NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2016, 21:27

JoseeMourinho je napisao/la:ma ja inace svima je zivotna zelja otici u Darussafaku ono bolje otic nazad u europu nego voditi nba tim :tokralju: :tokralju:
Jesam li rekao da je zivotna zelja ili da mozda nije htio da mu se opet desi otkaz? Hoce da bude u Evropi sezonu da sabere misli i oporavi se od otkaza? To nije mogucnost? Jedino je u pitanju to da je los trener i da ga niko nece? Vecina trenera poslije otkaza odmori jednu ili dvije sezone ali jedino Blatta niko nece dok je normalno za ostale da odmore, how yes no :D . JVG jos uvijek nema angazman u NBA jel to znaci da ga niko nece jer je los trener?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jun 2016, 21:29

Bas me zanima koga ce Lue voditi kad dobije otkaz....Mozda Pandza dobije bolji posao pa mu ustupi mjesto u Kaknju?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 06 jun 2016, 21:34

JoseeMourinho je napisao/la:ma ja inace svima je zivotna zelja otici u Darussafaku ono bolje otic nazad u europu nego voditi nba tim :tokralju: :tokralju:
Darussafaka ce imati 30 miliona budzet za narednu sezonu
Don't believe the hype.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2016, 21:39

JHam je napisao/la:Bas me zanima koga ce Lue voditi kad dobije otkaz....Mozda Pandza dobije bolji posao pa mu ustupi mjesto u Kaknju?
Nece nikog voditi on, bit ce asistent opet i dobijati kredit za nista :D . Proslavio ga Boston a zapravo je Thibs najzasluzniji za uspjeh Bostona uz Doca Riversa. Jedva cekam da vidim gdje ce otici Lue. Zelim ga timu lumanija i josemourinha ma koji timovi bili u pitanju :D .

Mes Que Un Club!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jun 2016, 21:42

Ma kakav Lue, kad on igracu pusti da mu vodi ekipu, odma znaci da sumnja u svoje sposobnosti ma kakve one bile...Bolje mu je da usere zbog svog neznanja, nego da osvoji pa kad Jamesa vise ne bude u ekipi da se pokaze koliko ustvari ne zna....

Ja jedva cekam da vidim sta cemo mi preko ljeta uraditi, malo nam fali da taj PO uganjamo, malo srece i puno zdravlja, a trenera vec imamo bolji nam ne treba...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2016, 21:43

JHam je napisao/la:Ma kakav Lue, kad on igracu pusti da mu vodi ekipu, odma znaci da sumnja u svoje sposobnosti ma kakve one bile...Bolje mu je da usere zbog svog neznanja, nego da osvoji pa kad Jamesa vise ne bude u ekipi da se pokaze koliko ustvari ne zna....

Ja jedva cekam da vidim sta cemo mi preko ljeta uraditi, malo nam fali da taj PO uganjamo, malo srece i puno zdravlja, a trenera vec imamo bolji nam ne treba...
Vas trener je odlican i nasa velika greska je sto nismo pokusali s njim jer je prije Sacramenta bio kod nas u Canton Ch.

Edit: pogrijesio sam, bio je i u Warriorsima asistent kad je otisao James pa je raspusteno osoblje i tad smo pogrijesili sto ga nismo zadrzali i dali mu sansu. Pricalo se da je jedan od zajebanijih asistenata, a bio je proglasavan i za najboljeg asistenta lige.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 06 jun 2016, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jun 2016, 21:47

adriano_leite je napisao/la:
JHam je napisao/la:Bas me zanima koga ce Lue voditi kad dobije otkaz....Mozda Pandza dobije bolji posao pa mu ustupi mjesto u Kaknju?
Nece nikog voditi on, bit ce asistent opet i dobijati kredit za nista :D . Proslavio ga Boston a zapravo je Thibs najzasluzniji za uspjeh Bostona uz Doca Riversa. Jedva cekam da vidim gdje ce otici Lue. Zelim ga timu lumanija i josemourinha ma koji timovi bili u pitanju :D .

Ostaje on kod vas jos 2,3 godine... :) :)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jun 2016, 21:58

JHam je napisao/la:Ma kakav Lue, kad on igracu pusti da mu vodi ekipu, odma znaci da sumnja u svoje sposobnosti ma kakve one bile...Bolje mu je da usere zbog svog neznanja, nego da osvoji pa kad Jamesa vise ne bude u ekipi da se pokaze koliko ustvari ne zna....

Vas trener je odlican i nasa velika greska je sto nismo pokusali s njim jer je prije Sacramenta bio kod nas u Canton Ch.

Edit: pogrijesio sam, bio je i u Warriorsima asistent kad je otisao James pa je raspusteno osoblje i tad smo pogrijesili sto ga nismo zadrzali i dali mu sansu. Pricalo se da je jedan od zajebanijih asistenata, a bio je proglasavan i za najboljeg asistenta lige.
Pa kad je mogao Cousinsa dovesti u red, mislim da ce i ove mlade momke kod nas :D Mislim, vec je al eto. Jedni smo od rijetkih koji su se svaku utakmicu dobro nosili s Warriorsima..

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 06 jun 2016, 22:18

Jesam li rekao da je zivotna zelja ili da mozda nije htio da mu se opet desi otkaz? Hoce da bude u Evropi sezonu da sabere misli i oporavi se od otkaza? To nije mogucnost? Jedino je u pitanju to da je los trener i da ga niko nece? Vecina trenera poslije otkaza odmori jednu ili dvije sezone ali jedino Blatta niko nece dok je normalno za ostale da odmore, how yes no :D . JVG jos uvijek nema angazman u NBA jel to znaci da ga niko nece jer je los trener?
i sta bolje mu sigurno mjesto u turkoj nego posao u nba? ma daj majke ti dizes blatta otkako je dao otkaz kao da je mrtav covjek pa ono pricaj sve najbolje o njemu ;)
i cekaj je li odmara od posla ili od nba? umorio si i zasitio nakon jedne i pol sezone?
da je imao ponudu ostao bi u nba, ocigledno da je veoma cijenjen u nba kad mora po posao u tursku ;)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 06 jun 2016, 22:18

JHam je napisao/la:Ma kakav Lue, kad on igracu pusti da mu vodi ekipu, odma znaci da sumnja u svoje sposobnosti ma kakve one bile..
ovako nesto :?:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2016, 22:25

Svako normalan ce skontati na tom zadnjem klipu da ga je odgurao da ne dobije tehnicku. Sto se tice akcije trazio je loptu i ok moze mu se James je. On ga je i otjerao. On je i doveo Luea. To nikakve veze nema s nekvalitetom Luea kao trenera. Obicna **** od trenera.

@jose vec sam napisao sta mislim o njegovom poslu. Jako dobro placen posao i odmor od NBA lige. Prije bih i ja vodio njih nego Netse recimo.

Mes Que Un Club!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 06 jun 2016, 22:33

ma da svi bi inace za manje para igrali tursku ligu pored najboljeg takmicenja na svijetu, sve sami izgovori da bi digao blatta u neke visine, ne znam zasto ali toliko nerealan pogled na njega imas da je nevjerovatno nesto kao na irvinga, a realnost je drugacija ;)
i ne moras odgovarat tebi ce on biti trenercina meni i vecini nije i necemo se drugacije ubjediti :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jun 2016, 22:36

Blatt je jako dobar trener u europskim okvirima, čak i odličan, samo što se nije snašao u NBA. Ne čudi, ali dovoditi jednog jbenog Luea u usporedbu s njim je stvarno neukusno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jun 2016, 22:42

JoseeMourinho je napisao/la:ma da svi bi inace za manje para igrali tursku ligu pored najboljeg takmicenja na svijetu, sve sami izgovori da bi digao blatta u neke visine, ne znam zasto ali toliko nerealan pogled na njega imas da je nevjerovatno nesto kao na irvinga, a realnost je drugacija ;)
i ne moras odgovarat tebi ce on biti trenercina meni i vecini nije i necemo se drugacije ubjediti :mrgreen:
Nije trenercina ali bar se slazemo da je za Luea HOF trener?

Mes Que Un Club!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 06 jun 2016, 22:45

Za Luea smo i ja i ti licno Popovich, ne znam cemu uopste rasprava o njemu, ni Blatt nije za NBA jos uvijek ali Lue je idiot
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 jun 2016, 22:47

KK_Bosna je napisao/la:slikoviti opis nba finala:

https://vine.co/v/itUKYJ3laUD

:tokralju:
Postavio ja taj vine prije pocetka finala, necemo se ponavljat. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 jun 2016, 23:38

Ma Bron nema Jordanovu sreću da ga zapadne Phil u karijeri. On bi ga mogao kontrolisati i osvajati prstenove s njim. Nije mu loša kombinacija bila u Miamiju, ali yebe ga želja da rodnom kraju donese prsten. Trebao je kao Jordan sačekati kraj karijere i onda kupiti tu ekipu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 jun 2016, 00:49

Klay Thompson: "We're better than the Showtime Lakers."
Sada ne znam je li se salio na racun svog oca, ali ukoliko misli ozbiljno onda :crazy: :crazy:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 jun 2016, 00:52

amerosm je napisao/la:
Sada ne znam je li se salio na racun svog oca, ali ukoliko misli ozbiljno onda :crazy: :crazy:
vrijeme ce pokazati,mislim da uz zdravog stepha u narednim godinama mogu jos do par titula

Sent from my iPhone using Tapatalk

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse

Post Postao/la kad_kako » 07 jun 2016, 01:35

amerosm je napisao/la:
Salio se. Gledao sam tu presicu sa njim i Greenom zajedno.
Postovanje treba zaraditi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.