CP3 je napisao/la:Strastveni sam navijac KK Bosna, ,idem na utakmice bili oni u vrhu ili na zacelju , ali sam rekao sva kriza je zbog finansija , a krivicu treba da snosi UPRAVA.i ovo sto se desava sa Bejlijem sve je do uprave jer su ga trebali dovesti prije bar mjesec dana ,jer od pocetka sezone se alarmira da smo na kecu katastrofa...
Ova uprava je toliko suplja da ni dan danas nisu sigurni sta bi trebali ciniti...
Da uprava ista radi mi bi bili u Skenderiji ,a ne u praznoj ZETRI..
Djelimicno se slazem sa tobom, uprava do sada je imala veliki broj fatalnih poteza, ali sto se tice Bailey-a, mislim da glavni krivac je upravo sam igrac. Sve je bilo dogovoreno i sve sto je trazio u ugovoru, uprava je pristala na njegove zahtjeve, a onda kao grom iz vedra neba se javlja i govori da zbog porodicnih razloga ili nekih drugih njemu poznatih, dolazak u Bosnu nije trenutno najbolje rjesenje. Iskreno govoreci, Bosna kao bivsi evropski prvak, ne treba moljakati igraca da on obuce njen dres pa makar taj igrac bio i bolji od Bailey-a. Nadam se da ce se uspjeti osigurati pojacanje, koje nam je u ovom trenutku prijeko potrebno.