FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sarajlija89 » 08 maj 2011, 11:45

brcanska_malta je napisao/la:kao fukara kazem da su juer tm zgazili horde svo vrijeme manijaci grmi na tv-u
pogotovo salalalalalala
ajd ne rise bgt...sta si ti gledo 2-3 minute i ti znas cija je i koja pjesma??

:roll:

Manite se price oko navijanja,dobri su bili i jedni i drugi...mada, moze i bolje na obje strane.

Ko je bio na zapadu ili istoku, mogao je cuti da su Horde bili glasnije skoro sve vrijeme, manijaci tek periodicno....sto moze potvrditi i TV auditorijum...naravno oni koji su upoznati :roll:

Jbg, bolje smo organizovani i to je to...

Trudili su se na obje strane, ali dobro...ni to nije ko nekad...nista nije...

Sramota na sta je derby spao..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 08 maj 2011, 11:48

slusao sam prenos sinoc na poslu preko neta, samo se mi cujemo, ponekad nas nadglasaju pitari ali ono sve stihijski... :?

i sad kad sam vidio pregled na netu, razocarao sam se brojkom hordi... istok slabo popunjen, sjever negdje 70% pun... to je oko 3500 ljudi? ne znam tacno...

kako god, mi smo slabo odigrali ali opet nismo porazeni... dovoljno govori... oni smotani mi rutinski... ali dosta mi je derbija 0-0... hocu vec jednom da vidim golove...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 08 maj 2011, 11:50

dino lj je napisao/la:
brcanska_malta je napisao/la:kao fukara kazem da su juer tm zgazili horde svo vrijeme manijaci grmi na tv-u
pogotovo salalalalalala
momak sa kojim ekipa vi igrate do kraja,imate ba i vi sanse za ovo 4 mjesto mala je razlika u bodovima.

ima sanse al nema licence :evil:

i pridruzujem se cestitkama bakljada uhh vrhh
Zadnja izmjena: FKR_ajla_TZ, dana/u 08 maj 2011, 11:51, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 11:51

[quote="tm84"]slusao sam prenos sinoc na poslu preko neta, samo se mi cujemo, ponekad nas nadglasaju pitari ali ono sve stihijski... :?

i sad kad sam vidio pregled na netu, razocarao sam se brojkom hordi... istok slabo popunjen, sjever negdje 70% pun... to je oko 3500 ljudi? ne znam tacno...

kako god, mi smo slabo odigrali ali opet nismo porazeni... dovoljno govori... oni smotani mi rutinski... ali dosta mi je derbija 0-0... hocu vec jednom da vidim golove...[/quote
bilo je preko 4 milje na sjeveru jer je djevojkama ulaz bio dzaba ,a sve karte su bile prodane za sjever koliko ja znam...jbg nemoze se popuniti kapacitet kada 4 hiljade karti se da u prodaju za tribinu koja prima preko 5.5oo milja...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 maj 2011, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 11:52

Bravo navijacima oba kluba, odlicno ste bodrili svoje momke.
Sto se tice derbija, on je vec odavno izgubio svoju smisao, stariji, pa i ne bas toliko, koji se mogu sjetiti prijasnjih utakmica mogu znati o cemu upravo pisem. Sjecate se koliko se o tome pricali, po mjesec, 2,3 prije. Sada se momci u tramvaju, na ulici, dan prije utakmice raspitiju kada je derbi.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 08 maj 2011, 11:52

cuj ovoga culi se :S ccc pa pogledaj video na sarajevo x horde zla vs manijaci kada su sva sredstva okrenuli prema hordama a u pozadini se cuje..HEJ GRBAVICE... cuj bolji ooj ne mogu da vjerujem ccc treba stid da ih bude to neke rebe stavljali to nema sta nisu pokusali da urade ali djabe dodje opet nas vise :) ali eto sto je raja rekla u prethodnim postovima komplex je za njih velika stvar..na koreografiji 10 strumfova su digli,svaka parola sem one zadnje TM ili Zeljeznicar :) sve u svemu sinoc duz cijele Bosne i Hercegovine se culo SALALALALALALA ZELJEZNICAAAR.. :)

Jardel
Kontakt:

Post Postao/la Jardel » 08 maj 2011, 11:53

Mi na Jugu, skoro pa i nismo čuli pitare, osim kad smo mi šutili, dokazano je sinoć kako se navija za voljeni klub, samo sam razočaran jer 20% ljudi na jugu nije ni navijalo, vjerovatno derby navijači, pa ne znaju pjesme...

I da opet ću reći, treba tu još raditi da bi se postigla prava atmosfera, iako nije bilo loše sinoć...
Futebol Clube do Porto !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 11:55

Kažem ja da smo mi njima nabili kompleks, njihove sinočnje parole to pokazuju :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 maj 2011, 11:56

sarajlija89 je napisao/la:
pogotovo salalalalalala
ajd ne rise bgt...sta si ti gledo 2-3 minute i ti znas cija je i koja pjesma??

:roll:

Manite se price oko navijanja,dobri su bili i jedni i drugi...mada, moze i bolje na obje strane.

Ko je bio na zapadu ili istoku, mogao je cuti da su Horde bili glasnije skoro sve vrijeme, manijaci tek periodicno....sto moze potvrditi i TV auditorijum...naravno oni koji su upoznati :roll:
S cim? Gledanjem TV-a :lol:

Smjesan derbi na terenu do bola,Seha pokazuje vec trecu tekmu zaredom da je najbolji nas igrac.Navijanje necu nista specijalno komentarisati ali u nama je sinoc inat proradio...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 11:57

Pobogu, zar je vama vaznije da je atmosfera bolja nego li je utakmica? Oko cega se prepirete?
Navijacke skupine, oba kluba, su obavile zaista korektan posao. Bodrili svoje momke do zadnjeg daha, i kada je glasna zica otkazivala. Sve ja to razumijem, mi smo bolji navijaci, mi smo sinoc bili glasniji... Ali morate shvatiti da je vecini bitnije kako se igra na terenu, kako igraci ginu za dres koji nose. :roll:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 maj 2011, 12:02

@kolega :mrgreen:

sa pjesmama :lol: trebo sam zavrsit misao :lol:

na to sam mislio....isto ko da ja gledam Zvezda-Partizan na TV-u..pa ne razumijem cija je je pjesma i kazem ovi su glasniji ili ne...eto to.

Tekma prelosa...zalosno da posljednja 4 derbija na Kosevu, budu bez golova...

nema ovo vise smisla....Lijepi Smjecanin,Dzelo i ta vremena :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 08 maj 2011, 12:10

trans Mrzim Zeljeznicar i tri parole upucene nama pokazuju koja smo mi velicina i institucija 8-) igra fuj,ne pamtim gori derbi od ovog,sa Patrikom obavezno produziti ugovor,Seha standardno dobar,ostali nisu vrijedni pomena...Manijaci objasnili :twisted:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 maj 2011, 12:11

Megamon je napisao/la:Jug ima 401 manje stolicu od sjevera tako da ta prica o vecoj brojnosti vas na jugu nego nas na sjeveru pada u vodu.
jel vam onaj prije utakmice 3 puta govorio da se rasirite ??
jedan pitar = 3 stolice, gori ste od ultrasa :lol: :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 12:13

1921 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Jug ima 401 manje stolicu od sjevera tako da ta prica o vecoj brojnosti vas na jugu nego nas na sjeveru pada u vodu.
Govorio je da se sire,tj. da raja sa ulaza ide prema zapadu da bi uspjela koreografija.
Bistro manijaci,bistro.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 maj 2011, 12:14

Megamon je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Govorio je da se sire,tj. da raja sa ulaza ide prema zapadu da bi uspjela koreografija.
Bistro manijaci,bistro.
ma ja
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 08 maj 2011, 12:14

znaci, posljednih 8 utakmica 6 puta 0-0 i po jedna pobjeda na obje strane... sramota... :roll:

5 golova u 8 utakmica za ovakav derbi je vise nego sramota...

@mma_hz
ja kazem samo sto sam vidio i cuo... barem dva krajnja sektora na sjeveru su bili ili poluprazna ili prazna... ;) dok je jug bio mozda 90% popunjen... samo onaj mali dio uz istok bio prazan...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 maj 2011, 12:20

tm84 je napisao/la:znaci, posljednih 8 utakmica 6 puta 0-0 i po jedna pobjeda na obje strane... sramota... :roll:

5 golova u 8 utakmica za ovakav derbi je vise nego sramota...

@mma_hz
ja kazem samo sto sam vidio i cuo... barem dva krajnja sektora na sjeveru su bili ili poluprazna ili prazna... ;) dok je jug bio mozda 90% popunjen... samo onaj mali dio uz istok bio prazan...
joj ne lupaj ziv bio kakvih 90 % **??? jel na ovom forumu ima ikko iole realan... jbt... ne mogu da vjerujem...jes bio vas je vise oko 6000 na jugu..... ispadali preko ograde... :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 maj 2011, 12:31

Za koga navijati dragi @aco, svojom zadnjom recenicom si objasnio. Zbog toga navijacke skupine traze utjehu u tome "Mi smo bolje navijali, mi imamo bolje genetske materijale i mozemo vise urlati."
Parola
"Derem se za desetoricu"

Sto se tice utakmice, nikakva. Dno dna. Mozda bi kod nas ozbiljno mogli razmisljati ukidanju naziva DERBI.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 12:34

@ devil postavi neki koristan post, koga zanima njihova nova himna, ali fkta!? :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 maj 2011, 12:35

banovan je napisao/la:Kažu da je Široki kupio utakmicu protiv Čelika. Biće zanimljivo vidjeti suđenje na derbiju.

Sretno nam.
..evo prodje derbi ...i da cujemo tvoje "mudrosti" o sudiji i sudjenju
nemas nista ni reci kada u statistici stoji...VMC-sut u okvir gola ..0
po obicaju ..3 penala su trebala za vas biti
i sad daj jedan dokaz za kupljenu tekmu danas u zenici
ako nemas dokaza..sto postavljas ovakve gluposti

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon i 23 gosta.