Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
I ovaj SkySport takodje nabijem!QUARTERBACK je napisao/la:Link za praćenje SkySportsa live!
http://www.sportlemon.tv/20140131/vv52e ... 36354.html

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Daj ba momci malo se smirite. Izadjite, prosetajte, igrajte igrica, sta imate ovo pratiti. Fino u 12 dodjes, vidis jel ko dosao i to je to-
Celik!3,2,2.
balkan gooners su baš ozbiljna stranica, ne navode izvor često al nikad ne lažu i nisu skupljaci lajkova, slično kao arsenal YU fans, jes da mi oni idu na qurac onako radi reda, al su ozbiljni
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Šta ima veze ako pratim sad live, ne pratim samo zbog nas. 
Šteta za Draxlera fakat, da je došao vjerujem da bi se borili u EPL-u za titulu a ovako..

Šteta za Draxlera fakat, da je došao vjerujem da bi se borili u EPL-u za titulu a ovako..

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jesi ti cudan lik. Nisam ti rekao e sad moras prestati. Vec da se ne nerviras dzaba. Samo ti savjet dajem.QUARTERBACK je napisao/la:Šta ima veze ako pratim sad live, ne pratim sam zbog nas.
Celik!3,2,2.
Ti ozbiljno misliš da će Kalstorm igrati umjesto Artete?AllGunsBlazing je napisao/la:Dva iskusna igraca za uletit kad treba. Zasto ja ovo ne vidim kao negativno? Pa zato sto se u ovom roku rijetko dovodi igrac koji je bas klasa, pola godine je proslo. Ova dvojcia ce dobro doci u rotaciji i to je to. Bolje i Kalstroma nego Artetu.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sportski direktor Spartak Moskve je potvrdio da ce Kim Kallstrom otici u Arsenal na posudbu do kraja sezone. (A)
: baba od 70 godina bi bila veće pojačanje,bravo wengeru titanu,hrpa love i ti neznaš koga bi doveo,možda da tebe odvedemo iz arsenala
: baba od 70 godina bi bila veće pojačanje,bravo wengeru titanu,hrpa love i ti neznaš koga bi doveo,možda da tebe odvedemo iz arsenala
Ja nista normalno i tacno nisam procitao na toj stranici. Imaju svoj sajt pa su za to jaki. Glavni izvor infomacija u koji slijepo vjeruju je Geoff !nedim93 je napisao/la:balkan gooners su baš ozbiljna stranica, ne navode izvor često al nikad ne lažu i nisu skupljaci lajkova, slično kao arsenal YU fans, jes da mi oni idu na qurac onako radi reda, al su ozbiljni

Yu fans i ARSENAL BALKAN ja najvise pratim i najmanje lazu. Stim da je Yu fans od kako je otisao admin Adams izgubio na kvalitetu. Ovi drugi su manja grupa i imaju lude seratore administore!

- arsengunner
- Kontakt:
Stvarno je to jedan dio igre Arsenala koji mi ide na neku stvar, niko ne zna ebnog slobodnog izvest, svaki put kad je slobodni znam da nece biti gol iz istog.chily-rz je napisao/la:Wenger jos jednom istrolovao i medije i navijace,.Povezivali su hiljadu imena s Arsenalom ali o Kalstromu nije bilo ni rijeci![]()
Jos Klose da namangamo koju kintu od prodaje dresova i sve za pet
Nego,barem nesto ima pozitivno u vezi Klastroma,.Napokon imamo u ekipi igraca koji zna zabiti gol iz slobodnjaka,jbt,ne pamtim kad smo zadnji takav dali,mozda onaj Poldijev ?
Samo WENGER istina je!!!
Evo da te obradujemMarsal je napisao/la:Prvi put da se složim s tobom.SamoZeljo je napisao/la:Ovaj dan ce pokazati sta su ambicije Arsenala u nastavku sezone, titula ili top4.
Evo svečano obećavam, ako dođe Kalou ja napuštam ovaj topic, neću pisat na temi Arsenala sve dok ta mrtva pacovčina bude nosila dres Arsenala.
Frimponže, i tebe nabijem na qurac.

David Ornstein @bbcsport_david
Spoken to Lille - they've received enquiries from PL clubs for Kalou but say absolutely no way he's leaving this window #bbcfootball #losc
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa niko od njih ne laže , nego ljudi prenose informacije sa drugih sajtova.Gunner4 je napisao/la:Ja nista normalno i tacno nisam procitao na toj stranici. Imaju svoj sajt pa su za to jaki. Glavni izvor infomacija u koji slijepo vjeruju je Geoff !nedim93 je napisao/la:balkan gooners su baš ozbiljna stranica, ne navode izvor često al nikad ne lažu i nisu skupljaci lajkova, slično kao arsenal YU fans, jes da mi oni idu na qurac onako radi reda, al su ozbiljni![]()
![]()
Yu fans i ARSENAL BALKAN ja najvise pratim i najmanje lazu. Stim da je Yu fans od kako je otisao admin Adams izgubio na kvalitetu. Ovi drugi su manja grupa i imaju lude seratore administore!
Arsenal yu fans su preseratori, zbog toga što su bili na par utakmica arsenala ponašaju se ko da imaju vip ložu na emiratima i zato mi idu na živce. Al nisu skupljaci lajkova ni jedni ni drugi.
On topic. Razočaran sam na kraju, ali čekad 00:00
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Dolazak Kalstroma ce meni biti veliko razocarenje. Igrac koji je vrhunac dozivio mozda u Rennes-u, sto mu je omogucilo prelazak u Lyon. Od tada nista znacajno, dobar sut, godine su vec dosle na svoje, igrac koji je daleko od nekog super jakog tima, a da ne govorimo da ima smisla da istog dovede u cilju borbe za EPL. Jednostavno ogromno razocarenje, bolje da nista ne dovede.
bar je ona budala od preseratora bez mozga otišla iz kluba
Kada smo kod tih grupa evo sta ovaj pise...nedim93 je napisao/la:Pa niko od njih ne laže , nego ljudi prenose informacije sa drugih sajtova.Gunner4 je napisao/la:Ja nista normalno i tacno nisam procitao na toj stranici. Imaju svoj sajt pa su za to jaki. Glavni izvor infomacija u koji slijepo vjeruju je Geoff !nedim93 je napisao/la:balkan gooners su baš ozbiljna stranica, ne navode izvor često al nikad ne lažu i nisu skupljaci lajkova, slično kao arsenal YU fans, jes da mi oni idu na qurac onako radi reda, al su ozbiljni![]()
![]()
Arsenal yu fans su preseratori, zbog toga što su bili na par utakmica arsenala ponašaju se ko da imaju vip ložu na emiratima i zato mi idu na živce. Al nisu skupljaci lajkova ni jedni ni drugi.
On topic. Razočaran sam na kraju, ali čekad 00:00
Ulijeva momak optimizam... Sve OK osim ovog djela za Kaloua...E ovako, vidim da mnogo vas pi*di zbog ovog trojca koji navodno dolazi kod nas, pa da vam kazem par reci.
Kim Källström - covek je svedjanin, a to je jedna jako specijalna nacija.
Budite sigurni da ce on davati 150% svojih mogucnosti, da nece kalkulisati - radije ce igrati pola sata sa 150% pa izaci napolje nego da igra celu tekmu polovicno.
Ima strasan sut i ne libi se da ga koristi, uz to je iskusan igrac sa dosta nastupa za reprezentaciju.
Po meni bolje resenje nego povredjeni Draxler jer nam
igraci trebaju SADA a ne za mesec ili dva.
KLOSE - ovaj covek je kao vino, sto stariji to je bolji.
Ubitacan stralac, osecaj za gol neverovatan - zamislite sta moze da radi ako iza njega stoji nas vezni red.
Uz to je svaba, uklopice se bez problema u ekipu - a mentalitet svaba se zna, nista nije gotovo dok sudija ne svira kraj.
Dobro prelazno resenje po meni.
KALOU - covek je procvetao u Francuskoj, meni je oduvek bio zanimljiv i cesto se povezivao sa nama ali nikad da dodje.
Iskusan, ne treba da se prilagodjava PL uopste.
Kao prelazno resenje dobar.
Budimo realni, koga god da dovedemo sada nema garancije da ce nam pomoci.
Kada se vrate svi imacemo visak igraca - i ovako ne znamo koga da stavimo u prvu kada su svi zdravi.
Ja bih bio zadovoljan sa ova 3 igraca, dodao bih tu i Berbatova.
U ovoj situaciji bolje od toga ne moze.
Bio bih zadovoljan samo ako vec na leto dovedemo pojacanja na duze staze.
AW

SkyFootball BREAKING: Arsenal agree to sign Ajax winger Viktor Fisher after a bid was accepted
gledao par utakmica Ajaxa zbog klade
, dobar i mlad igrač...
gledao par utakmica Ajaxa zbog klade

-
- Kontakt:
Kakvo razocarenje i prizemljenje je stiglo zadnji dan prelaznog roka, Kim Kalstrom
Jednsotavno znao sam klasika nasa izuzev zadnjeg prelaznog roka povezivanje sa sjajnim igracima i dolazak polovnjaka na zadnji dan.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
E Fischer bi već značio koliko-toliko ozbiljan posao.
Nije ni Kallstrom loš, nadam se da će izbaciti iz prve postave Artetu.
PS. Ne donosite prerane zaključke, dajte svakom novom igraču šansu pa onda sudite o njemu, ovako ispadate paglu.
Nije ni Kallstrom loš, nadam se da će izbaciti iz prve postave Artetu.
PS. Ne donosite prerane zaključke, dajte svakom novom igraču šansu pa onda sudite o njemu, ovako ispadate paglu.

Cuj Šveđani su jako socijalna nacija.
Pa ko pise te glupe tekstove, srednjoskolci koji se nabriju da imaju pojma o fudbali i novinarstvu povlaceci paralele tamo gdje ih niko ne bi ni vidjeti mogao. Pratio sam ja Kallstroma prije, obecavao je dosta, propao, sad je star i nije igrac za vrh EPL-a. Klose ako dođe ja se necu buniti jer je on iskusan napadac, mada ne vjerujem u to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.