FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 15 apr 2014, 00:46

http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/b ... 74987.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zanimljiv tekst :hmmmmm:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 apr 2014, 01:19

xaviesta je napisao/la:Pa spominjali smo već, Grimaldo je samo godinu stariji od Traorea a odlično igra u Barci B sad kada se oporavio od teške povrede pa Bagnack, Samper i Ondoa.
Zapravo nema nekog kvalitetnog centralnog veznjaka ni za lijeka, što je rekao bih čudno za Barcu.
Meni se Bagnack svidja, ostale sam slabije pratio od defanzivaca. Grimaldo na beku je zvijer, mali bi mogao uspjeti.
Samo nek mi ne diraju Sampera i sve u redu. :thumbup:

kremenko
Kontakt:

Post Postao/la kremenko » 15 apr 2014, 02:36

slika

Nisam se nado da ce bit ovako sprdanje na racun Neymara,osobno sam natezo da ga se kupi,jer sam mislio da ce postat MiniRonaldinho (niko ga ne moze zamjenit) al' ovako izgleda da postaje Mini Brad Pitt.
Treba se trznut jer posjeduje kvalitet,mislim da mu treba koje kilo nabacit da bude to,sto zelimo
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !

http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 apr 2014, 08:44

xaviesta je napisao/la:Pa spominjali smo već, Grimaldo je samo godinu stariji od Traorea a odlično igra u Barci B sad kada se oporavio od teške povrede pa Bagnack, Samper i Ondoa.
Zapravo nema nekog kvalitetnog centralnog veznjaka ni za lijeka, što je rekao bih čudno za Barcu.
A Bgm, možda jedino nešto bude od Bagnack-a, Grimaldo tu i tamo...tanko je to jbg.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 apr 2014, 10:01

mandraX je napisao/la:U ovim mlađim generacijama svi skoro primjetimo potencijal u napadu, raspravljamo o pojedincima, hvalimo ih itd itd...majku mu ima li iko da je primjetio nekog defanzivca, a da bi od istog moglo bit' nešto u budućnosti? :mrgreen:
Zbog toga i traze veznjake - Halila su kupili sad traze dalje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 11:40

slika

:salut:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 15 apr 2014, 12:35

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 13:01

Previse pritiska na Messija, evo gledam presicu i novinari bas zapeli za to. damn

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 apr 2014, 13:16

Lillard je napisao/la:Previse pritiska na Messija, evo gledam presicu i novinari bas zapeli za to. damn
a zasto zatvarati oci i presutiti nesto sto je ocigledno, ne pricamo o bozanstvu pa da je to nesto nedodirljivo
njegovo zalaganje je sramotno i itekako treba da se o tome prica, nije on jedini svakako ali da je najupecatljivi primjer itekako jeste
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 apr 2014, 13:24

miki_92 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Previse pritiska na Messija, evo gledam presicu i novinari bas zapeli za to. damn
a zasto zatvarati oci i presutiti nesto sto je ocigledno, ne pricamo o bozanstvu pa da je to nesto nedodirljivo
njegovo zalaganje je sramotno i itekako treba da se o tome prica, nije on jedini svakako ali da je najupecatljivi primjer itekako jeste
bas ,neka neka i treba ,mozda ga to i natjera da trci i bori se,ovako se ne moze igrati za barcu pa makar bio i messi ,to je nedopustivo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 13:28

Da, treba se kritizirat, ali kao da je on kriv za lose igre. Nitko ne optuzuje druge, uvijek je on taj prvi. Da, najbolji je, ali sigurno da je trener znao postavit igru i taktiku, mozda bi on i vise pretrcao protiv Atletica recimo.
Protiv Granade je bio mozda i najbolji na terenu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 apr 2014, 13:36

Lillard je napisao/la:Da, treba se kritizirat, ali kao da je on kriv za lose igre. Nitko ne optuzuje druge, uvijek je on taj prvi. Da, najbolji je, ali sigurno da je trener znao postavit igru i taktiku, mozda bi on i vise pretrcao protiv Atletica recimo.
on je postavljen na krilo poziciju na kojoj je proveo dobar dio svoje karijere i trebao je da gine i zalaze se jer je ekipa pred ispadanjem iz LP a ne da seta sa izrazom lica koji govori ma boli me qrac za sve,
drugo nije njegovo da preispituje Martinove odluke i da se njima protivi nego da ih ispunjava, 6.8 km pretrcanih je sramota za najboljeg igraca ekipe
lik se postavlja previse iznad svih u klubu, a kad neko se izdigne iznad kluba zna se sta je ciniti pa makar to bio i sam Messi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 apr 2014, 13:41

Lillard je napisao/la:Da, treba se kritizirat, ali kao da je on kriv za lose igre. Nitko ne optuzuje druge, uvijek je on taj prvi. Da, najbolji je, ali sigurno da je trener znao postavit igru i taktiku, mozda bi on i vise pretrcao protiv Atletica recimo.
ma ne prica se sad o granadi ,svima je ostala u glavi utakmica protiv atletica

ma nema tu taktika nista sa borbenoscu jednog igraca ;) ,ekipa kad vrsi presing ako svi ne ucestvuju u tome presing je veoma tesko izvesti ,a barca bez tog jakog presinga je 0
nije messi jedini krivac ,al dje ces ba samo kilometar vise od golmana pretrcati ,to je stvarno smijesno .
to zasluzuje i kaznu kakvu a ne samo kritike javnosti
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 13:52

50 minuta presice, jbes mi sve ako sam ista novog saznao :D ...
Uglavnom, standardna prica kako se treba borit za ligu do zadnje minute. S time da Tata nije zelio komentirat hoceli sezona bit uspjesna ako osvoje sutra kup ili ne. Nije pricao s Messijem, barem ne nasamo i misli da to nije potrebno te da je malo prenapuhano.

A i morao bi se rijesit navike da zvace zvaku tijekom presice :problem: ...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 apr 2014, 13:56

Lillard je napisao/la:50 minuta presice, jbes mi sve ako sam ista novog saznao :D ...
Uglavnom, standardna prica kako se treba borit za ligu do zadnje minute. S time da Tata nije zelio komentirat hoceli sezona bit uspjesna ako osvoje sutra kup ili ne. Nije pricao s Messijem, barem ne nasamo i misli da to nije potrebno te da je malo prenapuhano.

A i morao bi se rijesit navike da zvace zvaku tijekom presice :problem: ...
joj jake sezone sa kupom ,bas ce eto biti uspjesna damn
mozda da vodi granadu :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 15 apr 2014, 14:01

miki_92 je napisao/la: ...lik se postavlja previse iznad svih u klubu, a kad neko se izdigne iznad kluba zna se sta je ciniti pa makar to bio i sam Messi

De pošto ja ne znam šta se čini u takvim situacijama kad je u pitanju čovek koji je već najbolji strelac u istoriji kluba a još uvek aktivno igra (i to u najboljim godinama za fudbal)? ´Ajd da naučim i ja nešto pametno? Ali napiši ga smisleno da iz toga "zna se šta je činiti..." proizadje nešto što će doneti boljitak klubu a ne tebi u smislu da si pridodo sebi još jedan post. Pošto sam kritiku pročitao a da kritikuje može svako i može svakog baš bih voleo da pročitam kakav ti je "plan" kad bi ti "učinio to što je za učiniti u takvim situacijama? Unapred zahvalan na odgovoru :salut:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 apr 2014, 14:54

i kad se izboris za poziciju onda se u sljedecoj tekmi pos*res na nju i ponovo borba do zadnje minute. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 apr 2014, 16:15

4:26 :hmmmm:
[youtube][/youtube]

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2014, 16:57

Šteta što finale Kupa ne igramo na ESB-u :? .... tamo ih redovno kvasimo, a i Messi se sjeti igrati fudbala kad je na tom stadionu.

Sutra je historijska šansa Ancelotiju da pobjedi amatera Martina iz treceg pokušaja i tako ga definitivno odyebe iz Barce.

Igramo najvjerovatnije sa stoperskim tandemom Mascherano - Busquets :bow: :bow: njih dvojica na stoperima u kombinaciji sa klaunom br.1 Alvesom i klaunom br.2 Pintom na golu = zagarantovana trica u našoj mreži :cool:
Divna li nam je odbrana :thumbup: :thumbup: budi zavist, ljubomoru i strahopoštovanje kod ostatka svijeta....ali opet je bitnije da se na ljeto dovedu Reus ili Kun :rol:

Znaci morat ce opet zabiti 4 komada ako misle do trofeja kupa.

Ma hajd , brat Ramo ce opet tradicionalno pocrveniti i tako nas pogurati....a i sudije su spremne da odrade svoje, ako gdje zapne ;)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2014, 17:02

let3 je napisao/la:Sutra je historijska šansa Ancelotiju da pobjedi amatera Martina iz treceg pokušaja i tako ga definitivno odyebe iz Barce.
Nema veze kako god da utakmica zavrsi, kup nece promijeniti nista u tome da je sezona neuspjesna. A samim time, znamo da su vec glasine posle da je Tata sam rekao da ide. A realno, nije mu bilo lako. Tijekom sezone se najvise pricalo o aferama, Neymaru, izborima, Rossellu i slicni stvarima i tesko je radit u takvim uvjetima.

Nego, sansa sutra da Tata treci puta mlatne velikog Talijana :njanjanja: .. :think:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.