Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 15:09
nihco je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:nihco je napisao/la:
Naravno da sam se obratio Bosancima , navijacima, onima sto glasaju za budale 20 godina, onima koji podrzavaju ljude koji ih iskoristavaju i prave budalama 20 godina, oni sto su "zasluzili da imaju vlast koju imaju", takve kao ti sto nas, laznim patriotizmom, guraju u jarak i dovode tu gdje jesmo.
I one koji su branili ovu drzavu ne uzimaj usta jer nemas pojma o tome i ne prljaj ih na povoj prljavoj temi.
Imam pojma itekako. Ko si to ti da mi kazes da ja nemam pojma? Sta mislis koliko ja to imam godina? Mislis da sam neki balavac? Ne pokusavaj da budes pametan vise nego sto jesi. Nastavi da zivis u tom nekom svom svijetu, gdje si ti jedan jadnik protiv kojeg su svi.
Ne glasam ja za korumpirane, ne biram ih ja, glasaju svi. Ne mozes ti biti samo glas zdravog razuma u cijeloj BiH. Izadji iz svog zatvora, ta cetiri zida, iz svog nicka, pa budi osoba, vidi sta ko misli o tebi u realnom svijetu, ne na netu, pa skupi svoje pristalice i napravi promjene, da nam svima bude bolje.
Da , tvojih 3 500 komentara te kvalifikuje da nekog nazivas jadnikom i da mu kazes da bude osoba, u realnom svijetu. Pricas o sebi, naravno.
Kada postanem dio vecine u ovoj BiH, u gomili s tobom, nece biti dobro.
Pa mene niko ne banuje, pisem sa svog accounta uvijek, a najvise pisem na NBA temama, gdje pratim jedan tim i skoro svaki dan napisem po jedan post o tom timu, a kada su utakmice tog tima, napisem i vise postova, plus ostale teme na NBA, jer pratim to. Najmanje postova imam ovdje na ovim temama, bas zbog ovih stvari koje moram da citam (pljuvanje i pljuvanje po nasem timu i drzavi). Odatle je taj moj broj postova. Ja ti nisam rekao da si jadnik zbog broja postova, nego zbog toga sto zivis u svom svijetu gdje je svako protiv tebe. Opusti se malo, uzivaj u zivotu i onome sto imas. Uvijek ima gore od goreg. Ne mora forum biti mjesto za izliv frustracija.
Budi mi pozdravljen.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
gringobih
-
Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Pa mene niko ne banuje, pisem sa svog accounta uvijek, a najvise pisem na NBA temama, gdje pratim jedan tim i skoro svaki dan napisem po jedan post o tom timu, a kada su utakmice tog tima, napisem i vise postova, plus ostale teme na NBA, jer pratim to. Najmanje postova imam ovdje na ovim temama, bas zbog ovih stvari koje moram da citam (pljuvanje i pljuvanje po nasem timu i drzavi). Odatle je taj moj broj postova. Ja ti nisam rekao da si jadnik zbog broja postova, nego zbog toga sto zivis u svom svijetu gdje je svako protiv tebe. Opusti se malo, uzivaj u zivotu i onome sto imas. Uvijek ima gore od goreg. Ne mora forum biti mjesto za izliv frustracija.
Budi mi pozdravljen.
Pluvanje po drzavi?????
Ovdje niko ne pljuje po drzavi nego upravo suprotno, ovdje se kritikuju ono koji pljuju po BiH kao sto to motivator radi otkako je dobio posao u "Bosni" na Ilidzi od ahbaba Usketa....
Covjek koji nakon sramotnih predstava Svrsajevica hladnokrvno uz lagani osmijeh kaze na presici da je " Svrsko odigrao fantasticno" je popljuvao 2-3 milona ljubitelja BiH i njene svetinje repke...
"Vuce Stefanovicu Karadzicu" od SS foruma da ti ja i nicho poklonimo maramice da obrises Sajine sline sa lica?????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 15:23
gringobih je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Pa mene niko ne banuje, pisem sa svog accounta uvijek, a najvise pisem na NBA temama, gdje pratim jedan tim i skoro svaki dan napisem po jedan post o tom timu, a kada su utakmice tog tima, napisem i vise postova, plus ostale teme na NBA, jer pratim to. Najmanje postova imam ovdje na ovim temama, bas zbog ovih stvari koje moram da citam (pljuvanje i pljuvanje po nasem timu i drzavi). Odatle je taj moj broj postova. Ja ti nisam rekao da si jadnik zbog broja postova, nego zbog toga sto zivis u svom svijetu gdje je svako protiv tebe. Opusti se malo, uzivaj u zivotu i onome sto imas. Uvijek ima gore od goreg. Ne mora forum biti mjesto za izliv frustracija.
Budi mi pozdravljen.
Pluvanje po drzavi?????
Ovdje niko ne pljuje po drzavi nego upravo suprotno, ovdje se kritikuju ono koji pljuju po BiH kao sto to motivator radi otkako je dobio posao u "Bosni" na Ilidzi od ahbaba Usketa....
Covjek koji nakon sramotnih predstava Svrsajevica hladnokrvno uz lagani osmijeh kaze na presici da je " Svrsko odigrao fantasticno" je popljuvao 2-3 milona ljubitelja BiH i njene svetinje repke...
"Vuce Stefanovicu Karadzicu" od SS foruma da ti ja i nicho poklonimo maramice da obrises Sajine sline sa lica?????
Pa ti si prizeljkivao "Svrsajevica" u repki, o cemu sada pricas? Pa svrsavao si po njemu i zelio da ga se pozove u repku. Kako to da preko noci zamrzis svog nekadasnjeg ljubimca? A ovo za sline, moze, donesi mi maramice na kucnu adresu, hoces li?
Mes Que Un Club!
-
gringobih
-
Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:gringobih je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Pa mene niko ne banuje, pisem sa svog accounta uvijek, a najvise pisem na NBA temama, gdje pratim jedan tim i skoro svaki dan napisem po jedan post o tom timu, a kada su utakmice tog tima, napisem i vise postova, plus ostale teme na NBA, jer pratim to. Najmanje postova imam ovdje na ovim temama, bas zbog ovih stvari koje moram da citam (pljuvanje i pljuvanje po nasem timu i drzavi). Odatle je taj moj broj postova. Ja ti nisam rekao da si jadnik zbog broja postova, nego zbog toga sto zivis u svom svijetu gdje je svako protiv tebe. Opusti se malo, uzivaj u zivotu i onome sto imas. Uvijek ima gore od goreg. Ne mora forum biti mjesto za izliv frustracija.
Budi mi pozdravljen.
Pluvanje po drzavi?????
Pa ti si prizeljkivao "Svrsajevica" u repki, o cemu sada pricas? Pa svrsavao si po njemu i zelio da ga se pozove u repku. Kako to da preko noci zamrzis svog nekadasnjeg ljubimca? A ovo za sline, moze, donesi mi maramice na kucnu adresu, hoces li?
Nije problem daj adresu

Moj Ljubimac Svrsko?
Ja koliko znam da sam pisao a i dalje pisem kako treba svakog naseg igraca isprobati i vidjeti...
Stojan nije prikazao nista osim skarica i naravno da mu slijedi noga ali Svrsko x puta pokaze da je obicni panj i opet dobija poziv uz press zahvalnice na pruzenoj partiji od naseg vrlog mislioca....
Znaci probati i vidjeti......Ne znas, noga buraz....Idemo slijedeci itd itd
Ali ovo tek mozemo ocekivati kad budemo imali trenera a ne menadzerskog taldziju....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
adriano_leite
-
Kontakt:
Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 15:50
gringobih je napisao/la:
Nije problem daj adresu

Moj Ljubimac Svrsko?
Ja koliko znam da sam pisao a i dalje pisem kako treba svakog naseg igraca isprobati i vidjeti...
Stojan nije prikazao nista osim skarica i naravno da mu slijedi noga ali Svrsko x puta pokaze da je obicni panj i opet dobija poziv uz press zahvalnice na pruzenoj partiji od naseg vrlog mislioca....
Znaci probati i vidjeti......Ne znas noga buraz....Idemo slijedeci itd itd
Ali ovo tek mozemo ocekivati kad budemo imali trenera a ne menadzerskog taldziju....
Ti si prizeljkivao Avdiju, ja sam ti i citate nasao, opet cu naci ono sto sam te citirao, sad mi mrsko traziti. A ovo za trenera i menadzerskog taldziju, ne bih da komentarisem, posto su te price vec ofucane i baziraju se na rekla-kazala.
Mes Que Un Club!
-
lisander
-
Kontakt:
Pa patriotizam je u neku ruku i glup al nemoj o tome, ovdje u prvi red treba staviti ljudskost i postenje ove dvojice diletanata, ali eto razmisljaju momci pragmaticno ne znam koji **** vise o njima pricate
-
gruezi
-
Kontakt:
Za svu ovu situaciju jedini krivac je susic... Ja se sjecam njegove izjave da "ako seferovic odigra 5 minuta za fiorentinu da ce dobit poziv"...+n je odigrao mnogo vise I sta? Jeli ga amater susic kontaktirao ijednom? Naravno da ne ... Jeli pokazao trun zelje da ga ima u ekipi ? Ne...hajrovic je jos prije 3 godine imao kvalitet za repke cisto iz razloga sto nismo imali ama bas nijednog krilnog igraca...jeli ga amater safet ijednom kontaktirao? Ne...kolasinac je jos sredinom prosle sezone potpisao profi igovor sa schalkeom a to je nesto sto 90 posto danasnjih reprezentativacanemoze ni da sanja...jeli amater stupio u kontakt s njim? Naravno da ne...hrgotu smo izgubili bez borbe a amater nije ni znao niti dan danas zna ko je branimir hrgota....danasnji fudbal je takav da igrac nesmije da se kocka sa svojom karijerom I da mora uzeti svaki korak naprijed za koji mu se ukaze prilika...tako npr jedan stevanovic nije cekao poziv srbije ...susic ocekuje od seferovica hajrovica kolasinca da sami izraze zelju I da ganjaju papire..zasto bi neko odbijao pozivs vicarske ako nezna da li ga u bih uopste zele jer safet nicim nije pokazao da ih zeli...da ih je zelio otisao bi I popricao s njima u 4 oka I rekao I'm da racuna na njih ...nebi ih molio nego pricao o necemu sto bi I tim igracima a I repci bilo od koristi ...a najdebilnija mi je ova prica u stilu "igraci sami sebi moraju ganjat papire"...jesu li to cvitanic I bilos sami sebi ganjali papire da bi igrali za hrvatsku? Jeli pjanic sam sebi izganjao papire? Naravno da nisu nego u slucaju hrvata ljudi su imali covjeka zaduzenog za sto brze sredivanje papira potencijalnim reprezentativcima a pjanic za repku nebi zaigrao do 2011 da mu komsic nije pomogao nakon pisma koje je dobio od bhf...mi se za svakog igraca moramo borit I vrbovat ih da igraju za nas pricat s njima njihovim roditeljima dati I'm doznanja da se na njih racuna I da se cijeni njihov kvalitet...susicnaravno nije bas nicim dao doznanje gore navedenim pa zbog toga imamo situaciju koju imamo...
-
giannini
-
Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:nihco je napisao/la:
Bravo Seferovic, bravo Hajrovic . Nadam se da ce njihov primjer uticati da Bosanci iskljuce glupo patriotsko razmisljanje i ukljuce mozak. ko misli da je poziv poluamaterskew druzine NFSBiH, na teferic, jednom covjeku koni je rodjen i zivi u Svicarskoj, treba biti vazniji od poziva Otmara Hicvilda u svicarsku reprezentaciju, sljedeca SP ce navijati za Tursku.
Ko ne ne uci na tudjim , ucice na svojim greskama, ko ih ponavlja, ostaje prvacic .
Glupo patriotsko razmisljanje ti je dalo za poklon slobodu i da imas svoju drzavu. Glupo patriotsko razmisljanje ti je sacuvalo ognjiste, dozvolilo ti da se skolujes, pa i da ne pogines.
Glupo patriotsko razmisljanje je razlog zasto jos uvijek postojis. Glupo patriotsko razmisljanje ti je dalo mogucnost da pises gluposti. Nisu nam dali nista kada je bilo najpotrebnije, ne moraju ni sada. Ko god ne zeli u ovu zemlju, da predstavlja ovu zemlju, vozdra. Nismo nikog molili u borbi za goli zivot, necemo ni sada u borbi za veliko takmicenje.
+1
-
samson
-
Kontakt:
giannini je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:nihco je napisao/la:
Bravo Seferovic, bravo Hajrovic . Nadam se da ce njihov primjer uticati da Bosanci iskljuce glupo patriotsko razmisljanje i ukljuce mozak. ko misli da je poziv poluamaterskew druzine NFSBiH, na teferic, jednom covjeku koni je rodjen i zivi u Svicarskoj, treba biti vazniji od poziva Otmara Hicvilda u svicarsku reprezentaciju, sljedeca SP ce navijati za Tursku.
Ko ne ne uci na tudjim , ucice na svojim greskama, ko ih ponavlja, ostaje prvacic .
Glupo patriotsko razmisljanje ti je dalo za poklon slobodu i da imas svoju drzavu. Glupo patriotsko razmisljanje ti je sacuvalo ognjiste, dozvolilo ti da se skolujes, pa i da ne pogines.
Glupo patriotsko razmisljanje je razlog zasto jos uvijek postojis. Glupo patriotsko razmisljanje ti je dalo mogucnost da pises gluposti. Nisu nam dali nista kada je bilo najpotrebnije, ne moraju ni sada. Ko god ne zeli u ovu zemlju, da predstavlja ovu zemlju, vozdra. Nismo nikog molili u borbi za goli zivot, necemo ni sada u borbi za veliko takmicenje.
+1
Ocito je da nećko nema iskustva kada su u pitanju ti osjecaji ... Mozda nauci na svojim vlastitim greskama pa ne bude prvacic dovijeka ..
-
Edol
-
Kontakt:
"Može se desiti da protiv Grčke budu dva do tri nova igrača u sastavu",
ističe Pape.
Iz
današnjeg članka, na koga li misli? Mogući su oporavljeni Kvesić, riješeni Bičakčić ili čak Kolašinac, Hadžić... Mada ne bih volio debitante u odbrani na tako važnoj utakmici (da ne pričam kako sam već dvaput sanjao poraz

), ali vidjet ćemo.
-
Cartman
-
Kontakt:
Edol je napisao/la:"Može se desiti da protiv Grčke budu dva do tri nova igrača u sastavu",
ističe Pape.
Iz
današnjeg članka, na koga li misli? Mogući su oporavljeni Kvesić, riješeni Bičakčić ili čak Kolašinac, Hadžić... Mada ne bih volio debitante u odbrani na tako važnoj utakmici (da ne pričam kako sam već dvaput sanjao poraz

), ali vidjet ćemo.
Ma mislio je na Mujdzu, Salihovica i Misimovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
zizu1991
-
Kontakt:
@Edol, nemoj mi tih snova, odluči se da sanjaš pobjedu

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
alenko333
-
Kontakt:
Bas me zanima koja ce to 2,3 nova imena biti...mozda Pape konta Kvesica,Bicakcica i moza Kolasinca da ga nebi Njemci maznuli ko Svicarci ono dvoje...daj boze samo da svate da nema vise cekanja,da uzmemo sto je nase...
Zadnja izmjena:
alenko333, dana/u 05 feb 2013, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
Panda
-
Kontakt:
alenko333 je napisao/la:Bas me zanima koja ce to 2,3 nova imena biti...mozda Pape konta Kvesica,Bicakcica i moza Kolasinca da ga nebi Njemci maznuli ko Svicarci ono dvoje...daj boze...
misli na misimovica, salihovica, mujdzu
sve su pite pitice, samo burek pitac je
-
emir79
-
Kontakt:
Sead Hajrovic dosao u Ljubljanu.
Sead Hajrovic @SeadHajrovic
Finally in ljubljana! On way to hotel!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
TMovac
-
Kontakt:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
emir79
-
Kontakt:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Cartman
-
Kontakt:
Bravo za Seada Hajrovica koji je dosao u Ljubljanu. Nadam se da ce bit dobar sastanak. Mogao bi dosta pomoc Jagodicu u ovom ciklusu, a u buducnosti i A-reprezentaciji naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Panda
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Bravo za Seada Hajrovica koji je dosao u Ljubljanu. Nadam se da ce bit dobar sastanak. Mogao bi dosta pomoc Jagodicu u ovom ciklusu, a u buducnosti i A-reprezentaciji naravno.
dva brata ko dva boatenga u razlicitim reprezentacijama
sve su pite pitice, samo burek pitac je
-
AlenHalilovic
-
Kontakt:
Postao/la AlenHalilovic » 05 feb 2013, 20:29
alenko333 je napisao/la:Bas me zanima koja ce to 2,3 nova imena biti...mozda Pape konta Kvesica,Bicakcica i moza Kolasinca da ga nebi Njemci maznuli ko Svicarci ono dvoje...daj boze samo da svate da nema vise cekanja,da uzmemo sto je nase...
Uglavnom neki koji vec imaju sredjene papire.. logicno ili?
Pape se ne interesuje za igrace koje nemaju sredjene papire, a igraci ne zele riskirati svoju karijeru i mjenjati drzavljanstvo za reprezentaciju koju uopste neznaju dal ih njezin selektor zeli, a vec igraju za drugu drzavu. A posto Pape nema interesa na igraca koje nemaju sredjene papire (vecinom su i razlog za ismijavanje, kosto je Kolasinac posto bi za BiH reprezentaciju dosao pjeske u Sarajevo). A posto Pape ne istice zelje naravno ne drzi konzultaciju sa savezom. A savez koji nezna kakve zelje ima njezin selektor nemoze pokreniti proceduru rijesenja sportskih ili koji kakvih papira, jer nece sredjivati papire nekim igracima koje mozda selektor uopste ne zele. Radi toga moraju uzeti sami posao u ruku i kao u nasem primjeru bez konzultaciom sa selektorom pozvati igrace na utakmicu da upoznaju selektora.
Tako da se cini da se u savezu nezna ni ko pije ni ko placa. Nema nikakvog razgovora ni dogovora. Pape jedini zna koga i sta on zeli a savez zove potencijalne igrace, bez konzultacije s "nemoj sam Safet"-om. Dobro mu je onda onaj komentator govorio.
Zadnja izmjena:
AlenHalilovic, dana/u 05 feb 2013, 20:44, ukupno mijenjano 4 puta.