Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bila je u 2.pol nesto kao "g.ovnari usrali ste se"D.M.S.O. je napisao/la:Zar je bila kakva parola na Juguhordas'87 je napisao/la:sta vam je pisalo na onoj parolija je nisam ni mogao vidjeti.
al najjace je muzika na ovom snimku heheh drago mi je da su to novinari predstavili kao zajebanciju,a ne kao neko narusavanje ili neke slicne gluposti ...burek pita je napisao/la:bila je u 2.pol nesto kao "g.ovnari usrali ste se"D.M.S.O. je napisao/la:Zar je bila kakva parola na Juguhordas'87 je napisao/la:sta vam je pisalo na onoj parolija je nisam ni mogao vidjeti.
e a dobar vam onaj sto je uletio,nisam to ni vidio dok nisam pogledo ovaj snimak hehe
kume realno ti izgleda nisi bio na derbijima zadnjih jedno 8 godina na Kosevu...iskreno od jedno 2002/03 nikad puniji sjever za derbi nije bio...bob je napisao/la:realno pitari su me iznenadili sa slabo ispunjenim sjeverom , nek pricaju sta hoce kako manje stolica na jugu itdkad se sjetim derbija prije imali su puniji sjever , sto se tice koreografije fina je nista specijalno al solidna (ovo isticem jer se najavljivalo nesto nevidjeno
) koliko je ona nasa koreografija komplikovanija bila prosle godine sta jedna vise njih al eto nije losa , sto se tice nas kako sam mislio da ce biti dobro je ispalo ... sto se tice igre oba tima losa veceas , valjda se vratili staroj furci , neko je stavljao one statistike udarci na go ma nidje veze vjerovatno je sarajevo imalo vise udaraca al te lopte ili su jedva do sehica dolazile ili 5 metara iznad gola ... mi losi ne znam nadao sam se potajno da ce nam izostanak zebe biti plus al vidjelo se da je falio taj njegov jedan potez... realno sarajevo jednu 1000 % priliku je imalo kad je lik izasao sam pred sehica i to je to mozda je imalo jos jednu priliku u prvih 20 minuta al se ne sjecam jer u tom periodu nisam bas pratio utakmicu mi imali jednu glavom pored gola i to je to , relno nerjesen rezultat je pravedan....
avdic ga je zabio olimpicu hahaha a lazar nije odavno al bas hahaha ugl necu ti nista dalje govoriti ostalo si sve upravu al ono 100 posto ahahhaal_akhisari je napisao/la:...tanko brate, skroz tankorealno, igraci fks su nesto bolji bili, pogotovo se to odnosi na drugo poluvrijeme; sto se tice fcz, najvaznije je bilo ne izgubiti i gledano s tog aspekta, derby je prosao dobro; vec neko vrijeme se postavlja pitanje, "koji od ova dva tima ima goreg napadaca: fcs avdic il fcz popovic" - valjda je svima jasno da avdic nema premca
jah jug ima 401 stolicu manje ,vas sektor do istoka koji prima 1100 stolica je bio kompletan prazan ,nas sektor do istoka koji prima oko 600 stolica je bio kompletan prazan ,ostatak juga je bio ispunjen skroz a vas sektor do zapada je bio prazan skroz prijatno matematicaruMegamon je napisao/la:Jug ima 401 manje stolicu od sjevera tako da ta prica o vecoj brojnosti vas na jugu nego nas na sjeveru pada u vodu.
momak sa kojim ekipa vi igrate do kraja,imate ba i vi sanse za ovo 4 mjesto mala je razlika u bodovima.brcanska_malta je napisao/la:kao fukara kazem da su juer tm zgazili horde svo vrijeme manijaci grmi na tv-u
pogotovo salalalalalala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.