Eh na šta večeras trpati, ko je nasigurniji za over, Evans ?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma moram jos koji mjesec na licnu cekat, kontaam da li ima neki fazon kao sa wwinbreskva je napisao/la:Napraviš račun popuniš sve što ti ima na onom papiru, ostavi se email i dođe ti kod na email valjda.Sarajlijc@ je napisao/la:Moze li se ovaj aktivacijski kod za premier dobiti bez pokazivanja licne ili kako to vec ide?
Ne može brate bez LK.Sarajlijc@ je napisao/la:Ma moram jos koji mjesec na licnu cekat, kontaam da li ima neki fazon kao sa wwinbreskva je napisao/la:Napraviš račun popuniš sve što ti ima na onom papiru, ostavi se email i dođe ti kod na email valjda.Sarajlijc@ je napisao/la:Moze li se ovaj aktivacijski kod za premier dobiti bez pokazivanja licne ili kako to vec ide?
Paletar22 je napisao/la:Eto cetvorica imaju sutra po cenkija valjda pametno obrnete
Svaka ti cast majstore, dabogda vazda dobijao kad si takav.Paletar22 je napisao/la:Eto cetvorica imaju sutra po cenkija valjda pametno obrnete
Eto ga kralju, u 90+ penalCeltic je napisao/la:http://www.premier-kladionica.com/detac ... 75690010-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajd neka i mene jednom sreca pogleda u ime svih forumasa ovdje
Ne može probavao ja hahahaha, meni sad 16 18-ti, pa jedva čekam facu da joj vidim da mi je tek sad 18 a igram već godinu dana kod nje, sve istjerava ali mene nikad, valjda što imam oko 190cm i oko 100 kila hahahahaSarajlijc@ je napisao/la:Svaka ti cast majstore, dabogda vazda dobijao kad si takav.Paletar22 je napisao/la:Eto cetvorica imaju sutra po cenkija valjda pametno obrnete
@gonzales nema mi druge izgleda ili cu od dede licnu uzeti hahaha
Bihac96 je napisao/la:Paletara i Diplomatiju za predsjednike drzave jer tad ne bi bila ovakva besparica,svi bi imali na racunima da kockamo![]()
Paletar22 je napisao/la:Eto dodo sam jos dva msm da je dosta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.