Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

UltrasZenica
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la UltrasZenica » 31 jan 2015, 18:04

cuj promjeni klub...
pa valda MC odlucuje gdje ce ici jer je produzio ugovor s njima, jedino da napusti klub (al cisto sumnjam da mu je to cilj :D )

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 jan 2015, 18:09

Skoro svaki dan ista prica a covjek produzio prije par mjeseci na jos 4 godine.
I ja bi volio da igra ali ne igra. Pa Boze moj. Ocigledno da on misli da mu je ovako bolje.

slika

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 18:17

SamoZeljo je napisao/la:Skoro svaki dan ista prica a covjek produzio prije par mjeseci na jos 4 godine.
I ja bi volio da igra ali ne igra. Pa Boze moj. Ocigledno da on misli da mu je ovako bolje.

slika
Nema to nikakve veze jel ima jos pet godina ugovora ili jednu godinu. Uvijek moze da zatrazi transfer mada u ovoj sadasnjoj situaciji je klub u boljoj poziciji. Prije pola godine je on bio u prednosti. Inace Manchester United igra sa trojicom napadaca istovremeno svaku: van Persie, Falcao i Rooney koji igra malo povucenije. Nije da se nemoze. Sto se tice Ibrahimovica kojega neki spominju. On je otisao poslje jedne losiji sezone koja ni nije bila toliko losa. A Dzeko nije imao jednu dobru sezonu u Cityu osim zadnje pola sezone i tu su mu isle na ruku povrede drugih igraca.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 jan 2015, 18:28

Evo Dzeko ponovo starter. Igra vise nego sto sam ocekivao :kafa: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 jan 2015, 18:29

Da je mislio traziti transfer, sto je onda produzio?
Slobodan igrac dobije dobar iznos para pri potpisu ugovora, znaci na to nije mislio. Nikako.

Naravno da to moze da se desi, ovisno sta ce i kako da se snadje Bony ili neko drugi...
Ali sad za sad DEFINITIVNO NE MISLI NIGDJE DA IDE!. Tako da nema potrebe svaki dan povlaciti tu temu jer stvarno smarate i ovu temu unistavate sa istim pricama svaki dan.

Ne mozete porediti Ibrahimovica i Dzeku. Budimo malo realni.
IBRA JE NAJBOLJI SPIC NA SVIJETU, VEC 10 GODINA!! Logicno da on moze raskinuti milionski ugovor jer je uvijek u stanju da potpise jos bolji i bude Bog i batina u klubu. Za Dzeku je to ipak teze (citaj nemoguce).

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2015, 18:32

Danas ga nisam ni ocekivao u prvih 11. U gostima protiv Chelsea tesko da ce igrati sa 2 spica a Aguero je ipak prvi izbor.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 31 jan 2015, 18:34

Uce kad budu gubili ili ako mali garo bude budaleso i puco u prazno.Mislim na onog sebicnjaka Kuna.
Ah pa da tu je i Djovetic.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 18:36

SamoZeljo je napisao/la:Da je mislio traziti transfer, sto je onda produzio?
Slobodan igrac dobije dobar iznos para pri potpisu ugovora, znaci na to nije mislio. Nikako.
Trebao je da maksimalno odbija produziti ugovor kao sto to Milner radi sada i mozda bi odigrao manje minuta ove sezone. Samo poslje ove sezone mogao bi da bira klub koji hoce. U najgorem slucaju ako sve propadne mogao bi da ode u Wolfsburg koji je evo sada platio opet jednog igraca 30 miliona i koji ce igrati ligu prvaka. Dzeko bez odstete bi mogao sigurno da racuna na 80% sadasnje plate minimalno u Wolfsburgu gdje bi bio glavni igrac. A posto je on njihov najbolji igrac ikad mozda i vise. A sada se bori sa Bonyem i Joveticem za tog drugog napadaca koji svakako ne igra najjace utakmice. Mislim da ce Jovetic napustiti klub ako ove sezone ne bude imao znacajniju minutazu kao sto je Negredo to uradio prosle sezone. Dobre prosle sezone nije Jovetic igrao zbog cestih povreda. Skoro svi kvalitetni igrace zele da igraju ako ne ide u drugi klub.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 jan 2015, 19:06

Pa ocigledno da on zna sta mu je bolje. Mozda jeste trebao ali ocigledno nije htio (i ja mislim da mu je ovako bolje i pametnije). Znaci ne misli da ide sad za sad.
Pomirimo se sa cinjenicom da je on igrac Cityja i da ce to tako sad za sad ostati. Niko ne zna sta donosi ljeto a sta godina kasnije, ali definitivno znamo da je sad igrac Cityja jer on tako zeli.
Postujem Edina i isto tako njegovu odluku. Nadam se da ce i on i City da se proslave sto bolje.

Koliko se samo klubova spominjalo ovdje, Napoli, Ateltico, Dortmund, Wolfsburg, Milan, Inter, Juventus, Bayern.. A niko od njih nikad nije ni poslao ponudu za Edina. Nije ni Edin jos nikad zatrazio transfer nego je cak potpisao novi ugovor.
Ja bi najvise volio da dodje u Zelju. :mrgreen: Bio bi veca legenda nego bilo gdje drugo ali ocigledno da to igracima nije bas bitno. Gledam Lamparda i siguran sam da nije, covjek dosao u London ali kao gost. :)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 31 jan 2015, 19:11

Evo primise ga :salut: :salut:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 19:14

Sta mu je bolje ili pametnije da je drugi, treci napadac Citya koji nece odigrati ove najvaznije utakmice i koji ce cekati povredu Aguera nego taj prvi napadac u najgorem slucaju Wolfsburga. :roll: :roll:
I nije tacno da nije bilo ponuda cuj nije bilo. Eto za jednog od nekad top5 a sada top15-20 napadaca svijeta nije bilo ponuda kako da ne. Sto se tice odluke to je jedno nadmudrivanje njega i kluba. I ne znaci da su im uvijek interesi isti. Evo vidim Shitty gubi. Sad ce bar Dzeko zaigrati. Da je ostalo nerjeseno ili da je City poveo on bi uveo onog dedicu Lamparda ( koji nije dao toliko Cityu kao Dzeko ) prije njega.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 jan 2015, 19:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2015, 19:15

Zabi ga Kun.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 jan 2015, 19:15

Goalgetter je napisao/la:Zabi ga Kun.
Silva

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 jan 2015, 19:15

Goalgetter je napisao/la:Zabi ga Kun.
SILVA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2015, 19:20

Lazu rezultati . com :P

Taman iskljuci stream prije 15 minuta, i odmah padose 2 gola.

jaSamMiralem
Kontakt:

Post Postao/la jaSamMiralem » 31 jan 2015, 19:21

Majke mi ne znam sta ljudi vide u ovom Agueru. Van 16 je flop, a i u 16 zna debelo fulit.
Evo ni ova sto je pucao nije isla u gol. Mislim, stvarno raja, sta vidite u njemu tako specijalno?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2015, 19:23

Kako su meni smijesne ove diskusije. Trebao je odbiti da potpise, trebao je odbiti da udje, trebao je osamariti Pellegrinija i slicno. :lol: Pustite covjeka na miru, valjda on zna sta je najbolje za njega. Da je imao neku dobru ponudu mozda bi otisao. Normalno treba i finansijska strana biti koliko toliko ispostovana.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2015, 19:23

jaSamMiralem je napisao/la:Majke mi ne znam sta ljudi vide u ovom Agueru. Van 16 je flop, a i u 16 zna debelo fulit.
Evo ni ova sto je pucao nije isla u gol. Mislim, stvarno raja, sta vidite u njemu tako specijalno?
Pregledaj ovaj period prije povrede, pa vec vidjeti sta raja vidi u njemu. Aguero je svjetska klasa, jos samo da nije ovako sebican.

jaSamMiralem
Kontakt:

Post Postao/la jaSamMiralem » 31 jan 2015, 19:32

Goalgetter je napisao/la:
jaSamMiralem je napisao/la:Majke mi ne znam sta ljudi vide u ovom Agueru. Van 16 je flop, a i u 16 zna debelo fulit.
Pregledaj ovaj period prije povrede, pa vec vidjeti sta raja vidi u njemu. Aguero je svjetska klasa, jos samo da nije ovako sebican.
Gledao sam ja sve to. Nisam impresioniran, da ti pravo kazem. Imao je par ekstra utakmica, i nista vise.
I ruku na srce, daleko je on od svjetske klase.

jaSamMiralem
Kontakt:

Post Postao/la jaSamMiralem » 31 jan 2015, 19:34

calcio je napisao/la:Kako su meni smijesne ove diskusije. Trebao je odbiti da potpise, trebao je odbiti da udje, trebao je osamariti Pellegrinija i slicno. :lol: Pustite covjeka na miru, valjda on zna sta je najbolje za njega. Da je imao neku dobru ponudu mozda bi otisao. Normalno treba i finansijska strana biti koliko toliko ispostovana.

Neka on za drzavni dres nastavi davati sve od sebe , pa me bas briga da li igra manje ili vise.
Covjek zna svoje, i tako treba da bude.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.