Iskreno, ja mislim da ne smije.anell je napisao/la:Napisi to u Spahicevoj temi ako smijes
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
sad ću bez brige 

Otkud znas, mozda uopste nije ta vrsta klauzule. Svi znamo kako je bilo sa Suarezom.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma nema to. Ukoliko postoji ta klauzula nema sta se povecavati cijena. 37 miliona funti je suma za koju oni moraju da dopuste igracu da pregovara sa nekim timom. Sad neko moze ponuditi 50, ali sto bi toliko nudili kad i sa 37 ga mogu dovesti. Mislis da bi BVB dao Gotzea za one pare? Ne bi da nisu morali.
E sad ako postoji ta stavka u ugovoru, onda je sve na Arsenalu. NE moze Wenger reci dao neko vise para, bice samo do ugovora.
-
- Kontakt:
Ma ne znam Wenger i predjednik Schalkea su rekli da nikakva ponuda nije poslana moze biti da lazu a eto ako lazu i ako je odbijena nema to veze sa Bayernom ba, ta klauzula tek vazi na ljeto cini mi se a ponavljam ako lazu Wenger i predjednik (a ne bi me cudilo) onda ce biti vjerovatno da smo mi ponudili tih 30 a predjednik to odbio pa je Draxler sad malo ljut pa daje ove intervjue. Uglavnom bilo proslo, nadam se da se nece ponoviti Hazard i da nam na ljeto Draxler postaje topnik.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zato i kazem ako postoji. Sto se sulje tice mislim da ni jedan igrac u epl nije imao takvu stavku, dok recimo u spaniji je to obavezno za svakog igraca. A eto u bundeski izgleda isto ima.
Celik!3,2,2.
napisao o spahiću i pohvale begoviću 8-)pa ko rekao da ne smijem 

Ima DaMu ovaj seaman što jest jest :

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Marsal
- Kontakt:
Hajd sve to, ali stvarno mislim da nemaš muda da napišeš da je Ibišević samo osrednji napadač, da Kolašinac nije Rušilac, da je Lulić samo slaba kopija Gervinha, da je Miske predebeo i da ugra za Bih samo što nema mjesta u Srbiji a da je Salihović preloš veznjak koji ima samo dobar šut.Seaman je napisao/la:napisao o spahiću i pohvale begoviću 8-)pa ko rekao da ne smijem![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... tart=12020" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3120" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2560" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3060" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=7220" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jao ložione

Ma ja sam gori što sam ga poslao na forum reprezentacije, baš se situacija malo primirila, do maloprijeMarsal je napisao/la:Iskreno, ja mislim da ne smije.anell je napisao/la:Napisi to u Spahicevoj temi ako smijes

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako do sada niste navijali za Arsenal...od ovog trenutka ćete početi! Zanosna lepotica u ovom video snimku pozira u dresovima 'Tobdžija' iz različitih sezona, a u pitanju je reklama za jedan Jutjub kanal.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
najviše bi volio da ima posebna tema za francuskoga voajera 

Pa otvori sebi novu temu Arsen Venger-francuski voajer i voila, opleti kolko ti je srcu milo 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Obracanje predjsdniku kluba...

Sada ozbiljno:
Evo sada u deset minuta do cetiri naisao sam negdje na izjavu njihovog predsjednika koji kaze da su odbili jednu visoku ponudu za njega... Razlog je ipak ne nalazenje adekvatne zamjene. Ipak nije moc Bayerna da utice na okretanje sunca...
Momak je zagrijan za Arsenal. Jos ako ostanemo ovako opaki do kraja sezone nema sumnje da nece htjeti medju Njemacku koloniju na ljeto. Bitno je samo da Arsenal ne izgubi interesovanje i da se ta klauzula ako je ima otplati odmah pocetkom ljeta da se ne ceka prolazak SP...

Sada ozbiljno:
Evo sada u deset minuta do cetiri naisao sam negdje na izjavu njihovog predsjednika koji kaze da su odbili jednu visoku ponudu za njega... Razlog je ipak ne nalazenje adekvatne zamjene. Ipak nije moc Bayerna da utice na okretanje sunca...

Momak je zagrijan za Arsenal. Jos ako ostanemo ovako opaki do kraja sezone nema sumnje da nece htjeti medju Njemacku koloniju na ljeto. Bitno je samo da Arsenal ne izgubi interesovanje i da se ta klauzula ako je ima otplati odmah pocetkom ljeta da se ne ceka prolazak SP...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ima li gdje ovog njegovog intervjua sto je dao valjda za sky (njemacki)?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odbili su ponudu Wolfsburga. To je bio taj drugi zainteresirani tim.Gunner4 je napisao/la: Evo sada u deset minuta do cetiri naisao sam negdje na izjavu njihovog predsjednika koji kaze da su odbili jednu visoku ponudu za njega... Razlog je ipak ne nalazenje adekvatne zamjene. Ipak nije moc Bayerna da utice na okretanje sunca...![]()
http://www1.skysports.com/football/news ... an-draxler
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
joj al ložite simena, nemojte bit tako zli
. Šta bi mi bez njega ba

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da vrhunski igraci ppout Suareza i Draxlera placu da dodju u Arsenal, velika je to cast za nas klub na pravom smo putu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.