Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kažu da će nas Željo pustiti u polufinalu a Sarajevo u finalu, jesmo moćni, sa svima smo dobri i svi nas guraju, gdje je kraj našoj sreći ?!?!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Pred nama je, vidjet ćete.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Niko vas neće pustiti, samo će vas gurati, a dokle ćete i kako to ostaje da se vidi. Ovaj jučer rezultat 0:2 je samo potvrdio da se pustilo prošle sezone ono 3:4. Znate svi sve ne pravite se budale.jozo121 je napisao/la:Kažu da će nas Željo pustiti u polufinalu a Sarajevo u finalu, jesmo moćni, sa svima smo dobri i svi nas guraju, gdje je kraj našoj sreći ?!?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ima Široki sansu ali malu. Njima ni pobjeda kod nas ne bi osigurala mjesto u LP. Sigurno je da ce dati sve od sebe jer im je ovo najvaznija utakmica sezone do sad. I da nas dobiju neki ljudi ce pomisliti da smo im mi dali pobjedu.. Bez obzira sto imamo 9 pobjeda zaredom, sto se pokusavamo boriti za titulu, guramo dobro u kupu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
U subotu punimo Sarajevo kako bi pomogli nasoj braci iz Mostara.Addict je napisao/la:Niko vas neće pustiti, samo će vas gurati, a dokle ćete i kako to ostaje da se vidi. Ovaj jučer rezultat 0:2 je samo potvrdio da se pustilo prošle sezone ono 3:4. Znate svi sve ne pravite se budale.jozo121 je napisao/la:Kažu da će nas Željo pustiti u polufinalu a Sarajevo u finalu, jesmo moćni, sa svima smo dobri i svi nas guraju, gdje je kraj našoj sreći ?!?!
Sportski pozdrav
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Ako si stariji Adict (ako pamtiš prije ratni period) znaš šta je na TV-u bilo u terminu od 19.15 ?! E ta tvoja priča je za tu populaciju ljudi.
Pa pojasni nam. Prvo šta Zrinjski ima od Širokog? Nema ništa, igrali su tri puta, niti jednom ih nisu pobijedili i Široki je učinio uslugu Želji i Sarajevu kada ih je načeo, nakon čega su primili tri komada od Slobode i četiri od nas.Addict je napisao/la:Pred nama je, vidjet ćete.
U sezoni 2014/15 je Široki pokraden na Pecari i taj smiješni penal ih je koštao Evrope i bar milion maraka.
Te priče o lobiju su meni lično veoma smiješne jer su Zrinjski i Široki razvili strašan rivalitet, a jučerašnja pobjeda Širokog me ne iznenađuje ni najmanje jer Zrinjski igra očajan fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolve
- Kontakt:
Crtani!jozo121 je napisao/la:Ako si stariji Adict (ako pamtiš prije ratni period) znaš šta je na TV-u bilo u terminu od 19.15 ?! E ta tvoja priča je za tu populaciju ljudi.
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo nek Celik ispadne i svi sretni i zadovoljni.Addict je napisao/la:Matematika hercegovačkog lobija je jasna: Zrinjskog gurati ka tituli, Širokog ka kupu ali i ligi za opstanak gdje će zauzvrat taj Široki ostaviti Metalleghe. Živi bili pa vidjeli.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Tom i Jerry pa na spavanje.
Vidim na temi Čelika već uveliko pričaju o teorijama zavjere i Metalleghe im je trn u oku. Smiješno je u tome tražiti opravdanje. U 18 utakmica osvojiš 9 bodova i neko ti kriv?
Čelik još uvijek ima dosta toga u svojim rukama, po dvije utakmice sa rivalima za opstanak, u zadnjem kolu domaću sa Mladosti i mogu smanjiti zaostatak za Metallegheom.
Čelik još uvijek ima dosta toga u svojim rukama, po dvije utakmice sa rivalima za opstanak, u zadnjem kolu domaću sa Mladosti i mogu smanjiti zaostatak za Metallegheom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bra'o majstore. Vidim upucen si 100%...to je toVirtu4l je napisao/la:Pa pojasni nam. Prvo šta Zrinjski ima od Širokog? Nema ništa, igrali su tri puta, niti jednom ih nisu pobijedili i Široki je učinio uslugu Želji i Sarajevu kada ih je načeo, nakon čega su primili tri komada od Slobode i četiri od nas.Addict je napisao/la:Pred nama je, vidjet ćete.
U sezoni 2014/15 je Široki pokraden na Pecari i taj smiješni penal ih je koštao Evrope i bar milion maraka.
Te priče o lobiju su meni lično veoma smiješne jer su Zrinjski i Široki razvili strašan rivalitet, a jučerašnja pobjeda Širokog me ne iznenađuje ni najmanje jer Zrinjski igra očajan fudbal.
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- RollingPaper
- Kontakt:
Da se nadovežem, meni je onaj gol Arežine za preokret Zrinjskog na tom "klasiku" premijer lige, najsmješniji gol koji sam vidio ikad.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Vi ste ti koji imate najjacu ekipu u historiji lige, a zeljeznicar doveo velika pojacanja, mi smo se raspali, zavrnuo Tan pipu i cilj je EvropaGradKamena1 je napisao/la:Ako Zeljo ili Sarajevo ne uzmu titulu pored nas ovakvih,komotno rasformirajte sve !

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
jeli poraz zrinjskog od želje (0-4) isto dio neke zavjere???volimsiroki je napisao/la:Bra'o majstore. Vidim upucen si 100%...to je toVirtu4l je napisao/la:Pa pojasni nam. Prvo šta Zrinjski ima od Širokog? Nema ništa, igrali su tri puta, niti jednom ih nisu pobijedili i Široki je učinio uslugu Želji i Sarajevu kada ih je načeo, nakon čega su primili tri komada od Slobode i četiri od nas.Addict je napisao/la:Pred nama je, vidjet ćete.
smjesni su s tim teorijama, široki bi sad kao trebao sve redom gubit utakmice da bi bilo sve pošteno, zapravo i ako izgubi onda je opet sumjivo...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dva metra iza igrača Travnika 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova zadnja dva kola ce biti zestoka po pitanju Sirokog, Slobode, Krupe ako zele da ucestvuju u ligi šest.
- Zeljeznicar -
Siroki se u subotu oprasta od lige 6.Zenzo je napisao/la:Ova zadnja dva kola ce biti zestoka po pitanju Sirokog, Slobode, Krupe ako zele da ucestvuju u ligi šest.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sudija Vladimir Bjelica biće kažnjen od strane Komiteta za suđenje NSBiH zbog lošeg dijeljenja pravde u meču 20. kola Premijer lige BiH između Zrinjskog i Krupe. U susretu koji je završen pobjedom Plemića od 3:1, sudija iz Istočnog Sarajeva je napravio veliki broj grešaka na obje strane. Loše suđenje u jednom od derbija kola skupo će koštati ovog sudiju. Komitet za sudije NSBiH će donijeti odluku o njegovom kažnjavanju i on neće biti delegiran u narednom periodu. Kako SportSport.ba nezvanično saznaje, Bjelica će biti zaista žestoko kažnjen. Očekuje se će Komitet ubrzo donijeti konačnu odluku o kazni, a Bjelica bi trebao pauzirati između četiri i osam utakmica. Ove sezone Vladimir Bjelica je sudio u osam utakmic, a pokazao je 44 žuta kartona, te je dosudio jedan penal.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.