FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
i ja bih volio znati ima li gdje kakav strim,,,pozdrav
Malo su nas ovi današnji rezultati rasteretili, tako da sutra možemo bez nekog velikog pritiska igrati...
@LG97DM a ne vjerujem. Ja bih rado napravio ai postoje dva problema, ne znam a i tekmu ću gledati na poslu jer tu imam adsl internet
@LG97DM a ne vjerujem. Ja bih rado napravio ai postoje dva problema, ne znam a i tekmu ću gledati na poslu jer tu imam adsl internet

Nije valjda da ste odustali od titule moje misljenje je da jos uvijek nista nije gotovo i da je sve mogucehilmo je napisao/la:Malo su nas ovi današnji rezultati rasteretili, tako da sutra možemo bez nekog velikog pritiska igrati...
- Bordostrik
Mi smo divovi i nema predaje do zadnje kapi krvi, pa sta bude...CARSON je napisao/la:Nije valjda da ste odustali od titule moje misljenje je da jos uvijek nista nije gotovo i da je sve mogucehilmo je napisao/la:Malo su nas ovi današnji rezultati rasteretili, tako da sutra možemo bez nekog velikog pritiska igrati...

Neka frka, a?!
Moje mišljenje, znači samo moje, je da smo mi svoju bitku za prvaka izgubili u Bijeljini....Bio bih najsretniji kad bih pogriješio....
Ma nije radi mene, ja cu biti na stadionu, nego ovom jednom prijatelju treba... Nista onda...hilmo je napisao/la:@LG97DM a ne vjerujem. Ja bih rado napravio ai postoje dva problema, ne znam a i tekmu ću gledati na poslu jer tu imam adsl internet

Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- molotovljev
Hilmo druže, razočarao si me, ne kao navijač već kao vojnik. Predaješ se tek tako, a hoćeš da idemo uhilmo je napisao/la:Moje mišljenje, znači samo moje, je da smo mi svoju bitku za prvaka izgubili u Bijeljini....Bio bih najsretniji kad bih pogriješio....
mirovnu misiju na Bliski Istok? Izvini, ali mislim da to nije za tebe. Tamo nemaš pravo na grešku, dok recimo
ovde, pa i ako pogriješiš mozeš biti sretan ili kao što ti kazeš, najsretniji. Ipak idem sam.

Nista jos uvijek nije izgubljeno, realno sanse su umanjene nakon niza losih rezultata, ali ima tu jos da se igra.
Najvecu gresku smo napravili na polusezoni, i tu smo znacajno umanjili svoje sanse za sami vrh,
sami smo sebe izbacili iz utrke...Za mene potpuno neocekivano.
F.K.SARAJEVO
- Evolution87
- Kontakt:
samo pobjeda dolazi u obzir, bilo kakva.
bice gusto, bice 0:2 (Hadzic 2x)
bice gusto, bice 0:2 (Hadzic 2x)

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
dajte pitari nek neko stavi stream da moze sira masa gledati utakmicu
.Ja volim vise neku nasu utakmicu gledati nego bilo koju stranu 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BHT 15:55 Slavija-Zeljeznicarrodjak je napisao/la:dajte pitari nek neko stavi stream da moze sira masa gledati utakmicu.Ja volim vise neku nasu utakmicu gledati nego bilo koju stranu

Salu na stranu, do sad kad se ganjao stream od moje tv to nije bas bilo na nekom nivou, prvo dok ga uspostave, a onda i kvalitet slike...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
evo upravo gledam zelju,a hocu uporedo i sarajevo da gledamexbabilon je napisao/la:BHT 15:55 Slavija-Zeljeznicarrodjak je napisao/la:dajte pitari nek neko stavi stream da moze sira masa gledati utakmicu.Ja volim vise neku nasu utakmicu gledati nego bilo koju stranu
![]()
Salu na stranu, do sad kad se ganjao stream od moje tv to nije bas bilo na nekom nivou, prvo dok ga uspostave, a onda i kvalitet slike...

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Stvarno moze li neko da se potrudi pa da posravi stream...da gledamo tekmu....
Ovaj gosk zadnju izgubio kuci tek 30.09.12. NK GOŠK - ZRINJSKI 0:1 nije mi jeasno kako malo bodova imaju 

Komsije evo stream
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hadzija! 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hadzijaaa 

-
- Kontakt:
http://sportsport.ba/tabela/Premijer-li ... /strijelci" onclick="window.open(this.href);return false;VolimRadnicki je napisao/la:Može li neko postaviti listu strijelaca PL, Hadžić dominira.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 24 gosta.