HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Penal čist ko suza.Svaka čast sucu sto je ima hrabrosti i dosudio ga.Mislim da niste korektni vi sto govorite da nije bio.Pogledao sam situaciju i penal čist ko suza!!!
Definitivno...ŠB.TRN je napisao/la:Penal čist ko suza.Svaka čast sucu sto je ima hrabrosti i dosudio ga.Mislim da niste korektni vi sto govorite da nije bio.Pogledao sam situaciju i penal čist ko suza!!!
- Modricluka
- Kontakt:
Snimka na kojoj se vidi sve,tako da pojedini lazljivci i udbasi sto se trude okaljati nase plemicko ime mogu da nam samo cestitaju na zasluzenoj pobjedi.
Hvala upravi jedino za jarbol,to je jedina stvar dobra sto ste ucinili citavu ovu sezonu,ostalo je za objesit vas na vec spomenuti jarbol!

Hvala upravi jedino za jarbol,to je jedina stvar dobra sto ste ucinili citavu ovu sezonu,ostalo je za objesit vas na vec spomenuti jarbol!

Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Slavija ima dva poraza u prva dva kola,a poznato je da su relativno domacinska ekipa,tako da cete tesko doci do pobede.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
I bod je dobarDevil je napisao/la:Slavija ima dva poraza u prva dva kola,a poznato je da su relativno domacinska ekipa,tako da cete tesko doci do pobede.

- Modricluka
- Kontakt:
Poslije Lukavice dolazi nam manji bh premierligas Sarajevo!
Ove dvije pobjede i travnice pazi se !

Ove dvije pobjede i travnice pazi se !

neka polude kutalia i susic i nebojim se
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Pa u kakvoj ste situaciji i jeste.Marin je napisao/la:I bod je dobarDevil je napisao/la:Slavija ima dva poraza u prva dva kola,a poznato je da su relativno domacinska ekipa,tako da cete tesko doci do pobede.

Nego prosle sezone ste odigrali onu poslednju tekmu u famoznom trouglu Zvijezda-Zrinjski-Slavija,kada sam se i ja obogatio na racun vas.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Modricluka
- Kontakt:
Nije mi jasno sto ova dvojica ne igraju od pocetka,svaka cast maki ali covjek nije za veznog igraca jer nema tu brzinu koja je potrebna,cim su njih dvojica usla Zrinjski je dijelovao opasnije.Po meni sastav malo preinaka.Rosas7 je napisao/la:neka polude kutalia i susic i nebojim se
...............Hadzija...............
Popov..Anicic..Maka...Stoja
Selim...Duro...Stjepanov..Kutali
.................Susic...
........Lendric
Devil je napisao/la:Pa u kakvoj ste situaciji i jeste.Marin je napisao/la:I bod je dobarDevil je napisao/la:Slavija ima dva poraza u prva dva kola,a poznato je da su relativno domacinska ekipa,tako da cete tesko doci do pobede.![]()
Nego prosle sezone ste odigrali onu poslednju tekmu u famoznom trouglu Zvijezda-Zrinjski-Slavija,kada sam se i ja obogatio na racun vas.
ahahhaahah to su bile utakmice

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Dobise Celika' 1 0 u 94 . minuti i drago im ' - dje vam je nestao onaj Zrinjski sto se borio za titulu nego sad je i Celika dobit u 94 minuti i to iz penala pritom pobjec sa zadnjeg mjesta uspjeh ' kapak , na sta ste spali Ultrasi 
Al eto sto se tice Slavije - Zrinjski 2 : 1 za Slaviju nema Zrinjski para nemaju za kifle , i nemaju sta trazit jos ce protiv Sarajeva igrat nerjeseno kuci ja mislim da nece Ispast iz lige topli pozdravi ultrasima od mene
Cuo sam da ih je danas bilo 28 na Stajanju najveci domet u ovoj sezoni 28 momaka :p pozz

Al eto sto se tice Slavije - Zrinjski 2 : 1 za Slaviju nema Zrinjski para nemaju za kifle , i nemaju sta trazit jos ce protiv Sarajeva igrat nerjeseno kuci ja mislim da nece Ispast iz lige topli pozdravi ultrasima od mene

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
28 na stajanju.... hahah pa nas je danas na stajanju ko vas cijelu prvu sezonu bijedo....
kakav bod, napast u I.Sarajevu pa šta bude
______________Hadžić______________
Popović____Džidić___Aničić____Stojkić
__________Duro____Ivanković_______
Kutalia_______________________Sušić
_________Barišić____Lendrić_________

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
hahaahhaha nas je danas bilo vise nego vas citavu sezonu hahahhaahahANTIFA ! je napisao/la:Dobise Celika' 1 0 u 94 . minuti i drago im ' - dje vam je nestao onaj Zrinjski sto se borio za titulu nego sad je i Celika dobit u 94 minuti i to iz penala pritom pobjec sa zadnjeg mjesta uspjeh ' kapak , na sta ste spali Ultrasi
Al eto sto se tice Slavije - Zrinjski 2 : 1 za Slaviju nema Zrinjski para nemaju za kifle , i nemaju sta trazit jos ce protiv Sarajeva igrat nerjeseno kuci ja mislim da nece Ispast iz lige topli pozdravi ultrasima od meneCuo sam da ih je danas bilo 28 na Stajanju najveci domet u ovoj sezoni 28 momaka :p pozz
![]()
@ ANTIPAMET :
O čemu ti pričaš jadniče. Vi ste se kao mala djeca radovali što ste nakon 3 godine pobijedili taj isti Zrinjski. Na kojem ste onda vi nivou??? Uostalom iza nas ste na tablici tako da ne mogu shvatiti odakle ti ta prepotencija izvire. Ćuješ brato, to što si ti ćuo veži maćku za rep.
Sportski pozdrav
O čemu ti pričaš jadniče. Vi ste se kao mala djeca radovali što ste nakon 3 godine pobijedili taj isti Zrinjski. Na kojem ste onda vi nivou??? Uostalom iza nas ste na tablici tako da ne mogu shvatiti odakle ti ta prepotencija izvire. Ćuješ brato, to što si ti ćuo veži maćku za rep.
Sportski pozdrav

- Modricluka
- Kontakt:
Odlicna taktika,Selima izbacit nebi mozda ni bilo lose,Lendric nemoze sam u napadu posto je tehnicar,Barisic bi bio idealan izbor.Ma da Musa ima ista u glavi nebi danas posao sa onakvim tromim veznim redom,sramota za jednog trenera al eto sreca ga je pomazila!silenT. je napisao/la:28 na stajanju.... hahah pa nas je danas na stajanju ko vas cijelu prvu sezonu bijedo....
Plemici, kako da ne
mogu se i rukama davati golovi, biti metar iza ledja u ofsajdu, nije problem
Gdje je zapelo kod vas? nema se para za sudije, vase sudije se kaznjavaju?
sta li?

mogu se i rukama davati golovi, biti metar iza ledja u ofsajdu, nije problem

sta li?

Ti si fakat retardiran, nemas pametnija posla nego skaces sa teme na temu i provociras....Ima li nesto pozitivno u tvom zivotu osim satisfakcije koju ti tvoj bolesni hobi daje.......Celik nije imao srece , malo im je falilo da otkinu bod ili sva tri a penal je iz udzbenika...UPS je napisao/la:Plemici, kako da ne![]()
![]()
![]()
mogu se i rukama davati golovi, biti metar iza ledja u ofsajdu, nije problem![]()
sta li?![]()
Naprijed Zeljo ljubavi moja

Željezničar za život cijeli !
Vidim nije ti samo Željo nabio kompleks nego i Zrinjski!UPS je napisao/la:Plemici, kako da ne![]()
![]()
![]()
mogu se i rukama davati golovi, biti metar iza ledja u ofsajdu, nije problem![]()
sta li?![]()
Pitaš nas je li para nestalo. De vidi imaju li vam igrači struje u kući da im se ona jedna pašteta u hladnjaku ne pokvari,a krvavo su je zaradili.
Snaga argumenta je cudo
'domaci su izjednacili iz jedne u najmanju ruku sumnjive situacije....'
'da su sudije najveci problem bh. nogometa...'
Provokacije, jel' de?
rusina - Za ljude poput tebe je biti retardiran vjerovatno biti blagoslovljen, pa nisi ti dzaba strumf

'domaci su izjednacili iz jedne u najmanju ruku sumnjive situacije....'

'da su sudije najveci problem bh. nogometa...'

Provokacije, jel' de?
rusina - Za ljude poput tebe je biti retardiran vjerovatno biti blagoslovljen, pa nisi ti dzaba strumf

Zadnja izmjena: UPS, dana/u 06 mar 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Na godinu sudbina labudova i zepca pa pa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.