FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Kawhi
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Kawhi » 16 apr 2014, 14:20

mandraX je napisao/la:Daj Bože da Di Maria bude igrao na ovoj poziciji, a ne u sredini. :mrgreen:
Jadan Alves kakogod.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 16 apr 2014, 14:46

mandraX je napisao/la:
let3 je napisao/la:Igramo najvjerovatnije sa stoperskim tandemom Mascherano - Busquets :bow: :bow: njih dvojica na stoperima u kombinaciji sa klaunom br.1 Alvesom i klaunom br.2 Pintom na golu = zagarantovana trica u našoj mreži :cool:
Mene strah da ih baš ne razbiju, da im uvale peticu, što nije nimalo nemoguće, pogotovo sa ovakvom odbranom.
Tricu ce nam svakako uvaliti....stoperi, Alves, Pinto su garancija za to.

Kawhi
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Kawhi » 16 apr 2014, 15:07

let3 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
let3 je napisao/la:Igramo najvjerovatnije sa stoperskim tandemom Mascherano - Busquets :bow: :bow: njih dvojica na stoperima u kombinaciji sa klaunom br.1 Alvesom i klaunom br.2 Pintom na golu = zagarantovana trica u našoj mreži :cool:
Mene strah da ih baš ne razbiju, da im uvale peticu, što nije nimalo nemoguće, pogotovo sa ovakvom odbranom.
Tricu ce nam svakako uvaliti....stoperi, Alves, Pinto su garancija za to.
Zabicete vi nama 4.

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 apr 2014, 16:04

mene nesto nije panika za veceras , vjerujem u njih unatoc losim rezultatima .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 apr 2014, 16:19

Furymaker je napisao/la:mene nesto nije panika za veceras , vjerujem u njih unatoc losim rezultatima .
Kad su sve sami usr*li bolje zaboraviti ovu sezonu i nagodinu od nule. Ni ovo smece od kante nije bitno. :oops:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 apr 2014, 16:20

Potpredsjednik kaze da Martino ostaje kako god da danasnje finale zavrsi :think: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 apr 2014, 16:25

Jel prenosi arena utakmicu ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 16 apr 2014, 16:27

Johny je napisao/la:Jel prenosi arena utakmicu ?
Jeboote zivot, ulazis ni manje ni vise na internet sa ovakvim pitanjem :lol:
Ne prenosi, Sportklub prenosi.
Marksizam u skole!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 apr 2014, 16:30

TariqAli je napisao/la:
Johny je napisao/la:Jel prenosi arena utakmicu ?
Jeboote zivot, ulazis ni manje ni vise na internet sa ovakvim pitanjem :lol:
Ne prenosi, Sportklub prenosi.
Jah' , i ?

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 apr 2014, 16:31

Majka mu stara zar je moguće da klub kakav je Barsa nema muda da upravo u utakmicama kao što je večeras ne napravi par izmena u posrnuloj odbrani i malo "prodrma" ekipu. Ojer Olasabal ima 25g. 190cm pa zar je moguće da je tolika rupa da mu se ne da prilika? Gledao sam puno važnih utakmica na kojima su se na sličan način radjali kasnije veliki golmani... tipa prvi golman se povredi a onda prosto bljesne do tada neki anonimus za kojime kasnije poludi pola Evrope...grebo ih deda Pinto!
Ako je baš tolika truba koj ga `urac drže tolike godine na klupi? Dati dečku šansu...

I drugo, gledam ovaj mogući sastav što ga je postavio @barsa_87 i pitam se zašto Martino za koga lično smatram da je dobar trener (sa nikakvim ovlašćenjima) ne vidi da mu je utakmici protiv Reala Alexis čist balast i umesto da spoji pametno i korisno i na desnu stranu postavi Alveša (koji uvek odlično odigra protiv Madrida) kao isturenijeg jer da se ne lažemo Alveš u Barsi i igra samo desno krilo u poslednje vreme jer je mator i nema brzine da kao nekada pokriva i odbranu (ali može) i Montoju koji bi bio pozadi (ili čak Adrijana koji može igrati i po toj strani) i tako makar malo "ojača potencijal" te lakrdije od odbrane ako je moguće. Alba je dovoljan za Balle-avog, ostaje samo zatvoriti di Mariju koji će mahom pokušavati s leva... tu treba biti Montoja (Adrijano) uz pomoć povremeno Alveša i Real nema šta tu da uradi... avaj ovako se plašim da ćemo opet gledati komediju i zbrku u zadnjim redovima... iako iskren da budem za razliku od nekih ovde ja mislim da Barsa večeras lagano uzima kup... puno je razloga zašto ali "gori im pod guzicom" i navijači se posle eventualna tri vezana poraza možda i neće samo zadovoljiti da ih vredjaju iz daljine dok oni paradiraju u svojim skupocenim ljubimcima već....hmm, videćemo...biće interesantno.
Zadnja izmjena: parangal, dana/u 16 apr 2014, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 apr 2014, 16:34

Veceras ako ih Real razbije jadna im majka :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2014, 17:14

Katalonski 'Sport' javlja da se Puyol i Bartra nisu 100% oporavili, te da će na štoperskoj poziciji tandem sa Mascheranom igrati Adriano.
U napadu, 'Tata' Martino bi trebao na klupi ostaviti Alexisa i Pedra, a Fabregas bi se trebao naći u vrhu napada zajedno sa Messijem i Neymarom.
Tako da bi postava trebala izgledati: Pinto; Alves, Mascherano, Adriano, Alba; Xavi, Sergio, Iniesta; Neymar, Messi i Cesc.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 apr 2014, 17:16

Lillard je napisao/la:Potpredsjednik kaze da Martino ostaje kako god da danasnje finale zavrsi :think: ..
Ako je to istina, moja puna podrška... Barselona nema problem u kadru na klupi nego na terenu a znamo i gde da ne budemo papagaji... Pitanje je da li Tata hoće to ali živi bili pa videli da on neće ni pristati ni dozvoliti da ostane na klupi "našminkane" Barselone... ako se skine transfer-ban i uprava odreši kesu složiće on odbranu kako valja i dovesti napred koga mora i treba, u suprotnom neće tu pomoći ni Tata ni MAMA. Od mene PLUS za njegov ostanak.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 16 apr 2014, 17:18

let3 je napisao/la:Katalonski 'Sport' javlja da se Puyol i Bartra nisu 100% oporavili, te da će na štoperskoj poziciji tandem sa Mascheranom igrati Adriano.
U napadu, 'Tata' Martino bi trebao na klupi ostaviti Alexisa i Pedra, a Fabregas bi se trebao naći u vrhu napada zajedno sa Messijem i Neymarom.
Tako da bi postava trebala izgledati: Pinto; Alves, Mascherano, Adriano, Alba; Xavi, Sergio, Iniesta; Neymar, Messi i Cesc.
Grebo im Cesk sve po spisku

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 16 apr 2014, 17:34

večeras Barsa "nema" šta igubit više :D :P

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2014, 17:43

parangal je napisao/la:
let3 je napisao/la:Katalonski 'Sport' javlja da se Puyol i Bartra nisu 100% oporavili, te da će na štoperskoj poziciji tandem sa Mascheranom igrati Adriano.
Nije Cesc problem, vec nikad jadnija odbrana gdje je najvisociji kvazi-stoper Mascherano 174 cm :puke:

Ako protiv ovakve odbrane Real po treću put izgubi , neka se sutra ugase kao klub.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 apr 2014, 17:58

Oho, večeras veselo. :opaopa:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 16 apr 2014, 18:01

let3 je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Nije Cesc problem, vec nikad jadnija odbrana gdje je najvisociji kvazi-stoper Mascherano 174 cm :puke:

Ako protiv ovakve odbrane Real po treću put izgubi , neka se sutra ugase kao klub.
Napada je najbolja odbrana.

:problem:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 16 apr 2014, 18:17

ako mu adriano zaigra na stoperu uz mascherana nema ste sta veceras trazit , pogotovo ako mu cesc opet zaigra umjesto alexisa il pedra.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 apr 2014, 19:27

Ma ide na sigurniju varijantu, onu sa vise posjeda i vjerovatno ce zato igrati Cesc, ako bude igrao posto jos nista nije definitivno. Meni bi Pedro uvijek bio opcija prije Alexisa i Cesca u Clasicu ali hajde.

Inace uplatio sam 2 listica. Na jednom sam igrao keca a na drugom iz X/2. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.