Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Zato mu navijači Cityja pjevaju i kad je na klupi 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj osamarit Pellegrinija ko je to napisao i gdje. Opet konstrukcije i izmisljanje koje nemaju ama bas nikakve veze sa sportom i cesto stanjem na terenu. Ovdje je samo jedan komentar jednog forumasa koji je rekao da on nebi usao samo to i nista drugo i to od prije sedam dana sto nema veze sa vezom. I meni njegovo misljenje nije nimalo smijesno nego ga razumijem i postujem sto neznaci da bi ja isto uradio. Ja bi radio ono sto Milner radi jako uspjesno vec skoro pola godine i bukvalno trguje sa novim potpisom. Jasno i javno je rekao da nije zadovoljan sa minutazom i da zato odbija potpisati novi ugovor. Ove polusezone je imao bolju nego ikad minutazu i koliko vidimo nastavlja se. Na neki nacin klub mora da mu dokaze da je bitan inace ide i oni gube odstetu. Problem je da ako Milner bude igrao puno kao dosada a tu su jos "sigurni starteri" Aguero, SIlva, Yaya, jedan od Fernando-Fernandinho i skoro sigurno Nasri to znaci u konacnici vise igru sa jednim napadacem. A tome se u klubu nisu nadali jer su mislili da ce Milner produziti. I sada imaju opet previse napadaca. Aguero, Dzeko, Jovetic i sad jos Bony.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jan 2015, 19:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Pomiri se vec jednom sa cinjenicom da je sam izabrao sta zeli.
POTPISAO.
TACKA!
POTPISAO.
TACKA!
- Goalgetter
- Kontakt:
On je produzio ugovor, sa tim i prihvata ovu situaciju, finito. Osim ako nema klauzlu u ugovoru, gdje je fiksirano obestecenje za koje moze napustiti klub, onda postoje neke sanse, ali on je birao, a to je ostanak u Cityu.
E moj Dzeko, nije mi te sekunde zao, kad si ti prist'o na ovu torturu i ismijavanje od cileanskog qurca zasto bih te ja onda zalio. Propadni u Cityu kad ti je drazi miris funte od lopte.
1946
Ma birao je znamo ti i ja zasto. Zbog odlicne prosle polu sezone. Kada je iskoristio povredu Aguera a trener je bio toliko korektan da ga je forsirao umjesto Negreda i zato je vjerovatno mislio da ga ovaj trener jako postuje. Plus ovu polu sezonu do potpisa su igrali prvi put sa samo trojicom napadaca sto je isto na neki nacin ustupak samo nije potrajalo dugo koliko vidimo. Sa ovim ugovorom jednog Bonya za tolike pare ispada da je ipak Negredo bio upravu kada je rekao da nevjeruje Pellegriniju.Goalgetter je napisao/la:On je produzio ugovor, sa tim i prihvata ovu situaciju, finito. Osim ako nema klauzlu u ugovoru, gdje je fiksirano obestecenje za koje moze napustiti klub, onda postoje neke sanse, ali on je birao, a to je ostanak u Cityu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znamo mi sve to. Ali ako njemu ne smeta, onda ni meni nije zao njegovog statusa u klubu. On jeste u Cityu postigao mnogo, osvojio mnogo trofeja, Pellegrini je vjerovao u njega i isplatilo se, ali svima je jasno da to nije to. Produzio je ugovor, imao je sansu da ode, za poprilicno malene pare, ali nije, sad neka se snalazi i pati u ovoj situaciji.Ajax je napisao/la:Ma birao je znamo ti i ja zasto. Zbog odlicne prosle polu sezone. Kada je iskoristio povredu Aguera a trener je bio toliko korektan da ga je forsirao umjesto Negreda i zato je vjerovatno mislio da ga ovaj trener jako postuje. Plus ovu polu sezonu do potpisa su igrali prvi put sa samo trojicom napadaca sto je isto na neki nacin ustupak samo nije potrajalo dugo koliko vidimo. Sa ovim ugovorom jednog Bonya za tolike pare ispada da je ipak Negredo bio u pravu kada je rekao da nevjeruje Pellegriniju.Goalgetter je napisao/la:On je produzio ugovor, sa tim i prihvata ovu situaciju, finito. Osim ako nema klauzlu u ugovoru, gdje je fiksirano obestecenje za koje moze napustiti klub, onda postoje neke sanse, ali on je birao, a to je ostanak u Cityu.
Steta da ovakva klasa poput Edina pola utakmica u jednoj sezoni presjedi na klupi, umjesto da bude nosioc igre u jednom jakom Europskom klubu. Ali sta je tu je, kao sto rekoh, sam je birao.

Zagrijavaju se i Lampard i Dzeko.
Pozuri Manuele.
Pozuri Manuele.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Zagrijavaju se od pedesete
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako ostane 1:1 ulazi Lampard po meni umjesto Navasa ili Milnera. A i Jovetic ce **** klub ako nastavi ovoliko igrati poslje ove sezone. A tek mu je prva prava sezona i nije uopste toliko los. A sto bi on bio rezerva tu kada moze biti prvotimac Juventusa kada prodaju Pogbu i idol navijaca. Pa nije lud covjek. A poslje Jovetica ce dovesti nekog novog Jovetica odnosno napadaca.SamoZeljo je napisao/la:Zagrijavaju se i Lampard i Dzeko.
Pozuri Manuele.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jan 2015, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja sam tip čovjeka koji kad se negdje dobro osjeća, nema razloga išta mijenjati, tražiti nešto novo.
Dzeko je kao Pape.
Dzeko je kao Pape.

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Volio bi da im Lampard zabije vise nego Dzeko veceras.
- plavipatriota
- Kontakt:
yebo ti ovu bitnost njegovu, tolike godine je tu, a i dalje nema od njih nikakvog poštovanja, a da nije u funtama...
vole njega navijači, ko što neko reče neki ga već legendarišu, ali pitajte svakog od njih, svi će ga "ostaviti" na klupi prije nego u prvu staviti...
vole njega navijači, ko što neko reče neki ga već legendarišu, ali pitajte svakog od njih, svi će ga "ostaviti" na klupi prije nego u prvu staviti...
**** ti mater Pellegrini

Nek ti igra dedica Lampard kojega je Chelsea sutnuo i svakako mu je ovo zadnja sezona.
Evo Morunho krece sa dvojicom napadaca a ona picka nesmije. TOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nek ti igra dedica Lampard kojega je Chelsea sutnuo i svakako mu je ovo zadnja sezona.
Evo Morunho krece sa dvojicom napadaca a ona picka nesmije. TOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jan 2015, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Dzeko ako i udje neće prije 83
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Sad ce Dzeko uci.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
eto ga
Evo ga, skinuo trenerku.

- ibrakadabra
- Kontakt:
I jos da ga zabije
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kakarut i 17 gostiju.