Nema slabog protivnika, koga god da dobijemo bit' će veliki uspjeh. Samo borba, ostavit srce na terenu i doći će i rezultat. Ako ćemo ispast neka ispadne odmah, samo nemoj kao protiv košarkaši, nisam to prežalio ni dan-danas.

Moderator/ica: Pasha
Isti sam ti takav brate,onakva sansa protiv litve,al jednostavno se nije dalo,al vratit ce nam to dragi Bog moza vec sad na eurobasketu gdje sam ubijedjen ako budemo igrali sa trojceme Mirza-Nihad-Jusuf napadamo medaljuUnofficialpage je napisao/la:Još malo je ostalo. Samo još 5-6 dana, jest da će ovih 5-6 dana trajati k'o 5-6 mjeseci.
Nema slabog protivnika, koga god da dobijemo bit' će veliki uspjeh. Samo borba, ostavit srce na terenu i doći će i rezultat. Ako ćemo ispast neka ispadne odmah, samo nemoj kao protiv košarkaši, nisam to prežalio ni dan-danas.
ostaje u Segedu,u pocetku ce igrati za drugi tim koji se takmici u drugoj ligi.no rules je napisao/la:Vladan Lončar sa nepunih 18 godina prelazi u Pick Szeged !
- Momak ima sve predispozicije da postane Svjetska Klasa , vjerovatno će ga na početku pozajmiti u neki osrednji mađarski klub , a to bi mu možda i bilo najbolje ...
sekretar je napisao/la:Drug,ovi boldirani su "svabe" i najopasniji igraci jel? Po meni tu kod Austrije treba dodati i Marinovica- solidan golman (3 od 5 ocjena),zatim Szilagija i Schlingera. Sve u svemu solidna repka,po nasoj mjeri. Tu smo negdje po meni.
Evo bas vidim pa cak i HRT nije zamracenFaraonTM je napisao/la:Evo imate Hrvatska-Srbija na HRT-u 2 prenos![]()
Igra evo Bičanić večeras.
Muštuluk da ih možemo skautiratiarelinho je napisao/la:Evo bas vidim pa cak i HRT nije zamracenFaraonTM je napisao/la:Evo imate Hrvatska-Srbija na HRT-u 2 prenos![]()
Igra evo Bičanić večeras.
Bogami na mojoj tv zamracenoFaraonTM je napisao/la:Muštuluk da ih možemo skautiratiarelinho je napisao/la:Evo bas vidim pa cak i HRT nije zamracenFaraonTM je napisao/la:Evo imate Hrvatska-Srbija na HRT-u 2 prenos![]()
Igra evo Bičanić večeras.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.