pa valda MC odlucuje gdje ce ici jer je produzio ugovor s njima, jedino da napusti klub (al cisto sumnjam da mu je to cilj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nema to nikakve veze jel ima jos pet godina ugovora ili jednu godinu. Uvijek moze da zatrazi transfer mada u ovoj sadasnjoj situaciji je klub u boljoj poziciji. Prije pola godine je on bio u prednosti. Inace Manchester United igra sa trojicom napadaca istovremeno svaku: van Persie, Falcao i Rooney koji igra malo povucenije. Nije da se nemoze. Sto se tice Ibrahimovica kojega neki spominju. On je otisao poslje jedne losiji sezone koja ni nije bila toliko losa. A Dzeko nije imao jednu dobru sezonu u Cityu osim zadnje pola sezone i tu su mu isle na ruku povrede drugih igraca.SamoZeljo je napisao/la:Skoro svaki dan ista prica a covjek produzio prije par mjeseci na jos 4 godine.
I ja bi volio da igra ali ne igra. Pa Boze moj. Ocigledno da on misli da mu je ovako bolje.
Trebao je da maksimalno odbija produziti ugovor kao sto to Milner radi sada i mozda bi odigrao manje minuta ove sezone. Samo poslje ove sezone mogao bi da bira klub koji hoce. U najgorem slucaju ako sve propadne mogao bi da ode u Wolfsburg koji je evo sada platio opet jednog igraca 30 miliona i koji ce igrati ligu prvaka. Dzeko bez odstete bi mogao sigurno da racuna na 80% sadasnje plate minimalno u Wolfsburgu gdje bi bio glavni igrac. A posto je on njihov najbolji igrac ikad mozda i vise. A sada se bori sa Bonyem i Joveticem za tog drugog napadaca koji svakako ne igra najjace utakmice. Mislim da ce Jovetic napustiti klub ako ove sezone ne bude imao znacajniju minutazu kao sto je Negredo to uradio prosle sezone. Dobre prosle sezone nije Jovetic igrao zbog cestih povreda. Skoro svi kvalitetni igrace zele da igraju ako ne ide u drugi klub.SamoZeljo je napisao/la:Da je mislio traziti transfer, sto je onda produzio?
Slobodan igrac dobije dobar iznos para pri potpisu ugovora, znaci na to nije mislio. Nikako.
SilvaGoalgetter je napisao/la:Zabi ga Kun.
SILVAGoalgetter je napisao/la:Zabi ga Kun.
Pregledaj ovaj period prije povrede, pa vec vidjeti sta raja vidi u njemu. Aguero je svjetska klasa, jos samo da nije ovako sebican.jaSamMiralem je napisao/la:Majke mi ne znam sta ljudi vide u ovom Agueru. Van 16 je flop, a i u 16 zna debelo fulit.
Evo ni ova sto je pucao nije isla u gol. Mislim, stvarno raja, sta vidite u njemu tako specijalno?
Gledao sam ja sve to. Nisam impresioniran, da ti pravo kazem. Imao je par ekstra utakmica, i nista vise.Goalgetter je napisao/la:Pregledaj ovaj period prije povrede, pa vec vidjeti sta raja vidi u njemu. Aguero je svjetska klasa, jos samo da nije ovako sebican.jaSamMiralem je napisao/la:Majke mi ne znam sta ljudi vide u ovom Agueru. Van 16 je flop, a i u 16 zna debelo fulit.
Evo ni ova sto je pucao nije isla u gol. Mislim, stvarno raja, sta vidite u njemu tako specijalno?
calcio je napisao/la:Kako su meni smijesne ove diskusije. Trebao je odbiti da potpise, trebao je odbiti da udje, trebao je osamariti Pellegrinija i slicno.Pustite covjeka na miru, valjda on zna sta je najbolje za njega. Da je imao neku dobru ponudu mozda bi otisao. Normalno treba i finansijska strana biti koliko toliko ispostovana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.