BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Jao uzmemo Gruziju i u osmini na Poljsku/ Izrael
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ma ja iskreno vjerujem da nam nista ova pobjeda i ne znaci, bojim se da se nismo bezveze ispuhali suterski, fizicki i psihicki ali srecom ima 48h odmora, nije b2b. Ali jbg opet EB je, naletilo da su ovi bez onog monstruma, ides maksimalno svaku tekmu.
I eto sad idemo na Gruziju sa 2-2. Mislim da bi to svi kolektivno potpisali prije prvenstva. Pa da nas vidimo.
I da, Robertson prekucao veceras, kakav je pritisak izdrzao na prenosenjima to ne bi nijedan nas i redovno bi gubili lopte tu, a i ostalo je majstoricu odgirao. Pisanje po neznalicama koje bi Garzu zvale. To treba biti eliminatorno pitanje za komentarisanje na ovoj temi uopste.
I jos jednom da se ponovi sta znaci neigranje najboljeg igraca za neki tim najbolje po Grckoj vidimo. Ovo da smo zdravi u glavu islo bi na 15+ hladno sa trash timeom zadnjih par minuta. A mi smo bez Muse. Da ne pominjem Castanedu i Mikija.
Bravo momci i idemo dalje.
I eto sad idemo na Gruziju sa 2-2. Mislim da bi to svi kolektivno potpisali prije prvenstva. Pa da nas vidimo.
I da, Robertson prekucao veceras, kakav je pritisak izdrzao na prenosenjima to ne bi nijedan nas i redovno bi gubili lopte tu, a i ostalo je majstoricu odgirao. Pisanje po neznalicama koje bi Garzu zvale. To treba biti eliminatorno pitanje za komentarisanje na ovoj temi uopste.
I jos jednom da se ponovi sta znaci neigranje najboljeg igraca za neki tim najbolje po Grckoj vidimo. Ovo da smo zdravi u glavu islo bi na 15+ hladno sa trash timeom zadnjih par minuta. A mi smo bez Muse. Da ne pominjem Castanedu i Mikija.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nek smo nabili ove dvije države sto su braca sa četnicima pa nek gori sve 

Bravoooooooooo!
I ovdje smo lako mogli izgubiti.
Manite se tih glupih sbbkbb racunica
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 02 sep 2025, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A sta mislis da su kod nas u rotaciji bili:
Musa, Garza, Sulejmanovic, Halilovic, Djedovic i neki bolji amerikanac(cast Robersonu)
Ono kad vec gledamo sta bi kad bi. Ja mislim da bi ih opet pobijedili.
Ovo za Robersona ziva istina, ko da je imao ljepilo u rukama a strasan pressing je bio na njemu u zadnjoj polovini zadnje cetvrtine. Plus je isporucio i solidan broj poena vala za godine i formu u kojoj se nalazi respekt.Madal je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:15Ma ja iskreno vjerujem da nam nista ova pobjeda i ne znaci, bojim se da se nismo bezveze ispuhali suterski, fizicki i psihicki ali srecom ima 48h odmora, nije b2b. Ali jbg opet EB je, naletilo da su ovi bez onog monstruma, ides maksimalno svaku tekmu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
koja je razlika sliusati nurkica i kamenjasa, kameni jedva recenice sklapa, a nurkic opusten totalno
Mogli smo dobiti italiju al da nam nisu zive lopte iz ruku ispadale,al treba se okrenuti Gruziju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- invincible1921
- Kontakt:
Bravo Momci ali moram istac par stvari
Aliebgovic i Atic su zamalo vratili grke glupim sutevima
NURKIC JE ZAMALO NAPRAVIO TRI BACANJA ILI JOS GORE 3+1 u zadnjoj sekundi ...STVARNO NE KONTAM KAKO TAKO PADA KONCENTRACIJA..cista sreca pa je bio predaleko od dorsija
Aliebgovic i Atic su zamalo vratili grke glupim sutevima
NURKIC JE ZAMALO NAPRAVIO TRI BACANJA ILI JOS GORE 3+1 u zadnjoj sekundi ...STVARNO NE KONTAM KAKO TAKO PADA KONCENTRACIJA..cista sreca pa je bio predaleko od dorsija
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ovog je mene najvise strah. Svako prvenstvo odigramo mi ovakvu utakmicu. Proslo protiv SLO i onda njemacku nismo dobili. Prije toga ona generacija kad je mirza reseto litvance.Madal je napisao/la: ↑02 sep 2025, 16:15Ma ja iskreno vjerujem da nam nista ova pobjeda i ne znaci, bojim se da se nismo bezveze ispuhali suterski, fizicki i psihicki ali srecom ima 48h odmora, nije b2b. Ali jbg opet EB je, naletilo da su ovi bez onog monstruma, ides maksimalno svaku tekmu.
Jedina prednost sada je sto igramo sa realno slabijim protivnikom od Njemacke,Slovenije,litvanije...
Ali na kraju i ne igramo utakmicu protiv velike britanije da znas da cemo dobit.
Ovo im je svima utakmica karijere za repku i ovo ako dobiju sad opravdali su sva ocekivanja.
Ne zavisi ništa, jedino da Kipar dobije Gruziju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
I to je cak nebitno ako Spanija dobije Italiju.

15.10.2013.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Hvala vam što ste nas obradovali! Bit će teško s Gruzijom, ali nema predaje.
-
- Kontakt:
Sto najvise boli je kad skontas sta je moglo bit ova prica…. Mi igramo sa 9 igraca …….
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, TripleThreat i 26 gostiju.