NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: Re: NK Čelik Zenica
Jos samo trebamo pocet pisat kako uprava ne valja i tjt
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
- Kontakt:
Bolesni Zenicani, sta pisu ovdje i truju a kriminalac im na celu grada fujjj
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- limvolikce1945
- Kontakt:
Udrobi ti svasta. Sve sto su forumasi pisali si fakturisao meni. Pritisak nisam spominjao. Čelikov dres treba da je tezak, jer to znaci da klub ima odredjenu velicinu i treba se s tim nauciti nositi. Takodje, gdje ti vidis da branim ili kritikujem UO po defoltu. Dajem po zaslugama, pa tako i hvalim i kritikujem, jer mislim da je to pravi nacin da se bude objektivan, realan i kad se tako usmjerava onda je i sansa za uspjeh veca. Nisu superljudi, ali jesu ljudi koji iskreno vole Čelik sa svim manama i vrlinama. Sigurno da grijese i po meni jest greska raditi hype na bazi rezultata u ovom trenutku sto se moze vidjeti i u trenutnoj situaciji kad skoro preko noci ohladis ljude koje si konacno doveo na stadion, a sto nije dobro. I tu su gresku napravili slusajuci potrebe navijaca koji traze rezultate sad i odmah. Ipak puno toga vise urade u interesu kluba. Ljudi ulazu sebe da Zenica dobije normalan klub i to se mora cijeniti. Sve dok klub pozitivno posluje i vraca dugove, moju podrsku imaju. Hvalit cu ih i kritikovati, ali uvijek sve dobronamjerno da bi klub napredovao. Necu im biti taj koji samo mase glavom da je sve dobro ili taj da ih samo dusmanski napada. Ti momci koji vode klub moraju imati realan uvid.zona072 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 19:01Koliko sam ja skonto nije do igre i rezultata Čelika, nego mi kao navijači ne valjamo, treba pronaći novih 500-1000 navijača sa novim, boljim mentalitetom koji će davati pare a za uzvrat dobijat veliko ništa. Nemamo mi taj kodeks ponašanja i ne razumijemo tradiciju kluba i ne shvatamo da pobjeda protiv Jelaha u ovoj situaciji prestiž, očekujemo puno stavljamo pritisak na rezultate i mlade igrače sa svojim dolaskom na tribine. Vjerovatno mi kao navijači sa prosječnim mentalitetom nemamo strpljenja nego želimo instant rješenje koje ne može doći, vjerovatno nemamo dovoljno povjerenja u superljude iz uprave jer ne znamo koliko su oni sposobni i koliko vole ovaj Čelik te na kraju kao prosječan navijač sa prosječnim mentalitetom u koliko kažem da nešto ne valja, jer očito ne valja takav nisam dobro došao da budem navijač. Uglavnom nije do Čelika , uprave i igrača nego mi na tribinama ne valjamo. Okrenula se izgleda ona izreka nije više težak Čelikov dres, sada je težak navijački.
Jel tako @Steelman ?
Ova uprava je rekla i obećala da će Čelik iduće sezone igrati viši rang ukoliko se to ne desi ova uprava je slagala navijače.
Sad mozes ti karikirati, ali cinjenica je da nasa publika zeli rezultate preko noci, a da se licno malo ulozi u proces. Cinjenica je da si se preko 20 godina zadovoljavao da te Hamo, Hamko, Skrgo, Zaim, Sabic, Fudo, Olgun i mnogi drugi guze, zavaljuju i unistavaju, ali da je bilo bitno da se igra Premijer liga i klub opstane u ligi. Valjda treba opet gurati iste rezultatske potrebe. Ne treba publiku mijenjati niti to mozes, ta publika ima isto tako i mane i vrline, ali treba buditi svijest i mijenjati taj mentalitet da interes kluba bude na prvom mjestu ispred rezultata i protivnika, jer ljudi vole taj klub, a ne da im na prvom mjestu bude sta im je qrcu cejf. Navijaci koji dodju jednu tekmu zbog hypa i onda krenu srat po svim naporima zbog loseg rezultata u trenucima kad je prioritet stabilizacija jesu za promjenu mentaliteta. Svako ima svoju odgovornost, pa koliko i UO i organi kluba, tako i navijaci i simpatizeri. Navijaci i simpatizeri se trebaju jedan period stisnuti, podrzavati i doprinositi bez obzira na rezultate, kako bi se uspjeli stvoriti uslovi da jednog dana rezultati na terenu budu prioritet. I to treba razumjeti ili tako glumiti uvrijedjenu mladu kao u folu navijac moze sta mu je qrcu cejf. Moze, ali tako moze i je.bat svoj klub, kao sto je to nesvjesno cinio u proslosti. Dzaba prosjek od 7000 ljudi kad podrzavas lopove. I zato je valjda vrijeme da se ukljuci mozak i razmislja u interesu kluba.
Medjutim, sad bi nakon svega sto nam se desavalo u proslosti trebalo opet ici putem rezultata bez obzira na posljedice i zavaravati sebe naustrb neke normalnije buducnosti kluba u kojoj se trazi postepen rast, balans, racionalno poslovanje, vracanje dugova? Da se razumijemo trenutni UO nije skrenuo previse s puta iako je popustio odredjenim rezultatskim zeljama, ali kad vidim sta ti pises onda bi valjda trebalo opet istim putem kao u proslosti. Pod svaku cijenu samo rezultat. Da li je tako @Zona072?
Ako Čelik ne udje u visi rang, pakosno je reci da su te ljudi slagali, jer niko ne moze garantovati uspjeh, ali moze se reci da su htjeli, pokusali i nisu ispunili cilj. I to se desava, pa i PSG i City postave cilj da osvoje LP, pa ne postoji garant rezultatskog uspjeha bez obzira na milijarde ulozene. Vidjet cemo sta ce kod nas na kraju biti. Ipak, kod nas i dalje prioritet moraju biti dugovi ako zelimo u buducnosti normalan klub sa ambicijama, a bez repova proslosti.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Ljudi moji svi idete iz krajnosti u krajnost jedni nedaju da se Pise bilo kakva kritika i odmah si persona non grante Ako bilo Sta napises a drugi opet bi tjerali sve redom cim malo ne ide dobro.Hajde da budemo realni Celik se oporavlja polako Ali sigurno i super sto se dugovi rijesavaju to i jeste bio primarni cilj ehh sad sto se tice rezultata jednostavno neces nikada imati podrsku veliku bez napada na veci rang i bez pobjeda.Zelimo i jedno i drugo i vracati dugove a u isto vrijeme ostati atraktivni navijacima I sponzorima.Uprava je veoma kreativna i na sve moguce nacine ljudi pokusavaju da zarade vise da bi se dug prije rijesio i svaka im cast na tome.Duvnjak kao trener Nije nista posebno Ali covjek uci i vidi se da zeli treba mu dati prilike cijelu ovu sezonu pa Ako ne bude islo vjerujem da ce covjek sam odstupiti Jer zeli i on celiku Isto sto i mi ! Sto se igraca tice vidim da Imamo igraca koji rade poslove pored igranja i normalno je da su ljudi nekada indisponirani I nece biti na najvisem nivou ja licno bih radije gledao omladince koji ne rade nego Samo treniraju i kojima je cilj biti fudbaler i da im to bude profesija.Mi gradimo buducnost i igraci koji rade poslove van fudbala igraju rekreativno I Mi kao klub koji pretendira na gradnju omladinskog pogona i klub koji planira da zivi od svoje akademije nekada u buducnosti Trebamo Samo igrace koji planiraju da se bave profesionalno nogometom u buducnosti.Nemam nista protiv momaka koji rade i igraju Hvala Im do neba Ali realno u federaciji vec nemas Sta ocekivati od njih Jer nemozes ti igrati vrhunski Ako ti je glava negdje drugo
Celik Zenica
Re: NK Čelik Zenica
Slažem se za Salkićaavenija je napisao/la: ↑10 sep 2022, 16:18Nije on ni htio šutati penal nego mu je nemetnuo Salčinović. Duvnjak je bacio Salčinoviću loptu da šuta ali on nije htio.
I shvatite da je nama Salkić najbolji igrač vrijedan pola tima, nema njega nema sredine nema igre.
HZČ!
-
- Kontakt:
Unis 

Minuta 28 Unis vodi 2:0. Katastrofalna igra Bosne u ovoj utakmici
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
3-0 vec, a mi se ovdje prepali kako je to to. Okrenut ce se to sve u nasu korist na kraju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Nasa igra nije dobra i tu se moras zabrinuti, ko kaze da je ok nije bas dobar.
Sto se kikseva ostalih konkurenata tice naravno da ce ih biti kroz cijelu sezonu, ali mi se moramo sastaviti i poceti igrati igru iz drugog dijela prosle sezone.
Hajmo Unis
Kolina i Famos ce biti najveci konkurenti, a ove 2 utakmice gdje smo mi kiksali, tu smo sami sebe pobijedili.
Dobro je ovo Jer i momci ce dobiti morala kada znaju da je sve otvoreno i da se niko Jos nije odvojio bodovno na vrhu
Celik Zenica
Kao sto sam i rekao jucer, danas cemo biti 5.
Cist dokaz koliko je liga jaca nego prosle sezone, i koliko ne smijes vise nikoga podcijeniti i samo ici maksimalno jako u svaku utakmicu.
Usora za vikend pravi test da vidimo stvarno gdje smo
Cist dokaz koliko je liga jaca nego prosle sezone, i koliko ne smijes vise nikoga podcijeniti i samo ici maksimalno jako u svaku utakmicu.
Usora za vikend pravi test da vidimo stvarno gdje smo
Ma kakav Natron, najveći konkurenti su ti Kolina i Famos i mislim da su jedne od najkvalitetnijih ekipa uz nas, a Bosna će ići malo po strani,oni ce jos kiksati.Dosta ekipa ima u ligi kojima ce praviti probleme ovima u vrhu.Mi trebamo gledati sebe i ici polako.Nadam se da cemo barem na polusezonu dovesti jednog beka gdje nam fali da imamo tu kvalitetnu širinu.Šehić je max kantonalna liga,Šabić nesiguran kad dođe u dodir sa loptom,Pašalić mali trči ko muha bez glave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.