emir18 je napisao/la:Lik se ponavlja ko pokvarnea ploca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao sto sam i rekao nista vezano za komentar TIPICNO
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
emir18 je napisao/la:Lik se ponavlja ko pokvarnea ploca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi uzivaj u igri svog tima a nas pusti da patimo sa trofejimaMrUnited je napisao/la:emir18 je napisao/la:Lik se ponavlja ko pokvarnea ploca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kao sto sam i rekao nista vezano za komentar TIPICNO
MrUnited je napisao/la:3nemy_ je napisao/la:Lik navija za united i ide po drugim forumima i pokusava neke isprovocirati. Real da nije osvojio zadnjih 10 godina nista, bar se nisu brukali kao United da budu 4ti u grupi LP sa nekim tada LILLOM, BENFICOM i sa nekim spanskim timom koji je te sezone ispao u drugu ligu a rijec je o Villarrealu !MrUnited je napisao/la:idem poceli ste se nervirat
kod vas je svaki post koji vam ne odgovara trollanje
Idi tamo navijacima Cristal palasa i njima nesto pricaj o unitedu ako i njima imas sta reci?
ili jednom u grupi ili 7 ili 8 puta zaredom u osmini a od toga 3, 4 puta od Lyona i od 18godisnjeg Pjanica u sred santiaga b.![]()
e sad ocekujem neki komentar nevezano za ovo sto sam napisao TIPICNO za vase navijace
united zadnjih 6g 3 finala 1 osvojena a ti se hvalis sto dolazite 4 puta do polufinalagradacac10 je napisao/la:A pa druze, gledas proslost zadnje 4 god 4 polufinala, ali i to je proslost ako gledas bas proslost mi imamo 9 titula lige prvaka koliko vi?al ne gledam u proslost, bitna je sadasnjost, pogledaj gdje je real gdje manchester
Uostalom prosle godine smo vam pokazali
Joj što ne mogu seljačke priče.MrUnited je napisao/la:united zadnjih 6g 3 finala 1 osvojena a ti se hvalis sto dolazite 4 puta do polufinalagradacac10 je napisao/la:A pa druze, gledas proslost zadnje 4 god 4 polufinala, ali i to je proslost ako gledas bas proslost mi imamo 9 titula lige prvaka koliko vi?al ne gledam u proslost, bitna je sadasnjost, pogledaj gdje je real gdje manchester
Uostalom prosle godine smo vam pokazali
sto se tice titula united ima 3 ali 3 posteno osvojene a real prvih 5 titula podigao u prvih pet nastupa kad su tu kao nekakvu LP igrali oni i jos 2 ili 3 tima iz portugala i italije koje su oni pozivali.
i na kraju real direktno a druga 2 razigravaju za finale![]()
TIPICAN navijac realaSveti je napisao/la:brate što trošiš vrijeme da mu odgovaraš? vidiš da je malo uzgojio si kompleks nakon dobijanja po ušima prošle sezone
E j3bi se Sveti...Sveti je napisao/la:vidim često koristiš tu frazu, sa podebljanim terminom TIPIČAN, pa hajde nam pojasni i definiši to "tipičan navijač madrida", da i mi znamo o čemu se radi, pošto nas oslovljavaš tako.
Sveti je napisao/la:vidim često koristiš tu frazu, sa podebljanim terminom TIPIČAN, pa hajde nam pojasni i definiši to "tipičan navijač madrida", da i mi znamo o čemu se radi, pošto nas oslovljavaš tako.
sVati dijete da nisi zanimljiv ni svojoj materi, a tek raji ovdje.MrUnited je napisao/la:Sveti je napisao/la:vidim često koristiš tu frazu, sa podebljanim terminom TIPIČAN, pa hajde nam pojasni i definiši to "tipičan navijač madrida", da i mi znamo o čemu se radi, pošto nas oslovljavaš tako.
samo procitaj svoje postove i svatit ces sta znaci TIPICAN navijac reala
tyler durden je napisao/la:sVati dijete da nisi zanimljiv ni svojoj materi, a tek raji ovdje.MrUnited je napisao/la:Sveti je napisao/la:vidim često koristiš tu frazu, sa podebljanim terminom TIPIČAN, pa hajde nam pojasni i definiši to "tipičan navijač madrida", da i mi znamo o čemu se radi, pošto nas oslovljavaš tako.
samo procitaj svoje postove i svatit ces sta znaci TIPICAN navijac reala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.