Olimpic se morao dobiti,bili ste najsigurniji par na kladari,samo valjda je sta kesa ostalo za sljedece tekmeNastali su veliki protesti od strane gostiju nakon ovog gola, jer su smatrali da je Todorović bio u nedozvoljenoj poziciji

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Olimpic se morao dobiti,bili ste najsigurniji par na kladari,samo valjda je sta kesa ostalo za sljedece tekmeNastali su veliki protesti od strane gostiju nakon ovog gola, jer su smatrali da je Todorović bio u nedozvoljenoj poziciji
Pa ja, nekad su se vašem dolasku radovali BSK, Glasinac, Miletova ostavština-Laktaši itd, a sad velikani Željo, Sarajevo i još mnogi, jbg uspijeh je to, za godinu se vratiti u premier ligu, sami protiv svihArmageddon2012 je napisao/la:![]()
ma mi smo magnet gdje god dodjemo..ali objasnio sam covjeku da ne mozemo stalno gostovati na kosevu,moramo malo puniti i te pecare,grbavice (jos prepricavate onu utakmicu sa tifomplavetniloo je napisao/la:Pa ja, nekad su se vašem dolasku radovali BSK, Glasinac, Miletova ostavština-Laktaši itd, a sad velikani Željo, Sarajevo i još mnogi, jbg uspijeh je to, za godinu se vratiti u premier ligu, sami protiv svihArmageddon2012 je napisao/la:![]()
Zajebancija legendo, šta se primaš beze?Armageddon2012 je napisao/la:ma mi smo magnet gdje god dodjemo..ali objasnio sam covjeku da ne mozemo stalno gostovati na kosevu,moramo malo puniti i te pecare,grbavice (jos prepricavate onu utakmicu sa tifomplavetniloo je napisao/la:Pa ja, nekad su se vašem dolasku radovali BSK, Glasinac, Miletova ostavština-Laktaši itd, a sad velikani Željo, Sarajevo i još mnogi, jbg uspijeh je to, za godinu se vratiti u premier ligu, sami protiv svihArmageddon2012 je napisao/la:![]()
) i ostale stadione
Onda ti nemaš pojma šta je praznik.Armageddon2012 je napisao/la:jbg,svagdje je praznik kad mi stizemo,ali nazalost,samo jednom godisnje mozemo kod vas gostovatiJedno pitanje za sve nas.
Sta se treba desiti da na sjeveru bude uvijek navijaca kao onu tekmu protiv Borca kad je bila ona extra koreografija![]()
Ne ujedaj ako gledaš ili želiš gledati realno razbili smo ih. Bukvalno nisu čestito na gool opalili, nismo ni mi blistali ali smo bili bolji bar po šansama ako ništa. Šta je Dejo odbranio a ko je iko bio na utakmici neka kaže jest imao ono jedno istrčavanje koliko se sječam i to je sve a ustvari rezultat govori pa ti misli što ti je volja.SarajlijaTM je napisao/la:Olimpic se morao dobiti,bili ste najsigurniji par na kladari,samo valjda je sta kesa ostalo za sljedece tekmeNastali su veliki protesti od strane gostiju nakon ovog gola, jer su smatrali da je Todorović bio u nedozvoljenoj poziciji
ne kazes da nam je ponisten cist goljug-onostalgicar je napisao/la:cist ofsajd ko suza komsije sudije vas nose
cim osima nema i sitni klosari se uzdignu![]()
ovo je realno al znam da se vi en bavite realnoscu kod vas je vase uvijek sto posto cisto
Nemojte vi o sudijama, molim vas...jug-onostalgicar je napisao/la:cist ofsajd ko suza komsije sudije vas nose
ovo je realno al znam da se vi en bavite realnoscu kod vas je vase uvijek sto posto cisto
Kako te bolan nije stid ?htcxone je napisao/la:ne kazes da nam je ponisten cist goljug-onostalgicar je napisao/la:cist ofsajd ko suza komsije sudije vas nose
ovo je realno al znam da se vi en bavite realnoscu kod vas je vase uvijek sto posto cisto?
il da nas je sudija izbacio iz kupa?
il da imate ove sezone lijepih bodova od nepostignutih golova koji su postojali itd... da ne idem dalje u raspsravu razligu sa tim provvokacijama...titule su dosle sa osimom u savezu ..
Il si glup ili treniras,pogledaj samo kolko je ivica bio god u savezu pa pogledaj kolko godina traje dominacija zelje. I pogledaj kolko utakmica ove godine su vama sudije pomogle al dzaba (rudar 2x,olimpic 2x,zvijezda...itd) eheheh.htcxone je napisao/la:nesto od ovog nije istina?ajd da cujem ?
u mostaru klanje od strane sudija
u savez dosao ivica dosle titule
kad ste to vi osteceni u zadnje 3 godine? ...
Može nam se....terabajt je napisao/la: I pogledaj kolko utakmica ove godine su vama sudije pomogle al dzaba (rudar 2x,olimpic 2x,zvijezda...itd) eheheh.
Mi to i volimo jbg nije realan odnos snaga medju nama pa eto vam i savez i sudije da se makar malo izjednacite al opet smo ispred :p.hilmo je napisao/la:Može nam se....terabajt je napisao/la: I pogledaj kolko utakmica ove godine su vama sudije pomogle al dzaba (rudar 2x,olimpic 2x,zvijezda...itd) eheheh.
terabajt je napisao/la: Mi to i volimo jbg nije realan odnos snaga medju nama pa eto vam i savez i sudije da se makar malo izjednacite
Haj' izračunaj ako imaš bilo kakve škole, koje godine dolazi Komitet na čelo Saveza i Ivica Osim, a kada Željo osvaja titulu šampiona BiH povratkom Amara??? Prosta matematika, valjda nije pretežak zadatak za takvog bistrog poletarca?htcxone je napisao/la:nesto od ovog nije istina?ajd da cujem ?
u mostaru klanje od strane sudija
u savez dosao ivica dosle titule
kad ste to vi osteceni u zadnje 3 godine? ...