To je zato sto si vakcinisan, pa sad imas chip ugradjen u sebiSlatinash_7 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 08:45Meni se samo jednom desio taj trenutak gdje sam pomislio (a i sad mislim) da prisluškuju..Pričao sa curom na telefon oko nekih mjerenja kod kuće i kažem da ću ponijeti laser metar iz firme..Riječi otipkali nismo, dođem kući, sjedimo listamo telefone,kad na fb reklama neke firme koja prodaje laser metre i baš taj iz firme na naslovnoj slici..To mi je bilo onako čudno i u neku ruku neprijatno..Nisam pristalica teorija zavjere da nas neko prisluškuje,ali ako je algoritam toliko dobar da zna da ako ja kupujem karticom građevinski materijal i slične stvari da će mi trebat metar/laser metar onda svaka mu čast..znam ja da nisam u sferi interesovanja nekakvih ljudi koji navodno vode svijet iz sjene itd ali ova situacija je bila baš čudna, jer smo pregledali chat na messengeru,nigdje riječi o metru, znači samo usmeno preko telefona je spomenut
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- bavariapivo
- Kontakt:
Neka lokacija u okolini Sarajeva (50-tak km max) za piknik, izlet, da se prošeta? 

To sve što si naveo se danas jako lako i brzo riješava algoritmima preporuke, mašinsko učenje, a ti kao jedinka si dao i više nego dovoljno podataka guglanjem i sličnim inputima, da algoritam može sa jako velikom preciznošću odraditi nešto što se zove content based filtriranje i preporučiti ti proizvod baš koji tebe zanima. Nikakvo prisluškivanje nije potrebno za takve stvari u današnji vakat.MilanMladenovic je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:03Ima dobar dokumentarac na tu tematiku "The Great Hack" o firmi Cambridge Analytica. Prisluskivanje i plasiranje sadrzaja je nesto sto koriste sve drustvene mreze. Kako ti pruzaju besplatne usluge koristenja svojih aplikacija i glavni izvor im je advertisement, prisluskuju da bi nam mogli plasirati reklame koje bi nas mogle interesovati. Pa tako da mi ne izbacuje sminku ili neke stvari koje me interesuju, izbacit ce mi ono o cemu sam pricao ili nesto sto sam guglao, ili video/slika na kojoj sam se zadrzao vise nego na ostalim.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prdnem ti u razdjeljakbavariapivo je napisao/la: ↑07 sep 2024, 16:56Hajte vas dvojica razmjenite brojeve telefona i nađite se i popušite jedan drugom…
Nemojte nam ovdje dosađivati.

Stone hands👊
- SamuelMbangula
ja narucim ujutro, navece dodje
Eindhoven pun sejtanluka

Eindhoven pun sejtanluka

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Naštelio sam neke reklame za Houston.. valjda se naša raja neće primiti, pa da se učlane u Hells Angelse. 

The saddest thing in life is wasted talent.
Mani se ljubomore na bolje od sebe. To je zenska karakteristika.bavariapivo je napisao/la: ↑07 sep 2024, 16:56Hajte vas dvojica razmjenite brojeve telefona i nađite se i popušite jedan drugom…
Nemojte nam ovdje dosađivati.
- bavariapivo
- Kontakt:
Prdni ti onom svom guznom haveruPereira je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:15Prdnem ti u razdjeljakbavariapivo je napisao/la: ↑07 sep 2024, 16:56Hajte vas dvojica razmjenite brojeve telefona i nađite se i popušite jedan drugom…
Nemojte nam ovdje dosađivati.![]()
Ovo je ljubavni trougao, da žive u Britaniji baš bi zablistali. Eltona mi...
Ja trepnem a ovaj moj android sve prenese i odmah stiže narudžba.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- GermanyUnderground
- Kontakt:
Znaš da smo mi jarani, pa da ti nešto jaranski kažem: Budi pametan i popusti malo s tim trolanjem, bar na ovoj temi. 

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
sretan Ćamiladan onom troleru Nikoli...
zar i ti sine Ivane!?
Kakve sve njuške iskaču sa ovih plakata
Ova i Edine pjesme koje su pisane prije 15-20 godina su i dalje aktuelne. Recimo 'Za Mirzu', tekst te pjesme savršeno opisuje i ovo sada vrijeme kao i vrijeme kad je pisana 2006te. Znači, ovdje se bukvalno ništa pomjerilo nije od tada. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Marsal
- Kontakt:
Tačno treba uvest najstrožiji mogući šerijat na jedno 10 godina da nas resetuje, ova država iz dana u dan sve manje ima smisla.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
To se kandiduje za GV i to obecaje velike promjene na državnom nivou

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Al istrola raju

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 146 gostiju.