Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Chstal
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Chstal » 08 maj 2014, 15:16

Rezultat po četvrtinama: I četv. 22:25 II 16:23 III 29:21 IV 19:17 i u proužecima 12:06

Najbolji u ekipi Koša je bio Džanan Musa 42, Antunović 13, Bjelak 12, Čoloman 10, Barukčija 8, Avdić 4, Ljutović 2

Kod ekipe Spars-a Gegić 40, Čampara 24, Zulčić 10, Verlašević 10, Bajo 10, Jahic 4

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 maj 2014, 14:26

ne znam koliko je poznato, ali Kenan Karahodzic ce igrati za nas :)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 maj 2014, 15:44

Tracy3McGrady je napisao/la:ne znam koliko je poznato, ali Kenan Karahodzic ce igrati za nas :)
Znam da imaju dvojica tih Karahodžića. Koji je ovo? Visina, pozicija, godište?

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 09 maj 2014, 16:33

Nakon centra Nikola Marijan (211 1995) iz Sombora koji ima ugovorenu stipendiju od strane NCAA ligasa South Alabama za sezonu 2015/16, jos jedan visok i perspektivan igrac iz Vojvodine ce igrati za BIH, rec je o krilnog centar Unihake Kenan Karahodzic (209 1996) iz Backe Topole. Krilo kadetskog tima Barcelone Dino Radoncic (201 1999) iz Zrenjanina je takodje dobio ponudu da igra za BIH.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 09 maj 2014, 19:05

Pitanje je samo koliko smo platiti za Karahodzica, nebih rekao da imamo para da platimo, vjerovatno smo morali dati ustupak neki, vidjecemo.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 09 maj 2014, 19:09

kim je napisao/la:Pitanje je samo koliko smo platiti za Karahodzica, nebih rekao da imamo para da platimo, vjerovatno smo morali dati ustupak neki, vidjecemo.
Nije ni bitno toliko jesmo li koga dali ili nismo..Momak je cekao tri gdine da zaigra za nas i to moramo postovati isto kao i Sulejmanovica..Bolje je ovako dobiti momka koji ce ginuti na terenu, nego nekog imati pod "prisilom" koji ce samo kvariti atmosferu i bolice ga ona stvar kad igra..

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 09 maj 2014, 19:19

Ja nisam rekao da nije dobro sto ce on igrat za nas, naprotiv mislim da je kvalitetan, samo sam pitao na racun cega smo ga dobili jer dzaba nismo, niti na lijepe oci.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 09 maj 2014, 19:29

kim je napisao/la:Ja nisam rekao da nije dobro sto ce on igrat za nas, naprotiv mislim da je kvalitetan, samo sam pitao na racun cega smo ga dobili jer dzaba nismo, niti na lijepe oci.
Znam,shvatio sam sta si htio reci..sad ko je ustupljen to ne znam...

Meni je drago sto smo dobili jednu perspektivnu cetvorku i vjerujem da ce biti dobar igrac,jer je u klubu koji odlicno radi sa mladima i daje im priliku i u prvom timu..

A moj prethodni post je moje misljenje kad se radi o ovakvim stvarima..

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 maj 2014, 20:27

Bice vrlo zanimljivo ispratiti sta moze juniorska reprezentacija ove godine. Ukoliko sve bude po planu ako Bog da, bicemo mnogo jaci nego prethodne godine.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 09 maj 2014, 21:01

Nema sumnje da je Karahodzic veliki dobitak za juniore... Al' da li je vrijedilo dati Todorovica... Vidjet cemo.. Istina ovaj nije ni htio igrati za nas.. Doduse vjerovatno bi zaigrao na u20 prvenstvu al preko kur.ca bi to vjerujem bilo... Mozda ipak je ovako najbolje... Mada mislim da je Harun trebao traziti jos jednog igraca, i pod tim uvjetima jos vise ucijeniti Srbijance... Treba njih jos jeb.avati.... Ma samo ucijenjivati ih...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 maj 2014, 00:36

Chstal je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
Chstal je napisao/la:Kadeti

Spars-Koš 98-92 nakon produžetka

Spars ide kao prvi iz kantona a Koš kao drugoplasirani
Da li je Musa igrao i koliko je zabio znas li :D
Igrao je. Cijela utakmica je bila Gegić protiv Muse. Sigurno da su obojica postigli preko 30 poena.
Hvala, ovo je vec Izivljavanje na protivnicima postalo, momak je strasan potencijal, i drago mi je da je napustio Bihac jer je dosta napredovao od kako je otisao iz Bosna XXL :clap:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 maj 2014, 00:42

Pa imamo tih par igrača koji su ni tamo ni vamo, ne mogu igrati za Srbiju bez našeg pristanka, a oni imaju Karahodžića, vjerovatno smo im dali nekog od njih, a oni nama Karahodžića
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 maj 2014, 10:47

MrMuscle je napisao/la:Nema sumnje da je Karahodzic veliki dobitak za juniore... Al' da li je vrijedilo dati Todorovica... Vidjet cemo.. Istina ovaj nije ni htio igrati za nas.. Doduse vjerovatno bi zaigrao na u20 prvenstvu al preko kur.ca bi to vjerujem bilo... Mozda ipak je ovako najbolje... Mada mislim da je Harun trebao traziti jos jednog igraca, i pod tim uvjetima jos vise ucijeniti Srbijance... Treba njih jos jeb.avati.... Ma samo ucijenjivati ih...
Nije bas lako ucjenjivati Bodirogu i Tarlaca..

Ostalo je samo ime.....

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 10 maj 2014, 12:19

Nije lako nikog ucijenjivati, al' u buducnosti trebamo itekako svakog, ko nam je zlo nanio... Harun je poceo sa ovom za mene odlicnom praksom, samo neka nastavi...

I nacuo sam da ide misija ''oslobadjanja'' svih nasih momaka sto su igrali za Srbiju a sada ne zele... Poput recimo onog iz Stelle... Jer su svi momci izrazili zelju da igraju za nasu repku...

I postoji li sada recimo sansa, posto nisam nesto puno pravno osvjesten da ovaj Todorovic opet zaigra za nas... Bez obzira sto su papiri razmjenjeni... To pitam ipak iz razloga jer on nikada nije igrao za Srbiju.. Jer msm ovi papiri i ne igraju neku ulogu.. Jer imamo papire Dejana Kovacevica a on se redovno odazva Srbijancima...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 maj 2014, 12:59

Todorovic voli Srbiju i treba da igra za tu reprezentaciju. Sad druga je stvar, sto bi nama legao kao kec na desetku i da je on mozda taj igrac koji nam nedostaje u spoljnoj liniji.

Ostalo je samo ime.....

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 10 maj 2014, 14:56

Znači Todorovića smo dali, uslovno rečeno "slabije" smo opet prošli, jer daješ igrača koji već igra ozbiljnu košarku, za nekog od koga se to tek očekuje, doduše ne znamo koje se pogađao "Glavni" ili "Kifla", ali im treba reći da traže niže igrače bekove-krila tu smo ga tanki.

Ako Bog da u buduće smo ga pravo dobri na ovim 4-5, jer bi Nurkić, Polutak, Šehić, Sulejmanović, Karahodžić, to trebali popuniti.

p.s. Znali se imali uopće on naš pasoš, jer uskoro će ova takmičenja?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 maj 2014, 16:55

Pa saznaj ko je sta i kako dogovorio, kad vec znas da pametujes.

Ostalo je samo ime.....

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 10 maj 2014, 17:21

Joj price, pa nisam ja prodavo igrace zapare, pozdravljate al-qatari meho.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 maj 2014, 23:57

Karahodzic je neku noc u polufinalu bio najbolji u Unicaji i imao valorizaciju od 19 indexnih poena. U finalu su porazeni od Reala..

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 maj 2014, 00:01

kim je napisao/la:Joj price, pa nisam ja prodavo igrace zapare, pozdravljate al-qatari meho.
Joj price, imas li sta pametnije za reci? Tebe pozdravljaju sva nasa djeca sirom svijeta za koju smo se izborili i koja ce igrati za nasu reprezentaciju i to u A diviziji.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.