Stevens, Donovan i Kerr ne bi docekali drugu sezonu kao ni Blatt jer su prva dva dosla s koledza a treci je dosao iz voditeljske fotelje. Lik je sebi najbitniji i to je to. Ove sezone je imao sve da uzme titulu i vise ne smije biti izgovora.Epidaurus je napisao/la:LeBronu treba autoritet poput Rileyja koji mu ne bi dao da radi sta pozeli i koji je tri puta z.a.j.e.b.a.n.i.j.i i namazaniji od Brona. Pa mene je strah zamislit sta bi jedan Larry Brown uradio LeBronu da mu onako samoinicijativno izadje s terena ili mu pocne sastavljat ekipu. U kosarci je tek nekoliko trenera/GMova koji LeBronu ne bbi dopustili da radi sta hoce i koje bi LeBron postovao. To su ovako na prvu Phil, Pop, RIley, Brown od ovih legendi i mozda jos Carlisle, Stevens, Donovan i Kerr od ovih ostalih.
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Lik ima 31 god i odigrani minuta preko granice,vise nego neki kroz kompletnu karijeru,Lebronova potrosnja zbog minuta igranja je poprilicno veca neko ko ostalih igraca za 31 god,zato i prajm itekako prolazi,a ti ako mislis da je James u prajmu,na to nemma komentar,shvata on da nije mocan,ali i shvata da ne mogu bez njegovih 45+min,to se vidjelo u game1 kad je na kraju 3/4 bio na klupi GSW je napravio 11-0 run i zavrsio posao.
A navijaci Cavsa kao ti koji ne znaju sta bi i kako bi u ovako jasnoj seriji gdje si realno u startu osudjen na jednu pobjedu zbog gadnog machupa su smjesni a jos smjesnije je prigovaranje na racun Jamesa.
Moze on igradi vise timski tu se slazemo ali to ne mjenja generalno nista,uzrok i posledica svega loseg po Cavse je losa odbrana.
Smjesan si sa tim prozivanjem Jamesa,bas smjesan.
A navijaci Cavsa kao ti koji ne znaju sta bi i kako bi u ovako jasnoj seriji gdje si realno u startu osudjen na jednu pobjedu zbog gadnog machupa su smjesni a jos smjesnije je prigovaranje na racun Jamesa.
Moze on igradi vise timski tu se slazemo ali to ne mjenja generalno nista,uzrok i posledica svega loseg po Cavse je losa odbrana.
Kerr je Philova skola, ne bi mu James tek tako provodio samovolju u ekipi. Philova sva trenerska filozofija je zasnovana na odnosu sa igracima i sigurno je Kerr kao njegov zasad najbolji ucenik (bar dok ne vidim coach Lukea dogodine kod nas, on bi mogao biti The One) pokupio dobar dio Philovih fora i metoda. Stevensa mozda i ne bi postovao jer nije neko veliko NCAA trenersko ime al Donovana sigurno bi jer je Donovan veliko NCAA ime, ne kao Coach K, Calipari ili Self, ali odmah do njih.adriano_leite je napisao/la:Stevens, Donovan i Kerr ne bi docekali drugu sezonu kao ni Blatt jer su prva dva dosla s koledza a treci je dosao iz voditeljske fotelje. Lik je sebi najbitniji i to je to. Ove sezone je imao sve da uzme titulu i vise ne smije biti izgovora.Epidaurus je napisao/la:LeBronu treba autoritet poput Rileyja koji mu ne bi dao da radi sta pozeli i koji je tri puta z.a.j.e.b.a.n.i.j.i i namazaniji od Brona. Pa mene je strah zamislit sta bi jedan Larry Brown uradio LeBronu da mu onako samoinicijativno izadje s terena ili mu pocne sastavljat ekipu. U kosarci je tek nekoliko trenera/GMova koji LeBronu ne bbi dopustili da radi sta hoce i koje bi LeBron postovao. To su ovako na prvu Phil, Pop, RIley, Brown od ovih legendi i mozda jos Carlisle, Stevens, Donovan i Kerr od ovih ostalih.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Slusam sad ovu emisiju u obrucu,gost bio Miljenovic,kako momak fino opisa OKC,GSW i CLE,i te match up-ove,odbrane i napade..Rece da je vidio negdje podatak da je Irving imao 9 napada gdje nikome nije dodao loptu i tu je sutao 1-9.Premalo asistencija ima,ok,lopta je puno kod LeBrona,al sramotno mali broj asistencija za prvog pleja ekipe koja igra finale lige..Love ne moze da zavrti napad kad James probije i doda mu u korner,jer ovi dosta brzo idu na zatvaranje suta,onda on tu treba spustit loptu to jos malo zavrtit sto on ocigledno ne zna..previse igraca u GSW koji mogu cuvati udarne opcije CLE,znaci pik ti skoro nista ne znaci kad ga igraju James i Love,jer preuzmu Barnes i Green i dzaba ti sve,jos ovamo Klay to moze preuzeti kad igra Irving..jednostavno previse dobra odbrana GSW,previse igraca koji to mogu sve preuzeti,svakog cuvati a u napadu isporuciti tu tricu dvije i koji ulaz,desetak poena uz odlicnu odbranu,u Clevlandu toga nema..Jos Miljenovic rece da bi CLE trebao pokusati sa Mozgovom kad nema Karija tj kad igra Livingston,makar malo kontrole reketa tad da uspostave..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- adriano_leite
- Kontakt:
Ti si smijesan ako sve kao uzrok navodis osim Jamesa a James skrojio ovaj tim i doveo trenera. Znaci upao je u ono sto je sam napravio. Sto bi rekli ljudi, precijenio se ili ti ga zajebao. Nemas sistema, nemas akcija, nemas glavu nemas rep, stvari s kojima moras zivjeti kad dovedes Jamesa (isto je u Heatu radio pa ga Wade smirio). I meni smo mi daleko bili od favorita ovdje i imam pravo da se bunim i pljujem po kome hocu. Samo slijepci ne vide da je ovo bar 70% na Jamesu jer je on kreator svega. Doduse, kad ide dobro kaze se James vodi tim a kad ide lose tad ne valja podrska Jamesu. Pa ako je vec islo dobro kad je bio sam sto ne ide i dalje? Smijesno, nemam vise zivaca, pozz.ozy je napisao/la:Lik ima 31 god i odigrani minuta preko granice,vise nego neki kroz kompletnu karijeru,Lebronova potrosnja zbog minuta igranja je poprilicno veca neko ko ostalih igraca za 31 god,zato i prajm itekako prolazi,a ti ako mislis da je James u prajmu,na to nemma komentar,shvata on da nije mocan,ali i shvata da ne mogu bez njegovih 45+min,to se vidjelo u game1 kad je na kraju 3/4 bio na klupi GSW je napravio 11-0 run i zavrsio posao.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
KK_Bosna je napisao/la:zato ce sad tu odbranu igrati darussafaka, klub po mjeri za njegaadriano_leite je napisao/la:Blatt...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Koliko bolju odbranu su igrali Cavsi prosle godine, neuporedivo je

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Oj, finala
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- adriano_leite
- Kontakt:
Koja si ti hinja od covjeka to je cudo jedno. Prokomentarisi malo Luea, hvalio si ga ajde komentarisi ga i prilagodbe o kojim govorim pola sezone. Kakvi ce biti ako dobiju dvije tekme? James sam pobjedio, eto kakvi ce biti a kad izgubi onda ce biti saigraci zakazali. Sve to je vec poznato i sam si takav tako da bezveze pitas to pitanje.lumani je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:zato ce sad tu odbranu igrati darussafaka, klub po mjeri za njegaadriano_leite je napisao/la: Blatt...
![]()
otimaju se za njega nba timovi...Mene samo zanima kakvi ce komentari biti ako Cavsi dobiju naredne 2 tekme...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja sam vidio da ti bas i ne kontas kosarku ili kontas povrsinski jos od nebuloza sto si pisao za Okafora,pa do ovoga neki dan Okafor/Embid tandem,i tad sma rekao sebi da je pozeljno izbejeci diskusiju s tobom,ali ok.adriano_leite je napisao/la:Ti si smijesan ako sve kao uzrok navodis osim Jamesa a James skrojio ovaj tim i doveo trenera. Znaci upao je u ono sto je sam napravio. Sto bi rekli ljudi, precijenio se ili ti ga zajebao. Nemas sistema, nemas akcija, nemas glavu nemas rep, stvari s kojima moras zivjeti kad dovedes Jamesa (isto je u Heatu radio pa ga Wade smirio). I meni smo mi daleko bili od favorita ovdje i imam pravo da se bunim i pljujem po kome hocu. Samo slijepci ne vide da je ovo bar 70% na Jamesu jer je on kreator svega. Doduse, kad ide dobro kaze se James vodi tim a kad ide lose tad ne valja podrska Jamesu. Pa ako je vec islo dobro kad je bio sam sto ne ide i dalje? Smijesno, nemam vise zivaca, pozz.ozy je napisao/la:Lik ima 31 god i odigrani minuta preko granice,vise nego neki kroz kompletnu karijeru,Lebronova potrosnja zbog minuta igranja je poprilicno veca neko ko ostalih igraca za 31 god,zato i prajm itekako prolazi,a ti ako mislis da je James u prajmu,na to nemma komentar,shvata on da nije mocan,ali i shvata da ne mogu bez njegovih 45+min,to se vidjelo u game1 kad je na kraju 3/4 bio na klupi GSW je napravio 11-0 run i zavrsio posao.
Sve sto si napisao je ok,i tako kako si opisao on se prosetao istokom i uveo ekipu u finale gdje ga je docekao nejnepovoljniji moguci machup,ali tebi to nije jasno jer ti misli da bi timska igra ucinila neke velike projmene,al ida ne duzim ne da mi se,ukratko i ugrubo susutina ti je ovo:
Stephen Curry - Draymond Green VS Kyrie Irving - Kevin Love...zbog ovoga pate rotacije,duva na sve strane,kad to shvatis javi se.
Jedina hinja si ovdje ti... Shutio si kada su pobjedivali a jedva si docekao da izgube da krenes samo po treneru i Jamesu... Jos ima da se igra, jaki su i Cavsi kuci.. ce da vidimo...
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma realno uredu podbacio james gube nije to to stvarno, ali ostatak ekipe je dno dna, 2 i 3 opcija prvo sto u napadu ne isporucuju dovoljno, drugo sto su u odbrani autoput, jednostavno ne mozes sakriti dva pa i nekad tri igraca u odbrani, nije moguce i tu jedina prilagodba je love/irving na klupu i shumpert umjesto jr-a, ali tu dobijes proslogodisnju reprizu i belaj gdje si smanjo minute irvingu i lovu 

nije da to vec jednom nije uradio...PlayGod je napisao/la:Ako je luzer i slabić bez ikakvog kompetitivnog duha onda će potpisati za Warriorse.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- adriano_leite
- Kontakt:

Ja sam itkekao pohvalio igru i Jamesa i ekipe. Ovo sad ase vidi kakav trener je Lue. Dakle, hinja si jer nesto komentarises Blatta koji je doktor za ovog klosara.lumani je napisao/la:Jedina hinja si ovdje ti... Shutio si kada su pobjedivali a jedva si docekao da izgube da krenes samo po treneru i Jamesu... Jos ima da se igra, jaki su i Cavsi kuci.. ce da vidimo...
@ozy, hvala sto mislis da ne kontam kosarku ako se ne slazem s tobom. Nisam znao da si Greg Popovich ili neko drugo eminentno kosarkasko ime. Budi mi pozdravljen.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:
Ja sam itkekao pohvalio igru i Jamesa i ekipe. Ovo sad ase vidi kakav trener je Lue. Dakle, hinja si jer nesto komentarises Blatta koji je doktor za ovog klosara.lumani je napisao/la:Jedina hinja si ovdje ti... Shutio si kada su pobjedivali a jedva si docekao da izgube da krenes samo po treneru i Jamesu... Jos ima da se igra, jaki su i Cavsi kuci.. ce da vidimo...
@ozy, hvala sto mislis da ne kontam kosarku ako se ne slazem s tobom. Nisam znao da si Greg Popovich ili neko drugo eminentno kosarkasko ime. Budi mi pozdravljen.
trebao si onda hvaliti i Luea

Hoces ti konacno zasutit kad/ako Warriorsi dobiju Cavse u ovom finalu ? Citavu godinu pricas kako su bolja ekipa i kako ce osvojit, a zakljuak iz ove prve dvije utakmice je takav da su Warriorsu drasticno bolja ekipa.lumani je napisao/la:Jedina hinja si ovdje ti... Shutio si kada su pobjedivali a jedva si docekao da izgube da krenes samo po treneru i Jamesu... Jos ima da se igra, jaki su i Cavsi kuci.. ce da vidimo...
- adriano_leite
- Kontakt:
Trener koji je bio u finali ne moze biti ni name. U Evropu se mogao vratiti i jer nije htio da ostane u NBA zar ne? Jedina od ekipa bez trenera a da ja imala potencijal je Minny i oni su uzeli Thibsa. Sve ostalo je bih ni ja vodio da me pitaju (Houston, NYK, BKN itd.)lumani je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:
trebao si onda hvaliti i LueaBlatt no name,back to Europe,ja ga ne spominjem,ti ga cesto spomenes.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bilo je prije Blatta a poslije Blatta trenera svi uveli ekipu u finale..Mislim o cemu pricamo?jos nije gotovo,a ti kao navijac ne predaji se.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
ma ja inace svima je zivotna zelja otici u Darussafaku ono bolje otic nazad u europu nego voditi nba tim

Nije u pitanju slaganje sa mnom ili ne,nego zdrava logika i malo kosarkaske taktike,ali ti i dalje malo toga kontas cim pises ove nebuloze...adriano_leite je napisao/la:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.