zanimljiv tekst

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Meni se Bagnack svidja, ostale sam slabije pratio od defanzivaca. Grimaldo na beku je zvijer, mali bi mogao uspjeti.xaviesta je napisao/la:Pa spominjali smo već, Grimaldo je samo godinu stariji od Traorea a odlično igra u Barci B sad kada se oporavio od teške povrede pa Bagnack, Samper i Ondoa.
Zapravo nema nekog kvalitetnog centralnog veznjaka ni za lijeka, što je rekao bih čudno za Barcu.
A Bgm, možda jedino nešto bude od Bagnack-a, Grimaldo tu i tamo...tanko je to jbg.xaviesta je napisao/la:Pa spominjali smo već, Grimaldo je samo godinu stariji od Traorea a odlično igra u Barci B sad kada se oporavio od teške povrede pa Bagnack, Samper i Ondoa.
Zapravo nema nekog kvalitetnog centralnog veznjaka ni za lijeka, što je rekao bih čudno za Barcu.
Zbog toga i traze veznjake - Halila su kupili sad traze dalje.mandraX je napisao/la:U ovim mlađim generacijama svi skoro primjetimo potencijal u napadu, raspravljamo o pojedincima, hvalimo ih itd itd...majku mu ima li iko da je primjetio nekog defanzivca, a da bi od istog moglo bit' nešto u budućnosti?
a zasto zatvarati oci i presutiti nesto sto je ocigledno, ne pricamo o bozanstvu pa da je to nesto nedodirljivoLillard je napisao/la:Previse pritiska na Messija, evo gledam presicu i novinari bas zapeli za to. damn
bas ,neka neka i treba ,mozda ga to i natjera da trci i bori se,ovako se ne moze igrati za barcu pa makar bio i messi ,to je nedopustivomiki_92 je napisao/la:a zasto zatvarati oci i presutiti nesto sto je ocigledno, ne pricamo o bozanstvu pa da je to nesto nedodirljivoLillard je napisao/la:Previse pritiska na Messija, evo gledam presicu i novinari bas zapeli za to. damn
njegovo zalaganje je sramotno i itekako treba da se o tome prica, nije on jedini svakako ali da je najupecatljivi primjer itekako jeste
on je postavljen na krilo poziciju na kojoj je proveo dobar dio svoje karijere i trebao je da gine i zalaze se jer je ekipa pred ispadanjem iz LP a ne da seta sa izrazom lica koji govori ma boli me qrac za sve,Lillard je napisao/la:Da, treba se kritizirat, ali kao da je on kriv za lose igre. Nitko ne optuzuje druge, uvijek je on taj prvi. Da, najbolji je, ali sigurno da je trener znao postavit igru i taktiku, mozda bi on i vise pretrcao protiv Atletica recimo.
Protiv Granade je bio mozda i najbolji na terenu.
ma ne prica se sad o granadi ,svima je ostala u glavi utakmica protiv atleticaLillard je napisao/la:Da, treba se kritizirat, ali kao da je on kriv za lose igre. Nitko ne optuzuje druge, uvijek je on taj prvi. Da, najbolji je, ali sigurno da je trener znao postavit igru i taktiku, mozda bi on i vise pretrcao protiv Atletica recimo.
Protiv Granade je bio mozda i najbolji na terenu.
joj jake sezone sa kupom ,bas ce eto biti uspjesna damnLillard je napisao/la:50 minuta presice, jbes mi sve ako sam ista novog saznao...
Uglavnom, standardna prica kako se treba borit za ligu do zadnje minute. S time da Tata nije zelio komentirat hoceli sezona bit uspjesna ako osvoje sutra kup ili ne. Nije pricao s Messijem, barem ne nasamo i misli da to nije potrebno te da je malo prenapuhano.
A i morao bi se rijesit navike da zvace zvaku tijekom presice...
miki_92 je napisao/la: ...lik se postavlja previse iznad svih u klubu, a kad neko se izdigne iznad kluba zna se sta je ciniti pa makar to bio i sam Messi
Nema veze kako god da utakmica zavrsi, kup nece promijeniti nista u tome da je sezona neuspjesna. A samim time, znamo da su vec glasine posle da je Tata sam rekao da ide. A realno, nije mu bilo lako. Tijekom sezone se najvise pricalo o aferama, Neymaru, izborima, Rossellu i slicni stvarima i tesko je radit u takvim uvjetima.let3 je napisao/la:Sutra je historijska šansa Ancelotiju da pobjedi amatera Martina iz treceg pokušaja i tako ga definitivno odyebe iz Barce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.