Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čuj Young kreir'o 86 šansi
Onaj ko je vidio da je on kreir'o neku šansu ima jako pozitivan pogled na svijet.

Dobro, nekad kad proba opucat ispadne dobar ubacaj, ili kad proba ubacit bude opasan udarac. Nekad izvodi i kornere, svaki deseti mu je solidan i tako se nakupi to.DukeOfWellington je napisao/la:Čuj Young kreir'o 86 šansiOnaj ko je vidio da je on kreir'o neku šansu ima jako pozitivan pogled na svijet.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobar je on, Cleverlya ni na mapi nema 

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 22 jan 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Chelsea.Balkan je u meltdownu
Bez obzira kako ovo sa Matom završi, nije da nisam uživao čitajući forume u ovih dan dva

Bez obzira kako ovo sa Matom završi, nije da nisam uživao čitajući forume u ovih dan dva

Razmazili su se previse... Nisu naucili da neki dobar igrac moze od njih da ode...MoR je napisao/la:Chelsea.Balkan je u meltdownu![]()

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Kakve namjere ima United u ovom kupu ? Kakav bi sastav mogao biti veceras ?
Re: Odg: FC Manchester United
Jbg i ak ode, osao je grijac klupe a ne starter il nedo bog kapitenGunner4 je napisao/la:Razmazili su se previse... Nisu naucili da neki dobar igrac moze od njih da ode...MoR je napisao/la:Chelsea.Balkan je u meltdownu![]()
Bez obzira kako ovo sa Matom završi, nije da nisam uživao čitajući forume u ovih dan dva![]()

Sent from my HTC One V using Tapatalk
Kakva je situcija za veceras...vrijedi li onaj gol u gostima pa da je dovoljno 1-0...
I ima li produzetaka ili su odmah penali??
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk 2
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gol u gostima ne vrijedi u regularnom dijelu, ali nakon produžetaka vrijedi.jasko__ je napisao/la:Kakva je situcija za veceras...vrijedi li onaj gol u gostima pa da je dovoljno 1-0...
- red devil88
- Kontakt:
Brate covjek je u Aston Villi bio pravo dobar zato je i doveden ja samo ne znam sta mu bi pa se pretvori u qurac .Cartman je napisao/la:Dobro, nekad kad proba opucat ispadne dobar ubacaj, ili kad proba ubacit bude opasan udarac. Nekad izvodi i kornere, svaki deseti mu je solidan i tako se nakupi to.DukeOfWellington je napisao/la:Čuj Young kreir'o 86 šansiOnaj ko je vidio da je on kreir'o neku šansu ima jako pozitivan pogled na svijet.
Glory Glory Man United !!! 

nadam se da nije istina
" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne znam zasto, al imam neki cudan filing da ce neko ovih dana promijenit avatarsoxx je napisao/la:Jbg i ak ode, osao je grijac klupe a ne starter il nedo bog kapitenGunner4 je napisao/la:Razmazili su se previse... Nisu naucili da neki dobar igrac moze od njih da ode...MoR je napisao/la:Chelsea.Balkan je u meltdownu![]()
Bez obzira kako ovo sa Matom završi, nije da nisam uživao čitajući forume u ovih dan dva![]()

15.10.2013.
Znam, mislim da sam procitao statistiku da je u x sezona prije dolaska u United imao najvise asistencija u ligi nakon Fabregasa. Nisam nikad previse ocekivao od njega, ali mislio sam da ce bit dobar za rotacije.red devil88 je napisao/la:Brate covjek je u Aston Villi bio pravo dobar zato je i doveden ja samo ne znam sta mu bi pa se pretvori u qurac .Cartman je napisao/la:Dobro, nekad kad proba opucat ispadne dobar ubacaj, ili kad proba ubacit bude opasan udarac. Nekad izvodi i kornere, svaki deseti mu je solidan i tako se nakupi to.DukeOfWellington je napisao/la:Čuj Young kreir'o 86 šansiOnaj ko je vidio da je on kreir'o neku šansu ima jako pozitivan pogled na svijet.
-
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:nadam se da nije istina
Ma kakvi oni prijatelju
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
jasko__ je napisao/la:Kakva je situcija za veceras...vrijedi li onaj gol u gostima pa da je dovoljno 1-0...
Anyone????
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Probaj čitat malo detaljnijejasko__ je napisao/la:jasko__ je napisao/la:Kakva je situcija za veceras...vrijedi li onaj gol u gostima pa da je dovoljno 1-0...
Anyone????

Niste vi ta klasa pa da vam ode kapiten...soxx je napisao/la:Jbg i ak ode, osao je grijac klupe a ne starter il nedo bog kapitenGunner4 je napisao/la:Razmazili su se previse... Nisu naucili da neki dobar igrac moze od njih da ode...MoR je napisao/la:Chelsea.Balkan je u meltdownu![]()

Alcatraz@
Pa raspisali smo se posto smo mi ipak slabija ekipa pa nam privlaci paznju...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
SORRY....DukeOfWellington je napisao/la:Probaj čitat malo detaljnijejasko__ je napisao/la:jasko__ je napisao/la:Kakva je situcija za veceras...vrijedi li onaj gol u gostima pa da je dovoljno 1-0...
Anyone????

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.