FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 08 maj 2011, 02:19

realno pitari su me iznenadili sa slabo ispunjenim sjeverom , nek pricaju sta hoce kako manje stolica na jugu itd :D kad se sjetim derbija prije imali su puniji sjever , sto se tice koreografije fina je nista specijalno al solidna (ovo isticem jer se najavljivalo nesto nevidjeno :D ) koliko je ona nasa koreografija komplikovanija bila prosle godine sta jedna vise njih al eto nije losa , sto se tice nas kako sam mislio da ce biti dobro je ispalo ... sto se tice igre oba tima losa veceas , valjda se vratili staroj furci , neko je stavljao one statistike udarci na go ma nidje veze vjerovatno je sarajevo imalo vise udaraca al te lopte ili su jedva do sehica dolazile ili 5 metara iznad gola ... mi losi ne znam nadao sam se potajno da ce nam izostanak zebe biti plus al vidjelo se da je falio taj njegov jedan potez... realno sarajevo jednu 1000 % priliku je imalo kad je lik izasao sam pred sehica i to je to mozda je imalo jos jednu priliku u prvih 20 minuta al se ne sjecam jer u tom periodu nisam bas pratio utakmicu mi imali jednu glavom pored gola i to je to , relno nerjesen rezultat je pravedan....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 02:31

Meni je najdraže što je bilo puno raje, radi svih dušmana, jer ovo naš grad i ovi klubovi zaslužuju u punom smislu riječi.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 08 maj 2011, 02:49

moram dodati Lazaru svaka cast , covjek je odigrao dosta dobru utakmicu , borio se a to sto nije dao go nema veze a realno nema mu ko ni dodati nije samo ovu nego posljednje tri ;) a zato je imao asistencije , sad se tek vidi kako je ipak velik izostanak igraca koji su cinili udarnu postavu prosle godine , samo cu navesti Bekrica , realno da nemamo Amara ovaj tim bi bio na 4 poziciji i borio se za europu kao sarajevo :D

ps nemogu da vjerujem koji su ono kompleksasi eki transparent mrzim zeljeznicar ccc

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 maj 2011, 03:04

Još nešto moram napisati u 10 dana, 4 utakmice, 2 pobjede i 2 remija, 4 gola dali, 1 primili i to iz ofsajda. Po meni odličan učinak...One dvije tekme protiv Čelika su nas ubile, pogotovo druga, protiv Slavije pola sata sa igračem manje, zato je i primjetan pad što se tiče fizičke spreme pa je utakmica i napadački nešto bila lošija, jednostavno više ne mogu u napad da trče, pa su se odlučili za defanzivu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

90_godina_ponosa
Kontakt:

Post Postao/la 90_godina_ponosa » 08 maj 2011, 07:01

sramota je da nismo imali ni jedan jedini udarac u okvir gola za 90 min. ne znam uopšte kako je to moguće da niko od 10 igrača u polju nije pokušao opalit loptu po golu. ne kontam fakat...

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 08 maj 2011, 09:23

LAZAR po meni pored nyeme najbolji igrac sinoc u nasim redovima . ;) :D
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 08 maj 2011, 09:25

Vidjeti kako Lazar dribla 5 pitara :lol:.Neprocjenjivo.
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 08 maj 2011, 09:29

D.M.S.O. je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:sta vam je pisalo na onoj paroli
Zar je bila kakva parola na Jugu :?: ja je nisam ni mogao vidjeti.
bila je u 2.pol nesto kao "g.ovnari usrali ste se"
e a dobar vam onaj sto je uletio,nisam to ni vidio dok nisam pogledo ovaj snimak hehe

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 09:30

burek pita je napisao/la:
D.M.S.O. je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:sta vam je pisalo na onoj paroli
Zar je bila kakva parola na Jugu :?: ja je nisam ni mogao vidjeti.
bila je u 2.pol nesto kao "g.ovnari usrali ste se"
e a dobar vam onaj sto je uletio,nisam to ni vidio dok nisam pogledo ovaj snimak hehe
al najjace je muzika na ovom snimku heheh drago mi je da su to novinari predstavili kao zajebanciju,a ne kao neko narusavanje ili neke slicne gluposti ... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 09:37

bob je napisao/la:realno pitari su me iznenadili sa slabo ispunjenim sjeverom , nek pricaju sta hoce kako manje stolica na jugu itd :D kad se sjetim derbija prije imali su puniji sjever , sto se tice koreografije fina je nista specijalno al solidna (ovo isticem jer se najavljivalo nesto nevidjeno :D ) koliko je ona nasa koreografija komplikovanija bila prosle godine sta jedna vise njih al eto nije losa , sto se tice nas kako sam mislio da ce biti dobro je ispalo ... sto se tice igre oba tima losa veceas , valjda se vratili staroj furci , neko je stavljao one statistike udarci na go ma nidje veze vjerovatno je sarajevo imalo vise udaraca al te lopte ili su jedva do sehica dolazile ili 5 metara iznad gola ... mi losi ne znam nadao sam se potajno da ce nam izostanak zebe biti plus al vidjelo se da je falio taj njegov jedan potez... realno sarajevo jednu 1000 % priliku je imalo kad je lik izasao sam pred sehica i to je to mozda je imalo jos jednu priliku u prvih 20 minuta al se ne sjecam jer u tom periodu nisam bas pratio utakmicu mi imali jednu glavom pored gola i to je to , relno nerjesen rezultat je pravedan....
kume realno ti izgleda nisi bio na derbijima zadnjih jedno 8 godina na Kosevu...iskreno od jedno 2002/03 nikad puniji sjever za derbi nije bio...
FK SARAJEVO.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 maj 2011, 09:46

Jug ima 401 manje stolicu od sjevera tako da ta prica o vecoj brojnosti vas na jugu nego nas na sjeveru pada u vodu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 08 maj 2011, 09:48

Ali prije pocetka tekme onaj njihov vodja samo rasirite se, rasirite se, pa minuta prodje pa opet rasirite se, rasirite se :D

Sta da kazem, popunjenost i juga i sjevera zadovoljavajuca, ali da vas je nesto puno vise nije bilo, ovo posmtaram na omjeru raspolozivih mjesta i popunjenosti, nekih 90% popunjenost obje tribine. Ja sam bio na zapadu, i koliko toiko objektivno cu da pokusam da iznesem moje vidjenje. Horde kao navijale cijelu tekmu ali brate mumljate samo tako, ljudi vas svaku drugu razumiju. Nasi navijaci kad zagrme naglasaju Horde ali bas, npr. u druom salalalal Zeljeznicar orilo se. Horde jednom ono bas zagrmile kad se ukljucio istok, a najsmijesnija situacija, sjever poziva istok i zapad i onda idu zajedno kao da navijaju to je isplao smijesno samo tako, ja ocekiova sad ce da zagrmi ono opet sjever mumlja ovi masu salovima.

Da zakljucim, razultat nerjesen, navijanje nerjesno, kad se sve zbroji i odume sve je po zaslugama.
Mes Que Un Club

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 08 maj 2011, 09:58

...tanko brate, skroz tanko :roll: realno, igraci fks su nesto bolji bili, pogotovo se to odnosi na drugo poluvrijeme; sto se tice fcz, najvaznije je bilo ne izgubiti i gledano s tog aspekta, derby je prosao dobro; vec neko vrijeme se postavlja pitanje, "koji od ova dva tima ima goreg napadaca: fcs avdic il fcz popovic" - valjda je svima jasno da avdic nema premca :D

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 08 maj 2011, 10:00

26. kolo Premijer Lige BiH - Borac ima prednost od osam bodova a ostale su cetiri utakmice, ovim remijom Zelji ce biti vrlo tesko prestici Borac.. Izgleda da ce Borac biti prvak nazalost........
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2011, 10:02

al_akhisari je napisao/la:...tanko brate, skroz tanko :roll: realno, igraci fks su nesto bolji bili, pogotovo se to odnosi na drugo poluvrijeme; sto se tice fcz, najvaznije je bilo ne izgubiti i gledano s tog aspekta, derby je prosao dobro; vec neko vrijeme se postavlja pitanje, "koji od ova dva tima ima goreg napadaca: fcs avdic il fcz popovic" - valjda je svima jasno da avdic nema premca :D
avdic ga je zabio olimpicu hahaha a lazar nije odavno al bas hahaha ugl necu ti nista dalje govoriti ostalo si sve upravu al ono 100 posto ahahha :D :D
FK SARAJEVO.

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 08 maj 2011, 10:54

bio na utakmici. odbrana onako, Bogićević napravio 2 greške, po jednu u prvom i drugom iz kojih umalo nismo primili golove. Oni imali šanse iz naših grešaka... u prvom Ćulum pogodio Svraku i odbila se lopta onom malom 10... da ne bi Šehe... Tamnoputi odličan, ali brate nabija bez veze i kad treba i kad ne treba... (al iskreno nema kome u vezi dodati loptu).. VEZNA - BEZ VEZE: Je ne znam šta su ovi prije što komentarišu gledali, ali ljudi Svraka nije uputio niti jedan tačan pas???? (ako izuzmemo dodavanje na 3-4- metra) uzme loptu i dribla dok ne izgubi. Jamak veze nema, krenemo 4 na 3 kontru i on pravi bezveze 3,4 dodira i onda je nabije bezveze. Ćulum onako, ali nije neko ko može napraviti nešto spektakularno, ali sa dobra dva znalca u ekipi to bi bilo to... Krila katastrofa ne znam ko je bio lošiji: Bešlija, Višća ili Čolić i Stančeski kad su ušli. Jadno. nismo napravili 2 dupla pasa i nismo pogledali prema golu... NAPAD: Dovoljno je reći Lazar.... jedna velika 0... Navijanje super Jug je bio vrhunski, a ni pitari nisu bili loši.

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 08 maj 2011, 10:58

zaboravih dodati: Jadna je liga u kojoj smo mi drugi a pitari treći... toliko

brcanska_malta
Kontakt:

Post Postao/la brcanska_malta » 08 maj 2011, 11:38

kao fukara kazem da su juer tm zgazili horde svo vrijeme manijaci grmi na tv-u
pogotovo salalalalalala

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 08 maj 2011, 11:43

Megamon je napisao/la:Jug ima 401 manje stolicu od sjevera tako da ta prica o vecoj brojnosti vas na jugu nego nas na sjeveru pada u vodu.
jah jug ima 401 stolicu manje ,vas sektor do istoka koji prima 1100 stolica je bio kompletan prazan ,nas sektor do istoka koji prima oko 600 stolica je bio kompletan prazan ,ostatak juga je bio ispunjen skroz a vas sektor do zapada je bio prazan skroz prijatno matematicaru ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 maj 2011, 11:43

brcanska_malta je napisao/la:kao fukara kazem da su juer tm zgazili horde svo vrijeme manijaci grmi na tv-u
pogotovo salalalalalala
momak sa kojim ekipa vi igrate do kraja,imate ba i vi sanse za ovo 4 mjesto mala je razlika u bodovima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.