Stopalo je u pitanju ja mislimElLoco7 je napisao/la:
izgleda da je Brook Lopez slomio nogu i nema ga do kraja sezone.
To bi bilo to što se tiče Netsa ove sezone, ako su i imali neke šanse sad ih više nemaju.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Stopalo je u pitanju ja mislimElLoco7 je napisao/la:
izgleda da je Brook Lopez slomio nogu i nema ga do kraja sezone.
Ni blizu? Ma daj.Donnie Darko je napisao/la:Bobcatsi nisu ni blizu najgoreg rostera lige. NI BLIZU
Ili mislis game 7 koja je proglasena u top 3 najnamjestanijih tekmi ikad. 40 slobodnih Lakersi pucali , Sabonisov 6-i faul je za Bogu plakati, lik je Shaqa drzo na 12 poena cijelu tekmu, kad su ga onim smijesnim faulom izbacili iz tekme 2 minute do kraja, Shaq dao 8 poena. Svi zivi komentatori su rekli da gore sudjenje u zivotu nisu vidjeli, nije ni cudo sto su Lakersi napravili najveci comeback u game 7 tad, zahvaljujuci sudijama.Kobe Bryant je napisao/la:
Onda po meni najbolje konfernecisko finale finale ikada LAL - Portland 4-3 (comeback from -15 10 min do kraja)
Utah, Milwaukee, Orlando, Philadelphia sigurno imaju slabiji roster.Donnie Darko je napisao/la:Bobcatsi nisu ni blizu najgoreg rostera lige. NI BLIZU
Zdravi Bucksi imaju mnogo jaci roster. Orlando takodjer ima jaci roster. Jedino Philly i mozda PHX.Monolog je napisao/la:Utah, Milwaukee, Orlando, Philadelphia sigurno imaju slabiji roster.Donnie Darko je napisao/la:Bobcatsi nisu ni blizu najgoreg rostera lige. NI BLIZU
Auu steta, sad mi zao sto sam sinoc prozivao i njega i OTrio_Ferdy88 je napisao/la:To bi bilo to što se tiče Netsa ove sezone, ako su i imali neke šanse sad ih više nemaju.
Zato se ja nadam da bi ovo mogao biti početak Mirzinog uspona u NBA.dr.van nostrand je napisao/la:Auu steta, sad mi zao sto sam sinoc prozivao i njega i OTrio_Ferdy88 je napisao/la:To bi bilo to što se tiče Netsa ove sezone, ako su i imali neke šanse sad ih više nemaju.![]()
Netsi su zavrsili
tesko. Blatche se promovira u startnog centra.LenBias je napisao/la:mirza prva petorka
Ti za mene polozio VEZE nemas o historiji NBA i poklopi se i pratio NFLalemsa je napisao/la:Ili mislis game 7 koja je proglasena u top 3 najnamjestanijih tekmi ikad. 40 slobodnih Lakersi pucali u zadnjoj cetvrtini, Sabonisov 6-i faul je za Bogu plakati, lik je Shaqa drzo na 12 poena cijelu tekmu, kad su ga onim smijesnim faulom izbacili iz tekme 2 minute do kraja, Shaq dao 8 poena. Svi zivi komentatori su rekli da gore sudjenje u zivotu nisu vidjeli, nije ni cudo sto su Lakersi napravili najveci comeback u game 7 tad, zahvaljujuci sudijama.Kobe Bryant je napisao/la:
Onda po meni najbolje konfernecisko finale finale ikada LAL - Portland 4-3 (comeback from -15 10 min do kraja)
lakersi su sve regularno i fer osvojili, ostatak lige - NE!miki_92 je napisao/la:ovaj @KobeBryant jos samo treba da napise kako je G6 2002 protiv Kingsa bio regularan i sve smo culi od njega
" I've been covering the NBA for 30 years, and it's the poorest officiating in a important game I've ever seen," David Dupree.Kobe Bryant je napisao/la:
Ti za mene polozio VEZE nemas o historiji NBA i poklopi se i pratio NFL![]()
Shak je presjedio dobar dio 4/4 , lakersi su se vratili TRICAMA Shaw-a i Horray-a , a onda je Kobe spucao smec Bonziu , onda 3x za redom polomio Pipena na crossoveru 2 x sam zavrsio 3put dodao cuvenu asistenciju za Shaka , jedino sto je sumnjivo i sto je bio faul je faul na Smithom ali i da je Portland dobio ta slobodna bilo je 4 razlike prema tome nemoj mi dirat tamo gdje netrebas ! Serija je bila predobra a za taj faul Sabonisa to je mogao biti i faul O'Neala au napadu jedno 50-50 % ali posto masu puta nisu svirali 2+1 nad O'Nealom bukvalno su jahali na njemu , u danasnje vrijeme Shak bi te godine ima prosjek 50 p jer bi bio nezaustavljiv sad pipnes igraca faul a Shak je znao zakucavat a dvijca mu se objese za rujke i nebude faul kos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.