Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Klare

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Klare » 19 apr 2014, 15:37

emir18 je napisao/la:slika
Nije ni čudo što protiv Bayerna Realovci ispuhaju do šesete. :cool:
Pogledam goleme batake kod naših nasparam ovih žabljih štapića. :?

Nego listam koju stranicu nazad i nigdje da piše kako namjeravate ugroziti Bajinu granitnu odbranu :? ,
a o zaustavljanju našeg napada i ne očekujem išta da očekujete, jer unaprijed poznato da Real u obje utakmice bez 5 komada ne može proći. :cool:

Ili ste naučili iz grešaka Arsenalovih i Unitedovih navijača,
koji u klinč s nama uđoše, i stvarno razbijenih noseva odoše :cool:
pa ne želite i vi ovdje na forumu da fasujete? :?

Nego se zadovoljavate sa degenekom na terenu? :?

No u neku ruku vas i razumijem, jer pogledamo i vidimo da su uistinu svi parametri fudbalske igre na strani Bayerna, od fizičke spreme, individualnog kvaliteta, taktike, kolektiva, pa do trenera. :kafa:

I kako onda neizvjesnost očekivati? :?:

Nema teorije! :!:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 19 apr 2014, 15:41

De jos jednom o ona 3 stepena dominacije, ili ih ima i vise ono :kafa:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 19 apr 2014, 15:47

Ovacije je na Teatru snova je dobio Ronaldo, madridista... :facepalm:
[youtube][/youtube]
@Klare pa ako su ispuhali do 60' zašto onda niste zabili gol, pobedili? Već ste izgubili na Bernabeu u regularnom i ot. Prva nebuloza. :facepalm:

O čemu da pišemo? O tome da su Ronaldo, Bale i Benzema najubojiti trio na kugli zemaljskoj? To ne treba da pišemo, to svako zna osim tebe. Druga nebuloza. :facepalm:

Mi ništa nismo naučili jer nemamo šta, mi ne pričamo ni o kakvoj pobedi, jer u ovom meču nema favoriti, obe ekipe imaju 50:50 šansi. Bolje bi bilo da ti začepiš i prošetaš sa teme. Jer ipak vi ste sila, vi ste zabili Manutd 7-8 golova. Samo se provaljujete, a kada vas neko spusti brzo bolje ćete se sakriti u mišiju rupu.

Kako ti znaš kako je ko spreman? To ti kondicioni trener? :facepalm:
Individualna kvaliteta na strani Bayerna? Lave, kakve tii droge uzimaš? Bale > Robben, Benzema > Mandžo, Ronaldo >>>>> Ribery. :facepalm:
Kakvu vi taktiku imate? Igrači vam se celu sezonu prilagođavaju na pas igru, koja se nijeddnom navijaču ne sviđa, jer je dosadna, a blagi presinnga vas ubi (BVB 0-3). Bayern od prošle sezone je 10x jači. :facepalm:

:wave:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 apr 2014, 15:52

jel' to ima ljudi koji ovog lika shvataju ozbiljno :lol:
naprijed rejal

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 19 apr 2014, 15:56

Romario hegemonicar u ruhu kobasicara.

Klare

Post Postao/la Klare » 19 apr 2014, 16:05

anonymousHD je napisao/la:pa ako su ispuhali do 60' zašto onda niste zabili gol, pobedili? Već ste izgubili na Bernabeu u regularnom i ot.
Zato što je tada individualni kvalitet bio na vašoj strani, a dobro je poznato ko u tom dvomeču imao više prilika, šuteva, ko bio rastrčaniji na terenu, ukratko ko bio bolji. :cool:
I posjed :idea: , ja posjed se ne smije zaboraviti. :cool:
anonymousHD je napisao/la:O čemu da pišemo?
Možda o noćnoj mori zvanoj Bayern Bajo od Minkena. :P
anonymousHD je napisao/la:O tome da su Ronaldo, Bale i Benzema najubojiti trio na kugli zemaljskoj? To ne treba da pišemo, to svako zna osim tebe.
Normalno da to znaju najobičniji laici, ali ne znaju da pogrešno znaju,
jer ja fudbalski učenjak znam koliko oni slabosti imaju. :think:
anonymousHD je napisao/la:jer u ovom meču nema favoriti, obe ekipe imaju 50:50 šansi.
Bajo je apsolutni favorit, a Real ima nekih skoro 10%šanse. :zviz:
Samo se provaljujete, a kada vas neko spusti brzo bolje ćete se sakriti u mišiju rupu.
Ko nas spustio? :?
Vragolani i Topničari dobili svoje i prije i poslije okršaja, :kafa:
Bale > Robben, Benzema > Mandžo, Ronaldo >>>>> Ribery.
:facepalm:
Jeste ako gledamo novac kojim su plaćeni, igre na terenu su nešto drugo.
Svi znaju da Ronaldo nije zaslužio nagradu, krađa Riberiju bila jedna nepravda neviđena na tim smotrama.
Kakvu vi taktiku imate?
Dominatorsku! :!: :!: :!:
Igrači vam se celu sezonu prilagođavaju na pas igru, koja se nijeddnom navijaču ne sviđa
:nene:
Naprosto uživamo u toj igri, u tom silnom dominiranju svih vrsta protivnika! :cool:
blagi presinnga vas ubi (BVB 0-3). Bayern od prošle sezone je 10x jači.
To volim, nada ipak postoji. :P

No kad dođe srijeda sva vaša nadanja kao kula od karata postaje.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 apr 2014, 16:09

Pulp fiction :mrgreen:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 apr 2014, 16:09

:rol: :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 apr 2014, 16:12

Klare je napisao/la:
emir18 je napisao/la:slika
Nije ni čudo što protiv Bayerna Realovci ispuhaju do šesete. :cool:
Pogledam goleme batake kod naših nasparam ovih žabljih štapića. :?

Nego listam koju stranicu nazad i nigdje da piše kako namjeravate ugroziti Bajinu granitnu odbranu :? ,
a o zaustavljanju našeg napada i ne očekujem išta da očekujete, jer unaprijed poznato da Real u obje utakmice bez 5 komada ne može proći. :cool:

Ili ste naučili iz grešaka Arsenalovih i Unitedovih navijača,
koji u klinč s nama uđoše, i stvarno razbijenih noseva odoše :cool:
pa ne želite i vi ovdje na forumu da fasujete? :?

Nego se zadovoljavate sa degenekom na terenu? :?

No u neku ruku vas i razumijem, jer pogledamo i vidimo da su uistinu svi parametri fudbalske igre na strani Bayerna, od fizičke spreme, individualnog kvaliteta, taktike, kolektiva, pa do trenera. :kafa:

I kako onda neizvjesnost očekivati? :?:

Nema teorije! :!
:

najbolje bi bilo da se nikako ne igra, da to Real preda bez borbe, službeno 3-0 za Bayern i vozdra....da se ekipe ne troše bezveze.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 apr 2014, 16:53

Treba probati Sa Ronaldom u napadu protiv Bayerna
Di maria CR Bale
Isco Modric
Xabi
Jer sredina je kljucna a sa onakvim Iscom sa Classica i D Marijom koji moze trcati svih 90 minuta mozemo se nositi sa Buyernovim,pa cak mogu reci da smo tu i jaci ako isko pocne.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 apr 2014, 17:07

Isco mora igrati.Taj maestro je u stanju prelomiti utakmicu sa par genijalnih poteza.

Tesko je zrtvovati Benzemu ali kad je u pitanju finale LP sve je dozvoljeno ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 apr 2014, 17:08

Ma ne sumnjam da će to debeli Carlo posložiti kako stoji ali bih volio vidjet Isca u prvih.
Don Alfredo Di Stefano

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 19 apr 2014, 17:25

A gdje garancija da ce isco odigrati dobro ponovo ? Pusti barcu onako jadnu ,to nije nikakvo mjerilo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 apr 2014, 17:27

BVB prosle godine sam nosio Malagu,moramo imati jaku sredinu imamo odmor za vikend xabi ce biti full spreman kao i ostatk tima.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 19 apr 2014, 17:29

Jedan od dvojca Bale Ronaldo je višak.Ako Ronaldo nije 100% spreman volio bih da igra ista ekipa kao protiv Barce.
Benz i Di Maria su najvažniji igrači ove ekipe i moraju igrati.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 apr 2014, 17:32

suhi je napisao/la:A gdje garancija da ce isco odigrati dobro ponovo ? Pusti barcu onako jadnu ,to nije nikakvo mjerilo.
Kako jadnu imaju najskupljeg igrača na planeti imaju nosioca 4 ratna odlikovanja nema šta nemaju a mi igrasmo bez najboljeg igrača na planeti te još 3 prvotimca,nemoj udarat mantru lobotomaca kako su nešto jadni,a nisu bili jadni neki dan kad je malenco dijelio i šakom i kapom,yebem ja tu priču o jadnoj barsi.
Glede Bayerna,da, nema garancije da će Isco odigrati dobro,ali za šta to ima garancija u životu i da naravno da sam i ja kao i svi svjesni da debeli Carlo neće rizikovati te će vjerovatno malog ostavit na klupi.
Don Alfredo Di Stefano

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 19 apr 2014, 17:36

Ma moze on igrati sto se mene tice , al bi ga vise volio vidjeti na polu spici nego u sredini

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 19 apr 2014, 18:41

3nemy_ je napisao/la:
MrUnited je napisao/la:
3nemy_ je napisao/la:A sta je united radio prije toga?? Nista .. Real bar nije ispadao u grupama LP, a Man utd jeste.. Da ne spominjem proslogodisnju utakmicu Real - Man ili opcenito utakmice ta dva tima :) Jer se sjecam 3 gola raula na teatru snova kao da je bilo sinoc :)
ti i fudbal ko nebo i zemlja

tipicno za jednog navijaca reala uvijek slabo informisani cuj raul 3 gola na OT to nema ni u filmovima
" onclick="window.open(this.href);return false;

eto ti klip, od 10te min gledaj.. tad je real izbacio uniteda .. i Raulova ipak 2 gola, samo znam da je lik dobio ovacije od navijaca manchestera ..

A kad je united pobjedio 4:3 reala, mislim 2003 i tad je real prosao jer je u prvom susretu bilo 3:1 za real..
Kazem ti, idi na forum cristal palasa i tamo pokusaj provocirati :)
I tu pobjedu od 4:3 i pobjed reala od 3:1 imas na tom istom klipu..

UGODAN OSTATAK DANA :)

zasto vi madridisti uvijek nesto dokazivate i pravdate se nema potrebe za tim opustite se
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 20 apr 2014, 00:01

Ako svi kolektivno priznamo sve tvoje tvrdnje i ako svi kolektivno priznamo da smo poraženi, da li to znači da ćeš prestati smarati?

Ili ti je onaj čist crveni karton Nanija zapravo zapečatio sudbinu i ostavio ružno pamćenje na vašu zadnju sezonu u Ligi prvaka, koju, naravno, nećete igrati narednih 7-8 godina, ako ne i više.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 apr 2014, 10:51

slika

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.