a sta je sa asistencijama?Lebron nije igrac koji gleda samo kos,svejedno koga boli k to je ovaj odigro manje utakmica jel i tu lebron kriv?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel to ona objektivnost di se Arsenal krade godinama i di vjeruješ u teorije zavjere, al ovdje jokBrokula je napisao/la:Koliko ljudima pucaju cirevi... i pored cinjenice da su Cavsi imali 10+ faulova i slobodnih u svoju korist.
Neobjektivnost ubija ovaj forum
Sinoć KD loše odigrao?Barbarossa je napisao/la:KD je lose odigrao
Ista prica kao i prije dvije godine(i prosle godine), GSW povede 2:0 ,onda sudije navuku jednu pobjedu u Ohaju.
Za razliku od 2016. Game 5 se obicno dobije
Kolko moraš nisko past da kopiraš Riovu indirektnu shizologiku da mi ovo replicirašLillard je napisao/la:Jel to ona objektivnost di se Arsenal krade godinama i di vjeruješ u teorije zavjere, al ovdje jokBrokula je napisao/la:Koliko ljudima pucaju cirevi... i pored cinjenice da su Cavsi imali 10+ faulova i slobodnih u svoju korist.
Pa nije mali ni gledo utakmice. Vidis da pise post u 10 ujutro kad je ustao i pogledao boxscore i tu mu se cini da je KD odigrao lose.anonymousHD je napisao/la:Sinoć KD loše odigrao?Barbarossa je napisao/la:KD je lose odigrao
Ista prica kao i prije dvije godine(i prosle godine), GSW povede 2:0 ,onda sudije navuku jednu pobjedu u Ohaju.
Za razliku od 2016. Game 5 se obicno dobije
Igrač utakmice frajer bio, sve radio, ofanzivno, defanzivno, brutalni procenti. Pogledaj ponovo tekmu.
A James 2x pravi trokorak i dobija faulove, to nista jel tako.invincible1921 je napisao/la:Broj faulova ne govori nista, poenta je da recimo ono durantovo napoctku,, pa onda curryev air ball i onaj klizeci currya nad Jamesom ne znam u kom univerzumu onako ocigledno nesto da ne sviras...ne kazem da je to uticalo previse na rezultat, ali je sramotno zaista.
To se ne pika.To je normalno vec godinamaChstal je napisao/la:A James 2x pravi trokorak i dobija faulove, to nista jel tako.invincible1921 je napisao/la:Broj faulova ne govori nista, poenta je da recimo ono durantovo napoctku,, pa onda curryev air ball i onaj klizeci currya nad Jamesom ne znam u kom univerzumu onako ocigledno nesto da ne sviras...ne kazem da je to uticalo previse na rezultat, ali je sramotno zaista.
"Otkad sam došao sve je drugačije. Teško je. Deo sa košarkom je lak. Šta više to je najlakši deo boravka u Clevelandu. Međutim ono ide pre i posle utakmica je teško. Ako izgubiš utakmicu, sledeći dan svi sportski kanali pričaju o tome. Govore stvari sa kojima se ti ne slažeš. A, ako pobediš utakmicu, to si svakako trebao da uradiš. Igrao sam u sjajnoj formi pre trejda, a sada, evo, ni ne ulazim u igru. Sve je ovo deo razvoja i znam da neće biti uvek ovako teško."PaskalHens je napisao/la:To se desi kad si u službi jednog čovjeka i njegove statistike. Postaneš klupiran ako se ne prilagodiš da čekaš pas da mu upišu još jednu asistenciju. Ne smije patiti njegova statistika, bez obzira na sve. I na kraju, uvijek alibi ima
Sve tačno rečeno.BernardBarnjak je napisao/la:
rio pogodio di boliBrokula je napisao/la:Kolko moraš nisko past da kopiraš Riovu indirektnu shizologiku da mi ovo replicirašLillard je napisao/la:Jel to ona objektivnost di se Arsenal krade godinama i di vjeruješ u teorije zavjere, al ovdje jokBrokula je napisao/la:Koliko ljudima pucaju cirevi... i pored cinjenice da su Cavsi imali 10+ faulova i slobodnih u svoju korist.
Tema 100/100Sarmelino je napisao/la:Jel gore finale il ova tema
Šta je to tačno rekao, lik je pizda, zaboli ga malo stomak, napušta utakmicu, nekonstantan, nerezonski šutevi, loš defanzivac, neinteligentan i na to sve bahat.TonySosa je napisao/la:Sve tačno rečeno.BernardBarnjak je napisao/la:
Kaže ti Gre da sramotiš navijače Arsenala. Ja ne znam jer ne čitam temu.Brokula je napisao/la::
Čuj, pa da znaš čitati skontao bi da ja pričam o tome da su greške ustvari greške, a ne navlačenje jednom ili drugom timu. Čak šta više npr sinoć su sudije bile sasvim OK za svoje standarde.Lillard je napisao/la:
rio pogodio di boli![]()
pa ti si bukvalno jedini lik na ovom forumu koji nije vidio greške u korist Warriorsa.objektivni bandwagoner
Kakav Gre, razočarao me sa pretjeranjim trolanjem, nije to naš stilKawhi je napisao/la:Kaže ti Gre da sramotiš navijače Arsenala. Ja ne znam jer ne čitam temu.Brokula je napisao/la::
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.