FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

killer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la killer » 23 mar 2010, 23:04

Mislim da ce biti 2-0 za slaviju ili 2-1,ali ko zna :roll: Da mi ne izgubimo ili ako izgubimo onda sa 1 golom razlike ,mada i 2 se mogu nadoknaditi,ali teze :mrgreen:
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 23 mar 2010, 23:36

ovaj ljoze se opasno nalozio naostrio tuki ali polako spustićemo ih u finalu ;)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 mar 2010, 23:39

Borčevac je napisao/la:ovaj ljoze se opasno nalozio naostrio tuki ali polako spustićemo ih u finalu ;)

A zato su vasi danas bili na Grbavici.Spojunirali ha.Bice to poslije dugo vremene finale kako treba.Naravno pehar ce u SA. ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 23 mar 2010, 23:40

Ako djudo do finala ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 23 mar 2010, 23:45

Borčevac je napisao/la:ovaj ljoze se opasno nalozio naostrio tuki ali polako spustićemo ih u finalu ;)
Hahaha, prvo dođite do finala, od srca želim da pokarate one mesare u I.Sarajevu, Regoji slomite obe noge, pa u 2 spektakla mi uzmemo pehar :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 24 mar 2010, 00:01

bio sam veceras na utkamici zeljeznicar zrinjski.
Ovdje cu iznijeti neke utiske zato sto su nam to moguci prtivnici u eventualnom finalu kupa i glavni protivnici za titulu.

Znaci pobjeda je vise nego zasluzena.

Prije svega moram da kazem da sam odusevljen navijacima zeljeznicara veceras bio, tako se bodri svoj klub. TAkva publika nosi igrace i to je tako vidljivo na terenu.
Ne samo pjevanje, aktivno su pratili mec i vrsili strasan al bas strasan pritisak na sudije.

Sudija koji na pocewtku nije sudio za zekheznicar je, ocito pod tim pritskom publike, pred kraj prvog poluvremena i u drugom donosio neke odluke koje bi se mogle nazvati siljenjem , ali definitvno nije svojim odlukama uticao na rezultat.

E sad, u utakmici je prevagnuo individualni kvalitet jednog eksra igraca bucan se zove. Igrac koji je jako slican nasem stojanu vranjesu s tim da je napadac.
Vrlo vrlo brz , spretan i odlucan.
Sve akcije zeljeznicara su isle preko njega, kad god dobije loptu opasno je, stvarno zna s njom.
on je cak i dao dva gola, mislim da je mesanovic dao treci.

Zeljeznicar ima jos jednog ektra igraca, koji se pokazao da vrijedi tek pred kraj drugog pioluvremena, broj 9 mislim da je to rovcanin, to je jedan strasan talenat, imao je jedqan takav ulaz u 16 da je to nevjerovatno, nije to realizovao ali je usao pod faulom i da je pao sasvim sugurno bi bio penal.

inace igra zeljeznicara je sva jednostrana, igra se po desnoj strani, po lijevoj su prilicno bezopasni.
Brza tranzicija u kontranapad.
Odbrana hmmm pa nako, nije ba bila pod pretjeranim iskusenjem , ali stoperi su odradili svoj posao, bekovi me bas nisu odusevili.

Vezni red, u principu kako rekoh igra se svodi na to daj loptu bucanu na desnu stranu i tad postaje opasno jer ima opasan pravolinijski prodor sa strasnom promjenom smjera i driblingom,.

U principu zelejeznicar djeluje dobro, ne nepobjedivo za borac ali dobro. Istina je da ga je kod kuce tesko pobjediti uz onakvo navijanje cijelog stadiona.

Zrinjski me nije nesto odusevio djelovao mi je prilicno sterilno s tim da se mora reci da zrinjski ima jedan kvalitetan konranapad , istina je da nema neke stasne pojedince koje bih mogao istaci.

A da, na utakmici je bila cijela nasa delegacija, maric , svi igraci i neki iz uprave
TREĆI PUT ČASTIMO !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 24 mar 2010, 00:04

borcev_navijac svaka čast za komentar, i nadam se da je bilo lijepo danas u Dolini Ćupova.

p.s. znam da te strah finala kupa, poslije današnje utakmice :twisted: :lol: ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 24 mar 2010, 00:12

@borcev_navijac
Prvo otkud ti na tekmi. Jesi li član uprave il si tek obični navijač :?: :roll:
A kao drugo večeras kao što ti kažeš Željo je haman cijelu tekmu napadao sa desne strane. To jest tačno, al znaj da je prije dva dana u Mostaru bilo sasvim obrnuto. Skoro svaki napad je išao sa lijeve strane. Ono što hoću da ti kažrm jeste da plavi voz gazi i sa lijeve i sa desne strane, a bgm i iz sredine ;)
Hvala ti za pohvale i nadam se da ćete i vi sutra dobiti sjekače, pa da se mi raskusuramo.

EDIT
Toliko si pohvala rekao na Željin račun, da sam se zapitao čiji si navijač :?: Biorac il Željo :roll:
Strauss Junior

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 24 mar 2010, 00:19

BlueSharks je napisao/la:@borcev_navijac
Prvo otkud ti na tekmi. Jesi li član uprave il si tek obični navijač :?: :roll:
A kao drugo večeras kao što ti kažeš Željo je haman cijelu tekmu napadao sa desne strane. To jest tačno, al znaj da je prije dva dana u Mostaru bilo sasvim obrnuto. Skoro svaki napad je išao sa lijeve strane. Ono što hoću da ti kažrm jeste da plavi voz gazi i sa lijeve i sa desne strane, a bgm i iz sredine ;)
Hvala ti za pohvale i nadam se da ćete i vi sutra dobiti sjekače, pa da se mi raskusuramo.

EDIT
Toliko si pohvala rekao na Željin račun, da sam se zapitao čiji si navijač :?: Biorac il Željo :roll:
hahaha posao me doveo u sarajevo, pa sta da radim navece pametnije nego da pogledam utakmicu, a gledacu i sutra onu nasu:)

ja sam samo iynio ono sto sam veceras vidio , trudeci se da budem objektivan :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 24 mar 2010, 00:21

borcev_navijac je napisao/la:bio sam veceras na utkamici zeljeznicar zrinjski.
Ovdje cu iznijeti neke utiske zato sto su nam to moguci prtivnici u eventualnom finalu kupa i glavni protivnici za titulu.

Znaci pobjeda je vise nego zasluzena.

Prije svega moram da kazem da sam odusevljen navijacima zeljeznicara veceras bio, tako se bodri svoj klub. TAkva publika nosi igrace i to je tako vidljivo na terenu.
Ne samo pjevanje, aktivno su pratili mec i vrsili strasan al bas strasan pritisak na sudije.

Sudija koji na pocewtku nije sudio za zekheznicar je, ocito pod tim pritskom publike, pred kraj prvog poluvremena i u drugom donosio neke odluke koje bi se mogle nazvati siljenjem , ali definitvno nije svojim odlukama uticao na rezultat.

E sad, u utakmici je prevagnuo individualni kvalitet jednog eksra igraca bucan se zove. Igrac koji je jako slican nasem stojanu vranjesu s tim da je napadac.
Vrlo vrlo brz , spretan i odlucan.
Sve akcije zeljeznicara su isle preko njega, kad god dobije loptu opasno je, stvarno zna s njom.
on je cak i dao dva gola, mislim da je mesanovic dao treci.

Zeljeznicar ima jos jednog ektra igraca, koji se pokazao da vrijedi tek pred kraj drugog pioluvremena, broj 9 mislim da je to rovcanin, to je jedan strasan talenat, imao je jedqan takav ulaz u 16 da je to nevjerovatno, nije to realizovao ali je usao pod faulom i da je pao sasvim sugurno bi bio penal.

inace igra zeljeznicara je sva jednostrana, igra se po desnoj strani, po lijevoj su prilicno bezopasni.
Brza tranzicija u kontranapad.
Odbrana hmmm pa nako, nije ba bila pod pretjeranim iskusenjem , ali stoperi su odradili svoj posao, bekovi me bas nisu odusevili.

Vezni red, u principu kako rekoh igra se svodi na to daj loptu bucanu na desnu stranu i tad postaje opasno jer ima opasan pravolinijski prodor sa strasnom promjenom smjera i driblingom,.

U principu zelejeznicar djeluje dobro, ne nepobjedivo za borac ali dobro. Istina je da ga je kod kuce tesko pobjediti uz onakvo navijanje cijelog stadiona.

Zrinjski me nije nesto odusevio djelovao mi je prilicno sterilno s tim da se mora reci da zrinjski ima jedan kvalitetan konranapad , istina je da nema neke stasne pojedince koje bih mogao istaci.

A da, na utakmici je bila cijela nasa delegacija, maric , svi igraci i neki iz uprave
Više-manje korektan izvještaj, osim par činjenica. Nepostojeći faul u prvom poluvremenu za Zrinjski, nakon kojeg je bio korner iz kojeg smo dobili gol. Znači, dvije utakmice sa Zrinjskim, dva gola, jedan smiješan penal i taj faul. Koliko Želju sudije guraju, vidio si :roll: Niko ne traži da nam sviraju penale, al brate što nas pokušavate opljačkati.
Bekovi su nam realno šuplji. Standardni desni bek Čolić se tek oporavio, lijevi je loš od početka i to nam je vjerovatno najslabiji igrač u ekipi. Malo golova primamo zbog 4 dobra štopera i dva zadnja vezna igrača, Svraka i Ćulum. Vrlo ih je teško probiti, osim ako sudija ne svira neke penale i nepostojeće faulove. Samo jedan gol smo primili iz igre u 5 utakmica i ta dva "sumnjiva gola" protiv Zrinjskog iz prekida.
Ono što me veseli jeste činjenica da nam lijevo krilo Višća nije igralo zbog povrede. Strašan dečko, po meni, bolji od Bučana :mrgreen: Ta 9-ka nije igrala u prvom dijelu prvenstva, tek je prošao pripreme :mrgreen: Želji je falilo par standardnih igrača(Čolić, Višća, Stanić, Selimovič) koji su bili među boljima u prvom dijelu prvenstva, osim Višće koji nije igrao. Fizički smo prejaki, pretrčali smo Zrinjski i vjerujte mi da možemo biti samo bolji.
Prođite Slaviju, od srca vam to želim, dosta je bilo seljačkih ekipa u Europi da nas brukaju igrom i brukom od navijača.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 24 mar 2010, 00:22

tanzla je napisao/la:borcev_navijac svaka čast za komentar, i nadam se da je bilo lijepo danas u Dolini Ćupova.

ne nije me strah , naprotiv zeljno ga iscekujem ako bog da da i mi i vi prodjemo, vi se doduse vec odradili ynacajan posao, nama tek predstoji sutra:)
da ce biti tesko hoce, al vmorate znati jednu stvar, borac ipak nije zrinjski :)
TREĆI PUT ČASTIMO !

manijak-kosevskob
Kontakt:

Post Postao/la manijak-kosevskob » 24 mar 2010, 02:34

borcev_navijac je napisao/la:
tanzla je napisao/la:borcev_navijac svaka čast za komentar, i nadam se da je bilo lijepo danas u Dolini Ćupova.

ne nije me strah , naprotiv zeljno ga iscekujem ako bog da da i mi i vi prodjemo, vi se doduse vec odradili ynacajan posao, nama tek predstoji sutra:)
da ce biti tesko hoce, al vmorate znati jednu stvar, borac ipak nije zrinjski :)
citam tvoj komentar i bas realno si iznio svoje misljenje dao dosta ohvala..i kad si tako realan i kad si nas pohvalio zaboravio si i pohvaliti da su vasi igraci bili na sjeveru i da nijedna ruzna rijec nije prema njima upucena od strane nasih navijaca

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 24 mar 2010, 06:43

Probudih se u znoju, izgleda da me kopkalo to da li Vukelja ima pravo igranja danas. :mrgreen:
Elem, sad sam pogledao Pravilnik i tamo stoji da ima pravo, odnosno da je FS BiH to regulisao tako sto se suspenzija u prvenstvu ne prenosi i na Kup( clan 15.).
Znaci, ima pravo da igra danas, ali nema protiv Zvijezde. Dakle, u nedjelju jos jedna patnja u najavi. :mrgreen:

Slaviji se vracaju Jovanovic, Regoje i onaj Gruzijac, ali Spalevic nema pravo igranja.
Mi smo bez Puzigace i Bojica.

Odoh lagano na posao a momcima i strucnom stabu srecno!
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 24 mar 2010, 08:02

Hoće li radio prenositi te utakmice obzirom da i Sloboda danas igra ponovljenu u istom terminu?????
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 24 mar 2010, 09:40

Danas nas ceka veoma tezak mec.Slavija tradicionalno neugodna,pogotovo na svom terenu,igraju grubo...sreca pa nema Spalevica,nece mu svirati penal! :mrgreen:

Salu na stranu,mislim da smo kvalitetnija ekipa od Slavije,ali oni mi se cine uigraniji,plus imaju odlicnog trenera Odovica.Sto se rezultata tice,bio bih zadovoljan i kad bi izgubili sa jednim golom razlike,pogotovo ako damo koji gol u gostima.A pobjeda ili remi bi bili idealni.

Srecno momcima koji idu danas u Sarajevo.

EDIT:Izgleda da Vukelja ima neku manju povredu,pa je upitan za Slaviju...
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 24 mar 2010, 10:56

aj &! ај ? &
TREĆI PUT ČASTIMO

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 24 mar 2010, 13:24

Simpatizer je napisao/la:Probudih se u znoju, izgleda da me kopkalo to da li Vukelja ima pravo igranja danas. :mrgreen:
Elem, sad sam pogledao Pravilnik i tamo stoji da ima pravo, odnosno da je FS BiH to regulisao tako sto se suspenzija u prvenstvu ne prenosi i na Kup( clan 15.).
Znaci, ima pravo da igra danas, ali nema protiv Zvijezde. Dakle, u nedjelju jos jedna patnja u najavi. :mrgreen:

Slaviji se vracaju Jovanovic, Regoje i onaj Gruzijac, ali Spalevic nema pravo igranja.
Mi smo bez Puzigace i Bojica.

Odoh lagano na posao a momcima i strucnom stabu srecno!

mene sto se tice sva sreca sto nam neigra Bojic-u onim utakmicama kada ga je Maric uveo nije nista pokaza,nije pipno lopte,a sto se tice Puzigace protiv sirokog smo pokazali da u gostima mozemo i bez njega.

Prognoza za danas je 0-0.Mislim da ce biti jedna dosta uspavana utakmica slicno onoj protiv Sirokog

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 24 mar 2010, 14:31

- ? " пренос $, $ $?
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 24 mar 2010, 15:27

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 24 mar 2010, 15:37

penal za slaviju

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.