Sretno nam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
S obzirom da mogu zamisliti bordo stolice ovako kad je postavljena koreografija, bilo bi vrhunski
Kad se samo sjetim mnogih Željinih gostujucih pobjeda između 2009 i 2013, koliko ih je samo bilo iz ofsajda.Sve im se vraca zbog njihovog kriminala iz tog perioda, dovoljno je samo reci da su sudije i protivnički treneri redovno dolazili u "Tuborg" u Hrasnom, koji je bio u vlasništvu Amara Osima.
Ma samo da pobjedimo a ne bitno je ko je upravu bio i cija je info dobra..skoroalen je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:12johntravolta123 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 13:46Vjerujem u pobjedu i samo pobjeda dolazi u obzir.
Ako se bojimo SB kuci onda nismo ni zasluzili titulu.
PS. Napisao sam opet sastav koji sam cuo....![]()
![]()
![]()
Da bio je jedan pisao,onaj sto je rekao da se nije radovao tituli zato sto je osvojena pod husrefovom palicom,bilo nesto sastavljeno nick robertkosar cini mi se,sretno momcima samo jako do nova tri boda.Historicar je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:42Vidim na Bordo vremeplovu da je umro naš bivši igrač Robert Košar.Mislim da se ovdje neko javljao sa tim imenom, jel se vi sjecate ?
Od 3 mlada golmana nemas nista novo s klupe i sigurno ce ih mozda i oba poslati na posudbu...dakle treba ti iskusniji s klupe, sa nekom dodatnom kvalitetom poput da je dobar kao penalty-killer...