FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajlijaTM

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajlijaTM » 31 mar 2013, 10:09

Nastali su veliki protesti od strane gostiju nakon ovog gola, jer su smatrali da je Todorović bio u nedozvoljenoj poziciji
Olimpic se morao dobiti,bili ste najsigurniji par na kladari,samo valjda je sta kesa ostalo za sljedece tekme :P

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 31 mar 2013, 10:10

Armageddon2012 je napisao/la: :lol:
Pa ja, nekad su se vašem dolasku radovali BSK, Glasinac, Miletova ostavština-Laktaši itd, a sad velikani Željo, Sarajevo i još mnogi, jbg uspijeh je to, za godinu se vratiti u premier ligu, sami protiv svih :mrgreen:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 31 mar 2013, 10:15

plavetniloo je napisao/la:
Pa ja, nekad su se vašem dolasku radovali BSK, Glasinac, Miletova ostavština-Laktaši itd, a sad velikani Željo, Sarajevo i još mnogi, jbg uspijeh je to, za godinu se vratiti u premier ligu, sami protiv svih :mrgreen:
ma mi smo magnet gdje god dodjemo..ali objasnio sam covjeku da ne mozemo stalno gostovati na kosevu,moramo malo puniti i te pecare,grbavice (jos prepricavate onu utakmicu sa tifom ;) ) i ostale stadione 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 31 mar 2013, 10:19

Armageddon2012 je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
ma mi smo magnet gdje god dodjemo..ali objasnio sam covjeku da ne mozemo stalno gostovati na kosevu,moramo malo puniti i te pecare,grbavice (jos prepricavate onu utakmicu sa tifom ;) ) i ostale stadione 8-)
Zajebancija legendo, šta se primaš beze? :mrgreen:
Kad vi gostujete u Sarajevu ili mi u BL, spektakl je zagarantovan, bilo Sarajevo, bio Željo.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 mar 2013, 10:19

Armageddon2012 je napisao/la:
Jedno pitanje za sve nas.
Sta se treba desiti da na sjeveru bude uvijek navijaca kao onu tekmu protiv Borca kad je bila ona extra koreografija
jbg,svagdje je praznik kad mi stizemo,ali nazalost,samo jednom godisnje mozemo kod vas gostovati 8-) 8-)
Onda ti nemaš pojma šta je praznik.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 mar 2013, 10:27

SarajlijaTM je napisao/la:
Nastali su veliki protesti od strane gostiju nakon ovog gola, jer su smatrali da je Todorović bio u nedozvoljenoj poziciji
Olimpic se morao dobiti,bili ste najsigurniji par na kladari,samo valjda je sta kesa ostalo za sljedece tekme :P
Ne ujedaj ako gledaš ili želiš gledati realno razbili smo ih. Bukvalno nisu čestito na gool opalili, nismo ni mi blistali ali smo bili bolji bar po šansama ako ništa. Šta je Dejo odbranio a ko je iko bio na utakmici neka kaže jest imao ono jedno istrčavanje koliko se sječam i to je sve a ustvari rezultat govori pa ti misli što ti je volja. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 31 mar 2013, 12:25

cist ofsajd ko suza komsije sudije vas nose
cim osima nema i sitni klosari se uzdignu :lol:
ovo je realno al znam da se vi en bavite realnoscu kod vas je vase uvijek sto posto cisto

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 31 mar 2013, 12:35

jug-onostalgicar je napisao/la:cist ofsajd ko suza komsije sudije vas nose
ovo je realno al znam da se vi en bavite realnoscu kod vas je vase uvijek sto posto cisto
ne kazes da nam je ponisten cist gol :) ?
il da nas je sudija izbacio iz kupa?
il da imate ove sezone lijepih bodova od nepostignutih golova koji su postojali itd... da ne idem dalje u raspsravu razligu sa tim provvokacijama...titule su dosle sa osimom u savezu ..
Zadnja izmjena: htcxone, dana/u 31 mar 2013, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2013, 12:38

Nemojte vi o sudijama, molim vas...
Nek i nas malo nose, dosta su nas i obarali..

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 31 mar 2013, 12:43

htcxone je napisao/la:
ne kazes da nam je ponisten cist gol :) ?
il da nas je sudija izbacio iz kupa?
il da imate ove sezone lijepih bodova od nepostignutih golova koji su postojali itd... da ne idem dalje u raspsravu razligu sa tim provvokacijama...titule su dosle sa osimom u savezu ..
Kako te bolan nije stid ?
Željeznicar za život cijeli !

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 31 mar 2013, 12:46

nesto od ovog nije istina? :) ajd da cujem ?
u mostaru klanje od strane sudija
u savez dosao ivica dosle titule
kad ste to vi osteceni u zadnje 3 godine? ...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 mar 2013, 13:17

htcxone je napisao/la:nesto od ovog nije istina? :) ajd da cujem ?
Il si glup ili treniras,pogledaj samo kolko je ivica bio god u savezu pa pogledaj kolko godina traje dominacija zelje. I pogledaj kolko utakmica ove godine su vama sudije pomogle al dzaba (rudar 2x,olimpic 2x,zvijezda...itd) eheheh.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2013, 13:18

terabajt je napisao/la: I pogledaj kolko utakmica ove godine su vama sudije pomogle al dzaba (rudar 2x,olimpic 2x,zvijezda...itd) eheheh.
Može nam se....

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 mar 2013, 13:20

hilmo je napisao/la:
terabajt je napisao/la: I pogledaj kolko utakmica ove godine su vama sudije pomogle al dzaba (rudar 2x,olimpic 2x,zvijezda...itd) eheheh.
Može nam se....
Mi to i volimo jbg nije realan odnos snaga medju nama pa eto vam i savez i sudije da se makar malo izjednacite al opet smo ispred :p.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 31 mar 2013, 13:25

terabajt je napisao/la: Mi to i volimo jbg nije realan odnos snaga medju nama pa eto vam i savez i sudije da se makar malo izjednacite
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 mar 2013, 13:28

htcxone je napisao/la:nesto od ovog nije istina? :) ajd da cujem ?
Haj' izračunaj ako imaš bilo kakve škole, koje godine dolazi Komitet na čelo Saveza i Ivica Osim, a kada Željo osvaja titulu šampiona BiH povratkom Amara??? Prosta matematika, valjda nije pretežak zadatak za takvog bistrog poletarca?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 mar 2013, 13:34

Dobro možda te pustio juče bila je u dnevnom terminu, ove večernje su zeznute, ali dobro pustiće te valjda nekad. :mrgreen:

Trenutno ste na -4, sljedeće kolo idete GOŠK-u koji je za vas neugodan protivnik, mi idemo u Lukavicu, razlika se može i povećati a i smanjiti.Sve opcije su otvorene.
DRUG NEBI TI PUNCA

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 mar 2013, 14:20

I da je bilo 1-1 do 90 -te Fejzic bi zivotami sam sebi zabio jedan do kraja samo da dobijemo :lol: dere se raja Ledetu kad je izvodio korner ,Lede nabijaj u aut,kad Lede izvede korner i sudija sugerise da je lopta vec izasla :lol: :lol:

Nisam imao vremena jucer da komentarisem,igra i nije bila bog zna sta,borba je bila strasna bas im se tu nema sta zamjeriti nalozio ih je Hus opasno,vidio se neki grc tu u smislu da moraju dobiti pa je i to kocilo dosta ,ali osjetio se i izostanak Dzakmica iako je Anes i na ovoj poziciji koju vjerujem u zivotu nije igrao bio jedan od boljih,**** kad neko zna zna,Mario se gubio,tako da Hame pozuri ti sa tim oporavkom

Hadziji vec sutra dati novi ugovor,sta god trazi dajte mu,covjek je jednostavno institucija,nemos objasnit covjeka jednostavno,sta god da kazes malo je

Na kraju mi majkemi suze krenule sa svim onim ovacijama Husrefu...strasno sta znaci i kolko ga raja voli,i kolko on sve ovo voli...naravno on sa svojim standardnim vodjenjem sa klupe uz svo deranje i mahanje,na poluvemenu nalijepo sudije samo tako,objasnio covjek ko je i sta za nas,za ovaj klub,volim ga svijumi :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 31 mar 2013, 14:56

hadzic je ispod prosjecan napadac cim zakoraci preko granice sastavit se s loptom ne moze,a ovdje eto neko i nesto

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 31 mar 2013, 17:43

Zasto se raspravljate sa ovim primitivcima na ovom **** portalu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, gh0stHZ i 45 gostiju.