To je Handzic zasluzio, nije cmiljanic
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vidim na Bordo vremeplovu da je umro naš bivši igrač Robert Košar.Mislim da se ovdje neko javljao sa tim imenom, jel se vi sjecate ?
Handzic je primao injekcije tokom sedmice a vidjet cemo hoce li ga biti u prvih 11 ili sa klupe.Sve ostale price su suplje i rekla kazala .
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 03 apr 2021, 16:03, ukupno mijenjano 2 puta.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=40278Historicar je napisao/la: ↑03 apr 2021, 15:42Vidim na Bordo vremeplovu da je umro naš bivši igrač Robert Košar.Mislim da se ovdje neko javljao sa tim imenom, jel se vi sjecate ?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
I Slačin mora na operaciju koljena...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ovog Golubovica pokupit na ljeto mjesto Dzafica, odlicno brani penale momak
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kovacevic, Milicevic, Dupovac, Oremus, Pidro, Adukor, Pejovic, Mesanovic, Milanovic, Fanimo, Handzic
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imamo vec Kanurica, otkad je zvanicno potpisao i moze biti u rosteru, on je taj 2 golman, a Dzafic nije u protokolu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Top postava, drago mi je zbog Milanovića.
Hajmo momci!!
FK Sarajevo
Klupa : Kanuric, Hodzic, Besic, Mustedanagic, Ramic, Jukic, Dervisagic, Susic i Cmijanic
johntravolta123 je napisao/la: ↑03 apr 2021, 13:46Vjerujem u pobjedu i samo pobjeda dolazi u obzir.
Ako se bojimo SB kuci onda nismo ni zasluzili titulu.
PS. Napisao sam opet sastav koji sam cuo....
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Historicar
- Kontakt:
Kone gube od raspadnute Slobode 
Tacno, medjutim vjerujem da ce nas Kova napustiti na ljeto, a jedan izmedju Dizdarevica i Kanurica ce biti prvi...pa bi tu rolu drugog iskusnijeg golmana mogao Golubovic popunitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:10Imamo vec Kanurica, otkad je zvanicno potpisao i moze biti u rosteru, on je taj 2 golman, a Dzafic nije u protokolu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Džafić srecom, konačno odlazi na ljeto, Kanurić je vec sada drugi golman.Denchi je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:15Tacno, medjutim vjerujem da ce nas Kova napustiti na ljeto, a jedan izmedju Dizdarevica i Kanurica ce biti prvi...pa bi tu rolu drugog iskusnijeg golmana mogao Golubovic popunitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:10Imamo vec Kanurica, otkad je zvanicno potpisao i moze biti u rosteru, on je taj 2 golman, a Dzafic nije u protokolu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Do ljeta 21' ima ugovor, ako bi pristao na takvu ulogu, i kad bi jeftino dosao, sto da ne, ne bi bilo lose. Ma da sumnjam, jer su i Dizdarevicu produzili ugovor..Denchi je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:15Tacno, medjutim vjerujem da ce nas Kova napustiti na ljeto, a jedan izmedju Dizdarevica i Kanurica ce biti prvi...pa bi tu rolu drugog iskusnijeg golmana mogao Golubovic popunitiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2021, 16:10Imamo vec Kanurica, otkad je zvanicno potpisao i moze biti u rosteru, on je taj 2 golman, a Dzafic nije u protokolu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako Kova ode na ljeto imas Kanurica i Dizdarevica, i Dzafic ako ode imas Sahinovica kao treceg golmana.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sastav koji sam sinoc predvidjao uz jednu korekciju, Milanovic umjesto Jukica. Tvrda utakmica u najavi, na kraju rezultat 1:0.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mislim da ćemo slaviti lakše od očekivanog.
Ako neko nema gdje gledati utakmicu neka instalira Rokkr ima arena sport, istina kasni 1-2 min. ali radi. Kad instalirate na mjesto URL ukucate huhu.to. Uživaj te.
P.S. široki je selo malo lištica se uvijek zvalo.
P.S. široki je selo malo lištica se uvijek zvalo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trenutno korisnika/ca: Shategabri i 46 gostiju.