Bili su u pravu kad sam to cuo. Meni licno ovo nije neko pojacanje da bi nastavili sa borbom na 3 titule. Mislim da nam je najpametnije da svu snagu usmjerimo na FA Cup, to je najrealnija titula za Arsenal u ovom trenutku. Mislim da City osvaja BPL i da ce se oni boriti sa Bayernom u finalu CL. Mi cemo sa Chelsea biti drugi ili treci, zavisno od toga ko ce imati vise srece u BPL. Bila bi i titula u BPL realna da nam nisu toliki igraci povrijedjeni.Murga je napisao/la:Ja sam cuo da bi ovo sa Puma ugovorom moglo biti to za sada. Navodno, nece biti pojacanja, ali smo napravili dobar ugovor i to je to i cekat ce se ljeto.......
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
[youtube][/youtube]
evo puma nam pomogla koga da dovedemo :ugeek:
evo puma nam pomogla koga da dovedemo :ugeek:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- zanatlija57
- Kontakt:
Jučer cijeli dan,sino do ponoći i jutros čitam kako nazovi "navijači" Arsenala komentarišu kraj zimskog prelaznog roka. Ja neznam kako ovi kritičari i svezanalice ne treniraju neki klub ili veliki klub u Evropi ili repreznetaciju,sve znaju. Niko od nas nezna pravu istinu o mogućim kontaktima i transferima. To je predmet visokog biznisa i ljudi to rade godinama a mnogi od ovih arsenalovaca reaguju srcem i nisu u stanju da sagledaju okolnosti. Naravno nedolazak Draxlera svima nam je teško pao ali sam siguran da će svi ovi što pljuju po Wengeru sada sutra kada Kallstrom i ostali odigraju kako valja i, nadam se osvoje titulu PL, LP ili FA cup -svejedno, pričaće kako su se šalili ili izmišljali neke razloge za vadionu u procjeni. Niko nije na početku ove sezone ni pomislio da ćemo biti ovako jaki, sa puno sampouzdanja za osvajanje nekog trofeja a Wenger je bio gotovo na lomači,i šta bi....? Treba poštovati ljude u klubu i njihov rad, ne stvarati im pristisak jer se to lako prenese i na ekipu. Dobro bi bilo da smo kupili Costu ili nekog WC špica ali, na muci se poznaju junaci. Dajmo im šansu.
naprimjer kad je flamini došao džaba ovdje se osula paljba na wengera, a sjećam se svog komentara na ovoj tem. možda sam budala al ja vjerujem flaminiju.
normalno da i forumaši znaju mnogo jer pratimo svaki detalj oko Arsenala i "znamo" šta mu fali što potvrđuju i igrači koji se povezuju sa nama.
Kalstrom ko Kalstrom nije bitan igrač ako se wilshere brzo oporavi, jer je Arsenalu ta pozicija najbitnija u čitavoj ekipi, sve se vrti oko tog centralnog koji nam pravi prevagu, tako da je reakcija nas svih sasvim normalna.
Da ramsey i flamini nisu out ne bi bilo nikakvih problema, ovako smo u nezahvlnoj poziciji.
Normalno da nisam pratio čovjeka gdje je već igrao, al ja ne znam kako on može pomoć trenutno u Arsenalu, al nadam se da će me demantovat, iskreno se nadam, prvi ću reć da sam pogriješio
normalno da i forumaši znaju mnogo jer pratimo svaki detalj oko Arsenala i "znamo" šta mu fali što potvrđuju i igrači koji se povezuju sa nama.
Kalstrom ko Kalstrom nije bitan igrač ako se wilshere brzo oporavi, jer je Arsenalu ta pozicija najbitnija u čitavoj ekipi, sve se vrti oko tog centralnog koji nam pravi prevagu, tako da je reakcija nas svih sasvim normalna.
Da ramsey i flamini nisu out ne bi bilo nikakvih problema, ovako smo u nezahvlnoj poziciji.
Normalno da nisam pratio čovjeka gdje je već igrao, al ja ne znam kako on može pomoć trenutno u Arsenalu, al nadam se da će me demantovat, iskreno se nadam, prvi ću reć da sam pogriješio
- Marsal
- Kontakt:
Ma joj razbu tebi svaka čast ako si spreman davati šanse Ćalstromima i sličnim yebandžićima, ja ih sve odreda nabijem na qurac, umoran sam više od davanja šansi Chamakhu, Ču Jong Parku, Frimpongu i sličnim igračima, alo majstore jesi čitao komentare navijača Spartaka, ja jučer slučajno naletio na neke, ljudi se ibrete i crkavaju od smijeha, ka'e ne vjeruju jer nema snage da igra u ruskoj ligi a nama treba da donese neku prevagu za neki trofej. Aha, kako da ne. Bolje da smo posudili Allena od Liverpoola, makar čovjek može trčat 90 minuta.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- zanatlija57
- Kontakt:
To što govoriš Nedime (ili vec ko), je uredu. Imamo problema i svi ih na svoj način doživljavamo i proživljavamo. Ali netreba bacati se svim i svačim prema Wengeru i sumnjati u njegovu dobru namjeru i znanje. Pa zar to nije milion puta pokazao i dokazao. I on pogriješi, čovjek je, ali netrba ga na giljotinju. On bi voše volio od nas da je nepogriješiv. Ovi momci koje imamo u ekipi su zlato. Mi im trebamo vjerovati a ne povoditi se za nekim skorojevićima i adolescentima koji sve kritikuju i jedva čekaju da negativnu energiju bace pred nas. Navijači Arsenala na to nesmiju nasjedati. Iver ne pada daleko od stabla. Zapamtite, godine Arsenala su ponovo počele. Iz godine u godinu bićemo sve bolji.
-
- Kontakt:
Ma suti dobro je i proslo kad vidim sta smo sve pokusali na posudbu dovesti
Kalou, Klose, Lens sve sami matchwinneri.
Samo da se sto prije vrati Wilshere bice valjda lakse.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
al valja wilshereu iznijet teret u svim Božijim derbijima ove sezone čekajući ramseyaBigBigBang je napisao/la:Ma suti dobro je i proslo kad vidim sta smo sve pokusali na posudbu dovestiKalou, Klose, Lens sve sami matchwinneri.
Samo da se sto prije vrati Wilshere bice valjda lakse.

- Marsal
- Kontakt:
Navijači Spartaka o transferu:
Player who sits on the bench at Spartak, signed to strengthen the Arsenal play?
Spartak are so great that it gives its benchwarmer to one of the leaders of the Premier League. The world has gone mad.
His match fitness often lacking in Russian Premier League and with the intensity of the Premier League, I'm afraid he does not cope.
What Kim doing at Arsenal? He is not there level ... that’s from a Spartak and Arsenal fan!
If Kallstrom will succeed at Arsenal , then Wenger will be ranked as the greatest coach of all time , except that the probability of this event happening is 10,000 to 1
- zanatlija57
- Kontakt:
Ma nemoj mi govoriti o reakcijama navijača Spartaka. Uvažavam svakoga ali majstore jedno je igrati u Spartaku a drugo u Arsenalu. Drugo je kad te vodi Valerij Karpin ili Arsen Wenger, kad igraš na Emiratima ili Otkrytie Areni, kad te bodri 60.000 navijača koji bi sve dali za klub, itd....Povuci ručnu.Marsal je napisao/la:Ma joj razbu tebi svaka čast ako si spreman davati šanse Ćalstromima i sličnim yebandžićima, ja ih sve odreda nabijem na qurac, umoran sam više od davanja šansi Chamakhu, Ču Jong Parku, Frimpongu i sličnim igračima, alo majstore jesi čitao komentare navijača Spartaka, ja jučer slučajno naletio na neke, ljudi se ibrete i crkavaju od smijeha, ka'e ne vjeruju jer nema snage da igra u ruskoj ligi a nama treba da donese neku prevagu za neki trofej. Aha, kako da ne. Bolje da smo posudili Allena od Liverpoola, makar čovjek može trčat 90 minuta.
- Marsal
- Kontakt:
Nigdje veze jarane, kad si karinaš, karinaš si. Evo recimo od tebe ni Karpin ni Wenger ne bi napravili igrača, stvarno glup transfer tj posudba do zla boga, bolje da nije nikog ni dovodio pa da gledamo naše mladiće, 100% će imati apsolutno isti učinak, umjesto da ko čovjek da šansu Coquelinu koji nikad ali nikad nije razočarao i odigrao loše kad je pružena mu prilika on meni dovodi yebenog klupaša iz Spartaka, pa lakše bi mi palo da je doveo onoh Odila Ahmedova s kojim nas stalno povezuju. 

-
- Kontakt:
Pa ceka ako ljudi koji zive za taj klub i prate ga svakodnevno kazu da taj igrac nema snage za njihove lige (mada ruska liga je dobra liga ali nije ni blizu Premiershipa) to onda mora biti istina jer djaba tebi 100 hiljada navijaca i Wenger, VAn Gaal i Ferguson na klupi, dream team saigraca ako si ti nisi taj level ti ces odskakati po nekvaliteti. Nadam se da grijesim ali nisam optimistican po pitanju njega. Da je tako ko sto ti kazes i Santos bi bio igracina u Arsenalu jos je on bio standardan u FEner a vidjeli smo da je to sigurno najgori lijevi bek u historiji Arsenala.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- zanatlija57
- Kontakt:
Druže ili već ko si (Marsal), neću da budem prost kao ti. Od mene sigurno nebi niko napravio igrača i ne tražim ali da li bi od tebe mogao ispasti objetivan navijač, sumnjam. Možes reći šta hoćeš ali nemoj pljuvati i daj malo to što si naučio u 45 minuta na času. Za BANGa ili koje već pisao. Nisam ni jednom rječju rekao da je Kallstrom pojačanje, samo kažem da moramo čekati i vidjeti. I ja bih više volio špica Costu ili Mandžukića,Džeku, Suareza i nabrajam po sjećanju a ne kvaliteti. Volio bih Draxlera ili Pogbu, ili Hazarda.... ali Kallstrom je, vidjećeš tako zahvalan igrač a hoće li to i pokazati neznamo ni ti ni ja. Lagano ljudi.Marsal je napisao/la:Nigdje veze jarane, kad si karinaš, karinaš si. Evo recimo od tebe ni Karpin ni Wenger ne bi napravili igrača, stvarno glup transfer tj posudba do zla boga, bolje da nije nikog ni dovodio pa da gledamo naše mladiće, 100% će imati apsolutno isti učinak, umjesto da ko čovjek da šansu Coquelinu koji nikad ali nikad nije razočarao i odigrao loše kad je pružena mu prilika on meni dovodi yebenog klupaša iz Spartaka, pa lakše bi mi palo da je doveo onoh Odila Ahmedova s kojim nas stalno povezuju.
- arsengunner
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Neka barem nauci ove kvazisutere u klubu kako se izvode slobodni udarci, koliko sam primjetio dajemo 2 gola iz slobodnih po sezoni, tako nesto.
Neka barem nauci ove kvazisutere u klubu kako se izvode slobodni udarci, koliko sam primjetio dajemo 2 gola iz slobodnih po sezoni, tako nesto.
Samo WENGER istina je!!!
Ćeljstrem se povrijedio na treningu, 2-3 mjeseca out
@arse2mouse Swedish media now reporting Källström injured himself during his first AFC training and could be out for 2-3 months.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHA
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHA
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mislim da je to zafrkancija,nemoguce da se dijagnoza tako brzo postavi i da se u roku par sati zna koliko ce odsustvovat.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Draxler just been on Sky saying that he could have left, had great offers, but at the end Schalke-boss Heldt said no
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.