FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

D.M.S.O.
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la D.M.S.O. » 08 maj 2011, 00:23

Ma bolje juniore forsirati nego metilje poput Popovića :oops:
Hodžića, Zolotića, Ramića forsirat do kraja.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 08 maj 2011, 00:23

Tekma losa navijanje i jednih i drugih odlicno i posto sam sjedio na zapadu mogu reci da ste se podjednako culi,pitara vise za ono raje na istoku sto je i razumljivo bili su domacini,samo brate ne bi falilo da one psovke izbacite sa obadvije strane jer derbi ih posteno govoreci ne zasluzuje.Najtuznije od svega je to da u zadnja tri derbija nije pao niti nijedan go,danas utakmica repriza one zadnje za Grbavice i na jednoj i drugoj domacini bili za nijasnu bolji ali bez ikakvog ucinka.Rezultat najgora opcija za obadva tima,nama titula i definitivno otisla u nepovrat(cestitke Borcu,ne volim ih ali postujem svaciji zasluzeni uspjeh)komsijama se situacija malo zakomplikovala ali ako Bogda dobicete Drinu i neka igraci ostave srce na teren protiv Sirokog i pobjedom rijese dilime,jer svaka pobjeda nad skutorima je i pobjeda za pokojnog Vedrana(laka mu zemlja Bosanska).I raja sa obadvije strane krajnje je vrijeme da se prestanete prepucavati i vrijedjadi(mislim na pojedince obadva kluba) i da stvarno na ove nase dvije teme normalno razmjenjujemo misljenja.I malo sale za kraj posto Zeljo dodje u priliku da ima ulogu Evropske zajednice sta mislite kome trebamo dati vizu za Evropu,Celiku preko kupa ili cetvrtoplasiranoj ekipi u prvenstvu.Ja licno bi volio da pored nas i Sarajeva ode i Celik,a Sirokom neka se Evropa ove godine prikaze u Medjugorju.Pozdrav i jednima i drugima,ovaj grad je sretan sto ima ovaj derbi i ovakve navijace,a sto se tice igraca moraju ponekad naletiti lose generacije.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2011, 00:24

Omar500 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Omar500 je napisao/la: Koji je sada to Hodžićev gol ove sezone ?
Prestali su brojati, nije fazon vise. :mrgreen:
Ma ja bi sljedeću sezonu igrao s dva napadača, Ramićem i Hodžićem. A Popovića na neku drugu poziciju staviti, jbt niko mu loptu ne može uzeti, a da ne napravi prekršaj nad njim :D
Ma ne znam sta bi, ali znam da se nesto mora mijenjati, i to prije sljedece sezone, u EL akobogda. :)

na sc sport pise da je drot udario Nyemu i Bogija. :shock:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Dejo
Kontakt:

Post Postao/la Dejo » 08 maj 2011, 00:25

Navijanje strasno sa obje strane, igra zalosna da se do 2012 igralo, gola ne bi bilo!

I da drotovima se sjetim najdrazih, nadam se da su svi momci OK!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 maj 2011, 00:25

lolz je napisao/la:
Baby je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Hahaha sta ono hordasi htjeli zapalit cjeli stadion ili al bukvalno? :D :D
Kako skidaju vedrana sa ograde da se ne zapali :roll:
nije mi jasno što ste palili one papire dole, al baš.A što se manijaka tiče navijanje solidno, samo ona parola ono isto kao da je dijete od 3 godine sastavljalo. ccc
O kojoj paroli tacno govoris ?
gov.nari sta ste se usrali xD :mrgreen:
Za zivot cijeli!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 maj 2011, 00:27

blue 18 je napisao/la:da ZEBA nije bio suspendovan Zeljeznicar bi pobjedio 99% ovako realno obje ekipe su djelovale bezidejno ja nez ko je playmaker u sarajevu mozda ga i imaju ali stvarno danas nisam vidio takvog na terenu..
uvjeren sam da ce Zeljeznicar osvojiti kup i da cemo zapaliti zenicu :D
Kojasevica nisi primjetio?? e nemoj sad ;)

Naravno da ce kvalitet iz godine u godinu biti losiji kad se iz godine u godinu manje novca ulaze u nas fudbal. Kvalitet ili imas ili nemas. Ako ga nemas onda ga moras kupiti! I koga su to nasi timovi kupili posljednjih godina? Anonimuse poput Popovica, Gutica, Kojasevica, Culuma za koje niko nikada nije cuo....

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2011, 00:29

Ma mi ne mozemo kupiti dobrog igraca, mozemo samo kupovati anonimuse "na rizik", i kad tad se potrefi igracina. Kao npr. Nyema kod nas. Igrao lik neke poluamaterske lige, niko nikad cuo za njega, a evo sve sto je odigrao za nas bio je najbolji, klasa je ocigledna. I danas na derbiju najbolji za mene, prvo sto je stizao ocistiti maltene sve, drugo sto smo najbolju priliku imali preko njega, kad je sutao glavom i lopta prosla tik pored stative.
Bila bi prava stvar kad bi ga mogli potpisati i za iducu sezonu.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 08 maj 2011, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 maj 2011, 00:30

Da se razumijemo, nećemo riješiti sve probleme u igračkom kadru ako dovedemo dobrog napadača, treba još popuniti rupa. Zato jedva čekam kraj sezone i početak sezone transfera. Trebaju nam velika pojačanja, ja se nadam Muratu ili Bubi. Ili neka obojica dodju . Uh, jesam skroman 8-) , ali što je najgore, uopšte nije nemoguće njih dvojicu dovesti, samo da Žujo malo odriješi kesicu za njihove plate, a i ne bi nešto velike tražili. Murat veoma zahvalan igrač, nema gdje ga ne možemo iskoristiti. Sigurno je još uvijek dobar, pa prije godinu je igrao za repku. Buba proradio, bojim se da će potpisati možda novi ugovor s Mechelenom. Uglavnom, vidjet ćemo, biće svega :D
Gerhardt strašan, bolji od Kerle u svakom pogledu.
Do kraja bi trebali pobijediti Zrinjski i Borac za raju, a u gostima se nadigravati, ionako je druga pozicija osigurana. A za kup imamo ogromne šanse i prednost od jednog gola iz prve utakmice.

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 08 maj 2011, 00:30

Igrao je Zeba prošli derbi i to kad samo imali igraca više, pa je promašio mrtvi zicer.
I taj derbi je bila tegoba za gledati kao i ovo veceras.
Jednostavno receno, kvalitet našeg domaceg fudbala je za qurac :!: . Ovdje nema kvalitetnog igraca a samim tim ni fudbala vec nekoliko godina.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 08 maj 2011, 00:31

Mi da smo se htjeli siriti tj da prikazemo da nas je vise nebi se momak na razglas derao da se rasirimo tj ljudi su htjeli da budu bliz kopu pa su se po stepenicama ko debili nabijali a to da nas nije bilo i da smo se morali siriti haha pogledaj slike
Fina Gradska sarajevska raja

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 maj 2011, 00:34

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 08 maj 2011, 00:35

e bas cu sad ovako umoran da gledam na tacku i zarez haha
Fina Gradska sarajevska raja

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 08 maj 2011, 00:36

Navijanje strasno svih 90 min svaka cast i nama a i mora se priznati HZ iako im je koreografija beze nekako bila previse jednostavana ocekivo sam nesto bolje al haj ne bi sad da se moram prepirat po froumu ugl navijanje sa obje strane cista 10-ka :D

sto se tice igre ,kada sam gledao izjave trenera veceras mislim da je osim rekao jednu strasnu stvar koja je nazalost istinita...OVI IGRACI NEMAJU KVALITETE DA NAM PRIREDE NEKI SPEKTAKL NA TERENU,nazalost to je realnost i nas a i FKS,jer ovo je sramota obje ekipe igra bez igre svi samo gledaju da ne prime gol,sve sve svodi na neko guranje udaranje neke duele ili NABI JE PA ET UDARICE NEKO GLAVOM,,,je.b.o. ja sam sebe ako sam dva driblinga vidio :? tako da je ovaj rezultat i nekako najrealniji,jes sarajevo imalo onu sansu ,ali i ona je plod nase greske a ne njihove igre...
sad nesto o ekipi
SEHIC-izvrstan kao i uvijek jednostavno bez greske pokazao je da sa pravom igra za REP i da je najbolji golman u nasoj ligi vec dugo

MARKOVIC-solidno dosta samo se vidi da ga je pojela vaznost utakmice nema hrabrosti

BOGICEVIC-po meni izvrsno,ako izuzmemo onu gresku al et ispravio je i nju

P G N- JA SAM DAVNO REKO NAJBOLJE POJACANJE U ZADNJIH 5 GODINA 8-) SVAKA CAST MAJSTORE

STANIC-iskreno stanic je jedan strasn igrac pa nek prica ko sta hoce ,al nije stanic za beka i to se vidi vec ima 10 kola al et jbg valjda amar nema rijesenja tu pa njega stavalja,ili sta...

BESIJA-dok je imo snage odlican,kad je nestalo snage nestalo i njega na ternu

VISCA-jedna velika 0,jedino sto sam zapazio od njega je 2 3 solidna simuliranja :?

CULUM-u svom stilu,samo u kost pa sta Bog da :D al dobro je odigro ne prelezan je bio jos i u napadu par puta dobre prodore imo

SVRAKA I JAMAK- solidno obojica,jamak me iznenadio jer nije grijesio kao sto iance radi,a svraka kao i uvijek srcano borbeno pretrco vise nego pola tima :D :D

LAZAR-pa et nez ,jes da ga pljujem vazda al nije stvarno dns lose odigro lijepo se gradio i spusto lopte al vidi se jednostavno da nije za spica jer ako se sjecate 2 puta je bio u kaznenom 1 na 1 sa igracem sarajeva i on ne zna sta ce sa loptom samo je nabije u igraca i nada se kornru...al et ipak solidno je odigro :) imam i ja obraz tako da necu mu zamjerati sto nije dao gol jer nije ni mogo :)

BTW: VIDJELO SE KOLIKO ZEBA ZANCI OVOJ EKIPI ,POGOTOVO BESLIJI I VISCI JER NJIH DVOICA BEZ NJEGA ISTO KO DA IMAJU DVIJE LIJEVI,AL I PORED TOGA JASNO SE MOGLO VIDJETI DA NEMA RIJESENJA KAD SE PREDJE CENTAR,SVE SE SVODI NA NEKU SOLO AKCIJU VISCE ILI NABI LOPTU I NADAJ SE DA CE LAZO GLAVOM ..
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Jardel
Kontakt:

Post Postao/la Jardel » 08 maj 2011, 00:42

Večeras izdvojiti Šehu, Nijemu , Čuluma i Pericu, ostali blijedo :geek:
Futebol Clube do Porto !

kadetzelje
Kontakt:

Post Postao/la kadetzelje » 08 maj 2011, 00:52

UPS je napisao/la:
nick je napisao/la:
kadetzelje je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/pet- ... zica/56374
KADETI ŽELJO-Siroki 1-1
Strijelac za nas Hodzic.. losa igra, u pola 7 krenuli, dosli u siroki 25 do 11, u 11 utakmica.. :roll:
zar nije danas sa sarajevom?
Jeste, fasovali ste obe :D ukupno ste primili 7 komada. Juniori 2 a kadeti 5 :D

I da, niste dali nijedan :D :D
ne igraju premijerligasi, Zeljo u ovom kolu ide u Siroki
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/pet- ... zica/56374
igra se derbi u federalnoj ligi
http://www.nsfbih.ba/Omladinska_liga_Centar.html

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 08 maj 2011, 00:54

slabo slika ima po ovim portalima
Nil Satis Nisi Optimum

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 maj 2011, 01:01

Number1 je napisao/la:slabo slika ima po ovim portalima
samo igru slikaju, slabo navijace
Za zivot cijeli!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 08 maj 2011, 01:02

Da li mi neko od navijaca Zelje moze reci da li je istina da Amar Osim zeli da dovede Kazazica iz Veleza???
Navijac sam Veleza a danas se to proculo na tribinama

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 maj 2011, 01:10

Njah. Loše, na bod. Opet, nije ni to loše. Drugi smo. Još da je kup uzeti, ih, puna šaka brade. Nijema :shock: Šta mu je. Ako ga ne zadrže, stvarno ću zamjeriti upravi.

Navijanje solidno al može i mora to mnogo bolje da bude.

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 08 maj 2011, 01:15

Nisam ni gledo utakmicu, ali navijanje je bilo skoro pa odlicno! Pa ne da smo ih poderali nego ne znam, ima da spavam ko beba.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Levin, svemalim1 i 89 gostiju.