FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Svrki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Svrki » 03 apr 2013, 10:56

Ma sta vi imate razmatrati ko vas sta pita ofsajd je bio cist ko suza bilo je na pregledu i na klipovima jasno ko dan.
Ocigledno je da vam se navlaci kroz cijelu sezonu samo vi to prikrivati tako sto serete o drugima a kod vas treba da se povlace linije i slika kad je dao loptu.
Malo skontaj da je ovo ustopana slika kad je lopta upucena ukljucite mozdane vijuge.
Dzaba vama i ofsajdi kad vas Gradina razvali koja ima 3 boda. Kome poruku porati, komitetu :D

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 03 apr 2013, 10:57

Prema snimku koji sam vratio 50 puta, nekako bi zaključio da nije bilo offsidea. A druže prema tvojoj slici , nemožeš zaključiti ama baš ništa, a linija je paralelna kao što toranj stoji uspravno u Pizi :lol:
U novi boj ...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 03 apr 2013, 11:05

Nije bio offside, ne peri ljude bezveze, kakva je to linija, živ bio?

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 03 apr 2013, 11:08

Ma pusti ove dilitante:D Ova linije nije fino povucena, ali i da je povuces vidis da je ofsajd, kakvi oni.

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 03 apr 2013, 11:11

Svrki@ Linija je sastavni dio terena,a Hadzic je najmanje u liniji sa stoperom Olimpica,tako da ovo nije ofsajd,sudija je ispravno postupio.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 03 apr 2013, 11:13

Svrki je napisao/la:Ma pusti ove dilitante:D Ova linije nije fino povucena, ali i da je povuces vidis da je ofsajd, kakvi oni.
Budi normalan jednom u životu, yebo te i Aldin i Dona i ostali tvoji nickovi.Pogledaj snimak, kad je lopta upućena i vidjet ćeš da nije bilo govora o ofsajdu.Ti si baš opsjednut njima, sjaši malo, meni si se počeo penjati na qrac, a kamoli njima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 apr 2013, 11:23

Vi besposleni navijači Sarajeva umjesto da ovdje palamudite o stvarima koje su se desile i ne mogu se promjeniti uradite nešto dobro za klub.
VOLONTIRAJTE
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/volont ... -kluba/958" onclick="window.open(this.href);return false;

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 03 apr 2013, 11:32

aS_Roma je napisao/la:ovo paralelno sa linijom šesnesterca ??? :o :o :o :o

pa brate dragi gdje je ovo paralelno svega ti ???

I druga stvar fali glavni dio slike da vidimo kad je lopta upucnea prema Hadzicu,a ovdje se to ne vidi znaci svi sad napamet bubate i naglabate da je u ovom trenutku isla lopta prema njemu, tako da ne vidim sta pemtujete, kad budete imali sliku prilikom zadnjeg pasa postavite, pa cemo razmatrati, kad vam je to toliko bitno.
Ne mogu da vjerujem kakvom nivou nepismenosti ovdje svjedocim, ne samo ti, nego i svi ostali koji spominju ovu moju liniju... Da, povukao sam je u paintu, jer to bi i dijete iz 6 osnovne (gdje se prvi put susrece sa trigonometrijom) uradilo i uocilo... Kaze nije paralelna sa linijom sesnaesterca... :lol: :lol: :lol: Uzmes paŠŠŠŠA tu sliku, i povuces u paintu PO LINIJI sesnaesterca liniju, dakle da se savrseno poklapa (kao sto sam ja uradio) i onda je samo preneses do noge igraca koji je najblizi golmanu, a to je u ovom slucaju igrac Olimpica... Pa stvarno vam treba osnovne naobrazbe, a ko ide na fakultet ili nesto prdi o ovoj slici nek se odmah ispise i nek ide za kuhara, konobara, i slicna zanimanja gdje nema povlacenja nikakvih linija... Ja kao manijak se ovdje javim, i kazem da nije bio ofsajd, delegati mene ubjedjuju da linija nije prava, da bolje povucem i slicno... Jos ne mogu da vjerujem... :oops: :oops: :oops: Zato i kazem da je opticka varka, jer na osnovu slike vam se cini da linija koju sam povukao na jednom kraju bliza sesnaestercu, sto nije tacno...

P.S. Romice, ja sam uzeo ovu sliku koja je postavljena na prethodnoj stranici i samo odrezao dio koji je najbitniji, a na toj slici se vidi da je lopta upucena bas u tom trenutku, tako da je slika vjerodostojna, i NIJE ofsajd...

http://www.zaslike.com/files/s5rxuhjjd9421jz8qrem.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 apr 2013, 12:06

plavetniloo je napisao/la:
Svrki je napisao/la:Ma pusti ove dilitante:D Ova linije nije fino povucena, ali i da je povuces vidis da je ofsajd, kakvi oni.
Budi normalan jednom u životu, yebo te i Aldin i Dona i ostali tvoji nickovi.Pogledaj snimak, kad je lopta upućena i vidjet ćeš da nije bilo govora o ofsajdu.Ti si baš opsjednut njima, sjaši malo, meni si se počeo penjati na qrac, a kamoli njima.
Zaboravio si "Maslacak" iz novije ere :lol: ..
BUDI ŽELJO !!!

Svrki
Kontakt:

Post Postao/la Svrki » 03 apr 2013, 13:32

@plavetnilo
Nisi ti dobar u glavu nikako. Kakvi bolan nikovi, kakvi bakraci ako ti se nesto ne svida preskocis i ne uzmias ga usta, ako imas nesto drugo imas PP pa se javi slobodno ne smetaj ljudima sa svojim glupostima i sanjarijama.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 apr 2013, 14:28

trajlabe trajlabe ...

Logično :!:
F.K.SARAJEVO

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 apr 2013, 14:33

Nije bilo ofsajda, kraj price. ;) A sad svak na svoju stranu, mozda ce se onda i imat sta pametno procitat na ovom forumu. Covjece, mi igramo polufinale Kupa oni dosli na temu Sarajeva i raspredaju jel bio ofsajd. :?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 03 apr 2013, 14:36

Neka ba Svrkia, dobar je to momak :lol: Kad god napise post izmami mi osmijeh na lice :lol: Pogotovo ovaj zadnji upucen plavetnilu "ne smetaj ljudima sa svojim glupostima i sanjarijama.". :lol: Da ne povjerujes :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

hadzoglu22
Kontakt:

Post Postao/la hadzoglu22 » 03 apr 2013, 14:51

aS_Roma je napisao/la:ovo paralelno sa linijom šesnesterca ??? :o :o :o :o [/b]

pa brate dragi gdje je ovo paralelno svega ti ???

I druga stvar fali glavni dio slike da vidimo kad je lopta upucnea prema Hadzicu,a ovdje se to ne vidi znaci svi sad napamet bubate i naglabate da je u ovom trenutku isla lopta prema njemu, tako da ne vidim sta pemtujete, kad budete imali sliku prilikom zadnjeg pasa postavite, pa cemo razmatrati, kad vam je to toliko bitno.
Ako znaš šta je paralelno uzmi linijar ili trokut pa provjeri sa linijom 16etrca. Mislim da to znaš uraditi.ž
Po ovoj slici nije offside.. eh sad fali nam mnogo toga da se utvrdi tačno

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 apr 2013, 15:18

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/zabran ... rajevo/959" onclick="window.open(this.href);return false;
U cilju ostvarivanja što boljih sportskih rezultata u narednom periodu, rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo donijelo je odluku o zabrani medijskog istupanja igračima prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, u periodu od 3. aprila do 1. maja tekuće godine, dok će kontakt predstavnika medija sa stručnim štabom biti i dalje omogućen.

Također, ovom prilikom obavještavamo sve predstavnike medija da će FK Sarajevo uskoro uvesti otvoreni dan za medije, koji će se održavati jednom sedmično, a na kojem će mediji imati mogućnost komuniciranja sa igračima bordo kluba.

O tačnom datumu održavanja istog bićete blagovremeno obavješteni.

Molimo predstavnike medija da se pridržavaju ove odluke.

Svaka cast za ovu odluku.
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2013, 19:08

Davno su to trebali uraditi...al eto sto kazu bolje ikad nego nikad,definitivno 90% izjava ovih nasih je debilno i sve na isti fah,valjda od Jovica ucili kojem su trebali od plate srezivati za svaki intervju i obecanje koje je dao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

High

Post Postao/la High » 03 apr 2013, 20:39

Kasno ste se sjetili donijeti ovu odluku. One izjave i gluposti koje ste prosipali prošle i ove sezone neće izlapiti za tri godine. Imperativ su nam ove dvije pobjede: protiv GOŠK-a i Veleža. Čupat će se i jedni i drugi, bit će pakleno. Poslije Gradine više nikad se nemam prava nadati pobjedi, protiv bilo koje ekipe iz naše lige. Tako da, sve je moguće. Koliko sam vidio, onaj Zrinjski i ne igra nešto posebno. Al' poznavajući naše igrače i njihovu psihu, znamo šta nas čeka tamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 apr 2013, 20:48

Što se tiče ove dvije utakmice u Hercegovini ja sve nade polažem u Husrefa, jer samo od njega nešto trebamo i možemo očekivati jer nakon Srebrenika (kao što reče @high) od igrača ništa nas više ne može iznenaditi..
Kvalitetniji jesmo od obje ekipe ali njima gori tako da će oni u svim narednim utakmicama davati svoj maksimum.
Idealno bi bilo da donesu šest bodova, ali ne vjerujem nešto u taj scenario.
Kakvo je stanje sa Hametom da li će on biti spreman?

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 03 apr 2013, 21:05

High je napisao/la:Kasno ste se sjetili donijeti ovu odluku. One izjave i gluposti koje ste prosipali prošle i ove sezone neće izlapiti za tri godine. Imperativ su nam ove dvije pobjede: protiv GOŠK-a i Veleža. Čupat će se i jedni i drugi, bit će pakleno. Poslije Gradine više nikad se nemam prava nadati pobjedi, protiv bilo koje ekipe iz naše lige. Tako da, sve je moguće. Koliko sam vidio, onaj Zrinjski i ne igra nešto posebno. Al' poznavajući naše igrače i njihovu psihu, znamo šta nas čeka tamo.
Zrinjski je slab za Zelju,nije ti to mjerilo :D

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 apr 2013, 22:40

KrajPrice je napisao/la:
High je napisao/la:Kasno ste se sjetili donijeti ovu odluku. One izjave i gluposti koje ste prosipali prošle i ove sezone neće izlapiti za tri godine. Imperativ su nam ove dvije pobjede: protiv GOŠK-a i Veleža. Čupat će se i jedni i drugi, bit će pakleno. Poslije Gradine više nikad se nemam prava nadati pobjedi, protiv bilo koje ekipe iz naše lige. Tako da, sve je moguće. Koliko sam vidio, onaj Zrinjski i ne igra nešto posebno. Al' poznavajući naše igrače i njihovu psihu, znamo šta nas čeka tamo.
Zrinjski je slab za Zelju,nije ti to mjerilo :D
upravo , taj zrinjski je nas hladno izbacio iz kupa
ja cu optimizam da gajim nakon jedno 4 vezane pobjede i prilazak komsijama prije derbija na bar bod... sve ispod toga je mahanje tituli (iako ja poslije srebrenika u nju ne vjerujem taman da mi je kapelo sjeo na klupu!!)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, juka55, Tatamata1946 i 29 gostiju.