Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
to će biti novi slučaj hazard
-
- Kontakt:
Toga se najvise bojim izgubicemo ga, neko drugi ce ga kupiti i za vise para a Wenger ce se za par godina hvaliti kako ga je on prvi pratio.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ga je Schalke htio pustiti za 37m koliko mu iznosi klauzula koja će ustvari biti aktivna tek od ljeta, znači nisu uopšte bili bezobrazni i nisu htjeli da preplatimo Draxlera iznad klauzule a mogli su tražiti koliko su htjeli i Wenger usere sve taman onda kad je uprava rekla da je spremna dati tih 37miliona, pa ne mogu da vjerujem, mi, Liverpool i niko treći što se tiče transfera, nane mi male.
Arsene, pišam te.

Arsene, pišam te.

To je jedino sto izgleda smjesno. Posto ce posle SP da mu cijena skoci nevjerovatno a ovi plasticari ce ga htjeti dovesti cisto radi prestiza...
Bojim se da cemo izvisiti za njega kao i za Hazarda!
Ali na ljeto mislim da nebi trebali ostati bez ijednog znacajnog igraca i ono najvaznije, resicemo se jos po kojeg preostalog flopa i doci ce sigurno jedno WC pojacanje... Ali rano je sada o tome pisati.
Bojim se da cemo izvisiti za njega kao i za Hazarda!
Ali na ljeto mislim da nebi trebali ostati bez ijednog znacajnog igraca i ono najvaznije, resicemo se jos po kojeg preostalog flopa i doci ce sigurno jedno WC pojacanje... Ali rano je sada o tome pisati.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Nije covjek htio da se popisa na 20 godina svoje filozofije. Velika steta za Drakslera, ali Boze moj, ne vrijedi plakat. Pokret dodjinajdrazi nije ispunio nasa ocekivanja, Head-a na lomacu. Zajedno s njim i Marsala, glavni krivci zbog nedolaska dvojca najdrazih
A ti Simene malo odmori, zapjenices buraz.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Fakat propade nam kampanja, yebem ti žito. 

-
- Kontakt:

Ali ovaj gigant mi je popravio prelazni rok. Predsjednik Dnipra, jaci i od klauzula!
U cemu je fazon s likom, nisam stigo procitat ostale teme...
-
- Kontakt:
Liverpoolu je dozivio nas slucaj sa Suarezom. Igrac i agent su isposlovali deal i htjeli u Liverpool bila je ko neka klauzula ali predsjednik kralj je odlucio da ne dodje da potpise papire i rok za transfer istekao
Mislim slicna prica ko nasa izuzev ove scene sa predsjednikom 

Nije potpisao papire koje je trebao, kad su se sjetili vec kasno bilo. Barem sam ja tako skontao.

sad ću ja na odmor i ne vraćam se dok ovaj francuski voajer ne ode iz kluba,bar je mogao matuidija dovestbega_afc je napisao/la:Nije covjek htio da se popisa na 20 godina svoje filozofije. Velika steta za Drakslera, ali Boze moj, ne vrijedi plakat. Pokret dodjinajdrazi nije ispunio nasa ocekivanja, Head-a na lomacu. Zajedno s njim i Marsala, glavni krivci zbog nedolaska dvojca najdrazihA ti Simene malo odmori, zapjenices buraz.
Previse si se nasekiro, otpuhni ba malo, nijedan od nas se ne pita, nemoj to uzmat previse srcu. Gdje ces ba, necemo imat nikog da hejta sve redom na temi 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja se priključujem opoziciji tj. Seamenu, hejtam Wengera ups pardon francuskog voajera ubuduće maxx et.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nadam se da Wenger nece otici jos bar 10 godina, mada ako se i tad vratis to ce biti prebrzo.Seaman je napisao/la:
sad ću ja na odmor i ne vraćam se dok ovaj francuski voajer ne ode iz kluba,bar je mogao matuidija dovest
Celik!3,2,2.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jel se oporavio Ramsey?
Re: Odg: Arsenal
nemoj drug nije vrijedan toga. Doci ce bolja vremena i za tebe. Nema jaceg lika na ovoj temi, veliki bi kiks bio za forum da odes!Seaman je napisao/la:sad ću ja na odmor i ne vraćam se dok ovaj francuski voajer ne ode iz kluba,bar je mogao matuidija dovestbega_afc je napisao/la:Nije covjek htio da se popisa na 20 godina svoje filozofije. Velika steta za Drakslera, ali Boze moj, ne vrijedi plakat. Pokret dodjinajdrazi nije ispunio nasa ocekivanja, Head-a na lomacu. Zajedno s njim i Marsala, glavni krivci zbog nedolaska dvojca najdrazihA ti Simene malo odmori, zapjenices buraz.

Sent from my HTC One V using Tapatalk
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jest i opet se povrijedio, nema ga još 6 sedmica najviše.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jel se oporavio Ramsey?

- arsengunner
- Kontakt:
Francuski voajer ce da ostane u klubu do smrti sto i nije lose stvar jer ce poslije njegove smrti da se vodi ista politika, a ti seamene nisi vrijedan tog nika i zato doji Wengeru dok mozes, a kad on ode nista se nece promijeniti, samo ces ti imati vanbracno dijete.Seaman je napisao/la:sad ću ja na odmor i ne vraćam se dok ovaj francuski voajer ne ode iz kluba,bar je mogao matuidija dovestbega_afc je napisao/la:Nije covjek htio da se popisa na 20 godina svoje filozofije. Velika steta za Drakslera, ali Boze moj, ne vrijedi plakat. Pokret dodjinajdrazi nije ispunio nasa ocekivanja, Head-a na lomacu. Zajedno s njim i Marsala, glavni krivci zbog nedolaska dvojca najdrazihA ti Simene malo odmori, zapjenices buraz.
Samo WENGER istina je!!!
kako nije dostojan, i on je prešo u plastičar hebat ga
ahaha
fakat nije niko došo, a ja haj reko necu pratit pa da se iznenadim kad dodjem kuci
Barem imamo još jednog igrača sa tačkicama na o

fakat nije niko došo, a ja haj reko necu pratit pa da se iznenadim kad dodjem kuci

Barem imamo još jednog igrača sa tačkicama na o

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.