[youtube][/youtube]
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Fali ovaj covjek nenormalno. Da pošamara mekušce i izdere se na njih kada ih ufati kurcobolja.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Malo i pretjerano, al' su zaslužili.
- hule_barca
- Kontakt:
Meni je samo potrebno jedno ime u odbrani eventualno dva, imamo momaka mladjih u la messiji i posudbama, mozda napadac da daje gol uz messija,i ja cu biti najsretniji navijac barce.
Nije pretjerano trebali su i gore proci.Sramota izgubiti od Granade pa sta su se oni umislili da su neki ne znam sveci.Standard na nivou pare tu pa sta hoce vise. Jos i bjeze nonsalantno od navijaca. Svaka cast MaskeranumandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Pretjerano je prvenstveno zbog ovih majmunskih uzvika upućenih Neymaru, kao i zbog "Hijo de Puta!". To je već po meni malo previše. Sve ostalo je ok, nije bez razloga sigurno.Ado1921 je napisao/la: Nije pretjerano trebali su i gore proci.Sramota izgubiti od Granade pa sta su se oni umislili da su neki ne znam sveci.Standard na nivou pare tu pa sta hoce vise. Jos i bjeze nonsalantno od navijaca. Svaka cast Maskeranu
da vam je Magath na klupi dan nakon one blamaze trcali bi vi za kaznu uz tribine dok svi ne "pocrkate"Iako je Tata Martino igračima dao slobodan dan nakon jučerašnjeg poraza, Iniesta, Mascherano, Puyol, Bartra, Pique i Neymar su samovoljno došli te odradili svoj trening.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A što nije Messi?miki_92 je napisao/la:Iako je Tata Martino igračima dao slobodan dan nakon jučerašnjeg poraza, Iniesta, Mascherano, Puyol, Bartra, Pique i Neymar su samovoljno došli te odradili svoj trening.
Da ne bi, neće da trči kad treba, a kamoli kad ne treba.

Ako ne mogu muškarci, mogu barem žene... Čestitke ženskoj ekipi FC Barcelone na trećoj uzastopnoj ligaškoj tituli!
I ne dirajte Lionela, nije ni njemu lako nakon svega...valjalo je sinoc prošetati 5 kilometara, a da ne povrati.
potreban mu je mir i odmor.
Navijati za Atletico do kraja sezone

kazu izvori bliski klubu, ubio se midzo sinoc ko stoka, nije dobar nikako, citav dan mahmuramandraX je napisao/la:A što nije Messi?miki_92 je napisao/la:Iako je Tata Martino igračima dao slobodan dan nakon jučerašnjeg poraza, Iniesta, Mascherano, Puyol, Bartra, Pique i Neymar su samovoljno došli te odradili svoj trening.![]()
Da ne bi, neće da trči kad treba, a kamoli kad ne treba.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bas tako, kapiten bez trake. Uvijek bi Songa prije prodao a ovog ostavio da odmara Bambija i nekada popunjava stoperske pozicije.xaviesta je napisao/la:Masche kapitenski, ne treba mu traka!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
@Bassha ovako je bolje

Zaista impresivan vozni park.mandraX je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nakon danasnje pobjede nad Jaenom malci dosli do 4. pozicije u Segundi. Impresivno nema sta. Espinosa i Dongou 2x.
Ne znam sta sad oni misle. Za 3 dana unistili sve sto su godinu dana stvarali. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]
jao šta sve promašiše klocine
ovo je Bogu za plakati
i još razbraniše ovog levata na golu koji poce braniti ko Iker iz najboljih dana.
pa kako onda ocekuju titulu i cemu se nadaju poslije ovakve bruke
jao šta sve promašiše klocine
pa kako onda ocekuju titulu i cemu se nadaju poslije ovakve bruke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.