranu, neke igrače bi izbacio iz igre neki bi upali u rotaciju ako ga već nebi tradao onda ne bi dopustio da mu JR šuta ispod 30% a da ima skoro 20 šuteva po utakmci i to pola nerezonski...... naravno da bi sve "profunkcionisalo" treba napraviti i neki trade mjenjat nešto u rosteru jer ovo što je Woods selektirao je očaj!

Nisi upravu za prošlu sezonu,to za Novaka stoji ali pretprošlu sezonu, JR je odigrao solidnu sezonu i to drugu polovicu.
Trenutno kako Woods vodi ekipiu svi igrači igraju koplje ispod svojih mogućnosti. Jednostavno zavio ih je u crno, uništio je i hemiju ekipe i sve.... gore ne može biti 100% sa dolaskom novog trenera.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2013, 13:28

Mi trebamo trenera koji ima sistem. Trener koji je uspješan u oba pravca. Teško je naletiti na takvoga, što jes, jes. Glavni razlog zašto Woodson još uvijek nije dobio otkaz je što nema prave zamjene.

Špekulisalo se prije mjesec-dva da bi po završetku sezone mogao doći trener Kentuckyja Calipari jer je klijent CAA agencije, a Dolan i CAA imaju mnogo zajedničkih stvari, haman da CAA donosi odluke za njega. Čini mi se da je NY Post objavio to, ne mogu se sjetiti.

Bilo bi najbolje staviti Houstona iako je to rizično, ali Bože moj. Ionako je sezona u nemoj stvari iako se može spasiti.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 22 dec 2013, 13:33

Da je vama naci nekog trenera kao sto smo mi nasli Stevensa, vi biste bili tu negdje, bare-bare s Indianom i Miamijem, jer stvarno, superstar u ekipi, defanzivna zvijer, Shumpert, jos ste i s rookijem uboli samo tako i opet nikako ne ide, znaci nije do igraca.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 dec 2013, 23:17

Chandler ili Bargnani u petorci?
1946

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 23 dec 2013, 23:54

Head je napisao/la:Chandler ili Bargnani u petorci?
Obojica nažalost. Mislim, nemam problem s Chandlerom nego s ovim drugim. Amare treba biti starter, njemu samo dok pukne film... Woodsona će nogom nabit iz MSGa. Čovjek je u boljoj formi od svakog igrača koji se ne zove Carmelo Anthony.

Felton se vraća, ali još uvijek ima povredu kuka i zadnje lože, nije sto posto spreman niti će ikako biti ove sezone (prema izjavi Woodsona, mada on se dovoljno izblamirao ove sezone što se tiče izjava tako da ovo treba uzeti s rezervom) ukoliko ne počnemo pobjeđivati i da uzme odmora malo.

Woodson out, fire Woodson. Svejedno.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 24 dec 2013, 00:45

Felton pravo u invalidsku penziju.
Lik ce se raspasti, bukvalno.

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2013, 00:55

Ne bi me čudilo da ga Woodson večeras "počasti" s jedno 35-40 minuta kao što je Chandlera počastio.

Metta će imati neku malu operaciju koljena 06.01., ali ne isključuje igranje do tada. Pravi New Yorker.

I 5 puta (računajući od trening kampa) je imao ono sušenje koljena ili kako se već to zove, ne znam prevesti (drained) tj. vađenje vode iz koljena, A KLUB NIJE NIŠTA OBJAVIO! kakve mi doktore imamo pa to je smiješno, a po Dolanovom naređenju ništa ne izdaju u javnost.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 24 dec 2013, 02:16

Vodimo 24 razlike jbt, 24 razlike vodimo, ne gubimo 24 razlike, vec vodimoo, eeeeej vodimoooo :lol:
Tyson, Melo i JR najbolji, JR koji suta iz igre 5-7 :twisted:

Velibor Dunjic 1985-2014

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 24 dec 2013, 02:21

Mislim da bi još poraz-dva u nizu konačno otjerali Woodsa, međutim ni to ne ide Knicksima :lol: Ni izgubit kad treba ne mogu toliko je loša sezona :lol:

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2013, 02:25

A ovi našli igrati baš kad ne treba hahah. Vidi JRa što voli svog babu Woodsona, spašava ga JR nema šta, pravi sin, 5-7 :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2013, 02:44

Još nam je samo trebalo da se Melo povrijedi.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 24 dec 2013, 02:45

Alan Hahn ‏@alanhahn 3m
Melo headed to locker room area, and, yes, limping.
:cry:

Velibor Dunjic 1985-2014

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 24 dec 2013, 02:47

Auuuu, *ranja. Za nadat se da nije ništa ozbiljno

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 24 dec 2013, 02:48

Alan Hahn ‏@alanhahn 1m
Melo has a sprained left ankle. Will not return.

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 dec 2013, 03:06

Igrači nemaju nikakvog motiva da igraju izgleda, Woodson gubi podršku igrača koliko se može vidjeti na terenu u drugom poluvremenu. Dakle, nikome se ne igra.

Ali svejedno i da izgubimo ja mislim da Woodson neće dobiti otkaz...

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.