Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Postoji mogucnost da Ronaldo udje sa klupe u prvoj utakmici , onda bi ocekivao istu ekipu kao u kupu
gdje mozemo igrati defanzivno 4-4-2 , a naprijed ce Balet imati slobodnu rolu iza napadaca(bas kao kod jevreja)
gdje mozemo igrati defanzivno 4-4-2 , a naprijed ce Balet imati slobodnu rolu iza napadaca(bas kao kod jevreja)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Monolože (ili bilo koji dežurni)
, je li bilo dosta jahanja po ovoj temi od strane ovog "mančesterovca"?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
emir18 je napisao/la:mi ove godine uzimamo tripletu
Trenutni zaostatak u Primeri 6,5 bodova, a u LP pred nepremostivom preprekom.
Koristiš li išta da dan izgleda ljepši?
Mr.United govori svoje mišljnje, nikog nije vrijeđao, štaviše vrijeđali su njega
i nema nimalo osnove da ga optužujete i namećete mu krivicu, te prizivate neki ban.
momci aj kiksajte danas , da mi imamo neki razlog da gledamo ostatak primere 

Kako misliš?Klare je napisao/la:emir18 je napisao/la:mi ove godine uzimamo tripletu![]()
Trenutni zaostatak u Primeri 6,5 bodova, a u LP pred nepremostivom preprekom.![]()
Kao da je Real M.......Valencia.Cap17an je napisao/la:Kako misliš?Klare je napisao/la:emir18 je napisao/la:mi ove godine uzimamo tripletu![]()
Trenutni zaostatak u Primeri 6,5 bodova, a u LP pred nepremostivom preprekom.![]()
Ali neka...
Šta 6,5 bodova, ili?Cap17an je napisao/la:Kako misliš?
U Primeri teško da možete šta uraditi, Atletico od 4 treba da kiksa u barem 2, a vi morate svih 5 pobijediti.
S obzirom na formu i ono što pružaju Simeoneovi izabranici skoro nemoguće, iako šansa u teoriji postoji vrlo mala.
u LP vam je šansa veća, jer dvomeč kreće od nule,
ali s obzirom na historiju, a i sadašnji kvalitet koji je na strani Bayerna...,
pisao sam neki dan osobine koje Bayerna sa pravom stavljaju u ulogu favorita.
Iako ste odigrali vrlo dobru sezonu i očekivali nekako puno više moguće da se sve završi na jednom trofeju što bi bilo premalo u odnosu na ono što ste pružali i svu tu euforiju koju su donijela nova pojačanja u liku trenera i igrača.
Atletico je to zaslužio, i ruku na srce niko ne može biti ravnodušan prema uspjesima koje ostavriše u ove dvije godine.
Danas ?Furymaker je napisao/la:momci aj kiksajte danas , da mi imamo neki razlog da gledamo ostatak primere
heh, zaboravio da su vam odgodili tekmu :$
'Caughtoffside': El Madrid daría 110 millones por Luis Suárez

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
suhi je napisao/la:'Caughtoffside': El Madrid daría 110 millones por Luis Suárez![]()
Ako dodje, Ancelotti mora da kaze igracima da niposto ne jedu bijeli luk i da ne nose lancice s krstom oko vrata
27.10.2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato te neće biti barem sedam dana. Moderacija voli dosadu na ovim temama.MrUnited je napisao/la:dok je mene nikad vam nece bitidosadno
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Tipicno za simpatizera Reala , da banuje Manchesterovca.
toliko o tome.
Iako je sama klauzula manja , Real bi platio jos koji milion radi stabilnosti Liverpoolasuhi je napisao/la:'Caughtoffside': El Madrid daría 110 millones por Luis Suárez![]()
toliko o tome.
jadno i patetičnosuhi je napisao/la:'Caughtoffside': El Madrid daría 110 millones por Luis Suárez![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
to je adekvatan opis za arsenalov transfer ozila 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ili preciznije za transfer politiku reala zadnjih 15 godinaLenBias je napisao/la:to je adekvatan opis za arsenalov transfer ozila
transfer politika uzmi drugima najbolje i od njih napravi feeder klubove a eventualno im prodaj nesposobne i bezmude igrace za dobre pare 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Da sad ne nabrajamo te nesposobne igrače
, šlagirat će ko 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.